Green Bay Packers
78 feliratkozó
1 napja
Hogy eddig vartak vele? Azon egy kicsit.McManus outMeglepődtünk?🙂
casaubon
nagylaza, főpohárnok
1 napja
McManus out
4 napja
Tyrod szerintem egy sokkal megbízhatóbb és stabilabb backup néhány meccs erejéig, mint a kiszámíthatatlan AR.NFL Network: Packers signing veteran QB Tyrod Taylor to back up Jordan LoveReménykedtem h elhozzuk Richardsont Indiből egy 6. körért , tökéletes alapanyag lett volna a Malik Wilis projekt 2.0-hoz.
casaubon
nando89
Hosszabb távon meg tök mindegy, mert egyikükkel sem mennénk semmire.
5 napja
Majd kivagjak keretszukiteskor es elhozzuk ingyen 🤓NFL Network: Packers signing veteran QB Tyrod Taylor to back up Jordan LoveReménykedtem h elhozzuk Richardsont Indiből egy 6. körért , tökéletes alapanyag lett volna a Malik Wilis projekt 2.0-hoz.
casaubon
nando89
5 napja
NFL Network: Packers signing veteran QB Tyrod Taylor to back up Jordan LoveReménykedtem h elhozzuk Richardsont Indiből egy 6. körért , tökéletes alapanyag lett volna a Malik Wilis projekt 2.0-hoz.
casaubon
5 napja
NFL Network: Packers signing veteran QB Tyrod Taylor to back up Jordan Love
7 napja
LVN ötödik év lehívvaAz a 13 millio meg ED2 fizetesnek se tul magas
Engem ez azért kicsit meglepett.
zacknorb
8 napja
LVN ötödik év lehívvaEngem ez azért kicsit meglepett.
Poloska vagyok.
11 napja
In the 2025 draft class the 52nd overall pick was the last pick to get 100% of the first 3 years of their contract guaranteed.With Brandon Cisse as 2026's 52nd overall pick he should get 100% of years 1-3 guaranteed, and a sprinkle of his year 4 salary as well.
Poloska vagyok.
12 napja
MezszámokThe moment you've all been waiting for pic.twitter.com/ihxf6HBEs2
— Green Bay Packers (@packers) April 27, 2026
Poloska vagyok.
12 napja
#UAB RB Isaiah Jacobs, the brother of #Packers star RB Josh Jacobs, is attending Green Bay’s rookie minicamp as a tryout player.
Poloska vagyok.
13 napja
Komolyan....Ez a minimum azok után, ami 2021 óta ezen a fronton ment.
Feltrade kickerért.....
zacknorb
13 napja
Persze, három év múlva lehet értékelni. Csak szokatlan volt, hogy nem anyázzák kapásból a GB-draftot.🙂Nem hiszek a szememnek. Mikor jártunk utoljára "A" körül? Jó, ez csak egy értékelés a sok közül, a többit még nem néztem.Varjunk az ertekelesekkel ket evet. Kis tulzassal, de lattunk mar olyan A draftot, ahol harom ev mulva senki nem volt rosteren, es olyan D-t, ahonnan meg negy atlagon feluli kezdo lett
www.facebook.com/thesportingnews/posts/pfbid02VyxGyuzJJYWnx4mLj1bWwHk4rroyEJ4dk7cxpDpsXXdHLw1K43aAyNQaZ5QxmoQZl
nagylaza, főpohárnok
casaubon
13 napja
Nem hiszek a szememnek. Mikor jártunk utoljára "A" körül? Jó, ez csak egy értékelés a sok közül, a többit még nem néztem.Varjunk az ertekelesekkel ket evet. Kis tulzassal, de lattunk mar olyan A draftot, ahol harom ev mulva senki nem volt rosteren, es olyan D-t, ahonnan meg negy atlagon feluli kezdo lett
www.facebook.com/thesportingnews/posts/pfbid02VyxGyuzJJYWnx4mLj1bWwHk4rroyEJ4dk7cxpDpsXXdHLw1K43aAyNQaZ5QxmoQZl
nagylaza, főpohárnok
13 napja
Ez az edit büntetNálam máris kedvenc.🙂 Nagyon kellett!
zacknorb
13 napja
Ez az edit büntetHad to be done.
— Pack Daddy | Packernet Podcast (@Pack_Daddy) April 26, 2026
Smack That! pic.twitter.com/lmlBE2ibpP
Poloska vagyok.
13 napja
Nem hiszek a szememnek. Mikor jártunk utoljára "A" körül? Jó, ez csak egy értékelés a sok közül, a többit még nem néztem.13 napja
Komolyan....Engem meggyőzött:
Feltrade kickerért.....
zacknorb
www.youtube.com/watch?v=eZ5GhHFAQOo
Ui: A kérdés csak az, hogy Florida után mennyire sikerül akklimatizálódnia a tundrához.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
13 napja
Komolyan....Feltrade kickerért.....
Strudivant az UDFA-k közül akár keretet is foghat, és a szezonban lehet 300 yardos, egy epic meccses WR
Poloska vagyok.
14 napja
Nem volt rossz ez az írországi hárfás bejelentkezés...
14 napja
Ott a PSU EDGE duo, geci, nedves álom
Poloska vagyok.