Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Közben McManus és Purcell szerződésével is variáltunk, csináljuk a helyet vminek/vkinek.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Simmons 4 év 61 millió 35 garantált.
dande
Akkor jól döntött Paton itt a taggel, annyira behorpadt a safety piac, hogy aláírt az évi 15 milliós padlóért.
Cruyffista
Szerintem bármennyire is pörögne a S piac, évi 15 milliónál nem adna senki többet egy S-nek. Így is 1 millióval veri évente Bakert, ez így is elég jó pénz

Szerkesztette: kapitnono

több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
dande
Akkor jól döntött Paton itt a taggel, annyira behorpadt a safety piac, hogy aláírt az évi 15 milliós padlóért.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 296 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
az a baj h ha a csillagok együttállnak és nem sérül le a fél D#
és össze is jön a top5 D#
nem látom hogy ez hosszútávra meg lenne oldva, ugyanúgy muszáj lesz befektetni és a needeket fixelni
szóval ha Lock nem lép előre megint két szék között padló
Negritis
Am én viccen kívül nem lennék elégedett egy "csak" top 5 D#-el. Sztem megkapta a kellő türelmet, ha jön még FA-n egy-egy CB és S, valamint a drafton egy LB, akkor én nem látom h emberanyagba lenne limitáció. Én továbbra is úgy gondolom h komoly D# guru, de itt már villantani is kell.

Az O#-ben szintén megvannak a puzzle darabok, egy QB játék javulással, ami így-vagy-úgy de nyilvánvaló elvárás, ott sem lehet mivel takarózni már, sőt, ha mindenki egészséges akkor a top10, a tavaly év végi Lockkal is alapelvárás részemről.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 535 — The Mathematician
az a baj h ha a csillagok együttállnak és nem sérül le a fél D#
és össze is jön a top5 D#
nem látom hogy ez hosszútávra meg lenne oldva, ugyanúgy muszáj lesz befektetni és a needeket fixelni
szóval ha Lock nem lép előre megint két szék között padló

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Jake Butt távozik, a sérülések eléggé megnehezítették az eddigi karrierjét, de sztem tiszta lappal máshol van benne potenciál.

Fuller és Jackson a jelenlegi darabkák mellett nobrainer top5 D#, onnan már szvsz tényleg csak egy kompetens QB játékra vagyunk a gyűrűtől 😛
Általános Doktor
Valóban a Simmons-Jackson-Fuller-Darby-Callahan papíron jól nézne ki, combos DB sor összességében.
Gondolom draftról jönnek cserék (S poszton karcsú a csapat), random CB pick is benne van.

Parsons lecsúszik hozzánk és tényleg bomba jó kis defense lehet ebből, csak ne chocker mentalitással nyomják 😊
FLZOLI
Plusz így, hogy Von és Harris is marad pláne zúznia kell a védelemnek.

Ha ezzel az állománnyal se lenne képes Fangio alkotni, akkor semmivel.
roberto23
HA tényleg jön Fuller és -neadjisten- visszajön Jackson (az öregedő S nincs nagy piaca, hiába volt jó tavaly is), akkor sztem még egy ILB hiányzik a gépezetbe AJ mellé. Ha az megvan -és nem sérül le a fél keret-, akkor a minimum elvárás a top3as D#, a cél pedig a no.1.
Általános Doktor
Egyetértek. Ilyen állománnyal muszáj lenne villantania.

több mint 4 éve
Jake Butt távozik, a sérülések eléggé megnehezítették az eddigi karrierjét, de sztem tiszta lappal máshol van benne potenciál.

Fuller és Jackson a jelenlegi darabkák mellett nobrainer top5 D#, onnan már szvsz tényleg csak egy kompetens QB játékra vagyunk a gyűrűtől 😛
Általános Doktor
Valóban a Simmons-Jackson-Fuller-Darby-Callahan papíron jól nézne ki, combos DB sor összességében.
Gondolom draftról jönnek cserék (S poszton karcsú a csapat), random CB pick is benne van.

