Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 7 éve
Állítólag jó esély van Bell megszerzésére.
több mint 7 éve
Egyebkent regen lehetne allasa, ugyanis a Chiefs es a Colts konkret szerzodessel kinalta meg korabban, de ugy tudom, tovabbi 2-3 csapat is tett neki ajanlatot, egyszeruen csak a Pantherstol nyaron kapott osszeget akarta most is, azert jart varosrol varosra.Ehhez képest nálunk egy évre kap kb 1 milliót se...
Stez
több mint 7 éve
Tortenelmi pillanat! Az index.hu cimlapon a "vezercikkben" es a cimlapfoton Matthews!!!!! (120yard cikk elore listazva).
több mint 7 éve
Egyre rovidul a kivansaglistam... Meg szeretnek Brice helyett egy S-t (Thomas v. Ried). O nem csak benyelt 2 meccsen 2 gyilkos nagyjatekot, de szerencsetlen modon elintezte Wilkersont is. Es az O fal jobb oldalara erositest, h ne kelljen Sprigs miatt vernem a fejem a falba , es ne kelljen nezni, ahogy Arod fejet verik a foldbe.
Nem mintha Bell meggyozobb lenne...
TTul.kepp miert is nem maradt Jahri Evans?
több mint 7 éve
Breeland névvel a sajtfejeknél. Ebből valami jó fog kisülni. 😁Akkor még egy pass rusher és egy safety rendel és meg is vagyunk. (remélhetőleg nem csak darabra)
pecsi92
több mint 7 éve
#Packers are signing CB Bashaud Breeland,Mar arra gondolsz, hogy valaki van akkora segghulye, hogy elmegy nyaralkazni, ott kis tulzassal levagja a labat, ami elfertozodik, aztan hetekig, honapokig kussban van a dologrol, fogja magat, bemegy a Panthershoz, ahol alair valami evi 7-8 millioert, de szolni nem szol, hogy a fel labfeje hianyzik, aztan abban bizik, hogy az orvosi vizsgalaton nem veszik eszre, hogy a fel laba hianyzik?
Breeland nyert...neki én is örültem volna Pittsburghben...de a lényeg, hogy végre van munkája..megérdemli.
Klaci79
8D
Breeland teljesne korrekt jatekos, emiatt azt megerdemli, hogy legyen allasa, de olyan segghulye, hogy az mar faj.
Egyebkent regen lehetne allasa, ugyanis a Chiefs es a Colts konkret szerzodessel kinalta meg korabban, de ugy tudom, tovabbi 2-3 csapat is tett neki ajanlatot, egyszeruen csak a Pantherstol nyaron kapott osszeget akarta most is, azert jart varosrol varosra.
több mint 7 éve
Breeland névvel a sajtfejeknél. Ebből valami jó fog kisülni. 😁
több mint 7 éve
#Packers are signing CB Bashaud Breeland, Breeland nyert...neki én is örültem volna Pittsburghben...de a lényeg, hogy végre van munkája..megérdemli.
több mint 7 éve
Pipkins is elerheto, elkuldte a Colts (ez mondjuk nem arra utal, hogy barmilyen szinten erositest jelentene)Bashaaud Breeland es David Amerson is probajatekra erkezett. Elobbinel inkabb csak az kerdes, hogy teljesen egeszseges-e. House out? Esetleg King serulese komolyabb?Azt írják House megy IR-re (váll sérülés)
casaubon
gamerkr
több mint 7 éve
Bashaaud Breeland es David Amerson is probajatekra erkezett. Elobbinel inkabb csak az kerdes, hogy teljesen egeszseges-e. House out? Esetleg King serulese komolyabb?Azt írják House megy IR-re (váll sérülés)
casaubon
több mint 7 éve
Bashaaud Breeland es David Amerson is probajatekra erkezett. Elobbinel inkabb csak az kerdes, hogy teljesen egeszseges-e. House out? Esetleg King serulese komolyabb?
több mint 7 éve
Throwback mezben toljuk a Bills ellen!woohooo
több mint 7 éve
Ez gyönyörű párhuzam, kösz.Őőő, akkor ez most hogyan volt szabályos?CM-re pickelnek a birók vagy lemaradtam vmiről?nem tetszik nekem sem ez a szabály, de a felháborodást nem értem, elég egyértelmű, amit bevezettek, éppen pont aaron rodgers miatt: nem lehet teljes testsúllyal a qb-ra esni. sztem is egy faszság, de cm-nek és a többieknek meg kell tanulniuk más szögből érkezni és karral földre rántani, ütni a qb-t, mert idén ezt mindig be fogják dobni. sztem gyorsan át fognak állni a védők az új technikákra, csak meg kell szokni. nyilván így többször szabadul ki majd a qb, de ez van.
