NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
42
22
21:00-től, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
Na kezdünk 😊Hall Of Greenyep. Végre 😀
Pechemre a gép, amin nézni tudom, küzd a teljes képernyős módban a streammel :S
Gyengus. Így jár, aki dolgozik
több mint 13 éve
Quite a few players are not expected to dress for tonight’s game in San Diego vs. the Chargers.21 CB Charles Woodson
23 RB Du’ane Bennett
33 RB Brandon Saine
35 FB Jon Hoese
37 CB Sam Shields
45 TE Eric Lair
58 LB Frank Zombo
67 DE Johnny Jones
68 G/T Reggie Wells
73 T Ray Dominguez
74 T Marshall Newhouse
76 DT Mike Daniels
78 T Derek Sherrod
81 TE Andrew Quarless
82 TE Ryan Taylor
85 WR Greg Jennings
86 WR Tori Gurley
88 TE Jermichael Finley
több mint 13 éve
Hm, most olvasom Mike Spofford válaszait a chat ablakban a kérdésekre, ott feszegették neki a TE létszémot, íme a válasza:" I'm going to guess four -- Finley, Crabtree, Williams and Taylor, with Quarless starting the season on PUP."
több mint 13 éve
Francois van. Sőt, elvileg a depth chart Manning elé írja, de gyanítom nem sokáig. Egyébként az is érdekes, hogy Brad Jones is ILB-ként gyakorolt valamennyit.Smith tuti, Francois? Ő még a csapatnál van? Nem hallottam felőle nagyon..lehet én vagyok lemaradva 😀Hall Of GreenNewhouse nem fog, Taylor lesz szerintem, plane mivel Sherrod PUP.Este végre foci 😀LNReméljük sérülések nélkül 😊 Sec-re lesz szerintem a legérdemesebb figyelni..szurkolok hogy Bush szar legyen, nehogy véletlen akár 4. CB legyen a rosteren 😀
Rodgers végül játszik? Mintha olyat olvastam volna hogy mivel Newhouse out és Herb Taylor lesz az LT nem biztos hogy fog játszani.. Hall Of Green
A Sec érdekes lesz, mivel Woodson S, gondolom Williams és House lesz a kezdő páros.
Kíváncsi vagyok, kik lesznek az ILB-k a kezdők mögött. Smith és Manning? Ráadásul Moses és So'oto szerintem a 2 OLB csere. Meglátjuk utóbbi mit csinál, tavaly a preseason meccseken jó volt, amikor lehetőséget kapott évközben, akkor annyira nem volt meggyőző.LN
Lesz kasza az LB-k között rendesen. 7 OLB és 6 ILB van, ha jól számolom. Jó esetben 4-4 marad.
Ami még érdekes lesz a WR-TE létszám. 6 WR szinte biztos, de akkor max 3 TE, főleg ha 2 FB lesz.
Finley adott. Szerintem ha egészséges lesz, Ryan Taylor is, az ST egyik legjobbja volt tavaly (talán a legtöbb tackle), tehát kell.
A kérdés, hogy Williams vagy Crabtree?
DE is elég sok van most, lehet lesz 1-2 meglepő cut.
több mint 13 éve
Smith tuti, Francois? Ő még a csapatnál van? Nem hallottam felőle nagyon..lehet én vagyok lemaradva 😀Newhouse nem fog, Taylor lesz szerintem, plane mivel Sherrod PUP.Este végre foci 😀LNReméljük sérülések nélkül 😊 Sec-re lesz szerintem a legérdemesebb figyelni..szurkolok hogy Bush szar legyen, nehogy véletlen akár 4. CB legyen a rosteren 😀
Rodgers végül játszik? Mintha olyat olvastam volna hogy mivel Newhouse out és Herb Taylor lesz az LT nem biztos hogy fog játszani.. Hall Of Green
A Sec érdekes lesz, mivel Woodson S, gondolom Williams és House lesz a kezdő páros.
