Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Ha jól látom, akkor nem volt róla szó, h Matt Russell, Elway igazi jobbkeze (Vice President of Player Personnel) rendkívül fiatalon nyugdíjba megy. Ez is befolyásolhatta Elwayt, bár ahogy olvasom a szezon során többször beszélt már Ozzie Newsomeal, aki ügye hasonló utat járt be a Ravensnél.A fentiek miatt a top 2 posztra keresünk jelöltet.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Peternek szerintem lesznek jobb ajánlatai, olyan, ahol neki felel a HC, nem ez a párhuzamos hülyeség. De ha mégis ide jön, az jó lenneChamp Kellyvel egyedül a Fangio kapocs a gondom, főleg hogy Choker is beleszól a dolgokba. Ha ezzel a felállással visszük valamire az a követekező HC-val lesz, szóval ne a soon to be exHC szóljon bele, hogy a következő HC-nak kivel kell majd együtt dolgoznia a sikerért
A renoméjával nincs probléma, mármint amit Denverben csinált. Chicago nem tudom, volt a Mack trade, rájátszás, azóta nem sok, Trubisky és Foles akár Broncos QB is lehetett volna 16-19 között, annyira semmilyenek, de nem is tudom mibe mennyi beleszólása van, Trevathan gondolom az ő ötlete (is) volt és így utólag ő volt a jobb Marshall és közte...
Egyébként majdnem biztos vagyok benne, hogy ő lesz a befutó, Peters olyan helyre megy, ahol ő viheti a showt és nem szólnak bele a munkájába...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
semmi, ez legyen a legnagyobb gond 😊Kicsit utána nézve a jelölteknek, Kelly már dolgozott itt:Közben látom már te összeszedted, srry
Cruyffista
Általános Doktor
amúgy nekem is Peters tűnik a legjobb picknek, minden csapat kimagasló volt amikor ő aktuálisan ott dolgozott
több mint 5 éve
Kicsit utána nézve a jelölteknek, Kelly már dolgozott itt:Közben látom már te összeszedted, srry
Cruyffista

több mint 5 éve
A friss GM keresésben állítólag három front runnerunk van, mind fiatal, sehol sem bukott + broncosos kötődésű jelölt (de ez egyelőre insider infó, nem hivatalos):Adam Peters, jelenleg Vice President of Player Personnel a 49ersnél
Ő a legfelkapottabb jelölt | a panthers már hivatalosan is kikérte, valamint susmus arról is h inkább kavarnak vmit a 49ersnél h maradhasson | , 8 évet dolgozott korábban nálunk, megmászta a scout ranglétrát, utolsó éveiben Elway egyik vezető embere volt. Nagyon jó a viszonya vele Elwaynek (engedéllyel mehetett csak a 49ersbe, de megadtuk neki), a 49ersben már a rosterért felel, John Lynch jobbkezeként.
www.49ers.com/team/front-office-roster/adam-peters
Champ Kelly, jelenleg Assistant Director of Player Personnel a Bearsnél
Ő szintén 8 évet dolgozott nálunk, utolsó 4 évében jelentős befolyással az FA igazolásokba. A Bearsnél is tűz közelben van. Itt ügye az Elwayes kapcson túl Fangioval is meg van a jó viszony.
www.chicagobears.com/team/coaches/champ-kelly
John Spytek, jelenleg Buccaneers Director of Player Personnel a Tampánál
Neki is van 3 éves kapcsolata velünk, kezdetben a délnyugati régió vezető scoutja volt, majd az országosnak is, jelenleg 5 éve dolgozik a Tampánál, ahol a roster kialakításban van vezető szerepe.
www.linkedin.com/in/john-spytek-096a187
A fentiek közül nem látok "szar" jelöltet, nekem Peters tűnik a legbiztosabbnak, de érte nagy verseny is van.

