Detroit Lions

35 feliratkozó

1 napja
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 773 — Detroit vs. everybody
Goff 18/18
Amon-Ra 1/1

Volt már olyan meccs, hogy két tökéletes QB stat volt? 😊

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
1 napja
Fattyu New Orleans Saints 1 861
Én is hozzá szólok valami nagyon szakmát. Nagyon jó ez a sisak mez kombó😄.

1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 11 454 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez egy elég durva Goff performance volt
22 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 11 454 — Kinek mit intézett a kormánya
Jameson Williams a kövi körben is alkothat, eléggé patchwork lesz a Bucs DB sor.
23 napja
peach Atlanta Falcons 14 657 — a new hope (again)

OMFG Antonio Brown
zacknorb
🤣🤣



...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
23 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 11 454 — Kinek mit intézett a kormánya

OMFG Antonio Brown
24 napja
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 773 — Detroit vs. everybody
1

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
1 hónapja
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 773 — Detroit vs. everybody
Részletes elemzésem és predikcióm a szezonra:

Super Bowl.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 085
The Lions signed veteran WR Allen Robinson to their practice squad.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 085
A new home: Former Broncos WR Tim Patrick is expected to sign with the Detroit Lions’ practice squad with the idea that he will work his way on to the active roster, per sources.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Akkoss Detroit Lions 175
A második előszezon meccs margójára:

Most a kezdőkről nem szeretnék említést tenni, inkább pár rosterrel kapcsolatos kérdéskört taglalnék, illetve hogy melyik poszton ki maradhat a roster környékén.

Offense:

A 2. számú QB:
Számomra nem kérdés, hogy Hookernek kell lenni-e a back-up-nak. Egész jó a karja, de még elég pontatlan sokszor, ezen a meccsen jól osztogatott (néha azért az elkapók kisegítették) és van egy olyan dimenziója, ami Goffnak távolról sincs, mégpedig a lába. Tudom, hogy ez nem népszerű álláspont, de nem vetném el azt se, hogy néhány
trükkös play-re (amikor Goff nem sérült) pályára lépjen, akár megoldjon 1-2 érdekes szituációt. Ezzel lehetne bővíteni Ben Johson playbook-ját is. Talán nem olyan magas a plafonja az életkora miatt, de egy gyenge kezdő szint kihozható belőle.
Sudfeld csak és kizárólag annyit tud kihozni a helyzetből, amit a rendszer kidolgoz számára, azt nagyjából meg tudja oldani, de másra nem igazán képes. Sok a pontatlanság a részéről, ha nem működik az első olvasás. 3. számúnak elmegy. Igaz, azt meg kell jegyezni, hogy ő játszott a Chiefs jobb Defensive tagjai ellen.
Egyik irányító se jeleskedett a Red Zone-ban (Igen, Hooker futott egy TD-t), de a célpontokat nem igazán találták meg. Improvizálási faktor elég kicsi és az is Hooker oldalán jelentkezik.
Részemről egyértelmű ez a kérdés, meglátjuk a csapat, hogyan dönt. Régebben Hookerrel kapcsolatos cserepletykák voltak, azokat nem értettem igazán és nem is örülnék neki.

