Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
Nekem mondjuk pontosan Goffhoz hasonlo Teddy. Abban az ertelemben, hogy nem nezhetetlen amit muvel, csak semmit nem ad hozza. Ha a csapat nyer, o nem all az utjaba legtobbszor. De legtobbszor, ha rajta mulna a gyozelem akkor nem lesz meg. Ezzel pont sehova nem lehet jutni.A Panthers befurdott azzal, hogy probalkoznak minden iranyba. En megis inkabb azt az iranyt favorizalom. Minstem par ev Lock utan, par ev Teddy jojjon.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Ráfūznék a 'Teddy a legalább biztos alapot hozó irányító" vonulatra.A Chiefs ellen volt a legrosszabb, de nyomás nélkül nem ez a jellemző rá. Persze hibátlan meccseket sem hoz, de ez nem is elvárás. Igazából ár-érték arányban kellett valaki, aki alapvető feladatokat meg tud csinálni, mert túl jo a csapat ahhoz, hogy megint az legyen mint tavaly. Mindenképp elorébb vagyunk, mintha Wentzet, Darnoldot, Goffot idekotottük volna hatalmas fizetéssekkel, hosszabb távú szerzodesekkel. De hogy ez tényleges előny legyen, jol is kell választani ebben az offseasonban. Én azt mondom, Teddy teljesítményét Lockhoz, a megszerezhető QB-khoz, és a megszerezhető rookiekhoz kell mérni. Stafford van ilyen szempontból előtte. Aztán lehet Fields jövöre berobban és fogjuk a fejünket. De egyelore nem is jo, nem is a legrosszabb szituácio.
Nem hozta õ ezt eddig sem sehol. Nagy tehetségként indult, és mindig várjuk, hogy na majd most...
Ezt a meccset még nem láttam. De a Chiefs ellen dobott 6 picket (nem ulpi csak kettõt!). Szóval még négyet elejtettek. Ami a gond, hogy arról beszélek, mellbe dobja az üres védõt. Vállalhatatlan döntései vannak minden meccsen. Lock a semmit ragozza, de attól Teddyt el kell felejteni. Ha dob két értelmeset, azonnal jön vmi döbbenet.
ulpianus
Némileg kompenzál a Surtain pick is, Chase 3 darab yardja megint olyan dolog amit ki lehet tenni az ablakba.
több mint 4 éve
Ráfūznék a 'Teddy a legalább biztos alapot hozó irányító" vonulatra.Nem hozta õ ezt eddig sem sehol. Nagy tehetségként indult, és mindig várjuk, hogy na majd most...
Ezt a meccset még nem láttam. De a Chiefs ellen dobott 6 picket (nem ulpi csak kettõt!). Szóval még négyet elejtettek. Ami a gond, hogy arról beszélek, mellbe dobja az üres védõt. Vállalhatatlan döntései vannak minden meccsen. Lock a semmit ragozza, de attól Teddyt el kell felejteni. Ha dob két értelmeset, azonnal jön vmi döbbenet.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
http://www.playoffstatus.com/nfl/broncoseliminate.htmlha verjük a raiderst megint jön a számolgatás
Annak, aki még számolgatna 😀
Bozontron
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
@Broncos·
9m
Broncos QB Teddy Bridgewater has been released from the hospital and is doing well.
He will enter the NFL’s concussion protocol.