Kíváncsi vagyok, kik lesznek az ILB-k a kezdők mögött. Smith és Manning? Ráadásul Moses és So'oto szerintem a 2 OLB csere. Meglátjuk utóbbi mit csinál, tavaly a preseason meccseken jó volt, amikor lehetőséget kapott évközben, akkor annyira nem volt meggyőző.LN
több mint 13 éve
Newhouse nem fog, Taylor lesz szerintem, plane mivel Sherrod PUP.Este végre foci 😀LNReméljük sérülések nélkül 😊 Sec-re lesz szerintem a legérdemesebb figyelni..szurkolok hogy Bush szar legyen, nehogy véletlen akár 4. CB legyen a rosteren 😀
Kíváncsi vagyok, kik lesznek az ILB-k a kezdők mögött. Smith és Manning? Ráadásul Moses és So'oto szerintem a 2 OLB csere. Meglátjuk utóbbi mit csinál, tavaly a preseason meccseken jó volt, amikor lehetőséget kapott évközben, akkor annyira nem volt meggyőző.
több mint 13 éve
én meglepődnék ha Áronék 1 drive-nál többet lennének fenn.Este végre foci 😀LNReméljük sérülések nélkül 😊 Sec-re lesz szerintem a legérdemesebb figyelni..szurkolok hogy Bush szar legyen, nehogy véletlen akár 4. CB legyen a rosteren 😀
több mint 13 éve
nagyon kiváncsi lennék h alex green mire lenne képes dehát akkro ez ma este se fog kiderülnibazsi66RB Alex Green (knee/rest) had a scheduled day off but is expected to play in San Diego. Ezek szerint fog játszani.
több mint 13 éve
Este végre foci 😀LNReméljük sérülések nélkül 😊 Sec-re lesz szerintem a legérdemesebb figyelni..szurkolok hogy Bush szar legyen, nehogy véletlen akár 4. CB legyen a rosteren 😀
Rodgers végül játszik? Mintha olyat olvastam volna hogy mivel Newhouse out és Herb Taylor lesz az LT nem biztos hogy fog játszani..
több mint 13 éve
nagyon kiváncsi lennék h alex green mire lenne képes dehát akkro ez ma este se fog kiderülni
több mint 13 éve
Este végre foci 😀
több mint 13 éve
Lesznek páran, akik tuti nem lesznek ott SD-ben:"McCarthy has now ruled 11 players out for Thursday night: Newhouse (concussion), CB Sam Shields (elbow), RB Brandon Saine (hamstring), Jennings (concussion), RB Du’ane Bennett (knee), G Ray Dominguez (ankle), WR Tori Gurley (groin); FB Jon Hoese (hamstring), TE Eric Lair (knee), OL Mike McCabe (hip) and TE Ryan Taylor (concussion). TE D.J. Williams (back) returned to practice. RB Alex Green (knee/rest) had a scheduled day off but is expected to play in San Diego. DE Mike Daniels (knee/groin). The five players who still haven’t passed their physicals remained sidelined: G Jaymes Brooks (hamstring), DE Johnny Jones (knee), TE Andrew Quarless (knee), OT Derek Sherrod (leg) and OLB Frank Zombo (hamstring)."
több mint 13 éve
Remélem ennyi lesz a komoly sérülés kb. a szezonra. Tudom, hiú ábránd. De azért már megérdemelnének egy egészségesebb szezont.GergőbácsiEhhez képest:
Medical news...Marshall Newhouse will not travel to SD, Shields out (elbow), or Saine (hamstring)
több mint 13 éve
Remélem ennyi lesz a komoly sérülés kb. a szezonra. Tudom, hiú ábránd. De azért már megérdemelnének egy egészségesebb szezont.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Jennings és Newhouse agyrázkódás.Utóbbi helyére Taylor ugrik be. Kíváncsi vagyok Sherrod valaha lesz e kezdő.
több mint 13 éve
Masthay 4 éves szerződést írt alá. Megérdemli a srác 😊Megnyugtató.
gamerkr
Nézegetem a packers.com-on a háttereket, sorsolást néztem háttérnek. Azt hiszem a fiúk valami maradék képanyagból dolgoznak, az egyik kép közepén Barnett van 😀
több mint 13 éve
Masthay 4 éves szerződést írt alá. Megérdemli a srác 😊
több mint 13 éve
Így lesz ez idén is, ahogy eddig tűnik Raji-Worthy DL lesz fent olyankor.Peprah hiánya és Woodson posztváltása mindenesetre eléggé megnehezíti a Secondaryben a dolgokat. Dzsékobinkább megkönnyíti, nyilván nem véletlenül következtek be. szvsz sebességben Woodson felveszi Peprahval a versenyt, szinte minden másban jobb is.
Rajtuk (ő és Burnett) kívül pedig van két fiatal, és elvileg nagyon ígéretes safety a rosteren.