3.számú elkapó:
Ez egy fokkal keményebb dió számomra. Ide egy nagyobb testű embert kéne találni, akire feldobhatja Goff a labdát, de jelenleg még a bő keretben sincs nagyon ilyen.
Ott van a jó öreg Kalif, de őt már inkább epizód szerepben látnám, eddig is sokszor volt visszahordó, vagy inkább speciális játékok főszereplője, mintsem konstans célpont, de a magáét hozzárakja mindig, hosszú távon itt nem ő lesz a megoldás.
Donovan-Peoples Jones a meccsen nem sok szerepet kapott, ennek ellenére rostren lesz, de szerintem nem fogja tudni hozni azt amiért ide hozták, mélységnek megteszi.
Daurice Fountain volt a traning camp beszámolók alapján az egyik legnagyobb esélyes a pozícióra, de a preseason meccseken gyenge teljesítményt hoz és elég kevés labda is megy felé, így lehet, hogy rostert se fog majd.
Isaiah Williams volt talán a legjobb elkapónk ezen a meccsen, benne mindenképpen lehet lehetőség, és Amon-ra mögött egy slot receiver pozíció kinézhet neki. Gyors és jól megjátszható, az irányváltásai is rendben vannak, de a visszahordásait rossz volt nézni. Sokat kockáztatott és el is hagyta a labdát, ennél okosabb döntéseket kell majd hoznia a jövőben. Az elkapó skilljei rendben vannak, a visszahordásokat nem rá bíznám.
Kaden Davis a 61 yardos TD-jéve mindenképpen felkeltette az érdeklődést, ettől függetlenül meglepődnék, ha a keretszűkítések alkalmával bent maradna az aktív rosterben. A helyzetén mindenképpen javított de a gyakorló csapat lehet számára a plafon.
Tom Kennedy és Maurice Alexander mindketten visszatérő játékosok. Kennedy nagy kedvenc volt tavaly is és idén se néz ki rosszul, de szerintem tavalyhoz hasonlóan PS lesz neki. Alexander nem rossz játékos, de nincs meg benne az a skill, amiért megtartaná a csapat.
Tre-Quan Smith egyelőre nem mutatott semmit, meglepődnék ha maradna. Az is lehet, hogy már fix kerettag és ezért lép csak az utolsó snapeknél pályára, de ez a kevésbé valószínű.

A kérdéskör egyelőre megválaszolatlan számomra, mert nincs a keretben alkalmas ember a szerepkörre. Vannak használható elkapók, de egyik se az a target man, akire szükség lenne. Már olvastam olyan ötletet, hogy Julio Jones-t kéne szerződtetnünk, alapjaiban véve nem rossz a gondolat, kétséges, hogy Jones milyen állapotban van. Tavaly volt egy rossz szezonja, de karakterre ilyen ember kellene, kevés pénzért meg lehet próbálni.

Futó mélység:
Craig Reynolds úgy néz ki marad RB3, tavaly meg is dolgozott érte.
Sione Vaki nagyot lépett előre nálam is és szerintem Campbelléknél is, mert remekül játszott és a keze is rendben van, szerintem egyelőre egyértelműen ő az RB4, noha Zonovan Knight se szerepelt rosszul és vissza tudott jönni a tavalyi sérülése után. Vaki-t egyébként én a draftolásakor Safety-nek tekintettem és jobban is értettem volna a húzást arra a posztra, tekintve, hogy sokkal kevésbé állunk ott jól, de úgy néz ki a vezetőség futónak szánja, amihez a testfelépítése és a mozgása egyébként teljesen alkalmas.
Minden estre ez egy sokkal kellemesebb kérdéskör, mint a WR3.

Tight endek:
Laporta és Wright mellett úgy néz ki, hogy Zylstra és Parker Hesse lehet majd a keretben, utóbbi azért mert őt FB-ként is használnák. Személy szerint én szomorú lennék James Mitchell miatt. Lehet csak én vagyok vele túl magasan, de amikor pályán van, nem hibázik túl sokat és elkapni jól tud. Talán a sérülékenysége lehet a probléma.