Janek
gedam
www.youtube.com/watch?v=qVGQgqFuWV8
Wyatt
több mint 7 éve
Azért ne legyünk már annyira komolytalanok, hogy ezt a - jószándékkal hozott, de - totálisan elhibázott roughing the passer szabályt elkezdjük összemosni a Barr/Rodgers történettel.Annak a lényege az volt, h bőőőőőven a labda eldobása után vetődött rá Barr, kifejezetten büntetni akarva. Amikor a labda egy méterre volt már Arod kezétől, Barr még el sem rugaszkodott. Tessék beírni a keresőbe, elképesztő fotók vannak fenn a már labda nélkül futó Arod-ról, és az őt másfél méterről üldöző Vikingről.
Nem konkrétan ide tartozik, és nem egy Suh, de Barr-nak már az egyetemen is voltak ilyen storyjai...
Ezt a mostani r. the p. szabályt szvsz egyszerűen nem lehet úgy megfogalmazni, leírni, elmagyarázni, hogy egységes legyen az esetek megítélése. Egy újabb, teljesen szubjektív complete/incomplete elkapási szabályhoz hasonlót sikerült létrehozni, ráadásul olyat, ami jelentősen befolyásolhatja egy-egy meccs kimenetelét.
És nekem hiába mondjak, hogy nem CM-t szívatják, ha ugyanazok a bírók egy meccsen belül máshogy ítélik meg ugyanazt az esetet.
Matthews jobban tenné, ha kevesebbet szövegelne a liga ellen, mert láttuk, hogyan nem kap munkát 1-1 nagy tehetség, ha "eldöntik", hogy többet nem játszhatnak (ld. Eric Reid - akire nagy szükségünk lenne).
Ennek a módosításnak a sorsát a közönség fogja eldönteni. Ha emiatt csökken a játék népszerűsége, akkor majd törlik/módosítják.
Véleményem szerint, ha a CM-féle gyakorlat terjed el, akkor át fog alakulni a védőmunka, felesleges lesz a QB támadása, a klasszikus pass rush megváltozik, csak ütésre vagy labdára lehet majd menni.
De az már nem ez a játék lesz (ld. a korábban valaki által már említett Clark "szerelést", amikor a játéknak meg kellett volna halnia, elengedte Cousinst-t, h ne legyen bünti, az meg elszaladt a labdával...)
Nem véletlen, hogy az ügy haszonélvezői, az irányítók sem értenek egyet vele, azért ez még nem a flag football.
több mint 7 éve
kérdés mennyire megy ez könnyen mikor kb 20 évig ezt tanulták,hogy ráugrasz az utolsó energiád is felemésztve...mondjuk elszakitod a terdszalagod, ha evtizedek ota berogzult mozdulatsoron probalsz egyszer csak valtoztatni:
Janek
Miami Dolphins defensive end William Hayes will miss the remainder of the season after suffering a knee injury while attempting to comply with the NFL's controversial new tackling rules.
több mint 7 éve
Wilkerson-t megműtötték, maradt is DC-ben, --> IRIdén 5 millió volt jövőre már ha akarjuk feléért is marad mert sajnos nem adta el magát ezen a 3 meccsen.. , jobbulást neki mindenképp .
Perry - agyrázkódás
gamerkr
MikeD is elég halovány eddig..sőt.
Dline-ból egyedül Kenny Clark akit eddig pozítivan ki lehet emelni , ez nagy csalódás számomra .
több mint 7 éve
Wilkerson-t megműtötték, maradt is DC-ben, --> IRPerry - agyrázkódás
több mint 7 éve
kérdés mennyire megy ez könnyen mikor kb 20 évig ezt tanulták,hogy ráugrasz az utolsó energiád is felemésztve...
több mint 7 éve
Tehát akkor ez amúgy szabálytalan, de most nem fújták be. Na így fasza lesz akkor 😊nyilvánvaló sárga ez is sajnos. zavar van a rendszerben nem kérdés.Őőő, akkor ez most hogyan volt szabályos?CM-re pickelnek a birók vagy lemaradtam vmiről?nem tetszik nekem sem ez a szabály, de a felháborodást nem értem, elég egyértelmű, amit bevezettek, éppen pont aaron rodgers miatt: nem lehet teljes testsúllyal a qb-ra esni. sztem is egy faszság, de cm-nek és a többieknek meg kell tanulniuk más szögből érkezni és karral földre rántani, ütni a qb-t, mert idén ezt mindig be fogják dobni. sztem gyorsan át fognak állni a védők az új technikákra, csak meg kell szokni. nyilván így többször szabadul ki majd a qb, de ez van.
