Denver Broncos
Ha lecsúszik hozzátok TLaw/Fields?A Phinsnek így is van egy valag pickje és Sewell személyében tényleg generational talentet hozhat az egyik legnagyobb hiányposztjukra, sztem nem áll érdekükben lecserélni.egyrészt igen, másrészt van az pénz amiért bárkinek a haja korpásodik
empty taxi
briareos
Nagyon nem kell sztem magyarázni.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
A generational talent nálam fizikálisan és technikailag is kiváló prospectet jelent.De ne fizikális szörnyeket mondjál, hanem akik a "tanult" dolgokban/skillekben voltak extrák 😊Ha Jeudy generational talent, akkor minden 1. körös az, az utolsó generational talent WR a saját szótáram szerint az A.J. Green - Julio Jones duó volt 2011-ben.A Phinsnek így is van egy valag pickje és Sewell személyében tényleg generational talentet hozhat az egyik legnagyobb hiányposztjukra, sztem nem áll érdekükben lecserélni.Ilyenkor mindenki generation talent. Jeudy is az volt most meg látjuk hol tart.. a matekon múlik minden..
empty taxi
Zalán
empty taxi
Judit ezért volt baromira jó prospect, mert úgy tud route-ot futni mint kb senki. Nyílván ha emellé egy Megatron testfelépítése lenne Jones/Hopkins elkapó képességgel instant No1 választott lett volna bármelyik QB előtt 😊
FLZOLI
Plusz ha már 'Bama WR-eknél tartunk Calvin Ridley vagy Amari Cooper volt ilyen jó route futó, mint Jeudy.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
De ne fizikális szörnyeket mondjál, hanem akik a "tanult" dolgokban/skillekben voltak extrák 😊Ha Jeudy generational talent, akkor minden 1. körös az, az utolsó generational talent WR a saját szótáram szerint az A.J. Green - Julio Jones duó volt 2011-ben.A Phinsnek így is van egy valag pickje és Sewell személyében tényleg generational talentet hozhat az egyik legnagyobb hiányposztjukra, sztem nem áll érdekükben lecserélni.Ilyenkor mindenki generation talent. Jeudy is az volt most meg látjuk hol tart.. a matekon múlik minden..
empty taxi
Zalán
empty taxi
Judit ezért volt baromira jó prospect, mert úgy tud route-ot futni mint kb senki. Nyílván ha emellé egy Megatron testfelépítése lenne Jones/Hopkins elkapó képességgel instant No1 választott lett volna bármelyik QB előtt 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Ha Jeudy generational talent, akkor minden 1. körös az, az utolsó generational talent WR a saját szótáram szerint az A.J. Green - Julio Jones duó volt 2011-ben.A Phinsnek így is van egy valag pickje és Sewell személyében tényleg generational talentet hozhat az egyik legnagyobb hiányposztjukra, sztem nem áll érdekükben lecserélni.Ilyenkor mindenki generation talent. Jeudy is az volt most meg látjuk hol tart.. a matekon múlik minden..
empty taxi
Zalán

Madden hates me.
A Phinsnek így is van egy valag pickje és Sewell személyében tényleg generational talentet hozhat az egyik legnagyobb hiányposztjukra, sztem nem áll érdekükben lecserélni.Ilyenkor mindenki generation talent. Jeudy is az volt most meg látjuk hol tart.. a matekon múlik minden..
empty taxi
"I love this sport. I hate this sport."
A Phinsnek így is van egy valag pickje és Sewell személyében tényleg generational talentet hozhat az egyik legnagyobb hiányposztjukra, sztem nem áll érdekükben lecserélni.egyrészt igen, másrészt van az pénz amiért bárkinek a haja korpásodik
empty taxi

Madden hates me.
Én is egyetértek azzal, ha valamikor, akkor most kell felmenni a kilencedik helyről a harmadikra egy qb-ért. Ha új gm lennék, a jelen keretnél, ami tele van papíron tehetséggel. O oldal feltöltve, a d-re ráférne a restauráció. de egy komoly cb hiányzik igazán. A többiek megoldhatók. látjuk, bármilyen gyengék az eredmények, annyira azért nem lesz gyenge, hogy top3-ban húzz. Lockról ez esetben sem mondanék le. Túl könnyen kapta meg a kezdőt. hát küzdjön. ha ő a jobb, legyen ő a fr qb. de bizony én most felmozognék a class harmadik legjobb qb-jáért. kerül amibe kerül..kb egy idei 1/20 a különbség értékben szóval nem olcsó
Zalán
Hát már Fangio is elég finoman fogalmaz Lock-al kapcsolatban.bezzeg bogyó, istenem ez a fogyatékos ...
Vic Fangio: Drew Lock "can be" the starting QB next year. "He's going to have to improve."