Támadó fal:
Itt most nem emelnék ki név szerint senkit, mert alapból is hadi lábon vagyok még a játékosok meccs közbeni megfigyelésével, inkább csak az tűnik fel, ha valaki kiemelkedően rossz, de ez most nem így történt, ami kifejezetten pozitív. Mindenki relatív jól tette a dolgát, Campbell ki is emelte a pass protectiont, milyen jó teljesítményt nyújtottak a srácok. Valóban egész jól bírták, de azért a meccs elején voltak gondjaik (ami nem meglepő) és a futójáték nehezen indult be. Minden esetre jó látni, hogy Manu nem lóg ki lefelé és a vezetőség relatív stabil emberek közül tud majd választani. (Persze egy éles meccs a kezdők ellen teljesen más szint)

Defense:

CB mélység:
A tavalyi évhez képest sokkal jobban állunk, ez tény. Davis, Arnold és Rakestraw után is van élet, noha a mozgástér azért nem nagy.
Nickel cornernek jól néz ki Amik Robertson, egyelőre ez az igazolás ül és ezzel Branch is több funkcióssá válhat, ami majd a safety mélységet és minőséget javíthatja.
Khalil Dorsey kifejezetten jól játszott, valószínűleg keret tag lehet és a special teamen kívül akár több szerepet is kaphat a Dfense-ben.
Kindle Vildor nevét tavaly szezon közben kellett megtanulnom és a konferencia döntőben Ayuk emlékezetes elkapása miatt örökre meg is jegyeztem (szerencsétlenségére tragikus hős lett). Cserék ellen megfelelő teljesítményt nyújt és legvégső opcióként bevethető. Nem hiszem, hogy az 53-ba beférne, de a PS elérhető neki.

DT-k:
Jó látni, hogy Brodric Martin fejlődött, ő volt a tavalyi Manu-nk, és voltak kétségeim őt illetően. Előre lépett és már nem csak az "ölelős focit" játsza. Sokat fogyott és mozgékonyabb lett, futás ellen kifejezetten jól nézett ki, valószínűleg marad a keretben.
Mekhi Wingo mutatott életjeleket, de egyelőre még szoknia kell a légkört.

Edge:
Josh Paschal minden bizonnyal marad a keretben és jó teljesítményt is nyújtott eddig, igaz ő félig meddig kezdőnek számít, szóval ez nem meglepő.
Rajta kívűl Isaac Ukwu és Mitchell Agude jó volt a meccsen, közülük inkább Ukwu az, aki jobban megragadta a figyelmem, a srácban van lehetőség, de melepődnék, ha helyet kapna az 53-ban. PS-ba el tudnám képzelni.
Mathieu Betts nagy reményekkel érkezett és én is keretbe vártam a preseason game-ek előtt, azonban egyelőre nem mutatott sokat, (volt egy sack-je, ami pozitívum, de ezen kívül mást nem nagyon tett hozzá a játékhoz). Most nem várnám a keretbe, esetleg az utolsó meccsen változtathat ezen.

Linebacker:
Campbell, Anzalone, Barnes, Rodrigo és Jalen Reeves-Maybin eddig a sor, ami nem veretes, de kiegyensúlyozott. Campbell ha előre tud lépni, akkor nem lesz nagy gond, nyilván nincs Fred Warnerünk, de nem is fizetünk ezen a poszton sok pénzt, szerintem megfelelő teljesítményt fognak tudnak hozni a srácok.
JRM pedig úgy néz ki egyelőre nem eresztett le az új szerződése után és lehetőséget kaphat nem csak a Special Team-ben, hanem linebackerként is bizonyítani.
Közben igazoltunk még egy LB-t, Joel Iyiegbuniwe-t. Nem igazán ismerem a játékát, eldől majd mi lesz vele.

Safety:
Brendon Joseph az, aki bekerülhet a keretbe Branch, Kerby és Melifonwu mellé. Jó teljesítmény nyújtott a Training Campben és a preseason meccseken is. Mellette említásre méltó még C.J. Moore, aki sérülésből jött vissza és egyelőre limitáltan kap lehetőséget. Nehéz kikövetkeztetni az ő sorsát.
Loren Strickland az, aki még reménykedhet valamiféle szerepben, de az meglepő lenne, ha keretet fogna. Max PS.
Azzal, hogy Branch multi-funkciós lesz idén, illetve hogy Brendon Joseph úgy néz ki beválik, már kevésbé aggasztó a Safety mélység, de továbbra se vagyok személy szerint elájulva tőle. Sérülések esetén lehetnek itt még problémák.

