BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 7 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 383
Szoval nagyon jo lett volna nekunk Mack (es nem latok igazan nagy fogast a mashol kivagottak kozott), de azert 2 elso kor + 3.+ 6. kor es raadasul: "The Bears just made Mack the highest-paid defensive player in NFL history. Six years, $141 million and $80 million guaranteed. The former number is more than Aaron Rodgers got in his extension. Rodgers got $134 million in new money."
Azert ezt igy már nem kivantam volna. A Macik nagyot akasztottak, de lehet, h a joovot adtak erte...
jossbeaumont
Ez mekkora ferdítés.
Egyik, az üzletben a Bears visszakap egy 2. kört (2020) és van még egy 5. körös kondicionális pick (2020).
Mack számai 6 évre érvényesek, valójában ez egy inkább 4 éves kontraktus plusz 1-1 év opcióval. 2 év múlva majd nem tűnik ilyen drágának.
tüsi91
Elöljáróban én sem adtam volna szívesen a jövő évi 2 első körünket , nem azért mert Mack ne érne annyit ..inkább azért mert ez az üzlet csak így működött ahogy Bears csinálta kitömöd a Raiders-t aztán Macket is , nálunk Aaron most kapta meg a nagy zsét nagyon felborult volna sapka a kövi pár évre ha Macket is ki kell tömni .
A Bearst abszolút megértem h ők belementek , 4. éve a Gm-nek most már eredmény
kell ezzel szinte minden adott is egy dolog a kérdés Trubisky tud-e "úszni " ha igen akkor ez egy Po kaliber csapat ha nem és mondjuk bust akkor azért hiányozhatnak majd a cetlik. Szal én úgy érzem jó üzletet kötöttek . Mi pedig szépen építkezhetünk jövőre tovább a sok pick-ből.

Én nem temetném a szezont amíg Aaron egészséges harcban leszünk a Po-ért .
nando89
ja építkezik a csapat már mióta a draftról, aztán semmi előrelépés, évek óta csak A-Rod játékán múlik , hogy megvan a PO egyáltalán és nem látszik, hogy ez változna..nincsenek playmakerek a csapatban, akikre azt mondanád, hogy bármely csapat örülne, ha a roster-én tudhatná(Bakhtiari talán).
Jövőre is lesz két első körös, de mennyi rá az esély, hogy azokkal a hátsó(20+) első körösökkel kifogsz egy Mack-et? Én simán hoztam volna, CM cut, meg Cobb cut és a fizetése is megvan nagyjából..
több mint 7 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 364
Szoval nagyon jo lett volna nekunk Mack (es nem latok igazan nagy fogast a mashol kivagottak kozott), de azert 2 elso kor + 3.+ 6. kor es raadasul: "The Bears just made Mack the highest-paid defensive player in NFL history. Six years, $141 million and $80 million guaranteed. The former number is more than Aaron Rodgers got in his extension. Rodgers got $134 million in new money."
Azert ezt igy már nem kivantam volna. A Macik nagyot akasztottak, de lehet, h a joovot adtak erte...
jossbeaumont
Ez mekkora ferdítés.
Egyik, az üzletben a Bears visszakap egy 2. kört (2020) és van még egy 5. körös kondicionális pick (2020).
Mack számai 6 évre érvényesek, valójában ez egy inkább 4 éves kontraktus plusz 1-1 év opcióval. 2 év múlva majd nem tűnik ilyen drágának.
tüsi91
Elöljáróban én sem adtam volna szívesen a jövő évi 2 első körünket , nem azért mert Mack ne érne annyit ..inkább azért mert ez az üzlet csak így működött ahogy Bears csinálta kitömöd a Raiders-t aztán Macket is , nálunk Aaron most kapta meg a nagy zsét nagyon felborult volna sapka a kövi pár évre ha Macket is ki kell tömni .
A Bearst abszolút megértem h ők belementek , 4. éve a Gm-nek most már eredmény
kell ezzel szinte minden adott is egy dolog a kérdés Trubisky tud-e "úszni " ha igen akkor ez egy Po kaliber csapat ha nem és mondjuk bust akkor azért hiányozhatnak majd a cetlik. Szal én úgy érzem jó üzletet kötöttek . Mi pedig szépen építkezhetünk jövőre tovább a sok pick-ből.

