Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
Volt egy két futás amikor AJ került volna . Dillon erre nem képes.Dillon arra lenne tokeletes, hogy a masodik felidoben a lefaradt vedelmek ellen kitapossa a plusz yardokat, meg tovabb farasztva oket. Akkor mukodik jol, ha van mellette egy egeszseges Jones.Vannak jó dolgok meg igazán 3 negyedig rendben volt ez és egy rutinos csapat lehozta volna , ez a Barry D meg no komment megint … sajnos tok esélytelen a váltás.Dillon nagyon jó kiegészítő ember (erőfutó) AJ mellett, az a szerepkör azonban, hogy ő legyen a No. 1. RB, egész egyszerűen nem passzol hozzá. Love-ból pedig még bármi lehet, jó és rossz értelemben egyaránt.
Ami nagyon szúrta meg a szemem Jaire nagyon gyenge meccse .
Love meg nem egy Aarod nem is elvárható h az legyen , annyit belerakott amivel ezt a meccset hozni kellett volna bőven ,ha van ma Aaron Jones szinten azt gondolom meg van mert Dilon nagyon nem passzol most ebbe az O-be.
nando89
nagylaza, főpohárnok
casaubon
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Úgy értem, hogy ha vezetünk sem lehet lankadni, mert a D oda tud baszni... nekünk is.ha ez sem rázza fel a támadóegységet nem is tudom mi leszPont velük volt a kevesebb baj
Tactful Cactus
A másik oldalt van a fő hiba
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Dillon arra lenne tokeletes, hogy a masodik felidoben a lefaradt vedelmek ellen kitapossa a plusz yardokat, meg tovabb farasztva oket. Akkor mukodik jol, ha van mellette egy egeszseges Jones.Vannak jó dolgok meg igazán 3 negyedig rendben volt ez és egy rutinos csapat lehozta volna , ez a Barry D meg no komment megint … sajnos tok esélytelen a váltás.Dillon nagyon jó kiegészítő ember (erőfutó) AJ mellett, az a szerepkör azonban, hogy ő legyen a No. 1. RB, egész egyszerűen nem passzol hozzá. Love-ból pedig még bármi lehet, jó és rossz értelemben egyaránt.
Love meg nem egy Aarod nem is elvárható h az legyen , annyit belerakott amivel ezt a meccset hozni kellett volna bőven ,ha van ma Aaron Jones szinten azt gondolom meg van mert Dilon nagyon nem passzol most ebbe az O-be.
nando89
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Ok latjak edzeseken. Azert ne felejtsuk, a preseasonban 3.-4. szamu vedelmek ellen paradezott.Számomra nagy kérdés, hogy MLF miért nem húzta elő Wilsont a pakliból. Biztosan volt rá oka, csak arra lennék kíváncsi, hogy mi.Baromi mérges vagyok az L miatt, de jó esélyt látok rá, hogy a szezon második felére össze fog állni a csapat (+ a DET is kikapott). Tényleg van fantázia ebben a GB-ben, akár már idén is. Ha nem is egy SB run, de a PO összejöhet.Igen, ne felejtsuk el, hogy hianyzott az elso szamu elkapo es futo, a LT, es joreszt a LG is - a negy talan legjobb ember az offense-bol. De egy ilyen nevekbol allo vedelem nem omolhat igy ossze.
nagylaza, főpohárnok
casaubon
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Amikor Barry a Lions DC-jakent hozta ossze a 0-16-os idenyt, jobban szorakoztam a munkásságán...Monnyonle!
több mint 2 éve
ha ez sem rázza fel a támadóegységet nem is tudom mi leszPont velük volt a kevesebb baj
Tactful Cactus
A másik oldalt van a fő hiba
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Vannak jó dolgok meg igazán 3 negyedig rendben volt ez és egy rutinos csapat lehozta volna , ez a Barry D meg no komment megint … sajnos tok esélytelen a váltás.Idegenben felteszunk 24 pontot, egy Falcons-tipusu csapat ellen, annak elvileg elegnek kene lennie. A D atlagos produkcioja az elso felidoben még eleg volt, az utana kovetkezo osszeomlas megmagyarazhatatlan.
