Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
A Phinsnek így is van egy valag pickje és Sewell személyében tényleg generational talentet hozhat az egyik legnagyobb hiányposztjukra, sztem nem áll érdekükben lecserélni.
empty taxi
egyrészt igen, másrészt van az pénz amiért bárkinek a haja korpásodik
briareos
Ha lecsúszik hozzátok TLaw/Fields?
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
A PFF All-Pro csapatába bekerült Bryce Callahan (mint felx), valamint második csapatos lett Bolles és Simmons is.

Nagyon nem kell sztem magyarázni.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
A Phinsnek így is van egy valag pickje és Sewell személyében tényleg generational talentet hozhat az egyik legnagyobb hiányposztjukra, sztem nem áll érdekükben lecserélni.
empty taxi
Ilyenkor mindenki generation talent. Jeudy is az volt most meg látjuk hol tart.. a matekon múlik minden..
Zalán
Ha Jeudy generational talent, akkor minden 1. körös az, az utolsó generational talent WR a saját szótáram szerint az A.J. Green - Julio Jones duó volt 2011-ben.
empty taxi
De ne fizikális szörnyeket mondjál, hanem akik a "tanult" dolgokban/skillekben voltak extrák 😊
Judit ezért volt baromira jó prospect, mert úgy tud route-ot futni mint kb senki. Nyílván ha emellé egy Megatron testfelépítése lenne Jones/Hopkins elkapó képességgel instant No1 választott lett volna bármelyik QB előtt 😊
FLZOLI
A generational talent nálam fizikálisan és technikailag is kiváló prospectet jelent.
Plusz ha már 'Bama WR-eknél tartunk Calvin Ridley vagy Amari Cooper volt ilyen jó route futó, mint Jeudy.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
empty taxi
Ilyenkor mindenki generation talent. Jeudy is az volt most meg látjuk hol tart.. a matekon múlik minden..
Zalán
Ha Jeudy generational talent, akkor minden 1. körös az, az utolsó generational talent WR a saját szótáram szerint az A.J. Green - Julio Jones duó volt 2011-ben.
empty taxi
De ne fizikális szörnyeket mondjál, hanem akik a "tanult" dolgokban/skillekben voltak extrák 😊
Judit ezért volt baromira jó prospect, mert úgy tud route-ot futni mint kb senki. Nyílván ha emellé egy Megatron testfelépítése lenne Jones/Hopkins elkapó képességgel instant No1 választott lett volna bármelyik QB előtt 😊

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 558 — The Mathematician
 twitter.com/AdamSchefter/status/1346614501433610243?s=19

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
empty taxi
Zalán

Madden hates me.
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
empty taxi

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
empty taxi
egyrészt igen, másrészt van az pénz amiért bárkinek a haja korpásodik

több mint 5 éve

Madden hates me.
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Én is egyetértek azzal, ha valamikor, akkor most kell felmenni a kilencedik helyről a harmadikra egy qb-ért. Ha új gm lennék, a jelen keretnél, ami tele van papíron tehetséggel. O oldal feltöltve, a d-re ráférne a restauráció. de egy komoly cb hiányzik igazán. A többiek megoldhatók. látjuk, bármilyen gyengék az eredmények, annyira azért nem lesz gyenge, hogy top3-ban húzz. Lockról ez esetben sem mondanék le. Túl könnyen kapta meg a kezdőt. hát küzdjön. ha ő a jobb, legyen ő a fr qb. de bizony én most felmozognék a class harmadik legjobb qb-jáért. kerül amibe kerül..
Zalán
kb egy idei 1/20 a különbség értékben szóval nem olcsó

több mint 5 éve
Hát már Fangio is elég finoman fogalmaz Lock-al kapcsolatban.

roberto23
bezzeg bogyó, istenem ez a fogyatékos ...

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Hát már Fangio is elég finoman fogalmaz Lock-al kapcsolatban.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Én is egyetértek azzal, ha valamikor, akkor most kell felmenni a kilencedik helyről a harmadikra egy qb-ért. Ha új gm lennék, a jelen keretnél, ami tele van papíron tehetséggel. O oldal feltöltve, a d-re ráférne a restauráció. de egy komoly cb hiányzik igazán. A többiek megoldhatók. látjuk, bármilyen gyengék az eredmények, annyira azért nem lesz gyenge, hogy top3-ban húzz. Lockról ez esetben sem mondanék le. Túl könnyen kapta meg a kezdőt. hát küzdjön. ha ő a jobb, legyen ő a fr qb. de bizony én most felmozognék a class harmadik legjobb qb-jáért. kerül amibe kerül..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Fangio szerint a teljes stábja visszajön jövőre, meg a tehetetlen McMahon is.