Janek
gedam
Wyatt
azért, ha nem nézik be, erre ezentúl 10-ből 8-szor zászlót fognak dobni, én a puffogás helyett erre próbálnám meg felhívni a játékosok figyelmét, ha edző lennék. deréktájékon kell támadni a qb-t, máshogy kell taklézni, mint eddig, majd belejönnek ebbe a játékosok is és a bírók is. de a hétvégén már ne így próbáljon meg zsákolni sztem.
gedam

több mint 7 éve
gedam
6 513
nyilvánvaló sárga ez is sajnos. zavar van a rendszerben nem kérdés.Őőő, akkor ez most hogyan volt szabályos?CM-re pickelnek a birók vagy lemaradtam vmiről?nem tetszik nekem sem ez a szabály, de a felháborodást nem értem, elég egyértelmű, amit bevezettek, éppen pont aaron rodgers miatt: nem lehet teljes testsúllyal a qb-ra esni. sztem is egy faszság, de cm-nek és a többieknek meg kell tanulniuk más szögből érkezni és karral földre rántani, ütni a qb-t, mert idén ezt mindig be fogják dobni. sztem gyorsan át fognak állni a védők az új technikákra, csak meg kell szokni. nyilván így többször szabadul ki majd a qb, de ez van.
Janek
gedam
Wyatt
azért, ha nem nézik be, erre ezentúl 10-ből 8-szor zászlót fognak dobni, én a puffogás helyett erre próbálnám meg felhívni a játékosok figyelmét, ha edző lennék. deréktájékon kell támadni a qb-t, máshogy kell taklézni, mint eddig, majd belejönnek ebbe a játékosok is és a bírók is. de a hétvégén már ne így próbáljon meg zsákolni sztem.
Szerkesztette: gedam
több mint 7 éve
A birozason kivul emlitsuk meg a komplett elkaposor kritikan aluli produkciojat is...kulcs szitukban nem segítették Aaron-t, akinek azért volt ideje többségében.
JayB
Az utolsó drive-okat már egy elég felforgatott fallal toltuk ha jól figyeltem, így az csalóka.
Eddig egy tökéletesen megfejthetetlen csapat benyomását keltjük, és ez nem igazán a playoff csapatok ismérve.
Sajnos/szerencsére a most szembejövő csapat is ilyen 😀
több mint 7 éve
A birozason kivul emlitsuk meg a komplett elkaposor kritikan aluli produkciojat is...
több mint 7 éve
Őőő, akkor ez most hogyan volt szabályos?CM-re pickelnek a birók vagy lemaradtam vmiről?nem tetszik nekem sem ez a szabály, de a felháborodást nem értem, elég egyértelmű, amit bevezettek, éppen pont aaron rodgers miatt: nem lehet teljes testsúllyal a qb-ra esni. sztem is egy faszság, de cm-nek és a többieknek meg kell tanulniuk más szögből érkezni és karral földre rántani, ütni a qb-t, mert idén ezt mindig be fogják dobni. sztem gyorsan át fognak állni a védők az új technikákra, csak meg kell szokni. nyilván így többször szabadul ki majd a qb, de ez van.
Janek
gedam

több mint 7 éve
Ezek nagyon szép gondolatok, nincs is ezzel baj kivéve, hogy 6-12 ugyan ilyen eset van egy meccsen, + azok, amik szemmel láthatóan később jönnek és nem jön rá zászló! Mikor Clark elkapta Cousinst meghalt elvileg a játék, de nem sípoltak a zebrák.., majd elengedte, ünnepelte magát, addig Kirk kapitány megfutotta.-ha födhöz bassza 15yds... Lehet kisasszony foci, tőlem lóghat szalag is a QB-ék bugyijából, amit ki kell húzni, de ne legyen már minden egyes meccs más felfogásban vezetve!CM-re pickelnek a birók vagy lemaradtam vmiről?nem tetszik nekem sem ez a szabály, de a felháborodást nem értem, elég egyértelmű, amit bevezettek, éppen pont aaron rodgers miatt: nem lehet teljes testsúllyal a qb-ra esni. sztem is egy faszság, de cm-nek és a többieknek meg kell tanulniuk más szögből érkezni és karral földre rántani, ütni a qb-t, mert idén ezt mindig be fogják dobni. sztem gyorsan át fognak állni a védők az új technikákra, csak meg kell szokni. nyilván így többször szabadul ki majd a qb, de ez van.
Janek
gedam
több mint 7 éve
gedam
6 513
CM-re pickelnek a birók vagy lemaradtam vmiről?nem tetszik nekem sem ez a szabály, de a felháborodást nem értem, elég egyértelmű, amit bevezettek, éppen pont aaron rodgers miatt: nem lehet teljes testsúllyal a qb-ra esni. sztem is egy faszság, de cm-nek és a többieknek meg kell tanulniuk más szögből érkezni és karral földre rántani, ütni a qb-t, mert idén ezt mindig be fogják dobni. sztem gyorsan át fognak állni a védők az új technikákra, csak meg kell szokni. nyilván így többször szabadul ki majd a qb, de ez van.
Janek
Szerkesztette: gedam