Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Hagyd már a fenébe ezt az alvós baromságot, rohadtul nem poénos, meg ha alszom, utána se fogok amellett elmenni, ami mellett most nem megyek el, szóval inkább ezzel ne koptasd az ujjaidat...Pfff...
Azzal tereltél, hogy amit leírtam, azt szépen átugrottad, főleg azt a részét, ahol az elcseszett folyamatértékelésedre mutattam rá. De akkor kifejtem:
Szerinted ezzel kétségbe vontam, amit írtál????????A Steelers az utolsó 6 meccséből 5-n még 10 pontot sem engedett az ellenfélnek. Ezek is a tények. 😊Asszem kötözködés nélkül leírható: sejtettem, hogy te leszel az, aki ezt nyíltan le fogja írni... 😀StormST
A DEN O játékát látva pedig a 13 pont akár ezúttal is elég lehet. Asszem nagyképűség nélkül mondható, hogy a PO legnagyobb meglepetése lenne, ha a PIT kizúgna Denverben, ahogy a NO tavaly Seattle-ben.Soldados
Mi volt a válaszod?
Asszem azért Te is tudod, hogy én sem kötözködésnek szántam, de én nem szoktam szépíteni a mondandómat csak azért, hogy emészthetőbb legyen. Sztem a realitást írtam le, elvégre a number 1 scoring Defense találkozik egy közepesnél semmiképpen sem jobb O-val. Azt is tudod, hogy sosem jöttem ide trollkodni Tebow-val kapcsolatban, de most először leírom, hogy qrva szarnak látom a helyzetet vele. NFL-szinten sztem nem QB. Bármelyik másik West-es csapattól jobban tartottam volna.SoldadosFényezés és szarozás, az első felesleges védelmi reflex, mivel nem volt támadás a szent tehened ellen, az utóbbi meg rossz stílusú, szintén feleslegesen...
Jah, eddig JC6-hoz még hozzá se szóltál...
Egyébként nálam a "nagyon rossz" és a "qrva szar" azért nincs köszönőviszonyban se...StormST
Egyrészt semmi védelmi reflex nincs a válaszomban, sőt teljesen közvetlen és barátágos hangnemű, amely válasz gyanánt (és nem védelmi reflexből 😉) kifejti egy fokkal jobban, miért is gondolom úgy a dolgot, hogy akár 13 pont is elég lehet. (a kifejtés általában beszélgetés kezdeményezés, ami fórumon több mint normális 😊, főleg mindezt a 2 csapat közös vasárnapi meccse esetén)
Itt jön a másrészt: Fényezés? Jézusom... Ne má'... Egyetlen tényt írtam, hogy Number One scoring Def. Ez a fényezés!? Továbbá a "szarozás" persze "jól hangzik", de az egész szövegkörnyezetet nézve sztem semmi támadó nincs benne, sőt igen barátságos hangnemű, élő beszédre hajazó stílusban (pl qrva szar helyzet). Ez rajtad kívül mindenkinek átjött... (Talán ezen érdemes lenne elgondolkodnod...)
Harmadrészt: A kifejtés pedig alátámasztással, érveléssel műkődik. Ezt vetted Te fényezés-szarozásnak, holott kiemeltem azt a számotokra kedvezőtlen matchupot, hogy best scoring Def vs közepesnél nem jobb O az álmoskönyvek szerint nem ígér sok jót. Ez nem fényezés szarozás, hanem érvelés. 😉 Semmi fellengzőset nem írtam, ami miatt ezt fényezés-szarozásnak kellett volna venned.
És igen, eddig nem beszéltem JC-vel, ő pont erre írt egy teljesen normális HSZ-t és elkezdtünk BESZÉLGETNI... Ez addig tartott, amíg meg nem jelentél... Pedig (sztem) jó, tartalmas, kellemes beszélgetés és véleménycsere volt.