Én nem temetném a szezont amíg Aaron egészséges harcban leszünk a Po-ért .
több mint 7 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 564 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Nem tudom, mikor volt utoljára ennyire gyenge rosterünk. Ha Rodgers végig nyomja a szezont, még akkor sem látok túl sok esélyt a playoffra. A Vikings jelenleg egyértelműen jobb, mint mi, a wild cardért is olyanokkal kell versenyezni, mint az NFC Southból a Saints/Falcons/Panthers hármasból kettő, illetve a Westből a Niners/Rams kettősből valaki. Vékonyak leszünk mi ehhez, ha csak a defense össze nem hoz valami olyan csodát, mint 2010-ben a kórházcsapat, de még ott is maradtak olyan egészséges emberek, mint Woodson, Collins, Pickett és Matthews.
Kampman
Hasonlóan érzem...
Még ha az újoncok (draft+udfa) közül sokan lesznek impact playerek, akkor is pokoli nehéz lesz.

több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 129
Nem tudom, mikor volt utoljára ennyire gyenge rosterünk. Ha Rodgers végig nyomja a szezont, még akkor sem látok túl sok esélyt a playoffra. A Vikings jelenleg egyértelműen jobb, mint mi, a wild cardért is olyanokkal kell versenyezni, mint az NFC Southból a Saints/Falcons/Panthers hármasból kettő, illetve a Westből a Niners/Rams kettősből valaki. Vékonyak leszünk mi ehhez, ha csak a defense össze nem hoz valami olyan csodát, mint 2010-ben a kórházcsapat, de még ott is maradtak olyan egészséges emberek, mint Woodson, Collins, Pickett és Matthews.

több mint 7 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 564 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A 8 WR nagyon sok, az újak közül senki nem tudott annyira kitűnni, hogy egyértelmű legyen kitől kell megválni.
Sajnos ilyenkor már quality Oline embereket nem nagyon lehet leakasztani...nem lennék meglepve, ha Don Barkley, aki szintén nem maradt bent a Saints 53-ban visszatalálna. (Brrrr).
salsa99
ez utóbbit a jsonline.com live blogján is felvetette valaki, nem aratott osztatlan sikert az ötlet a szakértők között 😀 😀 😀

Szerkesztette: gamerkr

több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
jossbeaumont
Ez mekkora ferdítés.
több mint 7 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 199
több mint 7 éve
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 140
A 8 WR nagyon sok, az újak közül senki nem tudott annyira kitűnni, hogy egyértelmű legyen kitől kell megválni.
Sajnos ilyenkor már quality Oline embereket nem nagyon lehet leakasztani...nem lennék meglepve, ha Don Barkley, aki szintén nem maradt bent a Saints 53-ban visszatalálna. (Brrrr).
több mint 7 éve
1 wr szerintem mindenképp ki lesz majd még vágva , mert Aaron Jones biztosan rostere kerül 2 meccs után , esetleg egy Te lehet még áldozat .
több mint 7 éve
casaubon Green Bay Packers 3 587
2(!) RB, bár Jones az eltiltás után rosteren lesz. Úgy 3.
Akiknek nagyon örülök:
- Kumerow Wr
- Tonyan TE
- Gilbert (ha Clay Ilb lesz remélem kezdeni is fog)

