Detroit Lions
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem akarok hergelni itt, csak MacPhisto-val nem tudtam befejezni a beszélgetést:Mondod, hogy mekkora momentum a 15 yardos bünti és a TD. Azt követően azonnal visszahordta Ross a kick offot. Az milyen momentum akkor? Végre egyenlítünk, erre jön az.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
7-6.Ja ez tényleg penetráns volt. A meccs is meg az eredménykövetés is.
Ünnepélyesen bejelentem, hogy jóidőre elhagytam a bowl.hu-t.
Régóta terveztem, de most eljött az ideje.
Köszönhetően a társaság felhígulásának.
Rájátszásra visszatérek.Bazzani
Ezt a sok kibaszott turnovert nem tudom hogy képzeljük.
Ross tartott minket meccsben, aztán még megnyerhettük volna, amikor Raiola elhajítja Stafford meg ahelyett hogy rááesne kapirgál.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
7-6.Ünnepélyesen bejelentem, hogy jóidőre elhagytam a bowl.hu-t.
Régóta terveztem, de most eljött az ideje.
Köszönhetően a társaság felhígulásának.
Rájátszásra visszatérek.
több mint 10 éve
Mi mindent megteszünk, hogy Ti nyerjétek.Bush elcsúszott a bemelegítésnél így valószínűleg nem játszik.Van egy olyan érzésem, hogy a Lionson nem múlna, hogy megnyerjük a csoportot.
Legalább nem ejti el a labdát...Bazzani
Davide: ha a csapat magasan legjobb egysége a védőfal, az O taktika 40%-a, hogy az elkapód magasabbra ugrik, mint az ellenfél, akkor nagy gondot elvileg nem kéne jelentenie a havazásnak. Elvileg.füligjimmy
Ma is kikapunk, mondjuk Ti is elbalfaszkodjátok majd a Dallas ellen alighanem.
több mint 10 éve
Bush elcsúszott a bemelegítésnél így valószínűleg nem játszik.Van egy olyan érzésem, hogy a Lionson nem múlna, hogy megnyerjük a csoportot.
Legalább nem ejti el a labdát...Bazzani
Davide: ha a csapat magasan legjobb egysége a védőfal, az O taktika 40%-a, hogy az elkapód magasabbra ugrik, mint az ellenfél, akkor nagy gondot elvileg nem kéne jelentenie a havazásnak. Elvileg.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Bush elcsúszott a bemelegítésnél így valószínűleg nem játszik.Legalább nem ejti el a labdát...
több mint 10 éve
Phillyben is szakad a hó !topmodellAzért ez nem feltétlenül hátrány ilyen secondaryvel.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Phillyben is szakad a hó !
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Pont most esett ki Slay... Az előző meccsen végre jol játszott. Ahogy én néztem 1 fok lesz phillyben és kicsi rá az esély hogy havazik.
Egy szoros Hosszabbításos meccset várok 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Kivágtuk Spurlock-ot, Chris Greenwood CB került fel a PS-ból az 53as keretbe.
több mint 10 éve
oleewear
225
Darius Slay tore his meniscus.hiányzott mint egy falat kenyér...
IR
Újabb második körös a kukában.Bazzani
több mint 10 éve
Darius Slay tore his meniscus.IR
Újabb második körös a kukában.
több mint 10 éve
.Hazai pályán még nem..... 😊
Nyert már meccset Stafford hóban?Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Slay nem játszik, amúgy mindenki játékra alkalmas.Gyenge havazás és kis szél lesz vasárnap.
Nyert már meccset Stafford hóban?
több mint 10 éve
Several Lions in the top 10 in Pro Bowl voting. Calvin Johnson (No. 1 WR), Matthew Stafford (No. 7 QB), Reggie Bush (No. 5 RB)Lions top 10 Pro Bowlers continued: Ndamukong Suh (No. 5 DT), DeAndre Levy (No. 10 OLB), David Akers (No. 9 K), Sam Martin (No. 8 P)
:#
több mint 10 éve
Bazzani válaszolt pár kérdésre:Köszi a lehetőséget. 😉
philly.blog.hu/2013/12/06/ellenseges_vonalak_mogott_lionsBébé
Próbáltam nem nagy baromságokat írni.
több mint 10 éve
DavideAzért Burleson hatalmas vezér, kellenek az ilyen arcok az öltözőbe.
Schwartz is Ross-t választotta a meccs emberének, ezek szerint annyira nem vagyok fogalmatlan a dologhoz. 😊
Itt közelebbről mutatták a "Scumbag Unit" közös kivonulását, kurvára látszott rajtuk a bizonyítási vágy, hogy sportszerűen fogják földbe taposni a GB offense-t. Remélem marad ebből a lendületből a Philly ellen is és Foles-nak lesznek kellemetlen percei.
több mint 10 éve
Bazzani válaszolt pár kérdésre:philly.blog.hu/2013/12/06/ellenseges_vonalak_mogott_lions
több mint 10 éve
Magyar idő szerint 14:30kor(óraátállítás miatt) kezdődik majd a londoni Lions- Falcons meccs! Stanford: Nem indult rossul a karrierje tavaly, de a szezon második felében visszaesett, és idén már asszem az első cuthullámban benen volt. Hátha a légkörváltozás jót tesz neki.
több mint 10 éve
Még nem. Sőt állítólag tegnap 2 újabb kicker jött próbaedzésre.Ha Akers hibázik a hétvégen akkor sztem repül.
több mint 10 éve
The Detroit Lions signed free-agent LB Julian Stanford (Jaguars) to an undisclosed deal Tuesday, Dec. 3.Detroit Lions LB Travis Lewis has been suspended four games for violating the NFL policy on performance enhancing substances.
Eltiltás, mégegy jaguár remek...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
A las vegasi bookmakerek véleményét fogadjuk el. Miszerint 2 és 3 Pont közötti favorit a Philly.topmodellna hát én ezt nem nevezném egyértelmű esélynek, de nekem mindegy 😊
több mint 10 éve
Egy meghökkentő érdekesség:: még SOHA NEM NYERTÜK MEG AZ NFC NORTH CSOPORTJÁT!!Utoljára 93-ban nyErtunk csoportot de az akkor meg NFC centrál volt.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Egy stat amit a Packers meccs elején (Bush fumble utan írtak ki):Last 5 games 14 Tournovers
Last 6 games 1 takeaway
Ezután érkezett meg két Interception :-/
Ha a következő 6 meccsen ezt megforditanank akkor sima SB.
Ha csak egalra hozzuk akkor PO és ott akar egy hazai győzelem. Ha ugyan igy marad akkor rajatszasba sem jutunk.
En ebben látom a kulcsot, nem a matchupokban 😊
One Team
One Detroit
One Pride