Green Bay Packers
78 feliratkozó
4 hónapja
Nézem a videókat az edzésekről és elégé reménykeltő, amit Golden-Love kettős mutat. Alakul a kémia.
4 hónapja
Közben a csapatnak vadiúj öltözője lettIlyen szekrény kell nekem is otthonra!!!
zacknorb
4 hónapja
Közben a csapatnak vadiúj öltözője lettPoloska vagyok.
4 hónapja
Gyanus volt, ki is szamoltam: Bulaga az alapszakasz-meccsek 28,1%-at hagyta ki serules miatt, Alexander 32,8%-at.Nagyon szerettem, de Jaire-nál csak Bryan volt sérülékenyebb. 😕Basszus, Bulagát kirakni onnan??? Nagy kedvenc volt, fájdalmas döntés lenne.. 😀Zach Tom megkapta nagy lóvét , nagyon megérdemelt 😉Ő az első olyan játékos akire azt tudom mondani, hogy beférne az 'álomfalba'. 69-71-63-70-75/50
nando89
alatriste
James007
alatriste
Amugy elvileg Kevin King az egyetlen, aki szazalekosan naluk is tobbet hianyzott serules miatt (35% korul).
4 hónapja
Nagyon szerettem, de Jaire-nál csak Bryan volt sérülékenyebb. 😕Basszus, Bulagát kirakni onnan??? Nagy kedvenc volt, fájdalmas döntés lenne.. 😀Zach Tom megkapta nagy lóvét , nagyon megérdemelt 😉Ő az első olyan játékos akire azt tudom mondani, hogy beférne az 'álomfalba'. 69-71-63-70-75/50
nando89
alatriste
James007

Liverpool Fc
4 hónapja
Basszus, Bulagát kirakni onnan??? Nagy kedvenc volt, fájdalmas döntés lenne.. 😀Zach Tom megkapta nagy lóvét , nagyon megérdemelt 😉Ő az első olyan játékos akire azt tudom mondani, hogy beférne az 'álomfalba'. 69-71-63-70-75/50
nando89
alatriste
4 hónapja
14 és majdnem fél, de ki számolja... 😊2. A minap azt álmodtam, hogy a Packers SB-döntőt játszik: az első két támadásunkból az ellenfél (nem sikerült azonosítanom a csapatot) egy INT, majd egy fumbli után rögtön két TD-t szerzett. Ráadásul Rodgers volt a QB. Álomfejtők segítségét kérem. Ez vajon mit jelenthet?🙂Azért az kemény, hogy 15 éve volt az utolsó döntőnk.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
4 hónapja
Zach Tom megkapta nagy lóvét , nagyon megérdemelt 😉The #Packers and OT Zach Tom agreed to terms on a four-year, $88M extension with a max value of $92M, per The Insiders.
nando89
The deal includes a $30.2M signing bonus, the largest for an OL.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 hónapja
Zach Tom megkapta nagy lóvét , nagyon megérdemelt 😉
4 hónapja
1. Ekkora tökfej nem lehetek. Direkt keddtől szombatig foglaltam szállást szeptemberre, hogy ne hagyjak ki egy fordulót se. És csak utána néztem meg a menetrendet. Hát nem pont beleesik a péntek hajnali Redskins elleni meccsünk? De.😢Hol lesz akkorra már a Redskins....
2. A minap azt álmodtam, hogy a Packers SB-döntőt játszik: az első két támadásunkból az ellenfél (nem sikerült azonosítanom a csapatot) egy INT, majd egy fumbli után rögtön két TD-t szerzett. Ráadásul Rodgers volt a QB. Álomfejtők segítségét kérem. Ez vajon mit jelenthet?🙂
nagylaza, főpohárnok
telex.hu/kulfold/2025/07/21/trump-felszolitott-ket-amerikai-csapatot-hogy-valtoztassak-vissza-a-nevuket
4 hónapja
1. Ekkora tökfej nem lehetek. Direkt keddtől szombatig foglaltam szállást szeptemberre, hogy ne hagyjak ki egy fordulót se. És csak utána néztem meg a menetrendet. Hát nem pont beleesik a péntek hajnali Redskins elleni meccsünk? De.😢Semmit.
