NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
68
26
21:00-től, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82905c87/article/aaron-rodgers-on-ideal-center-butt-height-and-sweat?module=HP11_content_streamez a cikk óriási 😀 . Nem gyenge figura A-Rod. Na meg ahogy Dietrich-Smith kapja benne az oltást 😂 .
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
http://nflhu.blog.hu/2012/05/11/a_kovetkezo_szezontol_kezdve_safety_lehet_charles_woodson#more4502096Amit már páran pedzegettünk, hogy Woodson safety poszton folytatja tovább. Igazából amit megfogalmazott az a legnagyobb kérdés:
"Örülök a safety posztnak, de nem tudom ki fog játszani az én helyemen. Nem tudom ki képes olyan játékra amit a cornerback poszt megkövetel. Ha valaki sikeres át tudja venni a helyemet akkor nekem nincs bajom a safety poszttal."
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
http://www.jsonline.com/sports/packers/packfree10-eh5bc9p-150885525.htmlRövid írás az UDFA-król.
több mint 13 éve
Jermichael kőkeményen készül a szezonra 😀Vajon volt e drop... 😀
gamerkr
több mint 13 éve
Jermichael kőkeményen készül a szezonra 😀
több mint 13 éve
ezért is írtam, hogy "ha". mindenesetre rosszul nem jöhetünk ki a dologból 😊Hát, Sherrod lábat tört, az azért nem annyira a sérülékenység esete. Datko válla már inkább.LNLehet, hogy Sherrod szívja meg vele. Azt írták, hogy ha egészséges marad, remek RT lehet belőle, akkor meg Bulaga mehet LT-be. Sherrod meg a padra.LNA versennyel csak jól jár a csapat. Mondjuk ha mindkettő injury prone, jól kiegészíthetik egymástSzobi22
több mint 13 éve
Hát, Sherrod lábat tört, az azért nem annyira a sérülékenység esete. Datko válla már inkább.A versennyel csak jól jár a csapat. Mondjuk ha mindkettő injury prone, jól kiegészíthetik egymástSzobi22és ahogy olvasgatok, egyre jobban tetszik a végén az a Datko pick. ha egészséges tud maradni, akkor nagyon nagyot húzott vele TT.Szobi22Lehet, hogy Sherrod szívja meg vele. Azt írták, hogy ha egészséges marad, remek RT lehet belőle, akkor meg Bulaga mehet LT-be. Sherrod meg a padra.LN
több mint 13 éve
A versennyel csak jól jár a csapat. Mondjuk ha mindkettő injury prone, jól kiegészíthetik egymástés ahogy olvasgatok, egyre jobban tetszik a végén az a Datko pick. ha egészséges tud maradni, akkor nagyon nagyot húzott vele TT.Szobi22Lehet, hogy Sherrod szívja meg vele. Azt írták, hogy ha egészséges marad, remek RT lehet belőle, akkor meg Bulaga mehet LT-be. Sherrod meg a padra.LN
több mint 13 éve
és ahogy olvasgatok, egyre jobban tetszik a végén az a Datko pick. ha egészséges tud maradni, akkor nagyon nagyot húzott vele TT.Szobi22Lehet, hogy Sherrod szívja meg vele. Azt írták, hogy ha egészséges marad, remek RT lehet belőle, akkor meg Bulaga mehet LT-be. Sherrod meg a padra.
több mint 13 éve
Dale Moss személyében megvan az ex-kosarasunk.csodálkozom, hogy nem a Raidersbe ment. Attól, hogy egy freak fizikailag, még nem biztos, hogy jó futballista. Gurley viszont már ismeri, mi hogy van erre
Kicsit atletikus a srác
His pro day was the stuff of scouting legends, with Moss running a 4.45 40, with a 41.5-inch vertical and 6.32 three-cone time.
At 6'3" and 213 pounds, that profile would easily make him the most impressive athlete at wide receiver in the NFL combine. His three-cone would have been the fastest by .27 seconds, and his vertical would have been the second-highest. His 40 would have been less than a 10th of a second off of the fastest WR time at the combine.
Na most akkor a kérdés, Tori Gurley tényleg jól döntött, hogy maradt és nem ment a Vikingekhez?LN
illetve olvastam, hogy meghívtuk a rookie campbe a szintén WR Michael Zweifel-t, aki a legtöbb elkapás rekordját tartja az egész NCAA-ben (igaz, DIV3). egy próbát megér
és ahogy olvasgatok, egyre jobban tetszik a végén az a Datko pick. ha egészséges tud maradni, akkor nagyon nagyot húzott vele TT.
több mint 13 éve
Dale Moss személyében megvan az ex-kosarasunk.Kicsit atletikus a srác
His pro day was the stuff of scouting legends, with Moss running a 4.45 40, with a 41.5-inch vertical and 6.32 three-cone time.
At 6'3" and 213 pounds, that profile would easily make him the most impressive athlete at wide receiver in the NFL combine. His three-cone would have been the fastest by .27 seconds, and his vertical would have been the second-highest. His 40 would have been less than a 10th of a second off of the fastest WR time at the combine.