— Andrew Mason (@MaseDenver) January 5, 2021
roberto23
Vic Fangio: Drew Lock "can be" the starting QB next year. "He's going to have to improve."
„History is a set of lies agreed upon.”
"I love this sport. I hate this sport."
Bár elmondása szerint lehet bizonyos szitukban lemond jövőre a playhivasrol Donatell javára.
„History is a set of lies agreed upon.”
Hülye az öreg. Max ha tolószékből szállt ki és onnan jött fel idáig. A hulladék fal prominens szemete volt Bogyó úr, aki még a mellette lévő jó guardokat is lerontotta.Vic Fangio, when asked which players took the biggest steps in 2020, names Lloyd Cushenberry, and the incremental steps that he took. Said Cushenberry played his best ball at the end of the season.
Negritis
Ebben az esetben viszont jövőre tartalékolni nincs sok értelme. Nagyon gyenge class jön. Persze berobbanások mindig benne vannak, Wilson is ilyen (ha nem lenne Fields és Lawrence, ő lenne az 1/1, pedig 7. körös projectionből indult, mint Murray és Burrow), de erre alapozni nem lehet, pláne ha most magabiztos egy nem elérhetetlen, csak drága játékos beválásában. Igazából ha a Miami nem Arizonázik Tuával 1/3-on, az a pick elérhető. Két elsőt le kell tenni egy kis apróval és vihetjük.
Na meg hogyha nem is leszünk PO-csapat, arra elég sokat mernék tenni, hogy nem leszünk top10-ben se. Szökőévi gyenge sorsolás (Jets, Jaguars, Bengals, NFC East), sérülésekből visszatérő alapkezdők, fejlődő fiatalok, még egy hullám draftpick.. Ha az új GM új QB-val akarja megnyitni a projektet, azt idén kellene csinálni. Ennél jobb esélyünk nem lesz. Ha jövőre két elsőnk lesz valahogy, de legfeljebb 1 vagy 2 értelmes irányító lesz akik mozdíthatatlanok mert 1/1 és 1/2 QB need ahova nincs jegyünk, akkor szopó... Persze ez nem ilyen egyszerű, mert ha olyan GM jön aki rookie QB-t akar, de Wilson nem tetszik neki, az már egy olyan szitu hogy nem tehet mást minthogy vár jövőre. Aztán ha akkor sem, vár megint. És megint.
Szerkesztette: Cruyffista
Vic Fangio, when asked which players took the biggest steps in 2020, names Lloyd Cushenberry, and the incremental steps that he took. Said Cushenberry played his best ball at the end of the season.
sztem Lock marad jövőre, bemondják hogy a sérülések és a covid miatt volt gyenge éve
Fangio-Shurmur majd a '21es szezonba kihozzák belőle a tutit (a szezon vége amúgy sztem bíztatóbb volt de onnan kellett volna indulni és fejlődni)
a GM helyében hogy ha nincs olyan QB akit igenis ide akar hozni, akkor nem hoznék első 2 napon
Fangio kap még 1 évet, tudjuk h elbassza szóval lehet majd jövőre kibaszni és rendesen újjáépíteni
addigra Gordon szerződése is kifut, persze lesznek más szerződések amiket meg kell majd oldani
egyébként ha én lennék a gm, és nem rúghatnám ki első napomon chokert, akkor készülnék a jövő évi nagy takarításra. megpróbálnék minden picket amit csak lehet jövő évire cserélni, hogy akkor lehessen az újjáépítést kezdeni új hc, új dc, új oc, új qb. nem kell mindenkit elzavarni, de mostanra nem maradtak olyanok akikhez ragaszkodni kéne. von miller mégiscsak a franchise arca, de jövőre (idén) se lesz 10 sackje. csabit is csak azért tartanám meg, mert most senki nem adna érte 1. kört egy 7.5 sackes szezon után (bármelyik 1. körös újonctól többet remélnék) amúgy viszont egy nem inkompetens sémában jól játszott, de ha viszik, vigyék.
meglátjuk. nagyon olyan érzésem van, hogy 1 évvel el lett halasztva a rebuild, de amúgy semmi nem ment meg tőle, így akár kedhettük volna idén is és akkor az új hc szólhatna bele, hogy ki legyen a főnöke, akivel várhatóan több mint 1 évig fog együtt dolgozni. De már az is reménnyel tölt el, hogy 1 év múlva kezdődhet egy valóban új fejezet a történetben. még az is lehet hogy lesz kedvem foglalkozni az fa-val és a drafttal
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
www.youtube.com/watch?v=pgnFTP1BSDM
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Peternek szerintem lesznek jobb ajánlatai, olyan, ahol neki felel a HC, nem ez a párhuzamos hülyeség. De ha mégis ide jön, az jó lenneElvileg csak a Lions és a Panthers érdeklődik iránta rajtunk kívül, de mindkettőnél más a favorit, illetve a Panthersnél kimondottan HC hierarchia van. Szóval ha őt akarjuk jók az esélyek.