2. A minap azt álmodtam, hogy a Packers SB-döntőt játszik: az első két támadásunkból az ellenfél (nem sikerült azonosítanom a csapatot) egy INT, majd egy fumbli után rögtön két TD-t szerzett. Ráadásul Rodgers volt a QB. Álomfejtők segítségét kérem. Ez vajon mit jelenthet?🙂
nagylaza, főpohárnok
Nem kell nosztalgia faktort sem bebelátni.
Én egy álmomat akartam csak megfejteni, amikor a kollégium kokainland anarchiává változott. Sem megfejteni, sem az álomba visszatérni nem sikerült.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Van benne valami.🙂1. Ekkora tökfej nem lehetek. Direkt keddtől szombatig foglaltam szállást szeptemberre, hogy ne hagyjak ki egy fordulót se. És csak utána néztem meg a menetrendet. Hát nem pont beleesik a péntek hajnali Redskins elleni meccsünk? De.😢Azt, hogy kezdesz vén fasz lenni mint itt sokan és boomer nosztalgiázásokba ringatod magad.
nagylaza, főpohárnok
alatriste
4 hónapja
1. Ekkora tökfej nem lehetek. Direkt keddtől szombatig foglaltam szállást szeptemberre, hogy ne hagyjak ki egy fordulót se. És csak utána néztem meg a menetrendet. Hát nem pont beleesik a péntek hajnali Redskins elleni meccsünk? De.😢Azt, hogy kezdesz vén fasz lenni mint itt sokan és boomer nosztalgiázásokba ringatod magad.
nagylaza, főpohárnok

Liverpool Fc
4 hónapja
2. A minap azt álmodtam, hogy a Packers SB-döntőt játszik: az első két támadásunkból az ellenfél (nem sikerült azonosítanom a csapatot) egy INT, majd egy fumbli után rögtön két TD-t szerzett. Ráadásul Rodgers volt a QB. Álomfejtők segítségét kérem. Ez vajon mit jelenthet?🙂Azért az kemény, hogy 15 éve volt az utolsó döntőnk.
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Álomfejtők segítségét kérem. Ez vajon mit jelenthet?🙂Hogy mar nagyon hianyzik a foci.
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
1. Ekkora tökfej nem lehetek. Direkt keddtől szombatig foglaltam szállást szeptemberre, hogy ne hagyjak ki egy fordulót se. És csak utána néztem meg a menetrendet. Hát nem pont beleesik a péntek hajnali Redskins elleni meccsünk? De.😢2. A minap azt álmodtam, hogy a Packers SB-döntőt játszik: az első két támadásunkból az ellenfél (nem sikerült azonosítanom a csapatot) egy INT, majd egy fumbli után rögtön két TD-t szerzett. Ráadásul Rodgers volt a QB. Álomfejtők segítségét kérem. Ez vajon mit jelenthet?🙂
5 hónapja
Höri szezonbeharangozója a Packersről.youtu.be/sM-9qYSFdPs?si=uqHUkB1AqT7Ti9tH
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
eu.jsonline.com/story/sports/nfl/packers/2025/06/29/packers-quarterback-jordan-love-fiance-ronika-stone-wedding/84387779007/Love egy gyűrűt már szerzett, ergo Love is in the air
Poloska vagyok.
5 hónapja
Packers running back Josh Jacobs will do the two-seater ride on the pace laps Sunday here at Road America. @IndyCarOnFOX
Poloska vagyok.
6 hónapja
Mondjuk azt az ember nem érti, hogy back-to-back WR draft ennyire elöl miért kellett nektek versus corner oldalon erős közelítéssel sem vagytok - így - meg. Nyilván kint lesztek a piacon, de akkor is.
6 hónapja
Kis kiegészítés: Hobbs játszott a szélen is a Raidersben, nem is volt vészes.Rasul Douglas szabadon igazolható, én rápróbálnék, mert egyrészt játszott már itt, ismeri a közeget, másrészt egyáltalán nem lassult le.LolNate Hobbs, Keisean Nixon, Carrington Valentine a csapat kezdő triója.
Brian Gutekunst says the Packers want to look at the possibility of Melton playing CB. Coaches have been contemplating the idea.
