Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
Akkor innentől újra go L !! A 7-10-zel ismét meg lesz a top9 vagy a top10-es draftcetli. Onnan lehet felfelé ugrabugrálni. És talán az azt jelenti, hogy Fangio, Shurmur, Lock, Teddy kuka. Szörnyű öt év van mögöttünk, és ez a tegnapi 8 first down mindennek a legalja. Ott tartunk, hogy az nem vicc, hogy ezt a nemirányító Hinton is hozza. Innentől csak azt várhatjuk, legyen mihamarabb vége. Van azért hozadéka is az idénynek, Javontee és PS2 feltűnése, de az van, hogy nincs a keretben olyan játékos, aki nélkül eljépzelhetetlen a jövő. Ilyet nem mondok, hogy akkor nem nézem, ha… Mert sztán eljön a szeptember; és úgy is nézed.. Van mibe kapaszkodni. Én nagyon remélem, hogy tulajdonosi oldalon kezdődik a rendteremtés, ha ez jön, a nem a még nagyobb káosz..Jó, hát úgy néz ki idén se nyerünk Super Bowlt, nade van egy extra 2. és 3. körös pickkünk!!! A Chiefs meg a többi loser csapat bohóckodhat majd januárban, februárban, nekünk máris A+ ez a szezonunk (is)...
Zalán
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
hamár off én úgy vagyok vele, ha tudom élőben nézni és nincs semmi más dolgom, én nézem (évek óta). de felvételről nem szeretem azt látni hogy a kedvenceim kikapnak, ezért ha nem látom egy meccset megnézem az eredményt. ha nyerünk, a condensed game-t nézem game passről, ha nem, akkor nem kínzom magam/idegesítem fel magamat. én az átélős tipusú drukker vagyok, ez nem változik, rossz tulajdonság 😀Elgondolkodtató. Ez vajon a teljes eredménytelenség miatt van, vagy egyszerűen eltelt az idő. Én 2008 óta nézem rendszeresen a meccseket. 12 év alatt szerintem egy meccset sem hagytam ki, max volt 1-2 amit felvételről pótoltam. Az elmúlt 2 évben simán kihagytam 4-5 meccset mindkét szezonban és ingerem sem van rá, hogy pótoljam. Amit meg nézek abból is jópárat csak félszemmel. Pedig nekünk még akadt is pár jó évünk. Szóval annyira szeretném tudni, hogy egy értelmes csapat aki örömet okoz meg izgalmakat vissza tudná e hozni a teljes lelkesedést. Én örülnék neki 😊Idővel átalakul ez a rajongás dolog.most lehet erre fanyalogni, de az a nem megpróbált negyedik kísérlet volt a kulcs, és az, hogy a végén puntolt a csapat.,, ez mindkét esetben kizárólag HC döntés.Igen, ez a legszomorúbb érzés. Már jó páran kikövették a csapatot. Minden tiszteketem Iktriadé, Baztanié, Bekié, a Browns és Bills fanoké a hosszú vegetálss miatt, és mindenkié, aki marad, annak ellenére, hogy csapata tízéves távlatban alkalmatlan bármire is
egyébként fogalmam sincs, mi lesz itt a holtszezonban, de ez megint egy ok volt arra, hogy lassan semmi örömömet ne leljem az NFLben - "más csapatnak nem tudok szurkolni, a Denvernek meg minek" alapon 😊 ha jövőre Fangioval és Teddyvel (vagy akárki hasonszőrűvel) vágunk neki a szezonnak, én esküszöm el fogok gondolkodni, hogy kövessem-e...
Bozontron
Zalán
Régen állandóan ezen agyaltam.
Ha kikaptunk nagyon bántott.
A PO esélyeket számolgattam még melóban is.
Most meg? Ha épp úgy van belenézek, de leginkább csak a hosszú összefoglalót.
Rájöttem, hogy ez csak egy játék.
