Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 7 éve
Van Isten!! 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
After its first back-to-back losing seasons, Denver now has fired head coach Vance Joseph, per source. - Schefter
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Mostanában érdemes elkezdeni csapkodni az F5-öt, Elway és Joseph most találkoznak a székházban.Tiszta ideg vagyok esküszöm 😀 😀
Cruyffista
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 7 éve
Mostanában érdemes elkezdeni csapkodni az F5-öt, Elway és Joseph most találkoznak a székházban.
több mint 7 éve
jó, de jövőre Kubes húzNézzük a jó oldalát, 9. helyen húzunk a drafton, előttünk csak a Giants és a Jaguars, akinek qb kell, esetleg a Tampa. Leszarom, milyen a class, áprilisra úgy is felértékelődnek, én qb-t akarok, mert ez nem mehet így tovább.Maximum a hátsó körökben valami Mahomes féle baseball sztárt. Elway úgysem tud jól draftolni kúbét, kár magas picket ellőni erre
Zalán
flzoli
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 7 éve
Nézzük a jó oldalát, 9. helyen húzunk a drafton, előttünk csak a Giants és a Jaguars, akinek qb kell, esetleg a Tampa. Leszarom, milyen a class, áprilisra úgy is felértékelődnek, én qb-t akarok, mert ez nem mehet így tovább.Maximum a hátsó körökben valami Mahomes féle baseball sztárt. Elway úgysem tud jól draftolni kúbét, kár magas picket ellőni erre
Zalán
több mint 7 éve
Nézzük a jó oldalát, 9. helyen húzunk a drafton, előttünk csak a Giants és a Jaguars, akinek qb kell, esetleg a Tampa. Leszarom, milyen a class, áprilisra úgy is felértékelődnek, én qb-t akarok, mert ez nem mehet így tovább.
több mint 7 éve
A Tampa már lépett, mi előbb reggelizünk. 😨
több mint 7 éve
Mondjuk ezt a meccset az elkövetkezendő szilveszteri kabarékban mutogathatják majd minduntalan...Tebow's record as a starter in Denver 8 wins 6 losses, Keenum's record as a starter 6 wins 10 losses
#JC6
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ezt a meccset az elkövetkezendő szilveszteri kabarékban mutogathatják majd minduntalan...
több mint 7 éve
Back to back loosing season since 1971/72..2018 Home record 3-5
99 yrd büntetés...
A Bolts 5 éve nem futott TD-t Denverben...
....
...
..
.
...és lehetne sorolni az egész idényben a negtívabbnál negatívabb sorozatokat...
Holnap fekete hétfő.
Én minden jót kívánok VJ-nek.
Csak nem itt.
#JC6
2017: 4-4
Mile High magic
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Back to back loosing season since 1971/72..99 yrd büntetés...
A Bolts 5 éve nem futott TD-t Denverben...
....
...
..
.
...és lehetne sorolni az egész idényben a negtívabbnál negatívabb sorozatokat...
Holnap fekete hétfő.
Én minden jót kívánok VJ-nek.
Csak nem itt.
több mint 7 éve
szépen búcsúztunk. meglett a 10-6, csak fordítva.
több mint 7 éve
joseph ! óráid vannak hátra !!!
több mint 7 éve
Kicsit feszült vagyok a holnapi after breakfast.F I R E V A N C E J O S E P HMég el se kezdődött a meccs és már el is kezdted a szurkolást? 😊
Zalán
flzoli
aztán jöhet a denveri break fest !
több mint 7 éve
F I R E V A N C E J O S E P HMég el se kezdődött a meccs és már el is kezdted a szurkolást? 😊
Zalán
több mint 7 éve
F I R E V A N C E J O S E P H
több mint 7 éve
Lehet én vagyok túl romantikus, de én ekkora lavinába a játékosok elküldését illetően nem igazán kezdenék.a klasszikus retool vs rebuild kérdés
Cruyffista
én előbbi mellett vagyok, mert a csapat adott és jó sztem
pl ha jönne chucky 2.0 és elküldené Miller 2 első körösért én felkoncolnám
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Lehet én vagyok túl romantikus, de én ekkora lavinába a játékosok elküldését illetően nem igazán kezdenék.
több mint 7 éve
Nem olyan vészes azért a FA lista:ezzel csak egy problémám van, hogy két első kör megy a trashbe a töltelékkel és a hatalmasat égettel. 😕
www.spotrac.com/nfl/free-agents/denver-broncos/
Mostani állás szerint jövőre lesz $44,593,525 költőpénz
Akik érdekesebb nevek szerintem:
Paradist szerintem evidens, hogy 5-7 évre itt kell tartani. Ő gondolom 10 millió körül kap majd mint top ember a posztján. Jó lenne a sérülés miatt valami akciót kialkudni itt.
Barrett a maga kb 7 milliójával túl drága lesz, megy isten hírével.
Ray töltelék ember, ha marad töltelék pénzért ám legyen.
Roby hatalmasat égett idén, én simán elzavarnám. Maximum CB3-4 pénzért szabad megtartani.
Veldheer passz, amennyit most keres annyit nem ér.
Garcia mehet amerre lát
-------------------
Spórolás
Sajnos az egyik kedvenc Sanders a maga 12 milliós fizetésével jó eséllyel lapátra kerül (DM: 2,6m)
Wolfe baromi drága a maga 11m fizetésével, földindulás esetén ő is benne lehet a pakliban (DM: 2,3m)
Stewart instant kuka a 6.4m fizetésével, a fele pénzből jobb safety-t lehet összeszedni a piacról. (DM: 2.8m)
Marshall 9m, vicc érte, még a nagyobb halott pénz (DM: 4m) ellenére is mehetne
flzoli