Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
xrace77
4 515
BÚÉK minden kedves drukkertársamnak! 😊
több mint 12 éve
Boldog, egyéni és Broncos sikerekben gazdag új évet minden Broncos drukkernek!!! 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
BOLDOG, PLAYOFFBAN GAZDAG, SIKERES 2012-ES ÉVET KÍVÁNOK MINDEN EGYES BRONCOS SZURKOLÓ TÁRSAMNAK!!!
több mint 12 éve
Remélem látjuk még orange and blue-ban játszani...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Dawk nem fog játszani. Inkább épüljön fel, amennyire tud. Jóreménység szerint a PO-ban majd bizonyít. Adja az ég.
több mint 12 éve
Doubtful: DawkinsProbable: Von, Bruton, Carter, Harris
több mint 12 éve
Sérültek terén denveri oldalon nincs változás:DNP: Dawk
Limited: Harris, Bruton
Full: Carter, Miller
A KC-ben lebetegedett Jeremy Horne (WR), szóval
DNP: McGraw (őt valahol Limited-nek írják, nem tudom melyik az igaz), Battle, Horne.
Horneról nem sokat tudok mondani, ST játékos, nem hiányozna nagyon nekik, betegség miatt amúgy se szoktak meccset kihagyni...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Elképzelem, amint a gép előtt gubbasztasz és keresed a rádiócsatornákat 😀 😂
több mint 12 éve
hát azért nyílván pikáns meccs, és már régebben is említettem hogy 2 héttel ezelőttig nem volt rendes netem, azon pedig ami volt rádiót hallgatni is necces dolog volt 6:00-22:00 közöttannyira nem vagyok kiváncsi rá, viszont a Ravens-Bengals érdekelt volna, a Broncos meccset tutira nézem
Orton pedig beismerte vhol hogy hát igen, jogos az edzők döntése ,aztán kérte hogy dobjuk, megtettük szal nagyon nem ugathat 😀
remélem Doom és Von megtanítja hogy mi az nfl istene 😀
amúgy felesleges a képességei miatt szidni Ortont, hiszen ha az edzője anno nem olyan vaskalapos marha, akkor lenne gyűrűje, tudom hogy ez nem mond sokat, viszont azért ne feledjük hogy nem ügyetlen, viszont simán egy gamemanager a kevésbé tökéletes fajtából
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Dalton-t nem láttad? Merre jártál Orton idei egyetlen Broncos-os győzelme idején? 😛 😀StormSTNem is igazi Denver szurkoló 😕
Csalódtam...
😀
szerk.: amúgy meg a Tebow vs Orton csata pikáns lesz nagyon 😀 mit nekünk Bóltimór meg Dalolóton... 😂
Orton vs engem kirúgtatok majd adok én nektek
vagy
Tebow vs méltó vagyok a kezdő QB posztra... 😀
jó meccs lesz, annyi szent 😀
több mint 12 éve
én még nem látom hogy Broncos meccset adnának, sztem a Ravens-Bengals lesz, legalábbis logikusabb lenneDalton-t nem láttad? Merre jártál Orton idei egyetlen Broncos-os győzelme idején? 😛 😀
mind2 csapat küzd+jobbak is+nem is sokat vannak képernyőn (én pl Daltont még nem láttam játszani, ezért se szóltam bele a véleményezésbe pár hete)Negritis
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
én még nem látom hogy Broncos meccset adnának, sztem a Ravens-Bengals lesz, legalábbis logikusabb lenneelvileg titeket adnak majd.
mind2 csapat küzd+jobbak is+nem is sokat vannak képernyőn (én pl Daltont még nem láttam játszani, ezért se szóltam bele a véleményezésbe pár hete)Negritis
Andy Dalton idei Highlights
http://www.youtube.com/watch?v=sf3A9tZVrWo
azért rövid mert még szezon közben készült.