Bazzani
Bocs az offért
peach
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Elgondolkodtató. Ez vajon a teljes eredménytelenség miatt van, vagy egyszerűen eltelt az idő. Én 2008 óta nézem rendszeresen a meccseket. 12 év alatt szerintem egy meccset sem hagytam ki, max volt 1-2 amit felvételről pótoltam. Az elmúlt 2 évben simán kihagytam 4-5 meccset mindkét szezonban és ingerem sem van rá, hogy pótoljam. Amit meg nézek abból is jópárat csak félszemmel. Pedig nekünk még akadt is pár jó évünk. Szóval annyira szeretném tudni, hogy egy értelmes csapat aki örömet okoz meg izgalmakat vissza tudná e hozni a teljes lelkesedést. Én örülnék neki 😊Idővel átalakul ez a rajongás dolog.most lehet erre fanyalogni, de az a nem megpróbált negyedik kísérlet volt a kulcs, és az, hogy a végén puntolt a csapat.,, ez mindkét esetben kizárólag HC döntés.Igen, ez a legszomorúbb érzés. Már jó páran kikövették a csapatot. Minden tiszteketem Iktriadé, Baztanié, Bekié, a Browns és Bills fanoké a hosszú vegetálss miatt, és mindenkié, aki marad, annak ellenére, hogy csapata tízéves távlatban alkalmatlan bármire is
egyébként fogalmam sincs, mi lesz itt a holtszezonban, de ez megint egy ok volt arra, hogy lassan semmi örömömet ne leljem az NFLben - "más csapatnak nem tudok szurkolni, a Denvernek meg minek" alapon 😊 ha jövőre Fangioval és Teddyvel (vagy akárki hasonszőrűvel) vágunk neki a szezonnak, én esküszöm el fogok gondolkodni, hogy kövessem-e...
Bozontron
Zalán
Bazzani
Bocs az offért
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Akkor innentől újra go L !! A 7-10-zel ismét meg lesz a top9 vagy a top10-es draftcetli. Onnan lehet felfelé ugrabugrálni. És talán az azt jelenti, hogy Fangio, Shurmur, Lock, Teddy kuka. Szörnyű öt év van mögöttünk, és ez a tegnapi 8 first down mindennek a legalja. Ott tartunk, hogy az nem vicc, hogy ezt a nemirányító Hinton is hozza. Innentől csak azt várhatjuk, legyen mihamarabb vége. Van azért hozadéka is az idénynek, Javontee és PS2 feltűnése, de az van, hogy nincs a keretben olyan játékos, aki nélkül eljépzelhetetlen a jövő. Ilyet nem mondok, hogy akkor nem nézem, ha… Mert sztán eljön a szeptember; és úgy is nézed.. Van mibe kapaszkodni. Én nagyon remélem, hogy tulajdonosi oldalon kezdődik a rendteremtés, ha ez jön, a nem a még nagyobb káosz..
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Olyan egyébként lesz valaha is, hogy nem fog mindegyik star WR-ünk kulcs szituban drop-ot csinálni minden meccsen? Mert nekem erről a meccsről és erről az évről is ez maradt meg eddig leginkább, mindegy ki a QB, valahogy mindig a legrosszabbkor remegnek meg a jól fizetett kezek…Sutton és Patrick két héttel ezelőttig 0 droppon álltak a szezonban, Jeudy sokat fejlodott tavaly ota ezen a téren, bár még van hova. Hamlernek meg egy nagy dropja volt a Giants ellen, de amíg le nem sérült Teddy többszor kereste kulcsszitukban amit meg is oldott. Tegyük hozzá ilyen kevés targettel nem könnyű hideg kezekkel, és szerintem target/bigplay tekintetében a legjobbak kozt van ez az állomány a ligában.
StormST
Ez a meccs a 10-15 (?) futott yardon ment el, meg azon, hogy 8 darab first downt sikerült osszehozni, ami 1992 ota a legkevesebb amikor volt QB a kezdőben (Hintonék 6-ot raktak ossze). Ha a két nagy dropot hozzászámoljuk 10, de a Raiders két drive alatt csinál ennyit. De ebben a 8-ban eleve voltak visszanyúlos bravúrelkapások, meg Patrick magic az oldalvonalnál, szóval..