Meglepett:
Biegel, Goodson és Rip
alatriste
Engem Goodson helyett inkabb Thomas lepett meg. Meg az, hogy csak 2 (+1) RB maradt. OLB varhatoan meg erkezni fog a mashonnan elkuldottek kozul, a negy nagyon keves.
több mint 7 éve
Meglepett, h L. Kendricks bent maradt. Nagyon gyenge tavalyi eve es pocsek eloszezonja volt. Ezek szerint nagyon rahajtunk a TE jatekra, ha ennyi helyet foglalnak a rosteten. Byrd-et sajnalom, szimpatikus volt...
több mint 7 éve
Akiknek nagyon örülök:
- Kumerow Wr
- Tonyan TE

Meglepett:
Biegel, Goodson és Rip
alatriste
hosszú idő után fullback nélkül. Érdekes lesz, persze ott lesz egy extra Tight end.
Jó dolog, hogy a tavalyi PS-ből 5-en megcsinálták; Gilbert, Whitehead, Kumerow, Tonyan, Waters, kérdés ez milyen szinten tudnak majd beszállni.

Azt olvasom, hogy a két szélen védekező corner Williams és Alexander lesz 😊
Tramon in we trust!

Visszahozzuk a régi egyen sig-et itt a fórumon? 😀

több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Akiknek nagyon örülök:
- Kumerow Wr
- Tonyan TE

Meglepett:
Biegel, Goodson és Rip

Liverpool Fc
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Úgy néz ki, hogy 2 QB-t tartunk meg A-rodon kívül (Boyle, Kizer), illetve Kumerow megcsinálta! 😊

több mint 7 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 383
Josh Tolentino

@JCTSports
Követés @JCTSports követése
Tovább
#Packers have released LB Vince Biegel, sources told The Athletic.

10:43 - 2018. szept. 1. innen: Green Bay, WI

??????????????
GreenTron
jól sikerültek a draftok az elmúlt években..alig van top100as player a csapatban..max 3-4....
több mint 7 éve
Ripkowskit sajnalom, szerettem a jatekat, Ahmad Thomast azt hittem, marad. Ha igaz a Trevor Davis eladas, az is erdekes lesz...
több mint 7 éve
GreenTron Green Bay Packers 17
Josh Tolentino

@JCTSports
Követés @JCTSports követése
Tovább
#Packers have released LB Vince Biegel, sources told The Athletic.

10:43 - 2018. szept. 1. innen: Green Bay, WI

??????????????
több mint 7 éve
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 140
Azt olvastam Macknek befizetett társasutazása van Hévízre, januárra. Nem akarta lemondani, ezért nem ide jött.
több mint 7 éve
közbe a Főnökök kitették Zombo-t, ne hozzuk vissza? 😀

több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Macket szerettétek volna, évente kétszer meg is kapjátok! 😊
Wyatt
nyert a top10 pick a 31.-el szemben... 😀
hegedusggergo
Figyeljünk az elírásokra, mert megtévesztőek lehetnek! 😊
ervinator
Jah, idén nem fújják vissza a Jax TD-t, amivel mennek SB-t nyerni 😀

Szerkesztette: kristóf17
több mint 7 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 902
Wyatt
nyert a top10 pick a 31.-el szemben... 😀
hegedusggergo
Figyeljünk az elírásokra, mert megtévesztőek lehetnek! 😊

Szerkesztette: ervinator

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
hegedusggergo Green Bay Packers 105
Wyatt
nyert a top10 pick a 32.-el szemben... 😀

On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 7 éve
Packers CB Quinten Rollins is dealing with a hamstring injury.

Source: ESPN

Lehet mára felkéne függeszteni a böngészést a gépemen...
Korán kezdjük, na.
gamerkr
Ha valaki nem fog hiányozni akkor Rollins , én azt vártam h ki is tesszük, igéretesek a fiatal cornerek.

Szerkesztette: nando89
több mint 7 éve
Packers CB Quinten Rollins is dealing with a hamstring injury.

Source: ESPN

Lehet mára felkéne függeszteni a böngészést a gépemen...
Korán kezdjük, na.