Parsons lecsúszik hozzánk és tényleg bomba jó kis defense lehet ebből, csak ne chocker mentalitással nyomják 😊
FLZOLI

roberto23
HA tényleg jön Fuller és -neadjisten- visszajön Jackson (az öregedő S nincs nagy piaca, hiába volt jó tavaly is), akkor sztem még egy ILB hiányzik a gépezetbe AJ mellé. Ha az megvan -és nem sérül le a fél keret-, akkor a minimum elvárás a top3as D#, a cél pedig a no.1.

több mint 4 éve

Általános Doktor

FLZOLI

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Általános Doktor

több mint 4 éve

Általános Doktor
Fitzmagic-rol ment az WFT-be, ugyh ezt buktuk szerintem. 😕
roberto23
Lock majd két szintet ugrik minőségben pusztán amiatt mert fejlődik egy évet és visszajön Sutton
/
Watsont elhozzuk olcsón miután kap egy felfüggesztettet + pár meccs eltiltást (így legalább belefér a jövő évi capbe).

Megoldódik ez, meglásd 😀

több mint 4 éve

Általános Doktor
Fitzmagic ment az WFT-be, ugyh ezt buktuk szerintem. 😕

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Fangión múlik, hogy tényleg így lesz-e.
Cruyffista
Jaj.
több mint 4 éve
Kareem Jackson és Kyle Fuller a cél az első hullámra.

Paton lenyilatkozta, hogy Jackson előtt ott az offer, így ha nem talál jobbat, visszajöhet 1 év 10 millióért. QB-kérdésben pedig azt, hogy komoly competitiont akarnak hozni. Szerintem vagy csere lesz, vagy első körös pick. Egyszer nem hangzott még el Paton szájából az n+1. nyilatkozat után sem, hogy a Lock a QB1.

Fuller pedig jönne Fangióhoz, csak miután lehozták az insiderek hogy kirakta a Bears, inkább úgy döntöttek hogy várják érte a csereajánlatokat és nem teszik hivatalossá. De ha nem sikerül elcserélni, valószínűleg ide ír alá.

Szerintem ez egy top3 D lenne nevekre, ha összejön ez a két játékos. Fangión múlik, hogy tényleg így lesz-e.

több mint 4 éve
Trubisky is off, elment a Billsbe. Remélem megússzuk Minshew-t komoly pickért. Akkor már inkább Mariota ha kirakja a Raiders.

Nincs ezzel baj, de akkor mondjuk ki nyiltan, teljes rebuild. És kezdjük ott, hogy Fangio és Susmus és....
Zalán
Ahhoz már nagyon késő szerintem. Ezek a döntések nem rebuild miatt lettek meghozva, mert akkor nem jött volna sem Shelby, sem Darby. Ez a keret nem alkalmas egy top5 pickre. Ez csak retool, Paton kirakja az ár-érték arányban rossznak vélt játékosokat és nem szart tervez hozni helyettük.

A rebuildet a Texans csinálja perpill, kipécézték a liga 20 legrosszabb játékosát és azokat gyüjtögetik minimum contractokkal.
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Needek: QB, RB, RT, ILB3, CB3, S2, S3, OLB4, IDL4

Még ha utóbbi hármat gyorsan meg is oldjuk Walker, Attaochu, Parks 1 éves szerződésével, a többi nem tudom hogyan fog összeállni minőségben. Még Driskelék (természetesen az ő kivágásával is kétszer annyi pénz szabadítható fel, mint amennyibe Lindsay 2nd round tendere került volna) kivágásával sem.

