Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
AJ Dillon már alig várja az edzőtábort és a szezont. 😀 Looks like Packers’ RB @ajdillon7 is ready for the season….
— Adam Schefter (@AdamSchefter) July 17, 2022
📹 @KenoshaKingfish pic.twitter.com/TMzV6wGoDE
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Ha esetleg valakit erdekelneindex.hu/sport/amerikaifutball/2022/07/15/bercsenyi-balazs-aaron-rodgers-lewis-hamilton-tetovalas/
több mint 2 éve
Véletlen kimaradt.Arod magyar művésszel készíttetett OROSZLÁNOS tetoválást, aztán volt instasztori egyértelműen a Vörösmarty térről.Figyelmesen az utcákon, ARod elv Pesten flangálLemaradtam. Ez honnan van?
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Bazzani
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Kampman
28 366
Egy terrible towelt.Rád meg dobtak egy sárga zászlót.Annál több esze volt, hogy élőben posztoljon, nincs már Magyarországon. 😊Dehogyis nincs, találkoztam is vele. Éppen nektarint vásárolt a Lehel téri piacon. Próbálta megőrizni az inkognitóját, még magyarul is megszólalt, azt bizonygatta, hogy itt valami félreértés van, nem is Áronnak hívják, nincs semmiféle tetoválása, ő csak egy egyszerű villanyszerelő, de én nem engedtem magam átverni. Kértem tőle autogramot. Utána elfutott.
Peszinter Ferenc
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 919
Rád meg dobtak egy sárga zászlót.Annál több esze volt, hogy élőben posztoljon, nincs már Magyarországon. 😊Dehogyis nincs, találkoztam is vele. Éppen nektarint vásárolt a Lehel téri piacon. Próbálta megőrizni az inkognitóját, még magyarul is megszólalt, azt bizonygatta, hogy itt valami félreértés van, nem is Áronnak hívják, nincs semmiféle tetoválása, ő csak egy egyszerű villanyszerelő, de én nem engedtem magam átverni. Kértem tőle autogramot. Utána elfutott.
Peszinter Ferenc
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Én az Ecserin láttam, valami oltásigazolásért alkudozott...Annál több esze volt, hogy élőben posztoljon, nincs már Magyarországon. 😊Dehogyis nincs, találkoztam is vele. Éppen nektarint vásárolt a Lehel téri piacon. Próbálta megőrizni az inkognitóját, még magyarul is megszólalt, azt bizonygatta, hogy itt valami félreértés van, nem is Áronnak hívják, nincs semmiféle tetoválása, ő csak egy egyszerű villanyszerelő, de én nem engedtem magam átverni. Kértem tőle autogramot. Utána elfutott.
Peszinter Ferenc
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Annál több esze volt, hogy élőben posztoljon, nincs már Magyarországon. 😊Dehogyis nincs, találkoztam is vele. Éppen nektarint vásárolt a Lehel téri piacon. Próbálta megőrizni az inkognitóját, még magyarul is megszólalt, azt bizonygatta, hogy itt valami félreértés van, nem is Áronnak hívják, nincs semmiféle tetoválása, ő csak egy egyszerű villanyszerelő, de én nem engedtem magam átverni. Kértem tőle autogramot. Utána elfutott.
Peszinter Ferenc
több mint 2 éve
Véletlen kimaradt.Arod magyar művésszel készíttetett OROSZLÁNOS tetoválást, aztán volt instasztori egyértelműen a Vörösmarty térről.Figyelmesen az utcákon, ARod elv Pesten flangálLemaradtam. Ez honnan van?
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
több mint 2 éve
Annál több esze volt, hogy élőben posztoljon, nincs már Magyarországon. 😊
több mint 2 éve
Arod magyar művésszel készíttetett tetoválást, aztán volt instasztori egyértelműen a Vörösmarty térről.Figyelmesen az utcákon, ARod elv Pesten flangálLemaradtam. Ez honnan van?
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Figyelmesen az utcákon, ARod elv Pesten flangálLemaradtam. Ez honnan van?
zacknorb
Ja, látom.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Figyelmesen az utcákon, ARod elv Pesten flangál
több mint 2 éve
akkor 07.26-tól lehet hivatalosan jegyet venni a londoni meccsre?
több mint 2 éve
Kampman
28 366
Nekem tetszik, kicsit Favre-karakter, de mindenesetre Love-nál több potenciál, eredmény meg tapasztalat van mögötte.mivel már Arod is pedzegeti, hogy szögre akasztja a sportcsukákat, én annak örülnék, ha jövőre Mayfield jönne. nekem ez a 'kihaénnem' hozzáállás marha szimpi, LaFleur rendszerében tökéletes lenne, csórinak 4 év alatt 4 OC-je volt, egyikse MLF-hez fogható. he walks the walk, talks the talk and willing to die on the field. szerintem nagyon jó lenne.Engem nem tölt el lelkesedéssel az ötlet.