Na most akkor a kérdés, Tori Gurley tényleg jól döntött, hogy maradt és nem ment a Vikingekhez?
több mint 13 éve
B.J. Coleman mentora és privát QB edzője Brett Favre volt az elmúlt pár hónapban 😊JJ TillerZene füleimnek 😊
több mint 13 éve
Akkor Te még gyerek vagy! 😛Az szép. Neal 4, Hargrove 8 meccs minusszal kezdi az évet. 11 DL van a keretben, évek óta a legtöbb, talán kibírjuk, talán meg se éri az év elejét, ekkora eltiltással.
Boldog születésnapot! 😀
Hargrove 8 meccs, Vilma után a legkomolyabb büntit ő kapta. :oSanco
több mint 13 éve
Hargrove 8 meccses eltiltást kapott.lassú 😀
több mint 13 éve
Akkor Te még gyerek vagy! 😛Boldog születésnapot! 😀
Hargrove 8 meccs, Vilma után a legkomolyabb büntit ő kapta. :o
több mint 13 éve
Születésnapi tortám 😊 Csak a cukrász kicsit elk*rta (félig sárga lett). Go Pack Go!
több mint 13 éve
Mit csináltatok ti Vickel 1 év alatt? Nálunk sose mert volna sörözni kamera előtt (max a kávéjával szórakozott néha). 😊Biztos jó a sör 😊 Nameg örül a draftnak, mikor volt a Jaxnak legalább ennyire jó? 😀
http://www.packers.com/media-center/videos/Draft-Recap-Thats-a-wrap/40812459-0452-44c3-b679-c0904191e8ae
Mondjuk valami nem változik, a 'jar on the shelf" filozófiával most épp Wisconsinban térít.iktriad
Vic ezt írta erről:
We were in “Curly’s,” which is a site I like to use for shooting because it has such a pleasant atmosphere. It just feels like a place where I would want to talk about football. Anyhow, one of the bartenders put down a couple of half-full glasses of beer of front of us, to use as props for the shoot. Just as we were about to begin, I looked at the beer in front of me and thought to myself, “I sure would like to take a drink of that.” So I started with that little toast to the draft, took a swig and was surprised to discover a lemony taste to my beer. Now I’m not a lemon-in-the-beer kind of guy, but it was pretty good.
több mint 13 éve
Mit csináltatok ti Vickel 1 év alatt? Nálunk sose mert volna sörözni kamera előtt (max a kávéjával szórakozott néha). 😊http://www.packers.com/media-center/videos/Draft-Recap-Thats-a-wrap/40812459-0452-44c3-b679-c0904191e8ae
Mondjuk valami nem változik, a 'jar on the shelf" filozófiával most épp Wisconsinban térít.
több mint 13 éve
2012 NFL Draft Grades and Analysis: NFC North EditionJó kis értékelő. Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy McMillian tényleg sleeper e.
http://www.youtube.com/watch?v=WrpN9PqPoNk&feature=player_embedded#!Bazzani
Ha Woodson tényleg visszamegy safety-nek, akkor pályára sem kerül. Nem hiszem, hogy ez lenne.
Worthy meg tényleg kellett. Ha Jenkins nem megy el, lehet ki sem derül hogy mennyire vérszegény az LB sor CM-el ellentétes oldala.
Ahogy nézegettem, gyakorlatilag csak a 4 comp pick, meg az elsőkörös nem volt cserélve, 12 pick helyett 8.
Az első 6 a D-be, szerintem sose volt még ilyen 😊
több mint 13 éve
2012 NFL Draft Grades and Analysis: NFC North Edition http://www.youtube.com/watch?v=WrpN9PqPoNk&feature=player_embedded#!
több mint 13 éve
Na, pont azt a linket nem találom, ami a műtétet emlegette. 2 órán át keresgéltem múltkor is. A packers.com is írja a sérülést, 9 meccset hagyott ki. Más linken azt emlegeti, hogy még a fősuliról hozta, legalábbis oda datálódik a kezdete.Nagyon szépen köszönöm. Szerintem is simán belefér, mert hogyha teljesen felépült, akkor nagyon jó pick lehet.DODO92Nagyon elégedett vagyok a drafttal, minden húzás needre érkezett, a trade-ek is bejöttek. Azt olvastam Datkoról, hogy tavaly még első körös prospect volt, csak összeszedett egy sérülést, erről ti mit tudtok?DODO92Vállsérülést, műtét is volt. Addig LT volt. Meglátjuk, azt hiszem a 7. körben ennyi belefér, főleg, hogy már nem volt need.LN
Meglátjuk.
több mint 13 éve
Nagyon szépen köszönöm. Szerintem is simán belefér, mert hogyha teljesen felépült, akkor nagyon jó pick lehet.Nagyon elégedett vagyok a drafttal, minden húzás needre érkezett, a trade-ek is bejöttek. Azt olvastam Datkoról, hogy tavaly még első körös prospect volt, csak összeszedett egy sérülést, erről ti mit tudtok?DODO92Vállsérülést, műtét is volt. Addig LT volt. Meglátjuk, azt hiszem a 7. körben ennyi belefér, főleg, hogy már nem volt need.LN