Nickel szerintem Shields lesz, mivel passz-szituációkban kisebb gond a fizikalitásának hiánya. Persze ez attól is függ, mennyit, és milyen szituációkban akarunk nickelt használni (tavaly a playek jó részében azt játszottunk)Szobi22
Érdekes lesz, amikor majd Williams-Hayward-House egyszerre lesznek fent, mert ez is kinézhet.
Ha Hayward nem lesz kezdő, a labdavadász mivolta nickelben bejöhet.
több mint 13 éve
Peprah hiánya és Woodson posztváltása mindenesetre eléggé megnehezíti a Secondaryben a dolgokat. Dzsékobinkább megkönnyíti, nyilván nem véletlenül következtek be. szvsz sebességben Woodson felveszi Peprahval a versenyt, szinte minden másban jobb is.
Rajtuk (ő és Burnett) kívül pedig van két fiatal, és elvileg nagyon ígéretes safety a rosteren.
Nickel szerintem Shields lesz, mivel passz-szituációkban kisebb gond a fizikalitásának hiánya. Persze ez attól is függ, mennyit, és milyen szituációkban akarunk nickelt használni (tavaly a playek jó részében azt játszottunk)
több mint 13 éve
Nem biztos. Woodson tudása nem kopott, csak a sebessége ami miatt coverben szerintem már verhető, de S-ként még hozhatja ezt a szintet 1-2 évig, olyan szinten is, mint Peprah hozta.Peprah hiánya és Woodson posztváltása mindenesetre eléggé megnehezíti a Secondaryben a dolgokat. DzsékobA rotoworld szerint Shields az 5.CB. Engem mondjuk eléggé meglepne,ha tényleg így lenne.Dzsékobezek a listák ilyenkor nagyon erősen csak tájékoztató jellegűek. és Shields tavaly nagy bánatomra tényleg elég gyenge volt, nagyon kijött, hogy gyakorlatilag nem tud tackle-t csinálni.
Egyébként Whitt (CB coach) elmondta, hogy jobboldalon szándékosan rotálja őket, de az utóbbi napokban House valóban kiemelkedett.
Safetyben drukkolok M.D-nek és McMilliannek, remélem megragadnak. (bár nem bővelkedünk safetykben, szóval jó eséllyel maradhatnak)Szobi22
House és Hayward megmutathajta végre, miért is került ide.
több mint 13 éve
Peprah hiánya és Woodson posztváltása mindenesetre eléggé megnehezíti a Secondaryben a dolgokat.A rotoworld szerint Shields az 5.CB. Engem mondjuk eléggé meglepne,ha tényleg így lenne.Dzsékobezek a listák ilyenkor nagyon erősen csak tájékoztató jellegűek. és Shields tavaly nagy bánatomra tényleg elég gyenge volt, nagyon kijött, hogy gyakorlatilag nem tud tackle-t csinálni.
Egyébként Whitt (CB coach) elmondta, hogy jobboldalon szándékosan rotálja őket, de az utóbbi napokban House valóban kiemelkedett.
Safetyben drukkolok M.D-nek és McMilliannek, remélem megragadnak. (bár nem bővelkedünk safetykben, szóval jó eséllyel maradhatnak)Szobi22
több mint 13 éve
Szerintem 4 S lesz a keretben, Woodson, Burnett, M.D és McMillian.A rotoworld szerint Shields az 5.CB. Engem mondjuk eléggé meglepne,ha tényleg így lenne.Dzsékobezek a listák ilyenkor nagyon erősen csak tájékoztató jellegűek. és Shields tavaly nagy bánatomra tényleg elég gyenge volt, nagyon kijött, hogy gyakorlatilag nem tud tackle-t csinálni.
Tipp van, hogy ki lesz nickel? Hayward? Shields?
több mint 13 éve
A rotoworld szerint Shields az 5.CB. Engem mondjuk eléggé meglepne,ha tényleg így lenne.Dzsékobezek a listák ilyenkor nagyon erősen csak tájékoztató jellegűek. és Shields tavaly nagy bánatomra tényleg elég gyenge volt, nagyon kijött, hogy gyakorlatilag nem tud tackle-t csinálni.
Safetyben drukkolok M.D-nek és McMilliannek, remélem megragadnak. (bár nem bővelkedünk safetykben, szóval jó eséllyel maradhatnak)