Fontos_Vidra
nagylaza
Aztán persze lehet, hogy majd 2023-ban Love-ról mégis csak kiderül, hogy egy a sok padozás által eltemetett új Rodgers. Eddig azért nagyon emlékeztet a karrierje Aaronéra. Ledraftolják az első körben, rögtön beindul a "na mikor vonul már vissza a jelenlegi QB" narratíva. Ezt követően a kezdő QB durcizni kezd és elkezdi az évenként ismétlődő "akár ez is lehet az utolsó év, csak győzzétek kivárni a döntésemet" dumát. Persze még évekig nem vonul vissza és így lehetetlen a fiatal tehetséget érdemben kipróbálni. Favre mondjuk nem MVP szezonokkal búcsúzott, az is igaz.
több mint 2 éve
mivel már Arod is pedzegeti, hogy szögre akasztja a sportcsukákat, én annak örülnék, ha jövőre Mayfield jönne. nekem ez a 'kihaénnem' hozzáállás marha szimpi, LaFleur rendszerében tökéletes lenne, csórinak 4 év alatt 4 OC-je volt, egyikse MLF-hez fogható. he walks the walk, talks the talk and willing to die on the field. szerintem nagyon jó lenne.Elkezdtem nézni a jövő évi prospecteket, ki lehet ez...
Fontos_Vidra
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
mivel már Arod is pedzegeti, hogy szögre akasztja a sportcsukákat, én annak örülnék, ha jövőre Mayfield jönne. nekem ez a 'kihaénnem' hozzáállás marha szimpi, LaFleur rendszerében tökéletes lenne, csórinak 4 év alatt 4 OC-je volt, egyikse MLF-hez fogható. he walks the walk, talks the talk and willing to die on the field. szerintem nagyon jó lenne.Engem nem tölt el lelkesedéssel az ötlet.
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
mivel már Arod is pedzegeti, hogy szögre akasztja a sportcsukákat, én annak örülnék, ha jövőre Mayfield jönne. nekem ez a 'kihaénnem' hozzáállás marha szimpi, LaFleur rendszerében tökéletes lenne, csórinak 4 év alatt 4 OC-je volt, egyikse MLF-hez fogható. he walks the walk, talks the talk and willing to die on the field. szerintem nagyon jó lenne.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Minden Áron mindenáron gyűrűt akar nyerni. Hogy mennyire elszánt, az mutatja, hogy most összejött egy (önjelölt) boszorkánnyal. (Utóbbit meg kell mérni, hogy annyit nyom-e, mint egy kacsa az ünnepi mérlegen. Ha igen, akkor tudjuk mi a szitu 😀 ).ennek az embernek tényleg kezd elmenni az esze 😀
Aaron Rodgers Has A New Girlfriend ‘Blu Of Earth’ Who Claims To Be A Witch https://t.co/os9atxghBw
— Pro Sports Extra (@ProSportsExtra) June 8, 2022
iktriad
több mint 2 éve
Minden Áron mindenáron gyűrűt akar nyerni. Hogy mennyire elszánt, az mutatja, hogy most összejött egy (önjelölt) boszorkánnyal. (Utóbbit meg kell mérni, hogy annyit nyom-e, mint egy kacsa az ünnepi mérlegen. Ha igen, akkor tudjuk mi a szitu 😀 ).Aaron Rodgers Has A New Girlfriend ‘Blu Of Earth’ Who Claims To Be A Witch https://t.co/os9atxghBw
— Pro Sports Extra (@ProSportsExtra) June 8, 2022
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Jó hír pacskerek, A-Rod azt nyilatkozta H innen vonul vissza hacsak a franchise el nem cseréli a jövőben.www.cbssports.com/nfl/news/aaron-rodgers-definitely-retiring-with-packers-discusses-nfl-future-entering-18th-season-in-green-bay/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
braxa88
12 534
szeretne Kirk középszerű lenni 😀Nem illik a képbe, ott középszerű játékosokat fizetnek sz*rrá, nem eliteket.Bárki megadta volna neki, a Jags még az ötszörösét is Kirkből kiindulva. 😀Packers and Pro-Bowl CB Jaire Alexander are finalizing a 4-year, $84 million contract extension, per source. Deal includes $31 million in 2022 - a DB record of $30 million in signing bonus. Alexander will receive $42.5M by MarchEz nálam rendben van top3 posztján , nincsenek ügyei , korban is oké , örülök neki nagyon 😊
Beki
Az ide pénze a lehető legkevesebb alig több mint 1 milla , ezután várható még a piacról sztm 1-2 ember .
nando89
KeyG
somoskovig
több mint 2 éve
Nem illik a képbe, ott középszerű játékosokat fizetnek sz*rrá, nem eliteket.Bárki megadta volna neki, a Jags még az ötszörösét is Kirkből kiindulva. 😀Packers and Pro-Bowl CB Jaire Alexander are finalizing a 4-year, $84 million contract extension, per source. Deal includes $31 million in 2022 - a DB record of $30 million in signing bonus. Alexander will receive $42.5M by MarchEz nálam rendben van top3 posztján , nincsenek ügyei , korban is oké , örülök neki nagyon 😊
Beki
Az ide pénze a lehető legkevesebb alig több mint 1 milla , ezután várható még a piacról sztm 1-2 ember .
nando89
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 541
Bárki megadta volna neki, a Jags még az ötszörösét is Kirkből kiindulva. 😀Packers and Pro-Bowl CB Jaire Alexander are finalizing a 4-year, $84 million contract extension, per source. Deal includes $31 million in 2022 - a DB record of $30 million in signing bonus. Alexander will receive $42.5M by MarchEz nálam rendben van top3 posztján , nincsenek ügyei , korban is oké , örülök neki nagyon 😊
Beki
nando89
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers