Detroit Lions

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Ja például milyen jó matchup a mi secondarynk a sasok elkapói ellen. Ja nem.

Amúgy meg nekem elég volt a matchupokból egy életre a Steelers meccs óta.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 436 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyerjük meg a Philly elleni meccset! Bár ők az egyértelmű esélyesek.topmodell
miért is? szerintem a matchupok kifejezetten nektek kedveznek ahogy arról szó is volt korábban (vhol😀)kristof
A las vegasi bookmakerek véleményét fogadjuk el. Miszerint 2 és 3 Pont közötti favorit a Philly.
Valószínűleg ők is nézték a matchupokat is.topmodell
Hülyeség simán ti vagytok a favoritok jobban is együtt vagytok és több a tehetség nálatok. Egyedül az az esélyünk, hogy valami csoda folytán Schwartinál ismét kiüt az agybaj és morálisan mentálisan félrekezeli a csapatot, vagy vmelyik játékosotoknál. Egyébként a Megatron Bush Stafford ttrió és a DL-Lb sorotok megehet minket. De ne legyen így 😛
több mint 10 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
miért is? szerintem a matchupok kifejezetten nektek kedveznek ahogy arról szó is volt korábban (vhol😀)kristof
A las vegasi bookmakerek véleményét fogadjuk el. Miszerint 2 és 3 Pont közötti favorit a Philly.
Valószínűleg ők is nézték a matchupokat is.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
The Detroit Lions worked out free-agent PKs Havard Rugland (Lions), Olindo Mare (Bears) and Justin Medlock (Raiders) Monday, Dec. 2.

The Detroit Lions have signed FS Akwasi Owusu-Ansah to their practice squad.

több mint 10 éve
1. Blevi idegenbe megyünk a Phillyhez.
2. Tüsi Rodgers nem játszik idén.

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ezt nem láttam, de a többit hellyel-közzel igen.
Sztem a Browns, Packers kettőst veritek. A Philly bukó, de a Dallas verhető.Bazzani
Ha Rodgerssel felálló GB-t mi megverjük egy ilyen védelemmel leborulok a csapat előtt. Reálisan nézve Green Bayben is kikapunk volna, ha ő végig van, nyílván ti sem nyertek 30-al (bár nagyon domináns volt a Lions, szóval sztem ez Rodgers ellen is W). Sztem mi verhetjük a Dallast itthon, meg a Brownst. 8-8. Az Eagles most nagyon egyben van. Ezt már csak Ti kúrhatjátok el. Ha megteszitek, akkor minden elismerésem, de ez a Packers elleni siker mentálisan nagy lökést adhat.
több mint 10 éve
Blevi 8 341 — Lions & Cowboys fan
Annyira azert ne legyünk pesszimisták h az Eagles győzni jon a Ford Fieldre. 😊 persze mi vagyunk a Lions...
Foles azert vsz nyomással megtörheto. Nem egyszerű senki élete ha 90 & 98 nyomul az arcában. 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
miért is? szerintem a matchupok kifejezetten nektek kedveznek ahogy arról szó is volt korábban (vhol😀)
több mint 10 éve
Ezen a heten tenyleg minden jól alakult nekünk. Jön 4 nehéz meccsünk amiből kettőt hozni kell!
Mikor voltunk utoljára csoport győztesek?
De menjünk szepen sorban.
Nyerjük meg a Philly elleni meccset! Bár ők az egyértelmű esélyesek.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 739 — "Grammar maci"
Sztem a Browns, Packers kettőst veritek. A Philly bukó, de a Dallas verhető.Bazzani
sztem már a brownst sem verjük jövő héten, de én inkább leadnám már ezeket a meccseket, max a Packers ellenit nem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Sztem a Browns, Packers kettőst veritek. A Philly bukó, de a Dallas verhető.