több mint 5 éve
Azok alapján, amiket írnak, meg amiket nyilatkozott ő és Ellis, szerintem inkább belátta, hogy nem megy neki ez a hands-on GM pozíció, inkább feljebb lép és csak a nagyon fontos dolgokba akar majd beleszólást. Az utóbbi évek alapján jó döntésnek tűnik, meglátjuk mennyire válik majd be, sokkal rosszabb mondjuk nem lehet szerintem...Elway csak felfelé bukhatott. Én abban bízom, hogy innentől Elway lesz az, akinek Ellisnek kellett volna, illetve egy focihoz korlátozottan értő tulaj válláról vesz el feladatokat.
StormST
A Chokerhez való ragaszkodás aggodalomra ad okot, de ha valóban ilyen szerepköre lesz, Ellisnél csak jobban csinálhatja. Ellis meg felügyelheti azokat akiknek az a feladata, hogy legyen a stadionban fűtés, víz, beleszólhat hogy kié lesz az épületen belül a büfé, meg hasonlók.
Jobb lett volna, ha 1 évvel korábban, és megússzuk a tavalyi ámokfutást, de legalább végre változott valami, komolyan az se zavar, ha rosszabbra (Chokerrel úgyis esélytelen a jó szereplés), már az is elég, hogy változhatnak dolgok, mert akkor lehet majd bízni a következő változásban.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Egyébként számomra a Billsé a legimpresszívebb építkezés. Igazi top pick és FA sztárigazolás nélkül, Gilmore szintű játékosokat bukva jutottak el a stabil PO-csapat szintig, úgy, hogy Josh Allen pl tavaly a top2 legrosszabb kezdő QB között volt a ligában a statisztikák szerint.. Ha onnan lehetne mozdítani bárkit GM posztra, akinek érdemi szerepe volt az építkezében, én azt támogatnám leginkább.Kicsit utána nézve a jelölteknek, Kelly már dolgozott itt:
"Anthony "Champ" Kelly is yet another hire with previous ties to the Broncos, working in Denver from 2007-2015. The last five years he worked as their assistant director of pro personnel. During his time scouting, the Broncos acquired veteran free agents quarterback Peyton Manning, defensive tackle Terrance Knighton, running back Willis McGahee, wide out Emmanuel Sanders, corner Aqib Talib, guard Louis Vasquez, safety T.J. Ward, linebacker DeMarcus Ware and wide receiver Wes Welker."Ahogy Peters is:
"Adam Peters is in his 18th season in the NFL and fourth as vice president of player personnel for the 49ers. He joined the 49ers after spending the previous eight seasons (2009-16) with the Denver Broncos. In 2016, Peters was named the Broncos director of college scouting after spending two seasons as the team's assistant director of college scouting (2014-15). Peters spent three years as a national scout (2011-13) after originally joining the Broncos as a regional scout in 2009. As a member of Denver's personnel department, Peters helped the team acquire 27 players through the draft and college free agency that were vital members of the Super Bowl 50 championship roster. Peters joined the Broncos after spending six years (2003-08) with the New England Patriots. In his first two seasons with the Patriots as a scouting assistant, he was a part of two Super Bowl championship teams (XXXVIII in 2003 and XXXIX in 2004). In 2005, Peters handled pro scouting duties for the team before serving as an area scout in his final three seasons (2006-08) with the Patriots."És nagy meglepetésre Spytek is:
"John Spytek enters his fifth season with the Buccaneers in 2020 as the Director of Player Personnel. In his current role, Spytek oversees the day-to-day operations of the college and pro scouting departments for Tampa Bay. He is responsible for administering free agency preparation and evaluating talent throughout the NFL and other professional football leagues. Spytek works closely with Buccaneers General Manager Jason Licht regarding the NFL Draft, key free-agent acquisitions and all other personnel decisions.