És nem poénnak szánom, tényleg úgy gondolom, hogy le kellene feküdnöd, mert valszeg az egész napos stressz és fáradtság miatt vagy idegesebb, feszültebb és érzékenyebb. Senki más nem vette támadásnak, vagy fikázásnak az írásomat, ezen kellene elmélkedned.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Hagyd már a fenébe ezt az alvós baromságot, rohadtul nem poénos, meg ha alszom, utána se fogok amellett elmenni, ami mellett most nem megyek el, szóval inkább ezzel ne koptasd az ujjaidat...Azzal tereltél, hogy amit leírtam, azt szépen átugrottad, főleg azt a részét, ahol az elcseszett folyamatértékelésedre mutattam rá. De akkor kifejtem:
Szerinted ezzel kétségbe vontam, amit írtál????????Asszem kötözködés nélkül leírható: sejtettem, hogy te leszel az, aki ezt nyíltan le fogja írni... 😀StormSTMindenesetre a Steelers 13 egész pontot szerzett a Browns ellen. Lehet így úgy elmélkedni, de ezek a tények.ulpianusA Steelers az utolsó 6 meccséből 5-n még 10 pontot sem engedett az ellenfélnek. Ezek is a tények. 😊
A DEN O játékát látva pedig a 13 pont akár ezúttal is elég lehet. Asszem nagyképűség nélkül mondható, hogy a PO legnagyobb meglepetése lenne, ha a PIT kizúgna Denverben, ahogy a NO tavaly Seattle-ben.Soldados
Mi volt a válaszod?
Asszem azért Te is tudod, hogy én sem kötözködésnek szántam, de én nem szoktam szépíteni a mondandómat csak azért, hogy emészthetőbb legyen. Sztem a realitást írtam le, elvégre a number 1 scoring Defense találkozik egy közepesnél semmiképpen sem jobb O-val. Azt is tudod, hogy sosem jöttem ide trollkodni Tebow-val kapcsolatban, de most először leírom, hogy qrva szarnak látom a helyzetet vele. NFL-szinten sztem nem QB. Bármelyik másik West-es csapattól jobban tartottam volna.SoldadosFényezés és szarozás, az első felesleges védelmi reflex, mivel nem volt támadás a szent tehened ellen, az utóbbi meg rossz stílusú, szintén feleslegesen...
Jah, eddig JC6-hoz még hozzá se szóltál...
Egyébként nálam a "nagyon rossz" és a "qrva szar" azért nincs köszönőviszonyban se...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Csak egy kis közbevetés, ha már így pörög a helyzet.Mint látjátok kb. a legrégebb óta követem a fórumot közületek, de ami itt most megy az nevetséges. Saját magatokat járatjátok le, és ettől lesz szar érzés Denver szurkolónak lenni, nem attól, hogy szopóágon van általában a csapat...
Ha ez a mi topikunk, akkor legalább ne üldözzük el a saját szurkolóinkat...
DE olyan nincs, hogy ez a mi topikunk... Most gondoljatok bele a Sobri - pats topik párhuzamba is.
Mi határozza meg, hogy kié a topik? Mert amit itt csináltok, az nem... Az jön ide, aki akar, azt ír amit akar, és majd az ADMINOK kitörlik, ha valami nem tetszik, vagy figyelmeztetnek... Ez nem a Ti dolgotok, és mindenkinek sokkal jobb lenne, ha nem így reagálnátok minden egyes negatív kritikára...
Kezd elegem lenni abból, hogy idejárok és mást sem látok, mint Storm kifakadásait, JC siránkozását és identitászavarát, meg a többi hülyét, akik adják alá a lovat... Ennél még Sobrit is szivesebben olvasom itt...
Nőjetek már fel... Egyszer nem ment fel a vérnyomásom, ha valaki a Broncost vagy Tebow-t fikázta (pedig nekem a draft után már megvolt a tebow broncos mez), ez van, ők így látják, de meggyőzni senkit nem fogtok neten keresztül... soha nem láttam még olyan vitát, ahol ez bejött volna a világhálón...
