Green Bay Packers
78 feliratkozó
7 perce
A couple days after the #Packers activated RB MarShawn Lloyd to the 53-man roster, he’s now going to the non-football illness list because of appendicitis. This allows Green Bay to replace him on the roster and bring him back later in the season.
1 napja
The Packers are indeed getting Kevin Burkhardt, Tom Brady, Erin Andrews and Tom Rinaldi for a third straight game. FOX A team has Packers-49ers from Lambeau in that late afternoon slate on Sunday.
— Matt Schneidman (@mattschneidman) November 19, 2024
Szezon elején a Dallas, most meg a Green Bay
1 napja
glitch in the matrixLaFleur 2-1 az alapszakaszban a 49ers ellen. Toluk a playoffban szoktunk kikapni.Most rögtön a 49ers elleni hazai, tudjuk, hogy mennyire szokott ellenük jól menni...A 9ers átok jönni fog, ez a világ rendje
esz-ki-mo
alatriste
casaubon
Liverpool Fc
2 napja
casaubon
2 373
LaFleur 2-1 az alapszakaszban a 49ers ellen. Toluk a playoffban szoktunk kikapni.Most rögtön a 49ers elleni hazai, tudjuk, hogy mennyire szokott ellenük jól menni...A 9ers átok jönni fog, ez a világ rendje
esz-ki-mo
alatriste
2 napja
nando89
3 894
Lehet én vagyok túl optimista de én simán látom most a 12 győzelmet is , Po már nálam is más kávéház , igazán csak Detroiti meccset érzem fix zakonak , a többi sztm lehet bármi .Számolgattam.Imádom Tuát, de minden jóindulattal a kicsi lelkem nem igazán kedveli a zorallabb időjárást. November végén a tundrán a Floridai fiúk lehet fognak fázni. Ettől még 0 nyomás lesz rajta, mert öneröből is alig generáluk hát még úgy, hogy a Tagovailoa 2.3mp alatt dob. A 9ers átok jönni fog, ez a világ rendje de rá egy hétre a Delfinek ellen szerintem van keresnivaló. (Ha idegenbe mennénk ott én is L-re venném, kivételes eset ilyenkor amikor tényleg segíthet a hazai pályás hideg).
A biztos PO-hoz ( a kiemelést reálisan azt hiszem elengedhetjük 😉) 10-7 kell.
Tehát a hátralevő 7 meccsen kell még legalább 3 W.
Ez nem hangzik, túl nehéznek, de ha végignézünk az ellenfeleken...
A Saints és a Bears elleni hazai meccseket hozni kell, ez nem kérdés.
Viszont a fennmaradó ötös kemény lesz...
Most rögtön a 49ers elleni hazai, tudjuk, hogy mennyire szokott ellenük jól menni... de talán most ezt lenne legkönnyebb hozni, hiszen nincsenek túlzottan nagy formában
Dolphins ...ők még nem engedték el a szezont, ha Tua és Hill, meg a futók egészségesek, akkor meg fogunk izzadni...
Lions idegenben... hát....
Seahawks idegenben... ők is a PO-ért küzdenek, nem is olyan rosszak, nagy pénzt erre se tennék...
Vikings idegenben az utolsó előtti fordulóban, jó lenne, ha nem ezen múlna, mert a tét ekkor már nem lesz kicsi... talán ha Darnold leenged addigra, elkaphatjuk őket.
Szóval jól állunk, de a jelenlegi forma alapján kutya nehéz lesz behúzni azt a 3 győzelmet.
esz-ki-mo
alatriste
2 napja
Számolgattam.Imádom Tuát, de minden jóindulattal a kicsi lelkem nem igazán kedveli a zorallabb időjárást. November végén a tundrán a Floridai fiúk lehet fognak fázni. Ettől még 0 nyomás lesz rajta, mert öneröből is alig generáluk hát még úgy, hogy a Tagovailoa 2.3mp alatt dob. A 9ers átok jönni fog, ez a világ rendje de rá egy hétre a Delfinek ellen szerintem van keresnivaló. (Ha idegenbe mennénk ott én is L-re venném, kivételes eset ilyenkor amikor tényleg segíthet a hazai pályás hideg).
A biztos PO-hoz ( a kiemelést reálisan azt hiszem elengedhetjük 😉) 10-7 kell.
Most rögtön a 49ers elleni hazai, tudjuk, hogy mennyire szokott ellenük jól menni... de talán most ezt lenne legkönnyebb hozni, hiszen nincsenek túlzottan nagy formában
Dolphins ...ők még nem engedték el a szezont, ha Tua és Hill, meg a futók egészségesek, akkor meg fogunk izzadni...
Seahawks idegenben... ők is a PO-ért küzdenek, nem is olyan rosszak, nagy pénzt erre se tennék...
