Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Lehet, hogy én értek félre valami de itt arról van szó, hogy Culley (aki eddig WR edző volt) vagy Prince lesz az OC.
Prince TE edző lett (meg assistant HC), Culley lehet az OC.Bazzani
Rotoworldön láttam a hírt, és innen úgy emlékeztem, hogy Culley ide is WR edzőnek jött és ez már hivatalos hír, ami most kap egy újabb pletykát OC-nek, mert hogy még azt nem sikerült találni. Ezek szerint tévedtem.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
És még egy érdekesség, Loggains nem az OC posztra interjúzott hanem a QB edző pozícióra.
Akkor alighanem a Lockerrel vègzett jó munkája miatt ahogy reggel írtam.Bazzani
David Culley-ból pedig koordinátor lehet WR edző helyett.

twitter.com/RapSheet/status/424215283201359872DoM
Lehet, hogy én értek félre valami de itt arról van szó, hogy Culley (aki eddig WR edző volt) vagy Prince lesz az OC.
Prince TE edző lett (meg assistant HC), Culley lehet az OC.

több mint 11 éve
És még egy érdekesség, Loggains nem az OC posztra interjúzott hanem a QB edző pozícióra.
Akkor alighanem a Lockerrel vègzett jó munkája miatt ahogy reggel írtam.Bazzani
David Culley-ból pedig koordinátor lehet WR edző helyett.

twitter.com/RapSheet/status/424215283201359872
több mint 11 éve
Jahvid Best a California egyetemen lett "assistant RB coach". Sok sikert neki!

több mint 11 éve
Akkor alighanem a Lockerrel vègzett jó munkája miatt ahogy reggel írtam.

több mint 11 éve
A tegnap kivágott Matt Burke LB edző màr munkát is talált a Bengalsnál. A játékosok nagyon szerették és szerintem jó munkát végzett. Elég csak Levy idei játékát megnézni.
Az első igazán rossz döntés a staffban. Meg persze Prince haver idehozatala.

több mint 11 éve
Nandito Tennessee Titans 3 277 — Titans fan
Ne csináljunk ugy mintha 4 millióból meg lehet olyat venni amit 3bol nem 😊.
Nekünk az a bajunk h a Lions rosterben tobbet látunk es ugy gondoljuk hogy szakmai alapon mi lettünk volna a jobb választás. De persze ez feltételezés.Blevi
Minden csak feltételezés, mégis az jön le, hogy Whisenhunt micsoda egy pénzéhes edző. Amúgy meg vannak olyan indokok, ami miatt megérte a Titanst választani, ezek közül a legnyomosabbakat a többiek már leírták. De hogy nem Locker volt az az indok, az is nyilvánvaló.Nandito
Minden csak feltételezés, de hogy nem Locker volt az indok, az nyilvánvaló, szép érvelés 😊baggio
Na jó, kicsit belekeveredtem. 😊 A lényeg, hogy arra sem szabad kihegyezni a dolgot, hogy Stafford helyet Lockert választotta. Bár úgy lenne, hogy Whisenhunt francsájz QB-t csinál Lockerből, de erre szerintem nem sokan látunk esélyt.

Music City Miracle
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
Nekünk az a bajunk h a Lions rosterben tobbet látunk es ugy gondoljuk hogy szakmai alapon mi lettünk volna a jobb választás. De persze ez feltételezés.Blevi
Minden csak feltételezés, mégis az jön le, hogy Whisenhunt micsoda egy pénzéhes edző. Amúgy meg vannak olyan indokok, ami miatt megérte a Titanst választani, ezek közül a legnyomosabbakat a többiek már leírták. De hogy nem Locker volt az az indok, az is nyilvánvaló.Nandito
Minden csak feltételezés, de hogy nem Locker volt az indok, az nyilvánvaló, szép érvelés 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Minden csak feltételezés, mégis az jön le, hogy Whisenhunt micsoda egy pénzéhes edző. Amúgy meg vannak olyan indokok, ami miatt megérte a Titanst választani, ezek közül a legnyomosabbakat a többiek már leírták. De hogy nem Locker volt az az indok, az is nyilvánvaló.

Music City Miracle
több mint 11 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Nekünk az a bajunk h a Lions rosterben tobbet látunk es ugy gondoljuk hogy szakmai alapon mi lettünk volna a jobb választás. De persze ez feltételezés.
több mint 11 éve
Nem értem ezt a nagy felháborodást h wisehunt a több pénzért ment a titanshoz...én is odamegyek dolgozni ahol többet fizetnek, pláne ha lényegesen többet....ha tényleg csak ez számìtott és a lions annyira akarta őt miért nem fizette ki neki azt a plusz egy millát...?peach
Ez pontosan így van. Ne csináljunk már úgy, mintha másoknak nem a pénz számítana.

