Green Bay Packers

78 feliratkozó

2 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 764 — Kinek mit intézett a kormánya
Former Packers third-round pick Marshawn Lloyd, whom the team was hoping to have return this season, suffered another hamstring injury in recent days. His return is now at best delayed if not derailed.

Elképesztő mi szar hullott az emberre a draftja óta.

Poloska vagyok.
3 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 764 — Kinek mit intézett a kormánya
Marquez Valdes-Scantling becomes the 2nd player to catch a pass from Aaron Rodgers on both the Packers and Steelers.

He joins.. Aaron Rodgers himself, who caught three of his own passes with Green Bay and one this season with Pittsburgh.

Poloska vagyok.
6 órája
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.71878-15/573015242_853369047259900_6979161162399604468_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=106&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0xJUFMuYmVzdF9pbWFnZV91cmxnZW4uQzMifQ%3D%3D&_nc_ohc=FnXjWsB5AlUQ7kNvwHlgvDd&_nc_oc=AdnmpWZllwegwn4Oc-Tq-QdKuCaeU2Z2qlsqnOnlzmATEe1EYQ5WHHd7RVdOFdCHp0c&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=APnjjsBCH95S3SDGhyAprw&oh=00_Aflmo-vcd3No78MUmjMbi7Eb3tZR59zDBIfuW-xvzyA1WA&oe=69476279
Wrong Call Network on Instagram: "god tier pull from miss tits #bjraji #funny #nfl #sports #nflmemes #meme"
EJ Rajee's NFL meme challenges viewers to say a sport and name the most obscure player they can think of. With his hilarious take on sports, EJ Rajee brings the laughs and tests your knowledge. From football to sports memes, this funny video is a must-watch for any sports fan. #NFL #SportsMemes #FunnyVideos #SportsTrivia

Poloska vagyok.
7 órája
Az NFL feltette a komplett vasárnapi meccset a YouTubera.
Fáj a szemed, tessék egy kis sósav.

Poloska vagyok.
7 órája
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 184
Aztán persze még a playoff sincs meg.
Hogy a Bears milyen kemény ellenfél, azt már láttuk, a Soldier Fielden még olyanabbak lesznek.
A Ravens is veszélyesebbnek tűnik most, mint 2 hónapja.
Plusz a Vikings is mutat életjeleket.
Kampman
Mind a három meccs kőkeménynek ígérkezik, viszont nem is kell mind a hármat megnyerni a PO-hoz. Csendben jelzem, a Bears ellen hajszálnyival Parsons nélkül is minket tartanak esélyesebbnek: CHI 1,96 - GB 1,79. Úgy látszik, még van respektje a csapatnak.
nagylaza, főpohárnok
Inkább csak az hogy az elmúlt 15 évben mi történt…

12 órája
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 639 — beers & Packers
Love tuti lesérül vasárnap hajnalban, ennyi bevonzó hozzászólás nem maradhat büntetlenül.
Tactful Cactus
Francokat. Karriernapot fog tartani!
13 órája
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 029
Love tuti lesérül vasárnap hajnalban, ennyi bevonzó hozzászólás nem maradhat büntetlenül.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
14 órája
esz-ki-mo Green Bay Packers 366
Én bízom Hafleyben, tavaly nem volt Parsons és nem miattuk buktuk el a PO-t.
pecsi92
Ez igaz, de akkor a secondary azért jobban mutatott.....
Most így talán még a run stop, ami működik, a def többi része viszont nem igazán PO kompatibilis...
esz-ki-mo
A secondaryben csak annyi valtozas van tavalyhoz kepest, hogy az akkor nem jatszo Alexander helyett iden Hobbs nem jatszik
casaubon
Nem annyira az összetételre, hanem a teljesítményre gondoltam...
15 órája
alatriste Green Bay Packers 11 766 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ez a szezon kuka ez nem kérdés sajnos
Pep71
Én sem nagyon látok most már többet, mint egy tavalyi Eagles meccshez hasonló, reménytelen wild card kiesést.

Hogy a Bears milyen kemény ellenfél, azt már láttuk, a Soldier Fielden még olyanabbak lesznek.

Remélem azért nem lesz Colts szintű szétcsúszás. Abba bele se merek gondolni, hogy ha netán Love is kiesne, melyik ex-irányítónk jönne vissza nagylelkűen a nyugdíjból. Ő is nagypapa már.
Kampman
Ha Rivers visszajött remélem Brett papó is beugrana 1-2 snapre.