Kezdjünk lenyugodni és a szezonnal foglalkozni...
csók
pc
több mint 12 éve
Tereltem? Mit is?Ok, gondoltam, hogy megint terelni fogsz, nem is számitottam jobbra...StormSTKöszönöm, de ha meg akarom védeni magam, akkor megteszem... 😊Igazából sztem ezzel válaszoltál is. mindenre. 😊 Sztem ha azt mondanám Hörinek, Orknak, és az átlagosnál nem szenzitívebb embereknek, hogy pl Painter qrva szar volt, vagy a Colts helyzete qrva szar, akkor nem sértődik meg és kezd azonnal támadni, személyeskedni, gondolatokat visszaidézgetni. Egyszerűen megbeszéljük, véleményt cserélünk, épp úgy, ahogy JC-vel tettük. Nem kell egyetérteni, csak dumáltunk. De én se sértődök meg arra, aki azt mondja, hogy Jonathan Scott szar. Főleg akkor nem, ha nem kárörvendeni jött, hanem kifejtve leírja a véleményét. Ha Troyra mondja se sértődök meg, bár hasonló esetekben azt szoktam mondani az illetőnek, hogy nem ért a focihoz. 😊 Attól hogy a qrva trágár szó, még nem feltétlen támadás, hanem ez esetben fokozó jelző.
Egyébként ha valaki szerint kultúrált Soldi hozzászólása, akkor az szíve joga...
Nekem valahogy nem lenne pofám mondjuk bemenni a Colts vagy a Rams topikba leírni, hogy náluk "qrva szar" a helyzet...StormST
De akkor ezentúl majd ebben a topikban (ami továbbra sem a tietek...) csak a "nagyon rossz" és ehhez hasonló kifejezéseket használom, hogy a Broncos-drukkerek érzékeny lelkivilágára is tekintettel legyek. 😉Soldados
De tudod mit hagylak. Aludd ki magad, mert a sok idegeskedés torzítja a reakciókat. 😉 Egyúttal sajnálom, hogy a realista, ami egyben kicsit is negatív vélemény, az számodra elviselhetetlen. Sajnálom, hogy neked egyedüliként támadásnak tűnt az írásom. Sajnálom, hogy olyan mélyre tudsz süllyedni, hogy manipulatív technikát alkalmazz, hogy eltorzítsd a gondolataim tartalmát. Sajnálom, hogy idegbeteg módon reagálsz egy normális beszélgetésre. De legfőképpen sajnálom, hogy bemerészkedtem a "topikotokba", ami mostantól legyen egy karantén...
Szebb napot holnapra és jó meccset vasárnapra! 😉 Remélem azért a meccskövetőbe majd írhatok, sőt akár olyat is, hogy vmi, vagy vki szar nálatok... Hidd el, én ezt a saját csapatomra is e fogom írni, mert nálunk is vannak szar és qrva dolgok, helyzetek.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
xrace77: ha poént írok ott a smiley. meg nem nevezett ismerősöm azt mondta, aki régóta itt "él" a fórumon, hogy poénkodni lehet, de csak úgy, ha ott van a smiley, mert az itteniek akkor nem fogják felvenni.de ha félreérthető volt, bocs.
több mint 12 éve
nyugalom, (és hogy most is stílszerű denveres legyek: no offense 😊 ) csak ebben a topikban uralkodó vallás vezetőjére céloztam 😊Bocs tényleg nem szabadott volna Istent és Tebowt egy mondatban említenem, elnézést minden Pats/Brady fantól aki véletlen erre jár és olvassa..D11(ne adj isten Tebowról)D11ennek fuss neki még egyszer 😊JSanyo
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Bocs JC6, remélem, hogy nem bántalak meg,de, ha ezt számon kéred Amadeuson, akkor ezt,a hszedet minek értelmezhetjük?Mióta kizáró ok az, hogy Bengals fan vagyok, abban, hogy igazat adjak Soldinak - aki Pittsburgh szurkoló- egy Tebow-t érintő véleményben.Amadeus91mert nem ragadtál ki hsz-t, sem mondatot, de még egy betűt sem, így a +1-et és a "Soldinak igaza van" mondatod vehetjük Storm megsértésének.JC6
Storm nyert. KO.Ez sem egy építő jellegű hsz szvsz. Ha nem akarsz érdemben a kettejük párbeszédéhez hozzászólni, így teljesen felesleges, ők felnőtt értelmes emberek, normálisan lejátszák itt. 😊
No komment.