Kicker:
Úgy néz ki megvan a rúgónk. Badgley sérülése nélkül is Bates-t választottam volna, de egyelőre a teljesítménye is meggyőző. 50+ yardokról stabilan rúg és még van azokban a rúgásokban akár 10 yard is. Igaz kihagyott egy extrát, de ezen könyebben lehet javítani, mint a nehezebb FG-ken.
Jake Bates, remélem hosszú távra megoldod a rúgó kérdést.

Jack Fox pedig az egyik legjobb punter a ligában, tény.


Összességében a meccsről:

Jól tartották magukat a srácok az első félidőben Mahomes ellen is. Nyeltük a yardokat és a könnyű first downokat, de a red zone-ban felkeményedett a D és FG-ken tartották őket. Befigyelt egy hát mögötti passz, ami szép az szép el kell ismerni, de nem feltett kézzel mentek neki a srácok a meccsnek. Ez volt a kulcsa annak, hogy nem kerültünk ledolgozhatatlan hátrányba és a második félidőben vissza tudtunk jönni. Támadó oldalon jók voltak a hívások, ami nem volt meglepő, így Sudfeld is elfogadható irányítónak nézett ki, de a korábbiakban leírtak miatt nem ő második számú. Sok YAC-ot szereztünk az elkapók és Vaki révén, a futó játék nem volt gyenge, de közepesnél jobbnak nem mondanám, aminek az okai nyilvánvalóak. Hooker jól nézett ki és fejlődőképes, ami mindenképpen bíztató. Defense oldalon voltak szép negtív yardos szerelések egy-egy hiba volt, igaz ezek néha sokba kerültek. Az utolsó kapott TD-t szerintem hiányzó effort miatt kaptuk, ami eléggé elfogadhatatlan, de még így is nyerni tudtunk egy utolsó másodperces FG-vel és még Bates-t is tesztelni tudtuk éles szituációban. Sok volt a Fumble, amin javítani kell, mert egy rendes meccset ezek eldöntöttek volna. Egy fordulatos és jó meccset láttam, amiből sokat lehetett tanulni és szerintem segít majd a vezetőségnek döntéseket hozni. Mindenképpen pozitív a kicsengése, a győzelem pedig csak a cseresznye a tortán.

Szerkesztette: Akkoss
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 085
Source: Lions cornerback Emmanuel Moseley suffered a torn pec in practice and now will be out indefinitely.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 085
Höri szezonbeharangozója a Lionsról.

 youtu.be/2lj3Df5g2tE?si=4Gl52_ErdOquo1vs

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 758 — LIGHTS OUT!
A new deal in Detroit:: Lions left tackler Taylor Decker reached agreement on a three-year, $60 million extension, per sources.

Decker was entering the last year of a deal scheduled to pay him $13.7 million. He is now under contract through 2027 season.
KeyG
Elég barátságosnak hangzik a mai árakhoz képest.

2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 085
A new deal in Detroit:: Lions left tackler Taylor Decker reached agreement on a three-year, $60 million extension, per sources.

Decker was entering the last year of a deal scheduled to pay him $13.7 million. He is now under contract through 2027 season.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 085
Lions K Michael Badgley is out for the rest of the season after injuring his let during practice Thursday and the team deciding to place him on injured reserve.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 11 454 — Kinek mit intézett a kormánya
3 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 085
Lions officially signed standout UFL kicker Jake Bates to a two-year, $1.98 million deal that includes $150,000 guaranteed and a $100,000 signing bonus.