több mint 4 éve
Egyetértek, viszont én Wilsont továbbra is no brainer-nek tartom (persze normál keretek között, 3 elsőkörös cetli azért túlzás lenne). Oké, idén nem az igazi (bár ebben valszeg benne van a sérülése), de szerintem ő még mindig bőven top. 33 éves, teljesen jó korban van, és egy környezetváltozás rengeteget dobna rajta. Messze nem leértékelt áru ő még szerintem. 😊Egy kis pozitívum: A Jags a Lions elé került az 1/1-ert folyó harcban. Mivel nem csak csúcs QB nincs, hanem igazán korszakos prospect sem, akár ki is cserélhetnek onnan. Bár nyilván nem ez a prioritás Paton fejében, de legalább egy opcio, hogy tortenjen valami.Ha eladják én felmennék, és odaadnám a nagymama ezüstétkészletét is, a három hegycsúcsból kettőt, csak történjen már valami, mert ez kibírhatatlan kezd lenni, hogy azért nem veszünk részt a ligában, mert egyetlen posztra nem tudunk egy ligaátlag játékost szerezni. Én amúgy azt mondom, draft draft draft. Ha piac, akkor Wilson nem, őt kihúzhattuk volna a nagyszerű Osweiler vagy Hillmann helyett is.. Leértékelt áruként most már ne. Ha piac, akkor Rodgers, nem érdekel az oltásellenessége, egy faszkalap ebben a kérdésben, de legalább irányítani kíválóan tud. És engem Watson ügyei sem érdekelnek. Fizesse meg a bánatpénzt és lépjünk tovább. Rajtuk kívül, senki. Cserének se, aki aztán majd mégis átveszi. mindről lehetett tudni, hogy alkalmatlan. Keenum, Flacco, Teddy, a többieket nem is említem. Többet itt ilyet nem lehet lenyomni a torkunkon. Draft, első kör, hátha csoda történik egyszer, vagy top qb méregdrágán.
Cruyffista
(B. Browning játéka is pozitívum mellesleg.)
Zalán
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
nem leszünk lőtávolban az 1/1ért, tökmindegy kié lesz...Szaglászunk majd Gerappa, Goff meg mondjuk Darnold körül, miközben aközött a 30 csapat között leszünk amiről leírják, hogy Rodgeres és Watson is itt akar játszani, hogy aztán hosszabbítsunk 1 év 25 millióért bH2O-val és tálaljuk, mint egy A+ dealt...
A drafton meg 1. körben BPA alapon hozunk egy EDGE-t vagy egy DB-t vagy egy RB-t az is A+ pick lesz...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Egy kis pozitívum: A Jags a Lions elé került az 1/1-ert folyó harcban. Mivel nem csak csúcs QB nincs, hanem igazán korszakos prospect sem, akár ki is cserélhetnek onnan. Bár nyilván nem ez a prioritás Paton fejében, de legalább egy opcio, hogy tortenjen valami.Ha eladják én felmennék, és odaadnám a nagymama ezüstétkészletét is, a három hegycsúcsból kettőt, csak történjen már valami, mert ez kibírhatatlan kezd lenni, hogy azért nem veszünk részt a ligában, mert egyetlen posztra nem tudunk egy ligaátlag játékost szerezni. Én amúgy azt mondom, draft draft draft. Ha piac, akkor Wilson nem, őt kihúzhattuk volna a nagyszerű Osweiler vagy Hillmann helyett is.. Leértékelt áruként most már ne. Ha piac, akkor Rodgers, nem érdekel az oltásellenessége, egy faszkalap ebben a kérdésben, de legalább irányítani kíválóan tud. És engem Watson ügyei sem érdekelnek. Fizesse meg a bánatpénzt és lépjünk tovább. Rajtuk kívül, senki. Cserének se, aki aztán majd mégis átveszi. mindről lehetett tudni, hogy alkalmatlan. Keenum, Flacco, Teddy, a többieket nem is említem. Többet itt ilyet nem lehet lenyomni a torkunkon. Draft, első kör, hátha csoda történik egyszer, vagy top qb méregdrágán.
Cruyffista
(B. Browning játéka is pozitívum mellesleg.)
Szerkesztette: Zalán
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Egy kis pozitívum: A Jags a Lions elé került az 1/1-ert folyó harcban. Mivel nem csak csúcs QB nincs, hanem igazán korszakos prospect sem, akár ki is cserélhetnek onnan. Bár nyilván nem ez a prioritás Paton fejében, de legalább egy opcio, hogy tortenjen valami.
több mint 4 éve
legyőzzük a Dallast mindeki számolja PO-t, kikapunk az Eaglestől világvége, nem lesz több győzelmünk idén, megverjük a Chargerst, itt a PO új forgatókönyve, kikapunk a KC-tól vége a szezonnak, W a Detroit ellen újra reális a PO, vereség a Bengalstól, mindenki takarodjon.Vasárnap legyőzzük a Raiderst, megint azt nézzük, hogy lesz ebből PO, amíg utána ki nem kapunk LA-ben...