nando89
Ilyen nevekbol allo D-t kb. barhol elfogadnanak (kiveve S-k).
több mint 2 éve
Vannak jó dolgok meg igazán 3 negyedig rendben volt ez és egy rutinos csapat lehozta volna , ez a Barry D meg no komment megint … sajnos tok esélytelen a váltás.Dillon nagyon jó kiegészítő ember (erőfutó) AJ mellett, az a szerepkör azonban, hogy ő legyen a No. 1. RB, egész egyszerűen nem passzol hozzá. Love-ból pedig még bármi lehet, jó és rossz értelemben egyaránt.
nando89
több mint 2 éve
Love-val semmi gond, rutintalan kicsit, de nincs begazolva. Nem lehet (még) elvarni tole, hogy ujoncokkal lehozhon egy perces gwd-ot. A A 3 TD passzos meccsekre nem szamitottunk tole, szerintem.A nagyon szomoru, ami a vedelemben van. Pettine, aztan Barry megkaptak mindent, amire rámutattak. Es ugyansz a sz.r megy Capers végnapjai ota. A foldon egyenesen nevetsegesek vagyunk, de ha a hozzank hasonlo kaliber csapatoktol is 500yardokat nyelunk, akkor hiaba a biztato O.
Barry WTF-nak nezett ki amikor idejott, es azota csak azt bizonyitotta, hogy nem tudja mukodtetni a D-t. Sem a palya szelerol, sem pedig fentrol. Ha sz ellenfelnel csak egy féllábú futó is van, akkor vegunk...
több mint 2 éve
Számomra nagy kérdés, hogy MLF miért nem húzta elő Wilsont a pakliból. Biztosan volt rá oka, csak arra lennék kíváncsi, hogy mi.Baromi mérges vagyok az L miatt, de jó esélyt látok rá, hogy a szezon második felére össze fog állni a csapat (+ a DET is kikapott). Tényleg van fantázia ebben a GB-ben, akár már idén is. Ha nem is egy SB run, de a PO összejöhet.Igen, ne felejtsuk el, hogy hianyzott az elso szamu elkapo es futo, a LT, es joreszt a LG is - a negy talan legjobb ember az offense-bol. De egy ilyen nevekbol allo vedelem nem omolhat igy ossze.
nagylaza, főpohárnok
casaubon
több mint 2 éve
Baromi mérges vagyok az L miatt, de jó esélyt látok rá, hogy a szezon második felére össze fog állni a csapat (+ a DET is kikapott). Tényleg van fantázia ebben a GB-ben, akár már idén is. Ha nem is egy SB run, de a PO összejöhet.Igen, ne felejtsuk el, hogy hianyzott az elso szamu elkapo es futo, a LT, es joreszt a LG is - a negy talan legjobb ember az offense-bol. De egy ilyen nevekbol allo vedelem nem omolhat igy ossze.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Vannak jó dolgok meg igazán 3 negyedig rendben volt ez és egy rutinos csapat lehozta volna , ez a Barry D meg no komment megint … sajnos tok esélytelen a váltás.Ami nagyon szúrta meg a szemem Jaire nagyon gyenge meccse .
több mint 2 éve
Baromi mérges vagyok az L miatt, de jó esélyt látok rá, hogy a szezon második felére össze fog állni a csapat (+ a DET is kikapott). Tényleg van fantázia ebben a GB-ben, akár már idén is. Ha nem is egy SB run, de a PO összejöhet.
több mint 2 éve
Igazából már az idehozatalát sem lehetett érteni.Mi kell még hogy kibasszák ezt a fogalmatlant.. 446 yardot benyelni..Mar az nehezen volt erheto, hogy januarban meg volt allasa.
no komment. Holnap nem kéne már jönnie..