Vikings idegenben az utolsó előtti fordulóban, jó lenne, ha nem ezen múlna, mert a tét ekkor már nem lesz kicsi... talán ha Darnold leenged addigra, elkaphatjuk őket.
Szóval jól állunk, de a jelenlegi forma alapján kutya nehéz lesz behúzni azt a 3 győzelmet.
esz-ki-mo
Liverpool Fc
2 napja
esz-ki-mo
305
Számolgattam.A biztos PO-hoz ( a kiemelést reálisan azt hiszem elengedhetjük 😉) 10-7 kell.
3 napja
Plusz most egy jó ideig nem leszünk 7-es sávban.Jajjj! Már előre álmos vagyok...
9ers 22:25
Miami hálaadás éjjeli meccs
Detroit TNF
Seahawks SNF
Saints MNF
Jelen állás szerint Vikings lesz vasárnap 7-kor.
zacknorb
3 napja
nando89
3 894
Teny ami teny csunya Pick volt , érzem rajtad h nagyon kritikus vagy Loveal és idén ez jogos is , de ez van en nem akarom védeni , de ahogy írtam ennél sztm jóval gazabb volt tavaly a Carolina elleni győzelem akkor is jottek h így be se jussunk a Po-ba mert semmi értelme, aztán egy hajszálon múlt a konferencia döntő … ezzel csak azt mondom h ez az nfl gyorsan változnak a dolgok , Love is ugyanúgy elkaphat egy Hot szériát , és tényleg nem védve csunya pickel együtt volt 4 incomplete passza tegnap 113as rating melett .Hát ez nem volt szép , W a lényeg de akkor sem ..tavalyi Carolina elleni meccsehez tudnám hasonlítani nyertünk de érzésre zakó volt .Védelemről nem tudok mit mondani, mert az gyakorlatilag nem volt. Viszont az, hogy megint RZban vagyunk 7:3as vezetésnél, ami könnyen lehetne 14:3. Ami meg más képet adhatott volna az egész meccsnek. Lett 7:10. Azért 10yardon belül egy üres 6'5 magas TE-et el lehetne találni labdával. Detroit ellen is érezhető volt a megzuhanás a pick6 után. Míg ők 5intet is kibírnak csapat szinten. Ez a tegnapi teljesítmény nem gondolom, hogy sok PO esélyes csapat ellen ért volna W-t. Se O se coaching és végképp nem D szintjén. Még azt se mondhatjuk, h a Bears ellen megérdemelt volt. Egy jó alsó házi rangadónak tűnt.
Az O-val nagy gondom nem volt ,wtf Int megvolt , nem lepődtünk meg ,azon kívül jól haladtak redzoneban elfogyott a tudomány néha de ott ez a Bears defens elég extra ez nem zavart annyira .
Watson tegnap végre hozott valami olyat amit eddig mindig vártunk tőle , plusz én kiemelném Jacobsot is év elején beszéltünk arról h nem volt egy jó deal ő rá cserélni Aj-t utóbbi hetekben földön és levegőben is jol termel .
A védelem viszont teljes kapufa ,értem h nehéz volt készülni a Bears kordinátor cseréje miatt de azért ennél akkor is több kéne ..
nando89
twitch(4thline)
3 napja
Plusz most egy jó ideig nem leszünk 7-es sávban.9ers 22:25
Miami hálaadás éjjeli meccs
Detroit TNF
Seahawks SNF
Saints MNF
Jelen állás szerint Vikings lesz vasárnap 7-kor.
3 napja
Ez really accurate:Summary of today’s game pic.twitter.com/DmHnhNS9vq
— Mark Oldacres (@MarkOldacres) November 17, 2024
3 napja
Temetést azonban még korai rendezni: jelzem, 7-3-al állunk. (Tavaly tíz forduló után 4-6 volt.) Az a nagy kérdés, hogy idén is jön-e a tavalyihoz hasonló feltámadás az alapszakasz második felében.Hát ez nem volt szép , W a lényeg de akkor sem ..tavalyi Carolina elleni meccsehez tudnám hasonlítani nyertünk de érzésre zakó volt .Védelemről nem tudok mit mondani, mert az gyakorlatilag nem volt. Viszont az, hogy megint RZban vagyunk 7:3as vezetésnél, ami könnyen lehetne 14:3. Ami meg más képet adhatott volna az egész meccsnek. Lett 7:10. Azért 10yardon belül egy üres 6'5 magas TE-et el lehetne találni labdával. Detroit ellen is érezhető volt a megzuhanás a pick6 után. Míg ők 5intet is kibírnak csapat szinten. Ez a tegnapi teljesítmény nem gondolom, hogy sok PO esélyes csapat ellen ért volna W-t. Se O se coaching és végképp nem D szintjén. Még azt se mondhatjuk, h a Bears ellen megérdemelt volt. Egy jó alsó házi rangadónak tűnt.