Bár elmondása szerint lehet bizonyos szitukban lemond jövőre a playhivasrol Donatell javára.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve

Negritis
Hülye az öreg. Max ha tolószékből szállt ki és onnan jött fel idáig. A hulladék fal prominens szemete volt Bogyó úr, aki még a mellette lévő jó guardokat is lerontotta.

több mint 5 éve
Mivel jelenleg nincs franchise QB a rosteren (Lock még mindig legjobb esetben ígéret) így szerintem bármilyen all-in védhető a draft vagy FA/trade szempontból. Én abban reménykedek, hogy egy olyan GM jön aki nem megúszni akarja az első évét, hanem egyből rárúgni az ajtót a ligára, hogy megmutassa mit tud.

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Ha új QB-t hoz felcseréléssel az új GM, nagyon hamar megbukhat amennyiben nem válik be. Egyszerűen egy olyan kaliberű döntésben, ahol legalább két első kör van az asztalon, annyira biztosnak kell lenni, a döntéshozatalban benne lenni minden szakértelemnek, hogy nincs olyan hogy nem válik be. Nem megmagyarázható. Sokkal több egy Lynch-Lock féle szerencsepróbánál. Egyébként abszolút érthető minden esetben, ha új GM új QB-t akar. Ugyanez igaz a fordítottjára is, sokat elárul egy GM kvalitásairól, ha rögtön az első komoly döntéséból megoldja egy csapat irányítókérdését hosszú évekre.

Ebben az esetben viszont jövőre tartalékolni nincs sok értelme. Nagyon gyenge class jön. Persze berobbanások mindig benne vannak, Wilson is ilyen (ha nem lenne Fields és Lawrence, ő lenne az 1/1, pedig 7. körös projectionből indult, mint Murray és Burrow), de erre alapozni nem lehet, pláne ha most magabiztos egy nem elérhetetlen, csak drága játékos beválásában. Igazából ha a Miami nem Arizonázik Tuával 1/3-on, az a pick elérhető. Két elsőt le kell tenni egy kis apróval és vihetjük.

Na meg hogyha nem is leszünk PO-csapat, arra elég sokat mernék tenni, hogy nem leszünk top10-ben se. Szökőévi gyenge sorsolás (Jets, Jaguars, Bengals, NFC East), sérülésekből visszatérő alapkezdők, fejlődő fiatalok, még egy hullám draftpick.. Ha az új GM új QB-val akarja megnyitni a projektet, azt idén kellene csinálni. Ennél jobb esélyünk nem lesz. Ha jövőre két elsőnk lesz valahogy, de legfeljebb 1 vagy 2 értelmes irányító lesz akik mozdíthatatlanok mert 1/1 és 1/2 QB need ahova nincs jegyünk, akkor szopó... Persze ez nem ilyen egyszerű, mert ha olyan GM jön aki rookie QB-t akar, de Wilson nem tetszik neki, az már egy olyan szitu hogy nem tehet mást minthogy vár jövőre. Aztán ha akkor sem, vár megint. És megint.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 5 éve

több mint 5 éve
azon múlik az egész hogy melyik QB-k mennek ki előttünk
sztem Lock marad jövőre, bemondják hogy a sérülések és a covid miatt volt gyenge éve
Fangio-Shurmur majd a '21es szezonba kihozzák belőle a tutit (a szezon vége amúgy sztem bíztatóbb volt de onnan kellett volna indulni és fejlődni)
a GM helyében hogy ha nincs olyan QB akit igenis ide akar hozni, akkor nem hoznék első 2 napon
Fangio kap még 1 évet, tudjuk h elbassza szóval lehet majd jövőre kibaszni és rendesen újjáépíteni
addigra Gordon szerződése is kifut, persze lesznek más szerződések amiket meg kell majd oldani

