Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 10 éve
Josh Katzenstein @jkatzenstein 2 p2 perccel ezelőttBears requested an interview with Lions QB coach Jim Bob Cooter for OC job, but Lions rejected it, per @RapSheet
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
apró boldogság a mai napban, hogy már lehet jegyeket venni a novemberi meccsre... /igaz elsőre kurvára nem azt akarta a rendszer amit én😀/
több mint 10 éve
Amikor draftoltuk még 4-3-sk voltunk ha jól emlékszem, aztán lettünk 3-4-sk, és pont mire sikerült megtalálni a helyét illetve beletanul az új szerepbe, engednénk el.... nagyon nem örülnék neki, ebből is látszik milyen tehetséges, ahogy ezt a nem könnyű helyzetet kezelte. Remélem marad.
több mint 10 éve
4-3as DE volt, Senior Bowl MVP is azon a poszton lett. Emlékszem, hogy csodálkoztak a szakik amikor egy 3-4es csapat draftolta.
több mint 10 éve
szerintem Graham idejében 3-3-5 volt a Michigan alapfelállása, de annyi baj legyenHörinem volt az, Casteel maradt akkor a WVU-nál, csak az Arizonához követte RR-t

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
szerintem Graham idejében 3-3-5 volt a Michigan alapfelállása, de annyi baj legyen
több mint 10 éve
Két jó játékosunkat is elvinni nem szép dolog 😀 Mondjuk ez alapján Thorton nem lesz közvetlenül elérhető:RFA
www.nfl.com/news/story/0ap3000000459443/article/2015-nfl-unrestricted-free-agents-by-teamdande
www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/cedric-thornton/
Hátha nem tartjátok meg vagy ő nem akar maradni. 😊
több mint 10 éve
Két jó játékosunkat is elvinni nem szép dolog 😀 Mondjuk ez alapján Thorton nem lesz közvetlenül elérhető:több mint 10 éve
Időhiány és gépmeghibásodás miatt most nem írok visszatekintő elemzést. Meg amúgy is ki kíváncsi a múltra amikor a jövőben sokkal fontosabb kérdések állnak előttünk. Reményeim szerint több részben fogom elemezni azt, hogy mi várhat ránk idén.Offseason előretekintő 1.rész, avagy 5 pozíció ami mindenképpen javításra szorul:
1. Wide Receiver

Az offseason egyik legjobban elhibázott döntése volt, hogy nem megfelelő elkapó depth-el indultunk neki a szezonnak. A csapat legnagyobb igazolása (Golden Tate) és Megatron mellett a rosteren csak olyan nevek szerepeltek akik komolyabb csapatoknál keretbe sem kerülnének. Sem Jeremy Ross sem Corey Fuller nem tudott komolyabb segítséget nyújtani Staffordnak, míg a sérülésből teljesen felépülő(?) Ryan Broyles alig került aktív keretbe.
A csapatnak mindenképpen szüksége lenne egy megbízható 3. számú opcióra és a drafton sem számítana meglepetésnek egy WR pick. Bár TJ Jones egy sérülésmentes felkészüléssel komoly várományosa lehet a slot elkapó és visszahordó posztnak.
Érdekes név lehet a piacon:
Cole Beasley (jelenleg Dallas Cowboys)
Régóta szeretném ha egy villámlábú, fehér slot elkapó kerülne a csapathoz. Beasley egy olyan játékos aki 3 év alatt folyamatosan fejlődik elkapott yardokban, elkapások átlagában és TD-okban.
Remélem, hogy a nagy Bryant-Murray hajcihő mellett ő elérhető lesz a piacon.
2. Left Guard
Rob Sims nem zárt rossz szezont, de már 31 éves. Nem gondolnám, hogy a csapat vele képzeli el a jövőt. Megfelelő fiatal pótlás nem áll rendelkezésre a csapatnál. Talán Swanson lehetne az, ha éppen nem vele képzeljük el a center poszt jövőbeli megoldását.
Ha Suh-val nem sikerül megállapodni akkor ez lehet az egyik poszt ahová prémium kategóriás játékos érkezhet a piacról vagy a draftról.
Mike Iupati (jelenleg San Francisco 49ers):
A vezetőség nem titkolt célja, hogy stabilizálja az idén gyengélkedő futójátékot. Ehhez tökéletes lenne a futásblokkolásban erős, háromszoros Pro Bowler játékos, aki a hírek szerint nem hosszabbít szerződést a Frisconál.