Az O-val nagy gondom nem volt ,wtf Int megvolt , nem lepődtünk meg ,azon kívül jól haladtak redzoneban elfogyott a tudomány néha de ott ez a Bears defens elég extra ez nem zavart annyira .
Watson tegnap végre hozott valami olyat amit eddig mindig vártunk tőle , plusz én kiemelném Jacobsot is év elején beszéltünk arról h nem volt egy jó deal ő rá cserélni Aj-t utóbbi hetekben földön és levegőben is jol termel .
A védelem viszont teljes kapufa ,értem h nehéz volt készülni a Bears kordinátor cseréje miatt de azért ennél akkor is több kéne ..
nando89
twitch(4thline)
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
3 napja
Hát ez nem volt szép , W a lényeg de akkor sem ..tavalyi Carolina elleni meccsehez tudnám hasonlítani nyertünk de érzésre zakó volt .Védelemről nem tudok mit mondani, mert az gyakorlatilag nem volt. Viszont az, hogy megint RZban vagyunk 7:3as vezetésnél, ami könnyen lehetne 14:3. Ami meg más képet adhatott volna az egész meccsnek. Lett 7:10. Azért 10yardon belül egy üres 6'5 magas TE-et el lehetne találni labdával. Detroit ellen is érezhető volt a megzuhanás a pick6 után. Míg ők 5intet is kibírnak csapat szinten. Ez a tegnapi teljesítmény nem gondolom, hogy sok PO esélyes csapat ellen ért volna W-t. Se O se coaching és végképp nem D szintjén. Még azt se mondhatjuk, h a Bears ellen megérdemelt volt. Egy jó alsó házi rangadónak tűnt.
nando89
3 napja
A statok szépen mutatják, hogy nem csalt a szemünk: a Bears futással szedett szét minket. Kissé kínos, hogy Caleb - QB létére - 70 yardot termelt, csak eggyel kevesebbet, mint Swift. A Friszkó ellen ezzel mindenképpen kezdeni kell valamit (istenkém, hány éve mondjuk...), főleg, hogy a SEA-meccsen láthattuk, Purdy is milyen nagy kedvvel szaladgál.Viszont: ha egy elég sok hibával játszó SEA idegenben tudott nyerni, akkor nekünk hazai pályán miért ne sikerülhetne?
3 napja
nando89
3 894
Hát ez nem volt szép , W a lényeg de akkor sem ..tavalyi Carolina elleni meccsehez tudnám hasonlítani nyertünk de érzésre zakó volt .Az O-val nagy gondom nem volt ,wtf Int megvolt , nem lepődtünk meg ,azon kívül jól haladtak redzoneban elfogyott a tudomány néha de ott ez a Bears defens elég extra ez nem zavart annyira .
3 napja
Tomcsik
8 010
Amint látod ez egy megtörhetetlen átok. Ma megérdemeltük volna. Egyszerűen nem verhetjük meg a Packerst. Ez meg van írva valahol. Amúgy elképesztő az a balszerencse amit sújt minket. Hail Mary, utolsó mp blokkolt FG. Az elmúlt 2 évben 6 olyan meccset buktunk el aminek a nyerési esélye 96% vagy afelett volt. Ilyen sosem fordult elő a liga történelmében.Szóval melyik világban nem nyer simán a Packers?.Az NFL-ben, mert ott semmi nem biztos.
Tomcsik
casaubon
Persze ehhez kell egy Eberflus is …
3 napja
casaubon
2 373
Úgy érzem Carlsont hamar engedtük el…ma 58ról rúgta beA szezon elso feleben itt is hibatlan volt. Ahogy jott a hideg, akkor esett vissza.
SGBP
3 napja
SGBP
275
Úgy érzem Carlsont hamar engedtük el…ma 58ról rúgta be
3 napja
Csak a szokásos, a special team kihúzott a csávából minket.Nem volt olyan rég, amikor ez a mondat totálisan elképzelhetetlen lett volna.🙂
amaru
3 napja
amaru
151
Csak a szokásos, a special team kihúzott a csávából minket.
3 napja
Volt egy fogadásom, hogy Jacobs 18+ carries, 80+ yard, 1+ TD ang GB to winEbből lett 18 carries for 76 yards and 1 TD 😕
3 napja
Egyelőre próbálok magamhoz térni. Még nem sikerült teljesen.
3 napja
gbol
377
Az offense csak a kisebbik baj, hiszen az egyik legjobb védelem ellen játszottunk. A vörös zónás hatékonyságon javítani kell. De amit a def ma bemutatott, az néhány momentum kivételével újra egy tragédia volt.
3 napja
Rubens
830
A szokásos 'ugly win' kifejezés nem teljesen fedi le ezt a meccsünket.Ezt a meccset se... Kicsit olyan tavalyelőtti Vikings-os szezon ez nekünk...
gamerkr