😀JC6
Még egyszer végigolvastam a mai hszeket, (mert amikor mai nap folyamán folyamatosan olvastam, bennem egyik steelerses topliktárs hszét sem éreztem sértőnek, még Soldiét sem, sőt sok mindent nagyon jól lát.), hátha én siklottam el valami felett, de nem változott a véleményem.
Sajnos hajlamosak vagyunk bármilyen kritikát személyes és a csapat elleni támadásnak venni, és értelmetlen flame war-t generálni. Néha át lehetne nevezni a topikot Óvodának. 😛
Én remélem, hogy többi topiktárs,akinek bármilyen véleménye van a csapattal kapcsolatban, ezután is nyugodtan megoszthatja itt, és nem lesz számára kellemetlen, hogy megtette. Normális vita alakulhat ki róla. 😊
Mi vagyunk a "házigazdák" itt nekünk nagyobb a felelősségünk.
több mint 12 éve
Így megfelel?Bocs tényleg nem szabadott volna Istent és Tebowt egy mondatban említenem, elnézést minden Pats/Brady fantól aki véletlen erre jár és olvassa..D11Nem neked írtam, JSanyo szólított meg.JC6
több mint 12 éve
Ok, gondoltam, hogy megint terelni fogsz, nem is számitottam jobbra...Köszönöm, de ha meg akarom védeni magam, akkor megteszem... 😊Igazából sztem ezzel válaszoltál is. mindenre. 😊 Sztem ha azt mondanám Hörinek, Orknak, és az átlagosnál nem szenzitívebb embereknek, hogy pl Painter qrva szar volt, vagy a Colts helyzete qrva szar, akkor nem sértődik meg és kezd azonnal támadni, személyeskedni, gondolatokat visszaidézgetni. Egyszerűen megbeszéljük, véleményt cserélünk, épp úgy, ahogy JC-vel tettük. Nem kell egyetérteni, csak dumáltunk. De én se sértődök meg arra, aki azt mondja, hogy Jonathan Scott szar. Főleg akkor nem, ha nem kárörvendeni jött, hanem kifejtve leírja a véleményét. Ha Troyra mondja se sértődök meg, bár hasonló esetekben azt szoktam mondani az illetőnek, hogy nem ért a focihoz. 😊 Attól hogy a qrva trágár szó, még nem feltétlen támadás, hanem ez esetben fokozó jelző.
Egyébként ha valaki szerint kultúrált Soldi hozzászólása, akkor az szíve joga...
Nekem valahogy nem lenne pofám mondjuk bemenni a Colts vagy a Rams topikba leírni, hogy náluk "qrva szar" a helyzet...StormST
De akkor ezentúl majd ebben a topikban (ami továbbra sem a tietek...) csak a "nagyon rossz" és ehhez hasonló kifejezéseket használom, hogy a Broncos-drukkerek érzékeny lelkivilágára is tekintettel legyek. 😉Soldados
több mint 12 éve
Bocs tényleg nem szabadott volna Istent és Tebowt egy mondatban említenem, elnézést minden Pats/Brady fantól aki véletlen erre jár és olvassa..(ne adj isten Tebowról)D11ennek fuss neki még egyszer 😊JSanyo
több mint 12 éve
Köszönöm, de ha meg akarom védeni magam, akkor megteszem... 😊Igazából sztem ezzel válaszoltál is. mindenre. 😊 Sztem ha azt mondanám Hörinek, Orknak, és az átlagosnál nem szenzitívebb embereknek, hogy pl Painter qrva szar volt, vagy a Colts helyzete qrva szar, akkor nem sértődik meg és kezd azonnal támadni, személyeskedni, gondolatokat visszaidézgetni. Egyszerűen megbeszéljük, véleményt cserélünk, épp úgy, ahogy JC-vel tettük. Nem kell egyetérteni, csak dumáltunk. De én se sértődök meg arra, aki azt mondja, hogy Jonathan Scott szar. Főleg akkor nem, ha nem kárörvendeni jött, hanem kifejtve leírja a véleményét. Ha Troyra mondja se sértődök meg, bár hasonló esetekben azt szoktam mondani az illetőnek, hogy nem ért a focihoz. 😊 Attól hogy a qrva trágár szó, még nem feltétlen támadás, hanem ez esetben fokozó jelző.