Most recently, Spytek played a key role in acquiring six-time Super Bowl winning quarterback, Tom Brady and four-time All-Pro tight end Rob Gronkowski in 2020, as well as in the 2019 free agent signings of defensive tackle Ndamukong Suh and outside linebacker Shaquil Barrett. Suh started all 16 games and was a vital part of Tampa Bay's No. 1 ranked run defense, while Barrett led the NFL in sacks, with 19.5 – a Buccaneers record – en route to a Pro Bowl berth and a second-team All-Pro selection. Prior to joining Tampa Bay, Spytek spent three seasons with the Denver Broncos, where he worked as Southwest area scout in 2013, before being elevated to national scout, a position he held for two years (2014-15). The Broncos' 37 regular season and 42 overall wins were the most in the NFL over that three-year span, culminating in a Super Bowl 50 victory on February 7, 2016."
több mint 5 éve
Nem akarom tovább Elwayt kritizálni. sokat tett, elvitathatatlan, de belátta, nem neki való ez Manning nélkül. Volt két totálisan nulla draftja, ahhoz képest javult az utóbbi három, ez tény, és mi mindig hajlamosak vagyunk azt mondani, milyen király draftok voltak ezek. most meg ott tartunk, hogy 5-11. És egyetlen szupersztárt sem látok. nem lehet, hogy túlzottan szeretjük a játékosainkat? Kíváncsi lennék ki kellene tőlünk más, erősebb csapatok szurkolóinak? Szerintem picit túlértékeljük ezt a három draftot. itt a szabadidő, vegyük át, kiből mi lett, hol tart? Nem biztos hogy A-val fog végül végződni az az értékelés..Nem a színvonalukra gondoltam, hanem például az olyan apróságokra, hogy ha valaki azt mondja Elwaynek a GM-i karrierje elején, hogy mi lenne ha kivenne az első körben egy generációs WR tehetséget, majd a másodikban egy stílus WR-t miközben egyébként már van egy szintén fiatal pro bowler WR a csapatban, nyakon bassza egy péklapáttal valószínűleg. És tudnék még mondani ilyen régimódi, visszamaradott GM-ekre, HC-kra abszolút nem jellemző apróbb húzásokat. Meg úgy összességében szerintem a nyilatkozatain is látszik, hogy sokat formálódott az évek alatt a gondolkodásra, abszolút nem illik nekem a csökönyös vénember szerepbe.
Zalán
Fant, Sutton és Chubb simán első kört ér jelenleg szerintem. Jeudy-ban a potenciál abszolút látszik, ha nyáron rendbe rakják a kezeit várható nagy ugrás a játékában. Guard posztokat annyira nem szoktam figyelni, de Risnert a statisztikák elég jónak mondják. Lockot úgy szerezte meg türelmesen kivárva a második körre, hogy Daniel Jonesba és Haskinsba is belenyúlhatott volna első körben.. Attól függetlenül, hogy belőle mi lesz, ez is egy jó döntés volt. Nekünk akkor kellett húzni, ez volt a kínálat, kb a legjobbat húzta így is. Dremont Jones, Jewell, Lindsay bőven kezdő szintet nyújtottak. Hamlerben, Ojemudiában lehet még potenciál, abszolút nem úgy égtek meg, mint Hamilton vagy Yiadom, hogy reménytelennek gondolja az ember. Okwuegbunamból és Basseyból már idén látszott, hogy nagy játékosok lehetnek. Csak hát az ACL-sérülesek..
Összességében szerintem elég tehetséget gereblyézett össze, azt nem tudom hogy ligaszinten ezt hova lehetne poziciálni, nagyobb kutatást igényelne. De az is eléggé számít, hogy milyen minőségű pickekból vannak kirakva ezek, nyilván.
Ha van is hiányérzetem az utóbbi 3 draftról, az inkább QB-kérdéshez kapcsolódó szerencséhez köthető.. Nem ellenkeznék, ha Herbert ide esett volna le úgy, hogy ő "csak" a 3. QB..
