NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
607
74
21:00-től, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
Nagyon elégedett vagyok a drafttal, minden húzás needre érkezett, a trade-ek is bejöttek. Azt olvastam Datkoról, hogy tavaly még első körös prospect volt, csak összeszedett egy sérülést, erről ti mit tudtok?DODO92Vállsérülést, műtét is volt. Addig LT volt. Meglátjuk, azt hiszem a 7. körben ennyi belefér, főleg, hogy már nem volt need.
több mint 13 éve
UDFA
Green Bay Packers
Dale Moss, WR, South Dakota St
Darius Reynolds, WR, Iowa State
Sean Richardson, SAF, Vanderbilt
Marcus Rivers, WR, Buffalo
Nic Cooper, RB, Winston-Salem
Eric Lair, TE, Minnesota
Randy Colling, NT, Gannon
Dezman Moses, DE, Tulane
Dion Turner, DB, Southern Utah
Marc Tyler, RB, USC
Tommie Draheim, OL, SD State
Duane Bennett, RB, Minn
Cameron Ford, TE, Wake Forest
update
Don Barclay, OL, West Virginia
Drew Vanderlin, TE, Michigan Tech
David Nadeau, K, Minn-Duluth (TRYOUT)LN
több mint 13 éve
Ráadásul itt a fórumos prospect ismertetőben sem dícsérik agyon Casey Haywardot.http://www.packers.com/media-center/videos/Whitt-Hayward-has-a-complete-game/ff47376d-d9ad-4dfa-a42b-0ed707cbd362
bebop
több mint 13 éve
Amúgy csak egy CB-t húztunk, nem tűnik ez kevésnek? Igaz,h szar volt tavaly a pass rush, de a cornerek ettől függetlenül nem voltak a helyzet magaslatán. Ráadásul itt a fórumos prospect ismertetőben sem dícsérik agyon Casey Haywardot.Mcmillan-ről ezt mondta Perry (safety coah) és Capers:
Mondjuk az 5. pick, Jerron Mcmillian poziciója safety, róla nem találtam túl sok infót.
Habár valami olyan is rémlik, h az idei secondary felhozatalt nem tartják a legjobb évnek, de lehet rosszul emlékszem ( hú de rég volt már a szezon.. )bebop
“He was always around the football. He’s an excellent tackler and you guys know what our tackling looked like last year,” Packers safeties coach Darren Perry said moments after the Packers made McMillian, 5-11, 203, the team’s second of consecutive draft picks on Saturday.
“He has the qualities we look for in a safety. He can run. He’s very aggressive. He’ll throw his body around,” Defensive Coordinator Dom Capers said of McMillian.
CB: ott van még House is, igaz tavaly pályára sem került, de így kb 2 "új" igazláas van.
több mint 13 éve
Az hogy csak 7. körben jött QB jó fényt vet Harrellre, csak nehogy jöjjön valami trade 😀
több mint 13 éve
Aha, köszi a választ, közben énis utána olvasgattam kicsit a draftolt srácoknak.Terrell Manning a feltradelt pick? mit kell tudni a srácról, azon kívül,h jól csengő neve van? 😊bebopNálunk ILB-t fog játszani, "Over his career, he recorded 10 sacks, 27½ tackles for loss, eight forced fumbles, five fumble recoveries and five interceptions." Nem rossz számok, nagyon összetett játékosnak tűnik. Valamint azt írták róla, hogy 2. 3. körös prospectnek tűnt. Manning engem leginkább Bishopra emlékeztet.
Nagyon elégedett vagyok a drafttal, minden húzás needre érkezett, a trade-ek is bejöttek. Azt olvastam Datkoról, hogy tavaly még első körös prospect volt, csak összeszedett egy sérülést, erről ti mit tudtok?DODO92
Amúgy csak egy CB-t húztunk, nem tűnik ez kevésnek? Igaz,h szar volt tavaly a pass rush, de a cornerek ettől függetlenül nem voltak a helyzet magaslatán. Ráadásul itt a fórumos prospect ismertetőben sem dícsérik agyon Casey Haywardot.