De akkor ezentúl majd ebben a topikban (ami továbbra sem a tietek...) csak a "nagyon rossz" és ehhez hasonló kifejezéseket használom, hogy a Broncos-drukkerek érzékeny lelkivilágára is tekintettel legyek. 😉 De egyelőre rajtad kívül senki nem érzett támadást a mondandómban, ami sztem sokat mondó. 😉
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
na ez a +1 😊(ne adj isten Tebowról)D11ennek fuss neki még egyszer 😊JSanyo
több mint 12 éve
Köszönöm, de ha meg akarom védeni magam, akkor megteszem... 😊Egyébként ha valaki szerint kultúrált Soldi hozzászólása, akkor az szíve joga...
Nekem valahogy nem lenne pofám mondjuk bemenni a Colts vagy a Rams topikba leírni, hogy náluk "qrva szar" a helyzet...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
😂 😂 ez most csak vicc ugye? 😀 tehát ha Soldinak ad igazat a Broncos topikban, akkor ezzel megsérti Stormot? 😀Hurkamivel Storm több kétértelmű mondatot is kapott Solditól, amire kiakadt. vissza lehet olvasni. és ha teszem azt, valakivel egyet értek, akkor kimásolom azon hsz-ét, ami tetszik, majd arra adok +1-et. de ez nem így történt.
több mint 12 éve
Ide nem piszkíthatsz csak, ha Paci van a sigedben! 😊 Ha vitatkozol, vagy negatív dolgot mondasz bármelyik Broncos játékosról (ne adj isten Tebowról), akkor troll vagy! Meg különben is mit keresel itt ha nem DB fan vagy? Mit képzelsz magadról, hogy Bengalsos létedre ide mersz jönni és még írsz is!nem igazán értem, hogy mi a gond. Mióta kizáró ok az, hogy Bengals fan vagyok, abban, hogy igazat adjak Soldinak - aki Pittsburgh szurkoló- egy Tebow-t érintő véleményben. Ennyi erővel nem adhatok igazat Sobrinak a gazdasági témákban, hiszen én Bengals Fan vagyok, ő Tebow Fan és egyikünk sem diplomás közgazdász. (ha mégis az vagy Sobri, akkor sorry)zajlik itt egy elég erős vita. erre jön egy Bengals szurkoló (a Bengals-t 1 hónappal ezelőtt ha említettük vagy Dalton-t esetleg) és elkezd bólogatni meg igazat adni egy Steelers szurkolónak a Denver Broncos topikban.JC6
Hurka
Mostantól kezdve mindenki csak a saját csapatának a szurkolóival érthet egyet.
Részemről abgeschlossen...Amadeus91
Remélem McGahee hozzánk kerül jövőre Tampába és be se nézek többet ebbe a topicba 😛
több mint 12 éve
😂 😂 ez most csak vicc ugye? 😀 tehát ha Soldinak ad igazat a Broncos topikban, akkor ezzel megsérti Stormot? 😀Mióta kizáró ok az, hogy Bengals fan vagyok, abban, hogy igazat adjak Soldinak - aki Pittsburgh szurkoló- egy Tebow-t érintő véleményben.Amadeus91mert nem ragadtál ki hsz-t, sem mondatot, de még egy betűt sem, így a +1-et és a "Soldinak igaza van" mondatod vehetjük Storm megsértésének.JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mióta kizáró ok az, hogy Bengals fan vagyok, abban, hogy igazat adjak Soldinak - aki Pittsburgh szurkoló- egy Tebow-t érintő véleményben.Amadeus91mert nem ragadtál ki hsz-t, sem mondatot, de még egy betűt sem, így a +1-et és a "Soldinak igaza van" mondatod vehetjük Storm megsértésének.
