Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 11 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Az ok ha jo pozíciós edzőink lesznek de jo O# gameplant ossze tudnak rakni?
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
Jeremiah Washburn OL edző is marad a hírek szerint. Ez remek döntés lenne.

Ha Culley lenne az OC akkor egy szempontból dicséret illetné a FO-t hiszen a 3 legnagyobb hibánkat próbálják orvosolni.
Caldwell HC a QB problémákat, Austin DC a secondary gyengeségét, Culley OC pedig a WR dropokat. Meglátjuk ők e a megfelelő emberek.

több mint 11 éve
Ulpianus jellemzése Culley-ról:

Culley Philyből jött Reiddel, ott is
WR edző volt. DeSean és Maclin is
neki köszönheti többek közt a
sikerességét. Ezért hozta Reid ide
is mint helyettes HC, de maradt
WR edző elsődlegesen.
Ezért érdekli a Lionst, Megatron
mögé felépíthet egy jó elkapósort.
Reid passzbuzi offense 15 éve
működik, Culley azt is kiválóan
ismeri, a passz egyébként is teret
hódít mindenek felett.
Culley munkamániás, ami átragad
a játékosokra is, mert olyan a
személyisége.

több mint 11 éve
Edzők:
-aki biztos marad: Bonamengo ST, Modkins RB, Jim Washburn DL assistant
-aki biztos megy: Downing QB

Az új OC-ról semmi hír, David Culley a Chiefs WR edzője is esélyes.

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Tressel amúgy milyen OC lenne?Bazzani
Nehéz megmondani, mert gyakorlatilag amióta csak vezetőedző lett Tressell, Jim Bollman volt a támadó koordinátora, tehát hiába pozíciós edzőként a támadó oldali múltja, sosem volt támadó koordinátor és bár HC-ként biztos meghozott bizonyos döntéseket meccs közben (4th down) és a meccsekre való felkészülés során is, illetve megszabott bizonyos irányokat a séma kialakításában, de ebből ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy az NFL-ben milyen támadójátékot koordinálna.

Egy run heavy approachot azért tippelek a játék kedvéért, de ötletem sincsen.

www.thebuckeyebattlecry.com/2011/10/offense-not-as-hard-as-jim-bollman-makes-it-look/

A fenti cikkben Bollmant szidják rendesen a playcall és minden más miatt a támadóknál, és nincs megemlítve Tressel. Ebből következhet, hogy már szinte teljesen szétvált a HC munkája és a támadójáték fazonszabása.

Tressel, Caldwell viszonylatban jobban elképzelhető lenne az a felállás, ahol előbbi a HC és a mint kiderült világhírű QB guru az OC.
több mint 11 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Állítólag Caldwell kinevezésében az is közrejátszott, hogy Peyton odacsörgött Mayhewra és ontotta a szép szavakat. 😀Stez
Ezt en is olvastam.
Ha igaz akkor elég szánalmas.
Bár állítólag Pintér is azert lett szöveg kapitány mert Torghelle odaszólt telefonon

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Tony Dungy volt aki legtöbbet tett a kinevezés érdekében miután ő visszautasította a felkérést.Bazzani
A Coltsnál is Dungy volt az, aki a visszavonulása után tulajdonképpen "kijelölte" az utódját, Polian itta a szavait, PM meg támogatta Dungyt, miért ne tette volna...
Itt is Dungy ajánlotta rögtön a visszautasítás után Caldwellt, majd PM is megeresztette a telefont Jim papa nagy örömére.
A többit már tudjuk. Majd az idő megmutatja a végeredményt.

több mint 11 éve
Tony Dungy volt aki legtöbbet tett a kinevezés érdekében miután ő visszautasította a felkérést.

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Állítólag Caldwell kinevezésében az is közrejátszott, hogy Peyton odacsörgött Mayhewra és ontotta a szép szavakat. 😀

több mint 11 éve
Nem egy nagy szónok de ezt eddig is tudtuk.
Hát azt nem mondhatom hogy meghatódtam a gyönyörűségtől vagy megkonnyeztem ezt a nekünk szánt üzenet.
De nincs mit tenni. Most már ő az edzőnk!
Megpróbálok nem kritikus lenni és bízni benne, hogy legalább szeptemberig meg legyen a lelki békém.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Ezt nem tudom, hogy láttátok e?
Caldwell üzenete a Lions drukkereknek:

www.detroitlions.com/media-center/videos/Jim-Caldwell-has-a-personal-message-for-Lions-fans/26488bc6-9b89-4d24-b858-2d89b4c92675Bazzani
Én a Ford család üzenetét várom. "Elnézést kérünk az utolsó 50 évért, 1$-ért átadjuk a csapatot Mike Ilitchnek."MacPhisto
Azért Neked egy Tressel igazolással felraknák a koronát az egészre? 😊
Ilitch meg nem hinném, hogy akarna még egy franchise-t venni.

több mint 11 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 958 — Detroit vs. everybody

www.detroitlions.com/media-center/videos/Jim-Caldwell-has-a-personal-message-for-Lions-fans/26488bc6-9b89-4d24-b858-2d89b4c92675Bazzani
Én a Ford család üzenetét várom. "Elnézést kérünk az utolsó 50 évért, 1$-ért átadjuk a csapatot Mike Ilitchnek."

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 11 éve

www.detroitlions.com/media-center/videos/Jim-Caldwell-has-a-personal-message-for-Lions-fans/26488bc6-9b89-4d24-b858-2d89b4c92675

több mint 11 éve
New Lions coach Jim Caldwell is currently having 1 on 1 meetings with all of the Lions holdover assistants. Most will not be retained.