Liverpool Fc
21 órája
Hendrix Utah State Aggies 2 979
Abba bele se merek gondolni, hogy ha netán Love is kiesne, melyik ex-irányítónk jönne vissza nagylelkűen a nyugdíjból. Ő is nagypapa már.
Kampman
Lynn Dickey. Bart Starr sajnos nehany eve elhunyt.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 napja
Kampman
Mind a három meccs kőkeménynek ígérkezik, viszont nem is kell mind a hármat megnyerni a PO-hoz. Csendben jelzem, a Bears ellen hajszálnyival Parsons nélkül is minket tartanak esélyesebbnek: CHI 1,96 - GB 1,79. Úgy látszik, még van respektje a csapatnak.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
1 napja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
csak nem hogy mindenki megfeledkezik Malik Magic Willisről?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 napja
fake.id 1 315 — tush push aficionado
hogy ha netán Love is kiesne, melyik ex-irányítónk jönne vissza nagylelkűen a nyugdíjból. Ő is nagypapa már.
Kampman
MATT FLYNN
1 napja
pecsi92 Green Bay Packers 512
pecsi92
Most így talán még a run stop, ami működik, a def többi része viszont nem igazán PO kompatibilis...
esz-ki-mo
A secondaryben csak annyi valtozas van tavalyhoz kepest, hogy az akkor nem jatszo Alexander helyett iden Hobbs nem jatszik
casaubon
Szerintem teljesen kiszámíthatlan ez a szezon, bármi megtörténhet. Menjünk be a PO-ba, aztán minden más már ajándék.
1 napja
casaubon Green Bay Packers 3 530
pecsi92
esz-ki-mo
1 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965
Watson day to day , jó esély van h a bears ellen is jatszik .
nando89
Es Tomnal sincs nagyobb gond, ugy tunik
casaubon
Jó hírek a szerencsétlenségben
Felrémlett 2010, ott is kiestek sokan az év folyamán, akik kezdők, vagy meghatározó játékosok voltak

Ryan Grant
Morgan Burnett
Jermichael Finley
Al Harris
Mark Tauscher
James Starks (bár ő PO-ra visszajött)

No nem mintha bármi következtetést le lehetne ebből vonni, csak beugrott
Gergőbácsi
Ő valami két évvel korábban visszavonult emlékeim szerint.
Kampman
2010-ben ment el tőlünk, amúgy most a Bears DB edzője.
Tactful Cactus
Most olvasom, hogy még gyűrűt is kapott, meg is érdemelte.

1 napja
Ez a szezon kuka ez nem kérdés sajnos
Pep71
Én sem nagyon látok most már többet, mint egy tavalyi Eagles meccshez hasonló, reménytelen wild card kiesést.

Remélem azért nem lesz Colts szintű szétcsúszás. Abba bele se merek gondolni, hogy ha netán Love is kiesne, melyik ex-irányítónk jönne vissza nagylelkűen a nyugdíjból. Ő is nagypapa már.

1 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 029
nando89
casaubon
Felrémlett 2010, ott is kiestek sokan az év folyamán, akik kezdők, vagy meghatározó játékosok voltak

Ryan Grant
Morgan Burnett
Jermichael Finley
Al Harris
Mark Tauscher

Gergőbácsi
Kampman
2010-ben ment el tőlünk, amúgy most a Bears DB edzője.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 napja
nando89
casaubon

Ryan Grant
Morgan Burnett
Jermichael Finley
Al Harris
Mark Tauscher

Gergőbácsi

1 napja
esz-ki-mo Green Bay Packers 366
pecsi92
1 napja
pecsi92 Green Bay Packers 512
1 napja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 346
Micah hivatalos ,acl.
Legjobb esetben jövő szeptember október :/
Miatta is csinaljuk meg legalább a csoportot , egy havas januári po meccs a Lambeau-n legalább adna 😉
1 napja
nando89
casaubon

Ryan Grant
Morgan Burnett
Jermichael Finley
Al Harris
Mark Tauscher

Gergőbácsi
Nem akartam írni, de nekem is beugrott.🙂 Most fog kiderülni, hogy mentálisan mennyire erős a csapat. A Denver-meccs második félidejében eluralkodott temetői hangulat után kezdem úgy érezni, egyelőre még korai feladni az utolsó kenetet.
1 napja
casaubon Green Bay Packers 3 530
nando89
casaubon
Ha ez igaz, akkor látom pislákolni a reményt.
nagylaza, főpohárnok
A problema a vedelemmel lesz. Latszott korabban is, ha nincs folyamatos pass rush, akkor elojonnek a CB sor gyengesegei. Hafley-re var nemi munka, hogy megoldja ezt mas semakkal - ha viszont sikerul neki, akkor tenyleg keresett HC lesz.
1 napja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
nando89
casaubon

Ryan Grant
Morgan Burnett
Jermichael Finley
Al Harris
Mark Tauscher

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.