több mint 4 éve
Szerintem innen meccset sem fogunk már nyerni. Bolts-nak muszáj lesz most nyernie, KC meg alapból esélytelen. Szép kis 7-10es mérleget sikerül majd kihozni ebből a sorsolásbol. Ezek után én továbbra is kizártnak tartom, hogy Fangio maradjon. Ha esetleg mégis, én jövőre biztos nem fogom ezt a szart nézni.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Olyan egyébként lesz valaha is, hogy nem fog mindegyik star WR-ünk kulcs szituban drop-ot csinálni minden meccsen? Mert nekem erről a meccsről és erről az évről is ez maradt meg eddig leginkább, mindegy ki a QB, valahogy mindig a legrosszabbkor remegnek meg a jól fizetett kezek…

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Idővel átalakul ez a rajongás dolog.most lehet erre fanyalogni, de az a nem megpróbált negyedik kísérlet volt a kulcs, és az, hogy a végén puntolt a csapat.,, ez mindkét esetben kizárólag HC döntés.Igen, ez a legszomorúbb érzés. Már jó páran kikövették a csapatot. Minden tiszteketem Iktriadé, Baztanié, Bekié, a Browns és Bills fanoké a hosszú vegetálss miatt, és mindenkié, aki marad, annak ellenére, hogy csapata tízéves távlatban alkalmatlan bármire is
Bozontron
Zalán
több mint 4 éve
Ez közepes futojátékkal megvan. Shurmur és Munchak eltakarítását jobban várom már, mint az új QB-t, de Lock se teszi ki az ablakba, hogy nem tud 3. évében handoffot osztani amin egy csomo play elmegy.Emellett D line retool kell offseasonban. Főleg OLB poszton Chubb mellé és mögé. ILB és DL cseresort mindenképp erosíteni kell. De igazából ez az O-n ment el ismét, ettől független pass rush liga egyik leggyengébbje.
több mint 4 éve
most lehet erre fanyalogni, de az a nem megpróbált negyedik kísérlet volt a kulcs, és az, hogy a végén puntolt a csapat.,, ez mindkét esetben kizárólag HC döntés.Hát, én késtem már el idén melóból nem egyszer, elaludtam mert éjszakát tan - s utána nehezen aludtam el - a meccs miatt, de ez 2022-ben biztos nem lesz, megnézem hétfőn az eredményt oszt cső, családom van és egyre nagyobb tervek/igények, nem fogok ezzel rizikózni, annyi szent.
Bozontron
2005 óta kihagytam vagy 10 meccset, na ez simán meglesz 22-ben.
Egyszerűen erre az embernek - legalábbis lehet innen csak nekem -nincs szüksége.
több mint 4 éve
most lehet erre fanyalogni, de az a nem megpróbált negyedik kísérlet volt a kulcs, és az, hogy a végén puntolt a csapat.,, ez mindkét esetben kizárólag HC döntés.Igen, ez a legszomorúbb érzés. Már jó páran kikövették a csapatot. Minden tiszteketem Iktriadé, Baztanié, Bekié, a Browns és Bills fanoké a hosszú vegetálss miatt, és mindenkié, aki marad, annak ellenére, hogy csapata tízéves távlatban alkalmatlan bármire is
Bozontron
több mint 4 éve
most lehet erre fanyalogni, de az a nem megpróbált negyedik kísérlet volt a kulcs, és az, hogy a végén puntolt a csapat... ez mindkét esetben kizárólag HC döntés. egyébként fogalmam sincs, mi lesz itt a holtszezonban, de ez megint egy ok volt arra, hogy lassan semmi örömömet ne leljem az NFLben - "más csapatnak nem tudok szurkolni, a Denvernek meg minek" alapon 😊 ha jövőre Fangioval és Teddyvel (vagy akárki hasonszőrűvel) vágunk neki a szezonnak, én esküszöm el fogok gondolkodni, hogy kövessem-e...