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
akárki is lesz a gm, lock helye eggyel bizonytalanabb, általában inkább a saját szemükben bíznak qb fronton vagy csak inkább saját qbval akarnak sikeresek lenni. Van persze ellenpélda is. meg általában új gm új hct is jelent, és a mi helyzetünk így most kivételes, főleg hogy fangio beleugathat a rosterbe is, lehet ő ragaszkodik lockhoz és akkor maradhat.......de nem hibáztatnám az új gmet, ha az első pickből qbt hozna. majd akkor ha bust lesz...

egyébként ha én lennék a gm, és nem rúghatnám ki első napomon chokert, akkor készülnék a jövő évi nagy takarításra. megpróbálnék minden picket amit csak lehet jövő évire cserélni, hogy akkor lehessen az újjáépítést kezdeni új hc, új dc, új oc, új qb. nem kell mindenkit elzavarni, de mostanra nem maradtak olyanok akikhez ragaszkodni kéne. von miller mégiscsak a franchise arca, de jövőre (idén) se lesz 10 sackje. csabit is csak azért tartanám meg, mert most senki nem adna érte 1. kört egy 7.5 sackes szezon után (bármelyik 1. körös újonctól többet remélnék) amúgy viszont egy nem inkompetens sémában jól játszott, de ha viszik, vigyék.

meglátjuk. nagyon olyan érzésem van, hogy 1 évvel el lett halasztva a rebuild, de amúgy semmi nem ment meg tőle, így akár kedhettük volna idén is és akkor az új hc szólhatna bele, hogy ki legyen a főnöke, akivel várhatóan több mint 1 évig fog együtt dolgozni. De már az is reménnyel tölt el, hogy 1 év múlva kezdődhet egy valóban új fejezet a történetben. még az is lehet hogy lesz kedvem foglalkozni az fa-val és a drafttal

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Találtam egy lényeges infót: ádámpéter gm-jelölt többször scoutolta személyesen a szezon során Zach Wilsont, és állítólag kilóra megvette a teljesítményével. A 49erses médiumok elég sokat írnak arról, hogy felcserélhetnek érte. Gondolom ha roster alakításban és cserék terén szabadkezet kap a következő GM, akkor magával hozná ezt az ötletet amennyiben övé a munka. Bár persze nem tudjuk mit gondol Lockról.

www.youtube.com/watch?v=pgnFTP1BSDM
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 673 — "Montoya por favor!"
Petersszel kapcsolatban szerintem nem baj ha Fangionak is van alapvetően beleszólása szerintem, mert lehetnek olyan meglátásai amik igen is hasznosak a védő oldalon, láttuk hogy a Bearsben milyen védelmet tudott összerakni. HC-nek bűn szar, de abból kell főzni ami van sajnos. El kell fogadni és jövőre megnézni mostmár, utána ha fos el lehet küldeni. De több szem többet lát alapján szerintem nem rossz ha többen hozzák meg a döntéseket. Emellett abban reménykedem hogy Peters ha ő jönne esetleg tudna segíteni Fangionak hogy ne legyen ekkora nyomorék.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Szezonösszefoglaló talán felesleges, de hogy a kevés pozitívumait megemlítsük a szezonnak, az egyik nálam biztos, hogy Simmons. Imádtam ahogy folyamatosan terelgette a társakat az oldalvonal mellett, és a pályán is simán a csapat MVP-je volt. Az O TD-i után is elsők között rohant oda az oldalvonal mellől. Elég jó helyre került a staféta csapatkapitányi szempontból Von (remélhetőleg csak) ideiglenes távollétében. Megérdemli a nagy szerződést, amit biztos vagyok benne, hogy megkap. Itt. A pályán kívül is odatette magát, szurkolok neki, hogy a Walter Payton Awardot bezsebelje. Kevés nagyobb elismerés létezik. A PFF-nél ő az utóbbi 2 év legjobb safety-je.

Peternek szerintem lesznek jobb ajánlatai, olyan, ahol neki felel a HC, nem ez a párhuzamos hülyeség. De ha mégis ide jön, az jó lenne
Black_Adder
Elvileg csak a Lions és a Panthers érdeklődik iránta rajtunk kívül, de mindkettőnél más a favorit, illetve a Panthersnél kimondottan HC hierarchia van. Szóval ha őt akarjuk jók az esélyek.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 905
Igazi kínszenvedés volt ez a szezon, minden héten késsel szurkáltak, győzelmekkor is. De én voltam a hülye, még a Vasas elleni meccset is képes voltam végigszenvedni, bízva a csodában.