Music City Miracle
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Coleman lesz ebbűl meglásdd

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
The #Lions have hired Ron Prince to be their assistant head coach/tight ends coach. He and Jim Caldwell worked together in Indy.

:# :# :# :# :#

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Azér a Tiktánz rosztliban, ha pár helyen piszkálsz JÓVAL nagyobb a mozgástér.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Ja hát igen, Whisenhunt is Locker miatt ment oda nem a $$$$$$$ miatt. 😊 Amúgy az itteni Titans drukkerek nagyon nincsenek elájulva Loggainstól.Bazzani
Az is indok lehetett, hogy a Titans mostani állapota szerint kb. 14 millió cap space-szel rendelkezik jövőre, mint a Lions -3.5 millában van - ezt már a "carryover" tétellel számolva.

DoM
Mondjuk ez kb. 3 mozdulattal át lehet fordítani jócskán +ba. Delmas cut vagy hosszútávú, Burleson fizetéscsökkentés (bele is megy azt mondta) és Suh hosszútávú.
Amúgy meg szerintem ennyivel jobb is a Lions kerete, mármint amennyit rá kell költeni a titánokra, hogy ilyen csapatuk legyen.

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Nem értem ezt a nagy felháborodást h wisehunt a több pénzért ment a titanshoz...én is odamegyek dolgozni ahol többet fizetnek, pláne ha lényegesen többet....ha tényleg csak ez számìtott és a lions annyira akarta őt miért nem fizette ki neki azt a plusz egy millát...?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Ja hát igen, Whisenhunt is Locker miatt ment oda nem a $$$$$$$ miatt. 😊 Amúgy az itteni Titans drukkerek nagyon nincsenek elájulva Loggainstól.Bazzani
Az is indok lehetett, hogy a Titans mostani állapota szerint kb. 14 millió cap space-szel rendelkezik jövőre, mint a Lions -3.5 millában van - ezt már a "carryover" tétellel számolva.

overthecap.com/2014-nfl-free-agency-salary-cap-overview/
 www.nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51

Lockerről Titans jövője szempontjából kár beszélni, Whisenhunt egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy franchise játékosként kezelje, mintha meg lenne oldva a QB poszt, mert ugyanúgy jár, ahogy a Cardinalsnál. Itt még véletlenül sem Locker képességeiről van szó, hanem arról hogy mindig sérült, még akkor is ha játszik.
több mint 11 éve
Dowell Loggains exTitans OC érkezett interjúra a csapathoz. Fiatal, QB edzö is volt, ha jól olvastam akkor Locker az ő keze alatt fejlődött a legtöbbet.Bazzani
Ki tudja?! Akár Staffordból is tud csinálni egy Locker szintű irányíót 😊topmodell
Ja hát igen, Whisenhunt is Locker miatt ment oda nem a $$$$$$$ miatt. 😊 Amúgy az itteni Titans drukkerek nagyon nincsenek elájulva Loggainstól.

Más:
Reggie Bush 2013 - 2014 Highlights
 www.youtube.com/watch?v=-lTeZmTRe2Q

több mint 11 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Dowell Loggains exTitans OC érkezett interjúra a csapathoz. Fiatal, QB edzö is volt, ha jól olvastam akkor Locker az ő keze alatt fejlődött a legtöbbet.Bazzani
Ki tudja?! Akár Staffordból is tud csinálni egy Locker szintű irányíót 😊

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Dowell Loggains exTitans OC érkezett interjúra a csapathoz. Fiatal, QB edzö is volt, ha jól olvastam akkor Locker az ő keze alatt fejlődött a legtöbbet.

több mint 11 éve
www.prideofdetroit.com/2014/1/16/5316120/detroit-lions-coaching-staff-tracker-2014

Staff tracker

több mint 11 éve
Bill Sheriden exTampa DC lett az LB edző.
Kris Kocurek DL, Terry Heffernan ass.OL és Bobby Johnson TE edzö is maradt.

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egész pofásnak tűnik a stáb.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
1. Bell maradni akar és fog is. ERFA, tendert kap.
2. A Linehan féle offense gameplan sem működött màr a végén. Remélem idén sikerül a dolog. Caldwell sokszor tért ki a beszédeiben a labdabiztonságra és a büntetések minimalizálására.

több mint 11 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Jeremiah Washburn OL edző is marad a hírek szerint. Ez remek döntés lenne.

Ha Culley lenne az OC akkor egy szempontból dicséret illetné a FO-t hiszen a 3 legnagyobb hibánkat próbálják orvosolni.
Caldwell HC a QB problémákat, Austin DC a secondary gyengeségét, Culley OC pedig a WR dropokat. Meglátjuk ők e a megfelelő emberek.Bazzani
Folytathatnák azzal hogy Bellt nem engedik ki a piacra

We just form a fucking wall.