több mint 5 éve
Engedjük már el ezt a boomer dolgot. Elwaynek ez, meg egyébként még számtalan döntése bizonyította, hogy azon kevesek közé tartozik, akinek abszolút nem derogál modernizálni a fociról alkotott gondolatait. Többek közt ezért is javultak fel a draftjai a végére.Nem akarom tovább Elwayt kritizálni. sokat tett, elvitathatatlan, de belátta, nem neki való ez Manning nélkül. Volt két totálisan nulla draftja, ahhoz képest javult az utóbbi három, ez tény, és mi mindig hajlamosak vagyunk azt mondani, milyen király draftok voltak ezek. most meg ott tartunk, hogy 5-11. És egyetlen szupersztárt sem látok. nem lehet, hogy túlzottan szeretjük a játékosainkat? Kíváncsi lennék ki kellene tőlünk más, erősebb csapatok szurkolóinak? Szerintem picit túlértékeljük ezt a három draftot. itt a szabadidő, vegyük át, kiből mi lett, hol tart? Nem biztos hogy A-val fog végül végződni az az értékelés..
Cruyffista
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
In John Elway’s 26 seasons with the Broncos as player & executive, the Broncos won 20 playoff games.In the other 35 seasons, the Broncos won three playoff games.
több mint 5 éve
Engedjük már el ezt a boomer dolgot. Elwaynek ez, meg egyébként még számtalan döntése bizonyította, hogy azon kevesek közé tartozik, akinek abszolút nem derogál modernizálni a fociról alkotott gondolatait. Többek közt ezért is javultak fel a draftjai a végére.
több mint 5 éve
Azok alapján, amiket írnak, meg amiket nyilatkozott ő és Ellis, szerintem inkább belátta, hogy nem megy neki ez a hands-on GM pozíció, inkább feljebb lép és csak a nagyon fontos dolgokba akar majd beleszólást. Az utóbbi évek alapján jó döntésnek tűnik, meglátjuk mennyire válik majd be, sokkal rosszabb mondjuk nem lehet szerintem...Hát jó lenne, ha valaki kívűlről jönne majd a GM pozicióba, nem egy belsős, haver boomer-t tesznek majd oda.
StormST
több mint 5 éve
Hát nekem ez inkább olyan, hogy hozz maga elé egy golyófogótNeeeem... Ez olyan, hogy bejárok heti kétszer, meg a fb ülésekre, leszámlázok minden hónap 5- én, fenntartanak egy irodát nekem, többes szám első személyben beszélek, és hajtom a denveri kurvákat.. pon’ ráérek
FLZOLI
több mint 5 éve
Azok alapján, amiket írnak, meg amiket nyilatkozott ő és Ellis, szerintem inkább belátta, hogy nem megy neki ez a hands-on GM pozíció, inkább feljebb lép és csak a nagyon fontos dolgokba akar majd beleszólást. Az utóbbi évek alapján jó döntésnek tűnik, meglátjuk mennyire válik majd be, sokkal rosszabb mondjuk nem lehet szerintem...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Hát nekem ez inkább olyan, hogy hozz maga elé egy golyófogót
több mint 5 éve
Örülök, hogy valaki belátta. Így megmaradhat pozitív vidéki man-nek Denverben. Lehet az új gm-mel még rosszabbak leszünk, bár sokkal nem tudunk. De legalább történik valami, amiben hinni lehet. Mind a kontinuitást vágyók, mind a radikális változtatásért kiálltók. Egy friss, modern gondolkozású gm-et szeretnék. Kösz mindent John papa...
Szerkesztette: Zalán
több mint 5 éve
Ja és Fangio is részt vesz majd az új GM kiválasztásában, úgyhogy nem megy sehová hála a jó égnek.az új BoB
Szerk: nem kreálnak új pozíciót, marad President of football operations, csak a GM feladatokat adja le.
roberto23
több mint 5 éve
Az itt Tremendous, szóval nem lennék a csoportriválisaink helyében..A Chiefsben Reid, Raidersben Gruden eseten is mukodik. Csak igy a csoportbol. De ugy, ahogy Vipera mondja. A HC a fonok igazabol.Amúgy ez a HC és GM külön-külön jelent valakinek, nem tudom működik-e valahol. Talán ahol a HC látja el a valódi GM feladatot, és nagyon kompetens a HC, máshol sehogy se.Seattle-ben pl. működik.