Utóbbi offért sorry.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
én még nem látom hogy Broncos meccset adnának, sztem a Ravens-Bengals lesz, legalábbis logikusabb lennemind2 csapat küzd+jobbak is+nem is sokat vannak képernyőn (én pl Daltont még nem láttam játszani, ezért se szóltam bele a véleményezésbe pár hete)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha jól látom vasárnap képernyőre kerülünk. De én nem ott nézem.. Tököm tele a sport1-el...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Igen, én tudtam...Dawk Phillys sérülése előjött 1 hónapja kb, mert rosszul ütközött. Aztán rá 2 hétre rásérült megint... 😕
több mint 12 éve
Dawkins-nak állítólag olyan sérülése van, ami 90 napot igényelne a teljes gyógyuláshoz, lehet sejteni, hogy milyen formában lesz, ha tudja egyáltalán vállalni a játékot... 😕Von-nak szerintem az a kötés a kezén nagyon zavaró lehet, bár először nem zavarta, de mostanában tényleg nem tud úgy csillogni...
Harris szar, mert persze megcsinálja a tackle-t, csak az után, hogy megcsinálta rajta a WR az elkapást. Jobb, mint a többi, de még Goodman-nél is sokkal rosszabb... 😛
több mint 12 éve
Közben injury report:DNP: Dawkins
Limited: Chris Harris és Bruton
Full: Quinton Carter és Von Miller
Dawknak nagyon össze kéne kapnia magát, nélküle nem lyukas lenne a secondary, hanem egy nagy lyuk.
Jó lenne ha Harris is tudná vállalni a játékot, StromST-nek nem tetszik, de ő legalább meg tudja csinálni a tackle-t, ami egy 3rd CB-nél már nem is olyan rossz, és nála csak jóval gyengébb játékosok vannak mögötte...
Carter és Miller full, mindkettő nagyon fontos. Ha Carter se tudna játszani Dawk mellett, akkor Bruton és Moore. Moore egyszerűen hülye, de nagyon, Bruton meg pancser. Ja és sérült. McCarthey jájj... Rosszul fest nagyon ez a secondary.
Sajnos Miller is halványabban tündököl a sérülése óta, de azért még mindig elengedhetetlenül fontos h játsszon. Mondjuk fog is, ha már teljes értékű edzést végzett...
KC-ből nem edzett McGraw és Battle. McGraw hiánya nagy előny lenne, Battle meg, hát szvsz nagyjából hasonló képességű futóik vannak, végül is mindegy ki fut ellenünk. Azért talán Battle vett részt a legtöbb harcban 😊, és ha így van, nyilván nem véletlenül...
több mint 12 éve
Tebow egyik INT-je utólag fumble lett. Én mondjuk először se értettem, h miért INT, teljesen egyértelmű volt, h fumble. Statisztikában számít, máshol nem...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mit nekem a szilveszter? Alig várom az elsejét...
több mint 12 éve
Jake Long -> IR, Clady állítólag 1. alternate, ha ez így van, akkor mehet a Pro Bowl-ra, de ez még nem hivatalos...
több mint 12 éve
már kijárt neki, mer nem az első hibája
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
És h ne csak off legyen:utólag könnyű...
Cosby hibája az állásába került Austin Sylester (FB) jött a helyéreBlack_Adder
több mint 12 éve
mondom most vizsgáim vannak sajnos 😛 de a linkeket lementem 😛kb 1 hónap és már enni fogom a szavakat 😀 amúgy torrenten nem tudtok linket? mer nem találtam sehol
több mint 12 éve
amint vége a vizsgáimnak megteszem nyugi 😛Olvasd el a legjobb draftolt játékosainkról szóló cikkemet a DSB-n 😛, vagy a kifejezetten Sharpe-ról szólót ugyan ott 😛
amint elkezdtem írni a fórumra eldöntöttem h utánna járok a történelemnek szépen ahogy illik 😀Negritis
A DVD amiről StromST beszélt a TYTen elérhető, legalábbis nekem szvsz onnan van meg, és ajánlom mindenkinek
És h ne csak off legyen:
Cosby hibája az állásába került Austin Sylester (FB) jött a helyére