Deal was negotiated and confirmed by agent
Marty Magid.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
4 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 351 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Buday Zoli Top 25 U25 játékos listájának az egyötöde a Lionsból van, köztük az első is. Powerhouse Franchise!
 www.pff.com/news/nfl-ranking-top-25-players-under-25-2024-nfl-season-sauce-gardner-cj-stroud
4 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 351 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Idén ilyenkor játsszák a Lion, King? idei részeit.
4 hónapja
no Baltimore Ravens 7 067
Minden utokartya Goff kezeben van. Senkit nem erdekelhet hogy mennyit erdemelne egy aranyositott skalan. A potlas az egyetlen kerdes ahol a csapat rogton elakad es utana sinen van a tortenet.

Itt ez kis kockazat, siker merteke a kerdes, de nincs jobb 7 QB-csapat-edzoikar az NFC-ben.
4 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 5 429
Számomra csak az lenne a kérdés, hogy Ben Johnson után mi lesz, illetve mennyire volt ez a Goff termék neki köszönhető. Ez a szerződés majd jöre tesztelődik, amikor vélhetöen új OC lesz.

Egyébként egyetértek, hogy ha hosszabbítasz, akkor azt vagy normálisan tedd meg, vagy sehogy.
4 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 085
Baszki, 2 év múlva CJ-nek mennyit kell majd fizetnünk?
LanceVance
65-70

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
4 hónapja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 275
Baszki, 2 év múlva CJ-nek mennyit kell majd fizetnünk?

4 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 7 930
BREAKING: Lions signing Jared Goff to four-year, $212M extension. (via @TomPelissero
)
zacknorb
Azért ez egy picit durvára sikerült szerintem
kapitnono
Elkezdtem számolni és is aztán nagy HEHH? lett belőle
zacknorb
Várjuk meg a részleteket, nem biztos, hogy olyan rossz lesz az a deal.
Kérdés, hogy mennyi belőle a garantált, ösztönző, stb.

Meg ahogy iktriad is írja, azért Goff nem volt annyira rossz, vannak fegyverei, erősödött a Lions, def is jobb lesz.
Játszottak konf döntőt, tudják milyen az út oda, tudják mi a tét.

És ha Goff mégse hozná amit kell, akkor se feltétlenül van gond, mert a csapat nagyjából kész van és max. bedobnak pár első kört egy drafthelyért vagy egy QB-ért más csapatból.
Lúdas Solymi
Az okés hogy nem volt olyan rossz, de ilyen pénzeket Mahomes, Allen sem kap, Burrow,Herbert kap kb annyit, és azért fényévekkel vannak Goff felett...
kapitnono
Szép gondolat hogy van 3 QB kb a ligában aki 50 misi fölött érdemelne a többi meg alatta kapjon csak ez nem így működik

A lions SB-ért megy, Goff jól játszik, a csapatnál szeretik, a város is szereti, ennél jobb opciójuk nincs a kövi 2-3 évre. Ráadásul ahogy lentebb is említették a kövi 2 évben azért mennek más irányítók a kasszához (Lawrence, Prescott, Purdy, Stroud stb) szóval valószínűleg a közeljövőben ez max egy top10es fizetés lesz ami teljesen rendben van.
ThySoul
Valahogy így. Ez most soknak tűnik, aztán meg bőven lesz ez kevesebb, főleg ha továbbra is ennyivel nő a cap évente.
Ha nem kell igazán nagy pénzeket most kiosztaniuk, akkor most kell rááldozni, valszeg orrnehéz szerződéssel, hogy a jövő se legyen eldobva, így ha 1-2 éven belül kiderülne h mégsem Goff az út, akkor ki lehessen szállni belőle.
Lúdas Solymi

170 millió garantáltból nem tudsz 1-2 év alatt kiszállni, csak ordas nagy, történelmi dead money-val.
De egyébként nem volt más opciójuk és Goff kellően jó.
Willie Parker
Á, most látom, hogy 170 millió a garantált.
Az olyan 40-45 millió per év, a salary cap most 30-cal volt növelve, de még ha maradna olyan 15-20 körül, akkor se okozna cap hellt, ha jól menedzselik a többi szerződést.