Utoljára 2018-ban tudtunk számolgatni, akkor 6-6-tal álltunk, 3-mas győzelmi szériában, nem is akármilyen 3 győzelemmel. Akkor voltak hasonlóan ambivalens érzéseim.
Tremendous Job iránti ellenszenvem szerintem teljesen jogos alapokon nyugszik, mértéke viszont lehet túlnőtt az indokolton, akárhogyis, ha most kéne választanom egy új edző és egy 1&done között egyértelműen az előbbit választanám. Ha se PO, se edzőváltás, nem tudom mit csinálok...
Lock karrierje ott kettétört, hogy elvesztette a kezdőt, nem biztos hogy baj, ha törésre volt ítélve inkább előbb, mint utóbb, de hamár kettétörik talán jobb lett volna önerőből, akkor kevesebb kérdés motoszkál a fejekben, de a végeredmény világos. Csak hát ugye Teddy-vel a megváltóval is 3 pontot voltunk képesek felrakni és - mint mindenki - ő is 1 éves szerződéssel van itt, ha beleakarunk kapaszkodni, akkor ki kell csengetni neki a ~25 milliót, amit nem ér. Csak más opció meg nem lesz, vagy nyithatunk néhány homeopátiás szaküzletet, hátha akkor idejön egy oltásellenes szuperkúbé csak aztán majd nehogy 2 szék között beessünk az asztal alá és itt maradjunk egy szem Lockkal...
Pedig nyugodtan építhettünk volna valami csapatfélét ahelyett, hogy 1 éves szerződésekkel, kvázi sebtapaszt ragasztunk a hiányzó végtagok helyére...
Ez az idei soroslás nevetséges, bári lenne az újonc HC tálcán lett volna kínálva neki jó néhány önbizalomnövelő W, építhettünk volna egy csapatot, ki tudja lehet azzal is itt lennénk 50% között, csak ellenérzések nélkül tudnék szurkolni a győzelemért és ellenérzések nélkül csalódnék egy ilyen meccs után.
A hibátlan védelem 9 darab másodperc alatt engedett FG-t a félidő végén. Meg tette volna a meccs végén is, ha szükség van rá...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Én bíztam Lock-ban, mert láttam benne valamit tavaly, amikor esélyt kapott.Aztán a semmiből irány a pad.
Tisztán látszik hogy a vén trotty nem kedveli, tegnap az egyik újságírói kérdés az volt meccs után, hogy bármennyire is rossz most, hogy TBW kiesett, de szerinte lesz elég idő felkészülni és gyakorolni Lock-kal a következő meccsre? Mit gondol, mi a terv, stb., erre az öreg simán kitért a valasz elől.
Rég láttam ilyen fos O#-t, bár ez nálunk sosem volt erős, de nem is velük van a legnagyobb baj, hanem az OC-val. Ennyire vak csávót a Broncos-nál utoljára Fox mellett láttam, hogy egy meccsen 100 snapből 70 középső futás volt 1-2 yardért, 30 meg 4-5 yardos passz kb… és ennyi a taktikánk, meg majd a védelem megnyeri a meccset.
Velük nincs is bajom, 60 perc alatt nálam siman belefér 2-3 benyelt nagy játék, főleg úgy, hogy vannak a mecseinknek olyan szakaszai, amikor kb másfél percet pihennek s jöhetnek vissza, mert 10 yardot képtelenek vagyunk megtenni. Ilyen WR, TE és RB-kel, katasztrófa. Rég csak megnézni a számokat, elért pontokat, megtett yardokat. Siralmas. Nemigaz hogy “odafönt” nem látják, hogy ez a csapat nem ezt érdemli. ST kuka szintúgy, Meki is visszább vehetne az arcból, TBW-nek meg persze jobbulást, bár a csávó már az első támadás után kiidegel minden meccsen olyan szinten lerí róla hogy szarik az egeszbe, hogy rendesen faj.