SGBP
Két udfa és egy hetedik körös... Ez egészen elkeserítő egyébként.
Megértem, ha minden opciót megnéznek hátha tud bárki még CB-t játszani. Az a poén, hogy 7-8 éve volt már egyik időszak amikor ugyan így le volt gatyásodva a csapat, Jaire persze nem érte meg a pénzét már de hát egy rokkant Alexander is a legjobb CB-d volt. Szerencsére a 7. körig a drafton se érkezett CB, fontosabb volt n+1.-ik gadget WR-t hozni. Bár a 2. körös OT picknél is inkább a poszt tetszett mint maga a játékos.
Ramsey amúgy holdoutol Miamiban. Belőle mondjuk nem nézem ki, hogy úgy vágyna a hóesésbe játszani de csak felemelném azért a telefont Gut helyébe, háthamégis...
alatriste
Mike Hilton szintén szabadügynök, de ő nickelben van, amit Hobbs jobban elvisz, szóval ő nem észszerű választás.
Külső CB-nek talán még Asante Samuel Jr jöhet szóba.
Ha trade-ben gondolkodunk, akkor drága, de elérhető megoldás sztem: Denzel Ward, Browns. De az is lehet, hogy a Cleveland inkább Newsome-ot adná el.
Érdekes lenne megkérdezni a Titanst Lajarius Snead miatt is.
Olcsóbb, de még használható CB talán, akiért mehet trade, az talán Riley Moss, ha a Denver ki akar belőle szállni.
Willie Parker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
6 hónapja
Hobbs 5. körös volt, de nem is ez a lényeg, hanem hogy miként teljesítenek.LolNate Hobbs, Keisean Nixon, Carrington Valentine a csapat kezdő triója.
Brian Gutekunst says the Packers want to look at the possibility of Melton playing CB. Coaches have been contemplating the idea.
SGBP
Megértem, ha minden opciót megnéznek hátha tud bárki még CB-t játszani. Az a poén, hogy 7-8 éve volt már egyik időszak amikor ugyan így le volt gatyásodva a csapat, Jaire persze nem érte meg a pénzét már de hát egy rokkant Alexander is a legjobb CB-d volt. Szerencsére a 7. körig a drafton se érkezett CB, fontosabb volt n+1.-ik gadget WR-t hozni. Bár a 2. körös OT picknél is inkább a poszt tetszett mint maga a játékos.
Ramsey amúgy holdoutol Miamiban. Belőle mondjuk nem nézem ki, hogy úgy vágyna a hóesésbe játszani de csak felemelném azért a telefont Gut helyébe, háthamégis...
alatriste
S elvileg Nixon és Hobbs is inkább slot corner, szóval azért kíváncsi vagyok, hogy ki fogja a lépést tartani mondjuk egy Odunze-vel, Jameson Williamssal, vagy Justin Jeffersonnal... hogy csak a csoporton belül maradjunk...
6 hónapja
SGBP
341
Azert Jaire nelkul is eleg jol lehoztak a cornerek a feladatot esetleges pass rush mellett. Amugy az osszes halott penzt idenre konyveljuk Alexander utan…LolNate Hobbs, Keisean Nixon, Carrington Valentine a csapat kezdő triója.
SGBP
alatriste
6 hónapja
Rasul Douglas szabadon igazolható, én rápróbálnék, mert egyrészt játszott már itt, ismeri a közeget, másrészt egyáltalán nem lassult le.LolNate Hobbs, Keisean Nixon, Carrington Valentine a csapat kezdő triója.
SGBP
alatriste
Mike Hilton szintén szabadügynök, de ő nickelben van, amit Hobbs jobban elvisz, szóval ő nem észszerű választás.
Külső CB-nek talán még Asante Samuel Jr jöhet szóba.
Ha trade-ben gondolkodunk, akkor drága, de elérhető megoldás sztem: Denzel Ward, Browns. De az is lehet, hogy a Cleveland inkább Newsome-ot adná el.
Érdekes lenne megkérdezni a Titanst Lajarius Snead miatt is.
Olcsóbb, de még használható CB talán, akiért mehet trade, az talán Riley Moss, ha a Denver ki akar belőle szállni.