gerappa
casaubon
több mint 2 éve
Mi kell még hogy kibasszák ezt a fogalmatlant.. 446 yardot benyelni..Mar az nehezen volt erheto, hogy januarban meg volt allasa.
no komment. Holnap nem kéne már jönnie..
gerappa
több mint 2 éve
amúgy meg vezetjük a csoportot szóval egy szavunk se lehet
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
ha ez sem rázza fel a támadóegységet nem is tudom mi lesz
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Azt szokták mondani, hogy az ilyen vereségekből lehet tanulni. Öröm az ürömben: nem a PO-ban vagyunk. | Még annyit tennék hozzá: a kib.-ott kurva életbe! |
több mint 2 éve
The Packers lose with a fourth-quarter, double-digit lead for the first time since the 2014 NFC Championship Game.
több mint 2 éve
Mi kell még hogy kibasszák ezt a fogalmatlant.. 446 yardot benyelni.. no komment. Holnap nem kéne már jönnie..
több mint 2 éve
Harom mutete voltLegyen így. Bakh-nak egyébként hány műtétr volt a térdén? 2? 3?275? Attól jobbak leszünk. ST mellett Wilson hoz extra játékot. Meg haza is kéne érnem vállalható állapotban az MTK elleni rangadónk után.Kecsegtető odds. Benyelünk 175 yardot a földön 275-öt a levegőben, aztán nyerünk 31-28-ra. Vagy nem 😀A.J. Dillon minimum 50 futott yardra 1,52-es oddsot ad a bet365. Örömmel vettem el.Ajjaj, most nézem a mixet: ATL 1,62 - GB 2,21. Nem fest jól.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
Tactful Cactus
GergőbácsiTöbb mint Pro Bowl szezon. De most mindegy is.Legyen így. Bakh-nak egyébként hány műtétr volt a térdén? 2? 3?275? Attól jobbak leszünk. ST mellett Wilson hoz extra játékot. Meg haza is kéne érnem vállalható állapotban az MTK elleni rangadónk után.Kecsegtető odds. Benyelünk 175 yardot a földön 275-öt a levegőben, aztán nyerünk 31-28-ra. Vagy nem 😀A.J. Dillon minimum 50 futott yardra 1,52-es oddsot ad a bet365. Örömmel vettem el.Ajjaj, most nézem a mixet: ATL 1,62 - GB 2,21. Nem fest jól.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
Tactful Cactus
Gergőbácsi
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Legyen így. Bakh-nak egyébként hány műtétr volt a térdén? 2? 3?275? Attól jobbak leszünk. ST mellett Wilson hoz extra játékot. Meg haza is kéne érnem vállalható állapotban az MTK elleni rangadónk után.Kecsegtető odds. Benyelünk 175 yardot a földön 275-öt a levegőben, aztán nyerünk 31-28-ra. Vagy nem 😀A.J. Dillon minimum 50 futott yardra 1,52-es oddsot ad a bet365. Örömmel vettem el.Ajjaj, most nézem a mixet: ATL 1,62 - GB 2,21. Nem fest jól.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
Tactful Cactus
Gergőbácsi
Több mint Pro Bowl szezon. De most mindegy is.Legyen így. Bakh-nak egyébként hány műtétr volt a térdén? 2? 3?275? Attól jobbak leszünk. ST mellett Wilson hoz extra játékot. Meg haza is kéne érnem vállalható állapotban az MTK elleni rangadónk után.Kecsegtető odds. Benyelünk 175 yardot a földön 275-öt a levegőben, aztán nyerünk 31-28-ra. Vagy nem 😀A.J. Dillon minimum 50 futott yardra 1,52-es oddsot ad a bet365. Örömmel vettem el.Ajjaj, most nézem a mixet: ATL 1,62 - GB 2,21. Nem fest jól.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
Tactful Cactus
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Na, még ezt is előkerestem. Rajtam igazán nem múlik semmi.🙂www.youtube.com/watch?v=i6XpdN4s6Wk