Ha egy aktatologató GM jön, akkor mégrosszabb lesz minden, mert choker, ha valódi GM jön, akkor miért nem neki jelent Choker?
Black_Adder
empty taxi
ulpianus
több mint 5 éve
A Chiefsben Reid, Raidersben Gruden eseten is mukodik. Csak igy a csoportbol. De ugy, ahogy Vipera mondja. A HC a fonok igazabol.Amúgy ez a HC és GM külön-külön jelent valakinek, nem tudom működik-e valahol. Talán ahol a HC látja el a valódi GM feladatot, és nagyon kompetens a HC, máshol sehogy se.Seattle-ben pl. működik.
Ha egy aktatologató GM jön, akkor mégrosszabb lesz minden, mert choker, ha valódi GM jön, akkor miért nem neki jelent Choker?
Black_Adder
empty taxi

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Amúgy ez a HC és GM külön-külön jelent valakinek, nem tudom működik-e valahol. Talán ahol a HC látja el a valódi GM feladatot, és nagyon kompetens a HC, máshol sehogy se.Seattle-ben pl. működik.
Black_Adder

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Some early names to keep an eye on for the Broncos’ GM role:
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) January 4, 2021
Adam Peters, 49ers VP of Player Personnel
Champ Kelly, Bears Assistant director of Player Personnel
John Spytek, Buccaneers Director of Player Personnel
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
wow, nagyon ideje volt, hogy Elway kiszálljon a közvetlen döntéshozatalból, a baj csak az, hogy ez viszont egy elbaszott strukúra lesz. Nem az a baj, h Elway kvázi defacto tulaji szerepet tölt be, hanem hogy egy olyan HC szól bele hogy ki legyen az, akit már idén ki kellett volna rúgni, és a jövő évi losing season után remélhetőleg meg is tesszük. Ezen kívül Chokertől inkább elvenni kéne a döntéseket, feladatokat, kezdve a playcallingggal, folytatva a timemagementtel és a védelemmel. Nem újabb privilégiumokat adni neki, mint GM választásba beleszólás.Elvileg az uj GM-nek lesz döntő szava kb mindenben (roster, FA, draft), szóval nekem ez alapján ugy tunik, hogy komoly GM jön, nem báb. Mondjuk igy én sem értem ezt a párhuzamos jelentgetést, lehet ez inkább csak az átmeneti megoldás lesz.
Amúgy ez a HC és GM külön-külön jelent valakinek, nem tudom működik-e valahol. Talán ahol a HC látja el a valódi GM feladatot, és nagyon kompetens a HC, máshol sehogy se.
Összességében ha már muszáj volt maradnia a vén fasznak, legalább történt valami, ha földbe állunk emiatt, akkor is legalább kitörünk ebből a szürke középszarságból
Black_Adder
Mindenesetre én most kicsit pozitiv lettem. Fangio-val ezt az egy évet még ki kell huzni, de talán végre elindulhatunk egy jó irányba. Legalabbis remelem.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
wow, nagyon ideje volt, hogy Elway kiszálljon a közvetlen döntéshozatalból, a baj csak az, hogy ez viszont egy elbaszott strukúra lesz. Nem az a baj, h Elway kvázi defacto tulaji szerepet tölt be, hanem hogy egy olyan HC szól bele hogy ki legyen az, akit már idén ki kellett volna rúgni, és a jövő évi losing season után remélhetőleg meg is tesszük. Ezen kívül Chokertől inkább elvenni kéne a döntéseket, feladatokat, kezdve a playcallingggal, folytatva a timemagementtel és a védelemmel. Nem újabb privilégiumokat adni neki, mint GM választásba beleszólás. Amúgy ez a HC és GM külön-külön jelent valakinek, nem tudom működik-e valahol. Talán ahol a HC látja el a valódi GM feladatot, és nagyon kompetens a HC, máshol sehogy se.
Összességében ha már muszáj volt maradnia a vén fasznak, legalább történt valami, ha földbe állunk emiatt, akkor is legalább kitörünk ebből a szürke középszarságból