Teryl Austin’s agreement to be #Lions DC is done, per source. He’s interviewing Vance Joseph (Texans) and Bill Sheridan (Bucs) as assistants

Itt van a Tressel story:
 espn.go.com/blog/cleveland-browns/post/_/id/3397/tressels-ties-to-jim-caldwell-are-strong?ex_cid=espnapi_public

több mint 11 éve
Lassan megnyitják a jegyásarlas virtuális kapuit!
Ti vesztek jegyet a londoni meccsre? Ha igen melyik részére a stadionnak?topmodell
veszünk😊
upper sideline sztem...oleewear
Hova érdemes venni? Level1 vagy Level5? látna valamit a felső karéjból?MacPhisto
En a lower sideline-ra vettem jegyet. Igaz kicsit a szélére sikerült. 104-es block vagy szektor... 29es sor.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Amit én találtam:
Kocurek DL, Washburn OL és Bonamengo ST edző valószínűleg marad.Bazzani
Mindhárom egyseg jól teljesített!
A dlinetól mindig többet és többet várna az ember!
Az oline az elmúlt 10 év legjobbját produkálta!
Az st is csoda az elmúlt 2-3 évhez képest!

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 958 — Detroit vs. everybody
Lassan megnyitják a jegyásarlas virtuális kapuit!
Ti vesztek jegyet a londoni meccsre? Ha igen melyik részére a stadionnak?topmodell
veszünk😊
upper sideline sztem...oleewear
Hova érdemes venni? Level1 vagy Level5? látna valamit a felső karéjból?

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
Olvasgatom a véleményeket, hogy ez így de rossz, oké, de azt miből gondoljátok hogy Whiz meg annyira jó lett volna ide? (most ne az OC, hanem a HC karrierjét nézve) Arizonában azt hiszem 6-ból 2 pozitív szezonja volt.Jan
Mert ha volt QB-ja, akkor mindig bizonyított. Itt lett volna.Soldados
Manning-el Caldwell is jó volt.Jan
De Manning mellé berakhatsz bárkit, biztos, hogy 10 győzelmes csapat lesz. És nem elvetve Stafford érdemeit, messze nem egy Manning a srác még. Amivel nincs is baj mert Manningből 20-30 évente van 1-2. Stafford mellé kell egy jó edző, hogy jó legyen. Caldwell nem az. Arról nem is beszélve, hogy a Lions D-je mellé egy markáns személyiségű edző kell, aki ha kell leordítja pl Suh fejét. Te látod Caldwellben ezt a tulajdonságot? Mert én nem. Nagyon rossz döntésnek tartom ezt a lépést a FO-tól. Persze megcáfolhat mindenkit Caldwell, csak nem sok esélyét látom.FViktor93
Nem Manning a lényeg, random elit QB neve lehetne ott... A lényeg, hogy amíg volt elit QB, addig Caldwell is hozott eredményeket, pont mint Whiz. Mert miután Warner visszavonult, Whiz sem mutatott sok csodát.
Másrészt nem gondolnám hogy pont a HC feladata Suh leordítása, van DL edző, van DC, stb... de Whisenhuntról sem gondolom hogy leállna ordítozni valamelyik játékossal.

Eredményekben nincs drámai különbség kettejük közt, OC-ként nyertek SB-t, HC poszton meg addig tudtak villanatni amíg volt elit irányítójuk, utána jóccakát.
több mint 11 éve
Amit én találtam:
Kocurek DL, Washburn OL és Bonamengo ST edző valószínűleg marad.

több mint 11 éve
Az NFL.com értesülése szerint SUH szeretne szerződést hosszabítani. (Aminek kulcs szerepe van a jövő évi cap helyzet miatt)

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Hát valóban nem nekünk áll a zászló a friss kinevezések után. Sokkal könnyebben beáll a szurkoló egy Zimmer-Turner páros mögé mint a Caldwell-talàljunkmárvalakit duó mögé.

Tressel amúgy milyen OC lenne?

több mint 11 éve
Én is offolok egyet örömömben.
Az idei offseason elso jó híre, hogy meg van a jegyem a Falcons elleni meccsre! 😊
Aki szeretné foglalja le minél hamarabb, mert tuti elkapkodják!

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nem utópisztikus, így kell mennie. Ha a játékosok nem így gondolják, az baj. A tisztelet és vezérség két külön fogalom és dimenzió. Pont arról beszélek, hogy van 2 opció: úgy állnak hozzá a játékosok, mint ahogy te is: Caldwell hülye, alkalmatlan és nem fogadják el első perctől, akármit csinál. Ebből BIZTOSAN nem lesz eredmény. B verzió: nem sírnak előre, meg nem lesznek prekoncepciók, és hagyják a munkáját végezni, ebből lehet talán valami.
Amiről te beszélsz, az a fajta tisztelet, ami Lebeau és a Steelers D játékosok között van az egy egész más szint, de az meg nem 2 meccs, fél év munkája, hanem évek alatt se biztos, hogy kialakul. Addig viszont most az a helyzet, hogy Caldwell adott, talán meg kéne várni a következő offszezont, mielőtt még sokan a halál fa..ára kívánják anélkül, hogy tett volna valamit.kishaszi
Nem a biztosan hülyéből indul (negatív tartomány), hanem a nulláról. Ez meg természetes és innen kell kivívnia, elérnie, hogy pozitív tartományba kerüljön, azaz akiben bíznak, akinek tekintélye van.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Izzasztóak egyelőre nektek a csoportbeli kinevezések, az tény.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Kicsit offolok, Turner a viking OC.
Az sem túl jó nekünk.