Ez miatt a szar miatt aludtam 4 órát és most totál kivagyok meloban, nem éri meg…
több mint 4 éve
Első és legfontosabb, hogy Teddynek ne legyen semmi komoly baja.A többi nagyjából olyan volt, amilyenre számítottam. Én mondjuk höris szemléletben szenvtelenül futtattam volna Williamst sokat (persze, a sérülés miatt kockázatos), de az biztos, hogy amikor Lock odaadta a lasztit a védőnek, hogy "tessék, vigyed", na én azt is megelőztem volna egy jól irányzott futással.
Amúgy Sutton is hibázgatott ma, egyszer mondjuk szépen védekeztek rajta, de az elkapóinktól is kellett volna egy picivel több.
Középszerű sajnos, a rosszabb csapatokat biztosan verjük, a nagyjából egy súlycsoportúak pedih nekünk adják a pofonokat. Mehetne tényleg az edzői stáb, meg jöhetne vamilyen potens QB is, de hihetetlen, hogy Manning óta mit művelünk ezen a poszton, legalább Teddy valamennyire stabil.
több mint 4 éve
Nem néztem a meccset, de ingerem sincs rá, hogy az összefoglalót utólag meglessem. Én ezt már feladtam, amíg nem lesz új QB, HC vagy bármi, amiért lelkesedhetnék elengedem ezt a csapatot és nézek mást. Évek óta megy a kókler edzők megúszós semmije és a hitvány QB keringő a looser culture zászlaja alatt.
több mint 4 éve
Hát offense oldalon ez a meccs megint vállalhatatlan volt. Ilyen skill playerekkel, mint Sutton, Patrick, Nagy O, Fant, meg Javonte (Jeudy számomra továbbra is hatalmas kérdőjel, a fumblekirályt meg inkább hagyjuk) ennyire impotens játékot komolyan nehéz lehet összehozni. Oké, nincs normális qb, de Susmus is katasztrófa továbbra is. Fáj nézni ezt a szenvedést, amit hétről hétre művelnek. De legalább most megint rá lehet fogni Lockra, hogy miatta veszítettünk, mert amúgy minden baszottul király.Nagyjából egyetértek, leszámítva a Jeudys részt, láttuk már mire képes a labdával a kezében, a probléma, hogy még csak célba sem vesszük, pedig a srác szárnyalna már egy közepes passzjátékban is szerintem. De ez igaz az összes elkapónkra, nevetséges, hogy mennyire nem használjuk őket annak ellenére, hogy szerintem ligaelit társaság... talán majd jövőre új stábbal és QB-val
És én a védelemtől sem esek hasra. Szépen néz ki a 15 kapott pont, meg statisztikailag is biztosan ott vagyunk a szeren, de amikor kéne egy gyors stop, vagy ne'adj Isten egy labdaszerzés, akkor úgy mennek át rajtuk, mint kés a vajon. Plusz ugye Fangio akarta teddy-t, ő ragaszkodik Susmus-hoz is, mert nem olyan offense kell, ami megnyeri a meccset, hanem olyan, ami nem veszíti el, mert a védelem majd lagyalul mindenkit. Aha, látjuk.
És akkor arról még nem is beszéltem, hogy az idióta McMahon is még mindig a posztján van, pedig szerintem kb ligautolsó szint körül lehet az ST játékunk minden szempontból. De véletlenül se rúgjuk ki ez a balfaszt, nehogy kicsit is megkönnyítsük az életünket.
A szezonnak ezzel kb vége is, max már csak a pozitív mérlegben reménykedhetünk. Szerintem Teddy szezonjának is annyi, de remélem maradandó sérülés nélkül megússza.