Szerkesztette: Bozontron
több mint 4 éve
Ez egy ugyanolyan "szedett-vedett" csapat, mint mondjuk a Bucs volt Winstonnal, mielőtt Brady oda igazolt. Szóval tényleg menjünk most amíg lehet, és élvezzük amíg lehet. Aztán hajrá offseason, hátha Rodgers / Wilson / Watson közül valamelyik itt kiköt.Szép kilátások. Rodgers oké, Watson nekem lutri is egyben. Egy éve nem csinál semmit, ez be szokott jönni, ugye Bell, plusz ez a kis 22 nőügy.. nem igazán értem.. Wilson az teljes rottyon van. Nem hiszek benne. Foles lesz ebből, vagy Dalton. Area ne is gondoljunk, hogy draftolunk egyet, és fel is építjük, csak mint a hirhedt BB bácsi teszi a pöcs OC-jével New Englandben. Ott valahogy megmutatják épp, hogy kellett volna Manning után építkezni.
(Szerk. A Bucs úgy lett winner, hogy még HC-t se kellett cserélniük. 😊 )
peterk2005
Ez a mai meccs, mindennek a legalja volt. 30 vereség Fangióval. Harminc hétvégi éjszaka veletek és közös kiborulás. Szeretném hinni, hogy már csak ket hét és vége. De mintha Paton idehozatalában F úr is tevékeny volt. Szoval simán elhiszem, hogy marad
több mint 4 éve
Rég láttam ilyen Broncos HC-t.- semmilyen szinten nem tud meccselni
- sorozatban, két percenként hoz rossz döntéseket
- 4%1
- időkérések
- piros zászlók
- hívások
- motiválás
- vereségek utáni sajtótájékoztatók
VJ come back!!!!!444!!!
több mint 4 éve
ha nem basszák ki Fangiot esküszöm nem értenek ehhez a Football nevű játékhoz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
elképesztő szekunder szégyenem van a jelenlegi Broncos miatt
több mint 4 éve
#fangioout#shurmurout
Donatell-el fingom sincs hogy mi legyen, de lehet őt is el kéne küldeni a faszba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Az is. 😀aszittem ő gm meg ocEz egy ugyanolyan "szedett-vedett" csapat, mint mondjuk a Bucs volt Winstonnal, mielőtt Brady oda igazolt. Szóval tényleg menjünk most amíg lehet, és élvezzük amíg lehet. Aztán hajrá offseason, hátha Rodgers / Wilson / Watson közül valamelyik itt kiköt.Dehogynem. Ott Brady a HC, nem Arians.
peterk2005
Assurbanapli
Negritis
több mint 4 éve
choker banda
több mint 4 éve
aszittem ő gm meg ocEz egy ugyanolyan "szedett-vedett" csapat, mint mondjuk a Bucs volt Winstonnal, mielőtt Brady oda igazolt. Szóval tényleg menjünk most amíg lehet, és élvezzük amíg lehet. Aztán hajrá offseason, hátha Rodgers / Wilson / Watson közül valamelyik itt kiköt.Dehogynem. Ott Brady a HC, nem Arians.
peterk2005
Assurbanapli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ez egy ugyanolyan "szedett-vedett" csapat, mint mondjuk a Bucs volt Winstonnal, mielőtt Brady oda igazolt. Szóval tényleg menjünk most amíg lehet, és élvezzük amíg lehet. Aztán hajrá offseason, hátha Rodgers / Wilson / Watson közül valamelyik itt kiköt.Dehogynem. Ott Brady a HC, nem Arians.
peterk2005
Szerkesztette: Assurbanapli
több mint 4 éve
Ez egy ugyanolyan "szedett-vedett" csapat, mint mondjuk a Bucs volt Winstonnal, mielőtt Brady oda igazolt. Szóval tényleg menjünk most amíg lehet, és élvezzük amíg lehet. Aztán hajrá offseason, hátha Rodgers / Wilson / Watson közül valamelyik itt kiköt.(Szerk. A Bucs úgy lett winner, hogy még HC-t se kellett cserélniük. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
A Chargers az mit csinál? Nem adnám fel a hajszát a po-ért. Nem érdekel Fangio. Ennek a fiatal, irányító nélküli csapatnak sokat jelenthetne egy esetleges januári meccs, és a beleszaglás. Ha ma nyerünk, amire megvan a sansz, akkor jövő héten megint a po-ért mehetünk… És most ezt élvezem ezzel a szedett vedett csapattal is… 😊