NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 563
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
A legtöbb edző OC-ből vagy DC-ből lesz. A sikeresség meg szvsz nem azon múlik, h OC vagy DC... Nekünk 2 éve kifejezetten egy DC-t kellett volna kinevezni (Spagnulo)Azért az az OL sokat köszönhetett Cutler-nek is, mert elég jól menekült. Hamilton mindenképpen ment volna és Wiegmann-ra se lehetett sokáig építeni. Azért tavaly annyira nem volt szar a fal, de Harris kiesése nagy érvágás volt. Idén meg Harris megint nehezen jött/jön formába sérülés miatt, Clady ugyanaz, mellettük meg van két (szerintem elég jó) rookie. Most pl. már egész jól nyitották Moreno előtt a lyukakat.
Most kicsit más a helyzet, nem annyira fos a D, és nem annyira jó az O. Főleg a fal. /*Istenem h tönkrebaszta azt JMD. Ezt sosem fogom megbocsájtani neki*/Black_Adder
Én bízom ebben az OL-ban, hagyni kell őket összeszokni és talán egy jobb OL coach-ot szerezni. Én pl. a DL jövőjével kapcsolatban nagyobb gondokat látok... 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Black_Adder hosszabb elmélkedése JMD menesztéséről:Nagyon jó cikk lett!
http://denversports.blog.hu/2010/12/07/kirugtuk_josh_mcdaniels_t
😀TheMileHighCity
több mint 13 éve
Black_Adder hosszabb elmélkedése JMD menesztéséről:http://denversports.blog.hu/2010/12/07/kirugtuk_josh_mcdaniels_t
😀
több mint 13 éve
Azonnal roster változások is jöttek: Daniel Coats, a TE újraigazolva, Lee Robinson, a LB pedig felvíve a PS-ből az 53-as rosterre.
több mint 13 éve
A legtöbb edző OC-ből vagy DC-ből lesz. A sikeresség meg szvsz nem azon múlik, h OC vagy DC... Nekünk 2 éve kifejezetten egy DC-t kellett volna kinevezni (Spagnulo)Most kicsit más a helyzet, nem annyira fos a D, és nem annyira jó az O. Főleg a fal. /*Istenem h tönkrebaszta azt JMD. Ezt sosem fogom megbocsájtani neki*/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Azt csak érdekességként írtam, hogy a csoportból sem kell kimenni, mindneki OC volt.Akkor Haley, Turner meg Cable se fér be nagyon 😛tenorxDehogynem nyert.tenorxFőedzőként nem, arról van itten szó 😀caveman13
De nem SB győzelemről volt szó. Hanem OC aki bizonyított HCként is. Persze szubjektív, hogy ki vált be, és ki nem. Höri erre írta a SB győzteseket, mert ott nincs vita, hogy bevált-e a HC.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Leach...DJ Williamst már talán nem merné felpofozni... Vagy az nem ő volt?
Fox. Na aztán a liga a sikereitől hangos... Kubiakot szeretem meg denveri kötődésű, de nem feltétlen ő kéne.
Billicket utálom.
Gruden/Cowher nem fog jönni.
San Diego-ból nem kell senki.
Szóval legyen Harbaugh 😊
több mint 13 éve
Akkor Haley, Turner meg Cable se fér be nagyon 😛Főedzőként nem, arról van itten szó 😀caveman13Whisenhunt is, ha jól emlékszem. Bár ő nem nyert SB-t.JanDehogynem nyert.tenorx
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Főedzőként nem, arról van itten szó 😀Whisenhunt is, ha jól emlékszem. Bár ő nem nyert SB-t.JanDehogynem nyert.tenorx
több mint 13 éve
ez a találgatások mindig viccesek 😊Candidates for the Broncos job
Darrell Bevell -- Vikings offensie coordinator could be nice consolation prize if Frazier's unavailable
Brian Billick -- Former Super Bowl-winning head coach is the type of offensive-minded coach Bowlen prefers
Troy Calhoun -- Air Force coach well-respected in the NFL, known as a high-character coach; however, he released a statement saying he's not interested
Bill Cowher -- The Denver opening could be the one that finally lures him back to the sideline
John Fox -- He should be free of Carolina soon
Leslie Frazier -- Vikings' interim coach finished second to McDaniels two years ago
Jason Garrett -- In the unlikely event Jerry Jones lets him go, Broncos will come calling
Jon Gruden -- Current Monday Night Football analyst is in the mix
Jim Harbaugh -- No college coach's stock is higher right now
Gary Kubiak -- On the hot seat in Houston, and Denver could be very interested if the Texans let him go
Mike Leach -- Because his name seems to come up with every opening ...