roberto23
több mint 4 éve
Hát offense oldalon ez a meccs megint vállalhatatlan volt. Ilyen skill playerekkel, mint Sutton, Patrick, Nagy O, Fant, meg Javonte (Jeudy számomra továbbra is hatalmas kérdőjel, a fumblekirályt meg inkább hagyjuk) ennyire impotens játékot komolyan nehéz lehet összehozni. Oké, nincs normális qb, de Susmus is katasztrófa továbbra is. Fáj nézni ezt a szenvedést, amit hétről hétre művelnek. De legalább most megint rá lehet fogni Lockra, hogy miatta veszítettünk, mert amúgy minden baszottul király. És én a védelemtől sem esek hasra. Szépen néz ki a 15 kapott pont, meg statisztikailag is biztosan ott vagyunk a szeren, de amikor kéne egy gyors stop, vagy ne'adj Isten egy labdaszerzés, akkor úgy mennek át rajtuk, mint kés a vajon. Plusz ugye Fangio akarta teddy-t, ő ragaszkodik Susmus-hoz is, mert nem olyan offense kell, ami megnyeri a meccset, hanem olyan, ami nem veszíti el, mert a védelem majd lagyalul mindenkit. Aha, látjuk.
És akkor arról még nem is beszéltem, hogy az idióta McMahon is még mindig a posztján van, pedig szerintem kb ligautolsó szint körül lehet az ST játékunk minden szempontból. De véletlenül se rúgjuk ki ez a balfaszt, nehogy kicsit is megkönnyítsük az életünket.
A szezonnak ezzel kb vége is, max már csak a pozitív mérlegben reménykedhetünk. Szerintem Teddy szezonjának is annyi, de remélem maradandó sérülés nélkül megússza.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
jól megy neki a színészkedés ....QB Teddy Bridgewater will stay at the hospital overnight for further evaluation, but so far everything has checked out well, per Coach Fangio.
— Denver Broncos (@Broncos) December 20, 2021
több mint 4 éve
Előszor is remélem Teddy-vel minden rendben lesz. Az a helyzet, hogy ezt a meccset 2 TD-vel kellett volna nyerni legalább. Sokkal rosszabb volt ez a Bengals mint vártam. De szépen leírja a csapatot ez a meccs igazából. Megint amikor össze lehetne szedni "A" győzelmet, mint a Steelers meg az Eagles ellen, jön a teljes szétesés legyen bárki a tuloldalon. Pedig itt sem kellett volna semmivel sem többet hozni, mint amit tudunk. Lock meg sajnos nevetséges. Sehol nem jobb, mint Teddy. Ezt mondtam. Lehet egyszer-egyszer szépet dob 10 yardon túlra, de Teddy legalább tudja mi az a handoff, és nem minden második dobása vagy int vagy magas.
több mint 4 éve
fokozhatjuk! 😀aha, nemAmúg fasza, de az első félidő végén kihagyott, és a Tigris által 9ha számszakilag nézzük, akkor persze, igazad van, de ez egyértelműen a Lock futáson múlott 😀
mp alatt berúgott field goalon múlott
Zalán
Bozontron
azon múlott hogy mennyire impotens shurmur
Negritis
több mint 4 éve
aha, nemAmúg fasza, de az első félidő végén kihagyott, és a Tigris által 9ha számszakilag nézzük, akkor persze, igazad van, de ez egyértelműen a Lock futáson múlott 😀
Zalán
Bozontron
azon múlott hogy mennyire impotens shurmur
több mint 4 éve
Amúg fasza, de az első félidő végén kihagyott, és a Tigris által 9ha számszakilag nézzük, akkor persze, igazad van, de ez egyértelműen a Lock futáson múlott 😀
Zalán
több mint 4 éve
Meg azon, hogy a játékvezetők „Down by Contact-ra” ítélték a Lock fumblit (pedig nem volt az), és hogy ott nem támadhattunkcsak amikor kellett volna nem sikerült kivédeni a 3&long-t
A védelem viszont extra volt, egy rossz játéka volt, de egész meccsen szinte hibátlan volt
noflyzone
több mint 4 éve
Meg azon, hogy a játékvezetők „Down by Contact-ra” ítélték a Lock fumblit (pedig nem volt az), és hogy ott nem támadhattunkA védelem viszont extra volt, egy rossz játéka volt, de egész meccsen szinte hibátlan volt
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 4 éve
Amúg fasza, de az első félidő végén kihagyott, és a Tigris által 9mp alatt berúgott field goalon múlott
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Fire Fangio & Shurmur, Cut Lockgordon is mehet isten hírével
Vége a szezonnak
Heisman