Black_Adder
Szerkesztette: Cruyffista
Repestem az örömtől, amikor Fangio lett a HC, jó volt a pedigréje, főleg a védelem terén. De Susmussal együtt olyan O#-t raktak össze, hogy minden meccsen sírt a tojáslabda, hogy ez neki nem kell. Amikor a 23. nekifutásra is erőltették a középső futást Lindával, vagy belekényszerítették Lock-ot olyan szitukba, amelyekben szemmel láthatóan nem érezte komfortosan magát, jöttek is a hibák ezerrel.
Ám az igazi hiba a TM-ben volt, egész szezon alatt, olyan időkérésekkel, mintha meg akarnák velem utáltatni a Broncos-t. Esküszöm, az Oakland elleni meccs után ha nem írtam minden létező fórumon a vezetőségnek (biztos eljutott 😀), akkor egyre sem.
Egyszerűen én még ilyen szerencsétlen HC-t nem láttam, mint Fangi papa, pedig 2005-től vagyok Broncos-fan. Ráadásul volt itt azért egy VJ meg egy Mekdönci, szóval a léc nem volt épp magasan... na és a meccsek utána sajtótájékoztatók..? Nevetséges volt mind. Adjunk neki még 10 évet, nem ő a hibás, csak azok a fránya körülmények. Ha azok nem lettek volna..
Sokkal többre hivatott ez a csapat. A legnagyobb szívfájdalmam egyébként Lindsay tehetségének elpazarlása, nincs rá szó, mekkora játékos válhatna belőle, erre jött a 9 misis TO-király Gordon. Hagyjuk is.
Durva, de szerintem ennél nincs lejjebb. A sorsolásunk a következő szezonra nem épp veretes, ha ezt a lécet sem ugorjuk meg, akkor be lehet szántani a Mile High-t.
Peace.
Ha jól látom, akkor nem volt róla szó, h Matt Russell, Elway igazi jobbkeze (Vice President of Player Personnel) rendkívül fiatalon nyugdíjba megy. Ez is befolyásolhatta Elwayt, bár ahogy olvasom a szezon során többször beszélt már Ozzie Newsomeal, aki ügye hasonló utat járt be a Ravensnél.Fordítva. Elway először őt informálta a döntéséről, és utána jelentette be Russell a visszavonulását. Valszeg nem bízott benne, hogy az új GM megtartaná új helyen meg már nem akar dolgozni, de lehet új GM alatt itt sem. 47 éves volt, bár hogy az alkoholista években mennyi, azt nem tudom.
A fentiek miatt a top 2 posztra keresünk jelöltet.
Általános Doktor
Elway azt mondta pár hete érett a döntés, bár abban a pár hétben is beszélhetett többször Ozzieval, vagy csak nem igaz, hogy pár hete, inkább pár hónapja érett a döntés.
Most mindenesetre azok (nagy része) is jó döntésnek látja, akik eddig foggal körömmel védték, itt van pl Mason
The more I think about it, the more I'm happy that things worked out as they did re: Elway.
If the team had struggled again in '21 ... if it had been sold & a new owner wanted another GM ... #BroncosCountry would have endured the dismissal of the biggest legend in team annals.
Ez egyébként igaz, de Ő volt az, aki Von sérülése után hozta, hogy a csapat minden egyes poszton sokkal erősebb, mint tavaly volt, és teljességgel elképzelhetetlen, hogy nem jutunk a POba... Ha marad minden ahogy idén, gondolom akkor is garantálja a PO-t 2021-re, mert minden a legnagyobb rendben.
Egyébként 1 évvel később is leléphetett volna Elway, sőt ha eladják a csapatot, akkor is úgy lett volna kirúgva, hogy előtte 4 szemközt felkínálják neki a lemondás lehetőségét, vagy akár ugyanígy felfelé buktatják meg. Lehet neki is jobb így, de elsősorban a csapat a dolog nyertese imo.
Így most GMként (beleértve 2011-et is, amikor Xanders volt a GM, Elway még csak Director of Player Personnel volt, de Elwayjel társítják az akkori döntéseket is) 90-70 a mérlege. Ha hamarabb belátja, hogy nem megy már, jobb is lehetne, de ha elég idő eltelik és elfeljtjük ezt a 4 évet - amit mondjuk nehezít, hogy utoljára 72ben volt 4 negatív szezon, de az idő még helyre állíthatja renoméját GMként. Még egy évet marad, már sokkal nehezebb lett volna... 10 év, 5 jó, 1 ok, 4 szar, az egyetlen hiba, hogy ebben a sorrendben jöttek...
5 divízió győzelmet, 2 afc győzelmet, 1 sb győzelmet senki nem veszi el tőle
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data