Egyébként azok után, hogy Vont és Lindsayt a két hónapos találgatások után könnyen kibaszta (volna) Paton, remélem Watsonnal, vagy az első körös előre cserénél is ilyen agresszív és határozott lesz. Mert ugye a harmadik fontos játékos akinek a neve mellett felmerültek a kérdőjelek az Lock volt. És hát Bouyé, Casey, Jackson, Von, Lindsay esete után elég nehéz az alaptalanságban hinni, pláne a Staffordos dolog után.
Cruyffista
Nincs ezzel baj, de akkor mondjuk ki nyiltan, teljes rebuild. És kezdjük ott, hogy Fangio és Susmus és....

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Needek: QB, RB, RT, ILB3, CB3, S2, S3, OLB4, IDL4

Még ha utóbbi hármat gyorsan meg is oldjuk Walker, Attaochu, Parks 1 éves szerződésével, a többi nem tudom hogyan fog összeállni minőségben. Még Driskelék (természetesen az ő kivágásával is kétszer annyi pénz szabadítható fel, mint amennyibe Lindsay 2nd round tendere került volna) kivágásával sem.

Egyébként azok után, hogy Vont és Lindsayt a két hónapos találgatások után könnyen kibaszta (volna) Paton, remélem Watsonnal, vagy az első körös előre cserénél is ilyen agresszív és határozott lesz. Mert ugye a harmadik fontos játékos akinek a neve mellett felmerültek a kérdőjelek az Lock volt. És hát Bouyé, Casey, Jackson, Von, Lindsay esete után elég nehéz az alaptalanságban hinni, pláne a Staffordos dolog után.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
amúgy az egész stroy olyan, mint amikor jött JMD, érthetetlen és értelmetlen módon mellőzte Hillist, aztán eltadeelte pár pick kíséretében Brady Quinnért LOL.
Hillis utána PB szezont tolt, igaz rögtön utána utólérte a madden átok.
Morenot mondjuk aztán később megszerettem

a tenderes spúrkodást eljátszottuk CJ Andersonnal is. Meg értem is én, hogy az ember nem akar sokat fizetni egy RB-nek, csak mi pont kúrvasokat fizetünk Gordonnak, meg most hozunk mögé egy másik nem elhanyagolható árút.

De ez a legjobb a csapatnak baszki. Ez van olyan mondás mint a tremendous job vagy a we've had a great week of pracitice"...

Szánalmas franchise lettünk pár év alatt, Bowlen forog a sírjában, de legalább Ellistől nem sokára megszabadulunk, utána rövid távon tisztázódnia kell a tulajdonosi kérdésnek. Nem biztos hogy jó tulajunk lesz, de legalább lesz. Akkor legalább esély lesz rá, hogy valaki ránézzen erre a csapatra, és azt mondja hogy mindenki takaroggyon akinek köze van a jelenlegi a csapat történelméhez méltatlan állapothoz...

de Lindsayt, CHJt, Wofle-ot senki nem hozza vissza. És Von Millerrel se biztos hogy marad az opciós év után, majd megtalálja a módját a vén demes fasz, hogy megint 1 számjegyű sackje legyen egész évben, és el lehessen küldeni, egy "ez a legjobb neki is a csapatnak is" szöveggel...
Black_Adder
Épp nemrég olvastam erről egy cikket:
 www.milehighreport.com/2021/3/12/22326245/peyton-manning-denver-broncos-ownership

Tudom, tudom, bilibelóg a kezem, de én mindenben próbálom a jót keresni, pl.: a tulajdonosi helyzetben egy PFM kifejezetten a jót jelentené.
Általános Doktor
Az igen, álom forgatókönyv lenne 😊

több mint 4 éve
amúgy az egész stroy olyan, mint amikor jött JMD, érthetetlen és értelmetlen módon mellőzte Hillist, aztán eltadeelte pár pick kíséretében Brady Quinnért LOL.

a tenderes spúrkodást eljátszottuk CJ Andersonnal is. Meg értem is én, hogy az ember nem akar sokat fizetni egy RB-nek, csak mi pont kúrvasokat fizetünk Gordonnak, meg most hozunk mögé egy másik nem elhanyagolható árút.