3. Nickel corner
Az évet Bill Bentley kezdte a poszton aki "jó szokása" szerint szinte azonnal IR-re került, őt a szintén hasonló sorsra jutó Nevin Lawson váltotta akinek helyére a jó teljesítményt nyújtó mégis cutolt Danny Gorrer került majd az őt váltó Cassius Vaughn borzolta a drukkerek idegeit az év végéig. Ebből a kis szösszenetből is érezhető, hogy mennyire sikerült a posztot stabilizálni.
Walter Thurmond III (jelenleg New York Giants)
Talán nem a legjobb megoldás sérülésből visszatérő játékosokat pont egy sérülésből visszatérő játékossal pótolni/versenyeztetni, de mégis azt érzem, hogy Austin kezei alatt Thurmond képességeinek megfelelően játszhatna újra. Feltéve ha a Giantsnél nem marasztalják.
4. Defensive Tackle

Suh, Fairley, Mosley, Fluellen. A négy legjobb DT szerződése jár le a csapatnál. Egyértelmű, hogy a poszt megoldása az offseason legnagyobb kérdése mivel a felsoroltakon kívül csak Caraun Reid rendelkezik szerződéssel. Természetesen az volna a legegyszerűbb ha Suh visszaigazolna a csapathoz, Fluellen maradása pedig nem kétséges. Mosley a kora és pályán kívüli fegyelmezetlensége miatt már korántsem lehet biztos abban, hogy a következő szezon kezdete is Detroit-ban éri majd. Fairley szerintem 99%, hogy máshol talál majd új otthont ha Suh marad.
Ami számomra a legaggasztóbb, hogy Suh mikor dönt majd. Ha túlságosan elhúzódik az ügye (és nem marad) akkor két szék között a padlóra eshetünk mivel addigra a legjobb FA játékosok már gazdára találhatnak.
Cedric Thornton (jelenleg Philadelphia Eagles)
A szabadügynök piac DT poszton leginkább a 3-4es védőfalemberekben erős. Thornton is 3-4es DE-t játszott a Phillyben.
Méreteit tekintve tökéletesen illik egy 4-3as fal közepébe. Futás ellen remek és mi leginkább erre fogunk építeni 2015ben is. 26 éves úgyhogy hosszabb távon is számolhatnánk vele.
4.Defensive End
Jason Jones lehet az egyik áldozata a csapat cap gondjainak (de az is felmerült, hogy bemozgatják DT-be), mellette George Johnson szerződése is lejár, Devin Taylor pedig nem úgy néz ki mint aki a jövő nagy játékosa lehet ezért kellene egy biztos megoldás az RDE posztra Ansah túlsó oldalára. Ez főleg akkor lesz érdekes ha a fal belső része nem lesz olyan erős mint az utóbbi években és sokkal nagyobb nyomást kell generálni a két szélről.
Brandon Graham (jelenleg Philadelphia Eagles)

Kedvencem volt az egyetemen? Igen. Michigan-ben született? Igen. Remek játékos? Igen (mind futás mind passz ellen jó). Illik a rendszerbe? Igen (egyetemen az egyik legjobb 4-3as DE volt).
További indoklásra nincs szükség. Inkább arra, hogy ne maradjon a Phillyben hanem tesztelje a piacot.
több mint 10 éve
Nekem semmi bajon nem volt vele, amikor jelöltként szóba jött, sőt, Wizinél többre tartottam. Ha jól emlékszem. Abból a coltsból kihozta akkor a maximumot, mondjuk a Jets ellen hatalmasat hibázott. Ha az nincs, lehet újabb döntő. Ravenst összekapta, aztán jött a Boldin-trade, Pitta térde szétment, Rice háta dettó, meg a támadófal. A koordinátorokról nem tudok sokat mondani, de Lombardi is annyi moslékot kapjon, amennyit megérdemel. Tate teljesít a keze alatt, Ebron-Pettigrew meglepő módon nem, Bush szintén meglepő módon sérült.Arról meg vagyunk győződve, hogy Fox jobb, mint Caldwell? füligjimmyJimbo! Most minden körülírás nélkül mit gondoltál első blikkre a Caldwell-Lombardi-Austin hármasról? Nálam tragédia-jó-talán volt a megítélés. Most jó-tragédia-remek. Simán lehet, hogy Fox olyan rendet rak itt, hogy áll majd a cerkátok a gyönyörtől.