Ron Rivera -- San Diego defensive coordinator could be ready to make the jump to a head coaching gig
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Dehogynem nyert.Whisenhunt is, ha jól emlékszem. Bár ő nem nyert SB-t.Janhát a SB győztes edzők közül Gruden, Billick, Holmgren vagy Shanny 😀 is volt OC a főedzőség előttHöriA mostani csoportban Shanahan és JMD mellett
Todd Haley
Tom Cable
Norv Turner is OC volt.ulpianus
több mint 13 éve
Whisenhunt is, ha jól emlékszem. Bár ő nem nyert SB-t.A mostani csoportban Shanahan és JMD mellettAz 1 😀JC6hát a SB győztes edzők közül Gruden, Billick, Holmgren vagy Shanny 😀 is volt OC a főedzőség előttHöri
Todd Haley
Tom Cable
Norv Turner is OC volt.ulpianus
több mint 13 éve
Volt régen valami Shanahan nevű, asszem 2 SB-t nyert egymás után, de nem biztos... 😛😀Az 1 😀JC6igen, itt a kulcs: "....once again showing that the New England Way isn’t for everybody " . Betalált ez a mondat.SP a Saintsel nem is olyan rég nyert SBt 😉 😛Cowboykarcsi
Amúgy meg, amikor JMD lett a HC én elleneztem, bár nem ismertem 😊 Kevés olyan OC-ről tudok, akik befutottak HC-ként. Vagy lehet, hogy az ismeretem felszínesek... 😊JC6
több mint 13 éve
A mostani csoportban Shanahan és JMD melletthát a SB győztes edzők közül Gruden, Billick, Holmgren vagy Shanny 😀 is volt OC a főedzőség előttHöriSP a Saintsel nem is olyan rég nyert SBt 😉 😛CowboykarcsiAz 1 😀JC6
Todd Haley
Tom Cable
Norv Turner is OC volt.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
hát a SB győztes edzők közül Gruden, Billick, Holmgren vagy Shanny 😀 is volt OC a főedzőség előttAz 1 😀JC6igen, itt a kulcs: "....once again showing that the New England Way isn’t for everybody " . Betalált ez a mondat.SP a Saintsel nem is olyan rég nyert SBt 😉 😛Cowboykarcsi
Amúgy meg, amikor JMD lett a HC én elleneztem, bár nem ismertem 😊 Kevés olyan OC-ről tudok, akik befutottak HC-ként. Vagy lehet, hogy az ismeretem felszínesek... 😊JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az 1 😀igen, itt a kulcs: "....once again showing that the New England Way isn’t for everybody " . Betalált ez a mondat.SP a Saintsel nem is olyan rég nyert SBt 😉 😛Cowboykarcsi
több mint 13 éve
igen, itt a kulcs: "....once again showing that the New England Way isn’t for everybody " . Betalált ez a mondat.SP a Saintsel nem is olyan rég nyert SBt 😉 😛
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen, itt a kulcs: "....once again showing that the New England Way isn’t for everybody " . Betalált ez a mondat.Amúgy meg, amikor JMD lett a HC én elleneztem, bár nem ismertem 😊 Kevés olyan OC-ről tudok, akik befutottak HC-ként. Vagy lehet, hogy az ismeretem felszínesek... 😊
több mint 13 éve
ÁÁÁ!!! Csak most értesültem, hogy ünnep ez a mai nap! Ki is nyitok egy üveg valamit... 😀 😀 😀
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Kyle Orton, mint alkalmi mikuláshttp://www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Orton-Dons-Santa-Suit-for-Local-Causes/d2da0abe-6a71-47ed-be7c-309a095c3ec0 😊
ESPNen Bill Williamson ezzel nagyon betalált:
"McDaniels’ approach to the Patriots’ Way was to wear a hoodie and wield power. It was his way and his way only. That was the beginning of the end of his plan. It caught up to him quickly, once again showing that the New England Way isn’t for everybody."
több mint 13 éve
Most olvastam... 😮😮😮Kicsit meglepett, bebiztosítottabbnak éreztem
😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megmondom őszintén JMD-t nem sajnálom, csak Titeket!"Két" éve is túl korainak találtam azt, hogy ilyen fiatalon HC legyen, sajnos így lett. Érdekes, hogy BB keze alól kikerülő koordinátorok egyike sem állja meg a helyét HC-ként :o
JMD hiába próbálta meg másolni az öreg stílusát! Amit szabad Jupiternek ...
Elveszítettek 2 évet, egy franchise QB-t, egy elit WR-t és egy kifejezetten jó képességű DC-t (Miamiban azóta is csak egy dolog fejlődött a Defense) a diktatórikus hozzáállása miatt :o
Ennél csak jobb jöhet!
GOOD LUCK!!!
Nem ismerem a tulaj pénzügyi helyzetét, de szerintem itt (NFL) a tulajdonosoknak nem okoz végzetes érvágást egy + fizetés ami nem tartozik a sapka alá.
több mint 13 éve
http://www.joshmcdanielssucks.com/Értelmét vesztett holnap lett tegnap, de azért durva, hogy egyesek milyen messze elmennek. Nem elég a "JMD takarogggyyy!"... 😀
😂TheMileHighCity
több mint 13 éve
Harbough-t nagyon sokan szeretnék.Most azt nem tudom, hogy mi lesz, ha Kubiak-ot csak sokára vágja ki a Texans? Megvárjuk? 😛