Repestem az örömtől, amikor Fangio lett a HC, jó volt a pedigréje, főleg a védelem terén. De Susmussal együtt olyan O#-t raktak össze, hogy minden meccsen sírt a tojáslabda, hogy ez neki nem kell. Amikor a 23. nekifutásra is erőltették a középső futást Lindával, vagy belekényszerítették Lock-ot olyan szitukba, amelyekben szemmel láthatóan nem érezte komfortosan magát, jöttek is a hibák ezerrel.
Ám az igazi hiba a TM-ben volt, egész szezon alatt, olyan időkérésekkel, mintha meg akarnák velem utáltatni a Broncos-t. Esküszöm, az Oakland elleni meccs után ha nem írtam minden létező fórumon a vezetőségnek (biztos eljutott 😀), akkor egyre sem.
Egyszerűen én még ilyen szerencsétlen HC-t nem láttam, mint Fangi papa, pedig 2005-től vagyok Broncos-fan. Ráadásul volt itt azért egy VJ meg egy Mekdönci, szóval a léc nem volt épp magasan... na és a meccsek utána sajtótájékoztatók..? Nevetséges volt mind. Adjunk neki még 10 évet, nem ő a hibás, csak azok a fránya körülmények. Ha azok nem lettek volna..

Sokkal többre hivatott ez a csapat. A legnagyobb szívfájdalmam egyébként Lindsay tehetségének elpazarlása, nincs rá szó, mekkora játékos válhatna belőle, erre jött a 9 misis TO-király Gordon. Hagyjuk is.

Durva, de szerintem ennél nincs lejjebb. A sorsolásunk a következő szezonra nem épp veretes, ha ezt a lécet sem ugorjuk meg, akkor be lehet szántani a Mile High-t.

Peace.
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Ha jól látom, akkor nem volt róla szó, h Matt Russell, Elway igazi jobbkeze (Vice President of Player Personnel) rendkívül fiatalon nyugdíjba megy. Ez is befolyásolhatta Elwayt, bár ahogy olvasom a szezon során többször beszélt már Ozzie Newsomeal, aki ügye hasonló utat járt be a Ravensnél.

A fentiek miatt a top 2 posztra keresünk jelöltet.
Általános Doktor
Fordítva. Elway először őt informálta a döntéséről, és utána jelentette be Russell a visszavonulását. Valszeg nem bízott benne, hogy az új GM megtartaná új helyen meg már nem akar dolgozni, de lehet új GM alatt itt sem. 47 éves volt, bár hogy az alkoholista években mennyi, azt nem tudom.

Elway azt mondta pár hete érett a döntés, bár abban a pár hétben is beszélhetett többször Ozzieval, vagy csak nem igaz, hogy pár hete, inkább pár hónapja érett a döntés.

Most mindenesetre azok (nagy része) is jó döntésnek látja, akik eddig foggal körömmel védték, itt van pl Mason

Ez egyébként igaz, de Ő volt az, aki Von sérülése után hozta, hogy a csapat minden egyes poszton sokkal erősebb, mint tavaly volt, és teljességgel elképzelhetetlen, hogy nem jutunk a POba... Ha marad minden ahogy idén, gondolom akkor is garantálja a PO-t 2021-re, mert minden a legnagyobb rendben.
Egyébként 1 évvel később is leléphetett volna Elway, sőt ha eladják a csapatot, akkor is úgy lett volna kirúgva, hogy előtte 4 szemközt felkínálják neki a lemondás lehetőségét, vagy akár ugyanígy felfelé buktatják meg. Lehet neki is jobb így, de elsősorban a csapat a dolog nyertese imo.

Így most GMként (beleértve 2011-et is, amikor Xanders volt a GM, Elway még csak Director of Player Personnel volt, de Elwayjel társítják az akkori döntéseket is) 90-70 a mérlege. Ha hamarabb belátja, hogy nem megy már, jobb is lehetne, de ha elég idő eltelik és elfeljtjük ezt a 4 évet - amit mondjuk nehezít, hogy utoljára 72ben volt 4 negatív szezon, de az idő még helyre állíthatja renoméját GMként. Még egy évet marad, már sokkal nehezebb lett volna... 10 év, 5 jó, 1 ok, 4 szar, az egyetlen hiba, hogy ebben a sorrendben jöttek...
5 divízió győzelmet, 2 afc győzelmet, 1 sb győzelmet senki nem veszi el tőle

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data