Szerintem sokkal fontosabb lesz a két koordinátor (meg a pozíciós edzők), mint maga a HC.Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Szvsz nem. Megatront kizárt, hogy kirakja a Lions.Nem tudom elképzelni...
több mint 10 éve
Szerintetek ezen el fognak gondolkodni? Jelenleg 57-43 az arány Megatronnak!profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/16/ndamukong-or-megatron-which-guy-should-lions-keep/?utm_network=facebook&utm_post=3335967&utm_source=FB%20-%20NBC%20Sports&utm_tags=
---Tagartas
több mint 10 éve
Nem kiemelkedő ez, csak Lions-szempontból írtam, hogy nektek azért ez nem jó hír. Meg hát mondjuk ez nyílt titok volt, de Suh szarik a Lionsra, oda megy, ahol a legtöbbet kapja.
több mint 10 éve
Suh 50 milla garantáltat akar a következő szerződésében.StezWatt szerződésében is annyi van sőt Gerald McCoy-éban is.
Egy 6év/100millió/50millió garantált környékén fog kapni, vagy kicsivel felette.
több mint 10 éve
A 20 év, évi 2.5 milla sokkal jobban nézne ki.Suh 50 milla garantáltat akar a következő szerződésében.Stez10 év, évi 5 milla, tessékJSanyo
több mint 10 éve
Suh 50 milla garantáltat akar a következő szerződésében.Stez10 év, évi 5 milla, tessék
több mint 10 éve
Suh 50 milla garantáltat akar a következő szerződésében.StezÉn meg SB MVP akarok lenni :p
több mint 10 éve
Suh 50 milla garantáltat akar a következő szerződésében.
több mint 10 éve
Szerintem megmenekültünk.A Falconsnál Quinn a Broncosnál Kubiak a fő célpont.
Austin maradj!
több mint 10 éve
Ha Austin távozna akkor én szétnéznék a Seahawks stábjában Caldwell-ék helyében.Suh szerintem mindképp megvárja ki lesz a dc jövőre. Sőt szerintem tavaly nem is tárgyaltak vele a hosszabításról, meg akarták nézni mennyire fér össze Caldwellel.
A DL edző Travis Jones például remek munkát végez ott.
Bízok benne, hogy olyan jól választunk mint Austin esetében és nem valami levitézlett őskövület jön ide.Bazzani
Ha Austin Hc lesz akkor ő az első Lions assistant coach 1973 óta aki Hc munkát kap.
több mint 10 éve
Ha Austin távozna akkor én szétnéznék a Seahawks stábjában Caldwell-ék helyében.A DL edző Travis Jones például remek munkát végez ott.
Bízok benne, hogy olyan jól választunk mint Austin esetében és nem valami levitézlett őskövület jön ide.
több mint 10 éve
Reiffnek nem volt idén penalty-ja.
több mint 10 éve
Nagyon bízom benne, hogy legalább nég egy évig nálunk marad Austin. Nem tudok, hogy nélküle mennyire esne vissza ez a Defense, de félek hogy olyan lenne mint 2012-Ben vagy 2013-ban.
Igaz az is biztos, hogy azt a szintet amit 2014-ben nyújtottak, nem fognak tudni megismételni.
Olyan ez mint a 2013as szezonja az Oline-nak. Hiába ugyanaz az összetétel idén. Ég és föld a különbség. Ott mindenki élete szezonját játszotta. Warford Waddle Raiola és Sims is. Utóbbi kettő a leglátványosabban visszaeső falember volt idén.
Waddle végig sérüléssel bajlódott.
Reiff is érdekes kérdés. Első körös drftként tőle is többet vártam tőle. Idén szenvedett. A Dallas ellen nagyon nehéz napja volt. Remelem a védőfal mellett a támadófal lez idén a főkérdés.
Hiába ez a sok célpont, ha nem tudjuk kihasználni.
Én annak is örülnek ha megvalnank Rosstól. Nem is a visszahirdasai miatt, de az offense nulla. Talan a PFF értékelése alapján lett ő a legkevésbé hatékony wr az egész ligában. Rengeteg snapben volt fent, de szinte semmit sem csinált egész évben.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Nekem is eszembe jutott, de egyrészt ő ezer éve 3-4-et edz amihez itt nincs emberanyag, másrészt leginkább Arizona-t olvastam neki mint lehetséges állomást.