De ez a legjobb a csapatnak baszki. Ez van olyan mondás mint a tremendous job vagy a we've had a great week of pracitice"...

Szánalmas franchise lettünk pár év alatt, Bowlen forog a sírjában, de legalább Ellistől nem sokára megszabadulunk, utána rövid távon tisztázódnia kell a tulajdonosi kérdésnek. Nem biztos hogy jó tulajunk lesz, de legalább lesz. Akkor legalább esély lesz rá, hogy valaki ránézzen erre a csapatra, és azt mondja hogy mindenki takaroggyon akinek köze van a jelenlegi a csapat történelméhez méltatlan állapothoz...

de Lindsayt, CHJt, Wofle-ot senki nem hozza vissza. És Von Millerrel se biztos hogy marad az opciós év után, majd megtalálja a módját a vén demes fasz, hogy megint 1 számjegyű sackje legyen egész évben, és el lehessen küldeni, egy "ez a legjobb neki is a csapatnak is" szöveggel...
Black_Adder
Épp nemrég olvastam erről egy cikket:
 www.milehighreport.com/2021/3/12/22326245/peyton-manning-denver-broncos-ownership

Tudom, tudom, bilibelóg a kezem, de én mindenben próbálom a jót keresni, pl.: a tulajdonosi helyzetben egy PFM kifejezetten a jót jelentené.

több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Az első-második körös futó picket nem teljesen értem miért jönne.
Gerichill
Már tavaly is azért jött Gordon, mert nem akartuk a második körünket futóra ellőni. Jövőre lejár mindenki, és ha van poszt amit nem akarsz FA-ról megoldani, az a futó.

Az idei classnak az eleje erős, de nem mély. Tavaly mély volt, mégis jött egy második körös rb-rush és a kiment a 3-4. körbe projektált rb-k nagy része is.

Ha nem QB jön az első körben, hátramozgással Najee Harris első körös pickjére nagy esélyt látok. Előnye, hogy 3 down back, Barkley óta a legjobb futóprospectnek mondják. De több második körös rb-vel is volt már interjú.
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Alapvetően nekem nincs bajom Gordonnal, nem volt ő olyan rossz tavaly, de Lindsay kipaterolásához szimplán kreténnek kell lenni. Nem top fizetésért kuncsorgott, a pénz se kell itt éppen, ez így debil megoldás.

Én már letettem erről a brigádról, ha jön Watson idén oké minden, ha nem akkor húzzon mindenki amerre lát és jöjjön egy teljesen új FO és coaching staff.
FLZOLI
Paton tuti nem megy 1 év után.

Mondtam már hogy abszolút értelmetlen és teljes hülyeség megerősíteni a kókler HC-t (a kókler koordinátoraival) a posztján mielőtt új GM-et hozol?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Egy emlékezetes mozzanat.

A jelenet mozgóképpel.

www.youtube.com/watch?v=vs570DT0xgQ
több mint 4 éve
Ráadásul így elkönyvelhető, hogy futópick lesz az 1 vagy 2. körben.

Shumur egy többször megbukott kókler, akinek sikerült szabad kezet adni, ezért jött Gordon, ezért távozik most Lindsay. Hisz rengeteget passzoltunk rb-nek, meg rengeteget profitáltunk abból, hogy nagydarab.

Tényleg nem tudom, hogy miért fájt volna annyira egy normális tender + 1 millióért. Kompenzációs pickekben is a béka segge alatt leszünk, mégcsak innen sem lehet megfogni a dolgot.
Cruyffista
Az első-második körös futó picket nem teljesen értem miért jönne.
Gerichill
Gordon és Freeman (ha egyáltalán keretre kerül) is lejár jövőre, fixen jönni fog egy futó a drafton, más kérdés h lehet h csak 3-4 körben, de legkésőbb ott biztosan.