több mint 12 éve
oké, de ezt nem én írtam, hanem JC 😀nem igazán értem, hogy mi a gond. Mióta kizáró ok az, hogy Bengals fan vagyok, abban, hogy igazat adjak Soldinak - aki Pittsburgh szurkoló- egy Tebow-t érintő véleményben. Ennyi erővel nem adhatok igazat Sobrinak a gazdasági témákban, hiszen én Bengals Fan vagyok, ő Tebow Fan és egyikünk sem diplomás közgazdász. (ha mégis az vagy Sobri, akkor sorry)zajlik itt egy elég erős vita. erre jön egy Bengals szurkoló (a Bengals-t 1 hónappal ezelőtt ha említettük vagy Dalton-t esetleg) és elkezd bólogatni meg igazat adni egy Steelers szurkolónak a Denver Broncos topikban.JC6
Hurka
Részemről abgeschlossen...Amadeus91
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/Terrell-Suggs-goes-out-of-his-way-to-bash-Tim-Te?urn=nfl-wp15161
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
nem igazán értem, hogy mi a gond. Mióta kizáró ok az, hogy Bengals fan vagyok, abban, hogy igazat adjak Soldinak - aki Pittsburgh szurkoló- egy Tebow-t érintő véleményben. Ennyi erővel nem adhatok igazat Sobrinak a gazdasági témákban, hiszen én Bengals Fan vagyok, ő Tebow Fan és egyikünk sem diplomás közgazdász. (ha mégis az vagy Sobri, akkor sorry)zajlik itt egy elég erős vita. erre jön egy Bengals szurkoló (a Bengals-t 1 hónappal ezelőtt ha említettük vagy Dalton-t esetleg) és elkezd bólogatni meg igazat adni egy Steelers szurkolónak a Denver Broncos topikban.JC6
Hurka
Részemről abgeschlossen...
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Menthetetlen.
több mint 12 éve
Sobri, tőled meg rosszul vagyok. ezekkel a hsz-ekkel sok embernél kivered a biztosítékot...JC6De rájuk sem haragszom oktalan dühük miatt, nagyvonalú vagyok, fátylat rá.
"Boldogok, a kik sírnak: mert ők megvígasztaltatnak."
Máté 5:4
több mint 12 éve
Én nagyon nem szeretném, ha más csapatok drukkerei nem írnának ide, mert nagyon sokan nagyon korrekt és kultúrált eszmecserére képesek!!!De szerintem, ha valaki nem tudja figyelembe venni mások érzelmeit, legalább annyira, amennyire ezt másoktól is elvárja, akkor inkább tartsa meg magának a véleményét, akár csapatról, akár játékosról van szó. Ez vonatkozik a Broncos drukkerekre is! (rám is nyugodtan szóljatok rám, ha olyan stílusban becsmérlek egy másik csapatot vagy egy másik csapat játékosát, ami bántó és jogtalan)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez mindent elmond rólad, és légyszíves ne írj nekem PM-etmost akkor én benézek a Titans topikba és írok egy totál értelmetlen dologról. vagy vitatkozok azzal a Texans szurkolóval, aki egy hsz-t írt oda, 2 hónap alatt. aztán átmegyek a Miami topikba, hisz oda régen írtam és offolok kicsit.
te mit hiszel, ide csak Broncos fanok írogathatnak? nem, akárki, ahogy az összes többi topikba, hiszen ez egy fórum, ahol nincsen megszabva, hogy valaki csak a saját csapata topikjába írhat. De ha a többi Broncos fan is azt írja, hogy ide csak Denveresek írjanak, akkor sztem be is kéne zárni a Broncos topikot, hiszen úgyis ott a Denver sports (senkit se akarok ezzel megbántani, de ezen felhúztam most magam...)Hurka
zajlik itt egy elég erős vita. erre jön egy Bengals szurkoló (a Bengals-t 1 hónappal ezelőtt ha említettük vagy Dalton-t esetleg) és elkezd bólogatni meg igazat adni egy Steelers szurkolónak a Denver Broncos topikban.
szóval megértem a kiakadásod, de akkor te is értsd meg az enyémet...
szerk.: Sobri, tőled meg rosszul vagyok. ezekkel a hsz-ekkel sok embernél kivered a biztosítékot...