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 739 — "Grammar maci"
Megnéztem a macik sorsolását.
3at nyerni fognak, kell két győzelem.Bazzani
írogass még ilyen hülyeségeket Bazza, minden tiszteletem a tiéd de láttad te az utolsó 3 meccsünket?
megnyertétek a csoportot gyakorlatilag, bár ha Rodgers most visszatér akkor még kell nektek 2 W.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Megnéztem a macik sorsolását.
3at nyerni fognak, kell két győzelem.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 436 — Így remélem megfelelek nektek.....
3at kell megnyernünk a hátralévő 4 meccsből akkor 100% a csoportgyőzelem, de sztem 2W is elég lesz mert a Bears még egyet veszíteni fog (remélem).Bazzani
egyezzünk ki abba, hogy jövő héten meg mondjuk esetleg a PO-ba majd kikaptok ellenünk, a többit felőlem nyerhetitek 😉 😛dande
How about no? 😊
Amugy nekünk jo matchup vsz az Eagles. A D-line 4 man rushal is meg tudja enni a Phili O-linet. Offenseben meg Megatront nehezen tudjak majd megfogni. Stafford formájan nagyon sok fog múlni.Blevi
én már a Cards elleni győzelmünket is csodának élem meg pláne ahogy összejött. Ellenetek már valóságos SB győzelem lenne 😛 Tényleg sokkal jobb matchup-itok vannak, meglátjuk hogy tudjuk ezt ellensúlyozni.
több mint 10 éve
Blevi 8 341 — Lions & Cowboys fan
3at kell megnyernünk a hátralévő 4 meccsből akkor 100% a csoportgyőzelem, de sztem 2W is elég lesz mert a Bears még egyet veszíteni fog (remélem).Bazzani
egyezzünk ki abba, hogy jövő héten meg mondjuk esetleg a PO-ba majd kikaptok ellenünk, a többit felőlem nyerhetitek 😉 😛dande
How about no? 😊
Amugy nekünk jo matchup vsz az Eagles. A D-line 4 man rushal is meg tudja enni a Phili O-linet. Offenseben meg Megatront nehezen tudjak majd megfogni. Stafford formájan nagyon sok fog múlni.
több mint 10 éve
egyezzünk ki abba, hogy jövő héten meg mondjuk esetleg a PO-ba majd kikaptok ellenünk, a többit felőlem nyerhetitek 😉 😛
több mint 10 éve
3at kell megnyernünk a hátralévő 4 meccsből akkor 100% a csoportgyőzelem, de sztem 2W is elég lesz mert a Bears még egyet veszíteni fog (remélem).

több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 056 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Van amúgy Akersnél rosszabb kicker a ligában?Bazzani
Nem sok:

1 Randy Bullock HOU 9/28 68%
2 Kai Forbath WAS 9/13 69%
3 Sebastian Janikowski OAK 16/23 70%
4 David Akers DET 15/20 75%
több mint 10 éve
Kiváncsi vagyok kiket próbálunk?
Estleg visszahozzuk kickaliciust?
Vagy egy rutinos kickert hozunk? Valószínűleg Akersnél csak jobb van.topmodell
Fogalmam sincs, ezt a listát találtam mint FA kickerek:

Shayne Graham
Neil Rackers
Olindo Mare
Havard Rugland
Justin Medlock

Szerintem Akers kap egy utolsó esélyt, ha megint hibázik akkor cut.
Szörnyű, hogy már 30yardról sem bízhatunk benne.
De Schwartz megmondta, a kihagyott FG után nagyon remekül lőtte be a következő XP-t.Bazzani
 www.steelersdepot.com/2013/08/former-steelers-k-jeff-reed-still-looking-to-return-to-nfl/sutianap
Én Rugland-re szavazok.
Hanson és Akers után jöhetne valaki fiatalabb.
Van amúgy Akersnél rosszabb kicker a ligában?

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 320 — capitaine du château de Vienne 1487

Shayne Graham
Neil Rackers
Olindo Mare
Havard Rugland
Justin Medlock

De Schwartz megmondta, a kihagyott FG után nagyon remekül lőtte be a következő XP-t.Bazzani
 www.steelersdepot.com/2013/08/former-steelers-k-jeff-reed-still-looking-to-return-to-nfl/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
sornyito Detroit Lions 51
Igen de az csak annyi, hogy osztja a 3 alkalmas bérlet arat hárommal.
A szimpla jegy (amiből nektek ketto kell ) valamivel bizonyosan drágább lesz.topmodell
Egen, végül is elolvastam a legfontosabb mondatot: Mid-January (date tbc): Remaining Individual game ticket sales will begin

Így jár az ember, ha csak fellelkesedik, és átfutja az információkat :s
több mint 10 éve

Shayne Graham
Neil Rackers
Olindo Mare
Havard Rugland
Justin Medlock

De Schwartz megmondta, a kihagyott FG után nagyon remekül lőtte be a következő XP-t.

több mint 10 éve
Itt találsz egy képet is a stadionról hogy melyik hely nagyjából mit jelent:
 www.nfluk.com/tickets

Az árak viszont a 3meccses 'szezon bérletre' vannak megadva (nyilván ennél valamivel magasabb árak lesznek)
A Minnesota meccsnél neztem az árakat pár hete... Akkor azt neztem hogy £60-tól £300 mennek a jegyárak.
Középre nem a stadion tetejére lehetett £150-ért jegyet venni.
Én arra gondoltam hogy azt veszem meg. Annál többet már nehezen tudnék kiadni a jegyért :-/topmodell
Én is ezt az oldalt néztem, innen vettem a két szektort. Ott van a "Per game price" - 84 és 56 font a két kategória. Nekünk duplán, mert feleségemmel indulunk...sornyito
Igen de az csak annyi, hogy osztja a 3 alkalmas bérlet arat hárommal.
A szimpla jegy (amiből nektek ketto kell ) valamivel bizonyosan drágább lesz.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Vagy egy rutinos kickert hozunk? Valószínűleg Akersnél csak jobb van.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Jim Schwartz expressed his confidence in David Akers after yesterday's game, but the Lions will be working out kickers on Monday.

(Y)