Mondjuk az 5. pick, Jerron Mcmillian poziciója safety, róla nem találtam túl sok infót.
Habár valami olyan is rémlik, h az idei secondary felhozatalt nem tartják a legjobb évnek, de lehet rosszul emlékszem ( hú de rég volt már a szezon.. )
több mint 13 éve
Terrell Manning a feltradelt pick? mit kell tudni a srácról, azon kívül,h jól csengő neve van? 😊bebopNálunk ILB-t fog játszani, "Over his career, he recorded 10 sacks, 27½ tackles for loss, eight forced fumbles, five fumble recoveries and five interceptions." Nem rossz számok, nagyon összetett játékosnak tűnik. Valamint azt írták róla, hogy 2. 3. körös prospectnek tűnt. Manning engem leginkább Bishopra emlékeztet.
Nagyon elégedett vagyok a drafttal, minden húzás needre érkezett, a trade-ek is bejöttek. Azt olvastam Datkoról, hogy tavaly még első körös prospect volt, csak összeszedett egy sérülést, erről ti mit tudtok?
több mint 13 éve
Terrell Manning a feltradelt pick? mit kell tudni a srácról, azon kívül,h jól csengő neve van? 😊bebopILB lesz, én ennyit tudok 😊
több mint 13 éve
B.J. Coleman mentora és privát QB edzője Brett Favre volt az elmúlt pár hónapban 😊JJ TillerRemélem annyit kihoz belőle McCarthy, mint Flynnből 😊
több mint 13 éve
Terrell Manning a feltradelt pick? mit kell tudni a srácról, azon kívül,h jól csengő neve van? 😊
több mint 13 éve
Így ránézésre patent draft lett, reméljük a jövő is ezt mutatja majd meg. Húztunk a needekre, ráadásul ahogy nézem, a BPA is befigyelt. A Terrell Manning pick kifejezetten tetszik, meglátjuk, mi lesz belőle.Nem értem, a WR-t miért írják neednek nfl.comon, bőven van a PS-ben utánpótlás.
több mint 13 éve
B.J. Coleman mentora és privát QB edzője Brett Favre volt az elmúlt pár hónapban 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
UDFAGreen Bay Packers
Dale Moss, WR, South Dakota St
Darius Reynolds, WR, Iowa State
Sean Richardson, SAF, Vanderbilt
Marcus Rivers, WR, Buffalo
Nic Cooper, RB, Winston-Salem
Eric Lair, TE, Minnesota
Randy Colling, NT, Gannon
Dezman Moses, DE, Tulane
Dion Turner, DB, Southern Utah
Marc Tyler, RB, USC
Tommie Draheim, OL, SD State
Duane Bennett, RB, Minn
Cameron Ford, TE, Wake Forest
update
Don Barclay, OL, West Virginia
Drew Vanderlin, TE, Michigan Tech
David Nadeau, K, Minn-Duluth (TRYOUT)
több mint 13 éve
Jól rémlik! 😊
több mint 13 éve
QB lett a csattanó 😊
több mint 13 éve
Azt vettem, hogy a két trade összesített eredménye volt, de a tegnapi reakciókból és abból, hogy megint azonnal előjött a tegnapi trade, vontam le az iménti következtetésem. 😉 Hozzáteszem teljesen jogosan maradt tüske, de szerencsére nem mi vagyunk a hunyók.
több mint 13 éve
Hofi után szabadon: Baráti volt nektek, nekünk meg trade. 😊 Senki nem állt BB mögött géppisztollyal; teljesen rendben van, nincs tüske. A két trade összesített eredményét írtam le.Már látom, hogy az a tegnapi trade sokáig tüske marad a szemetekben. 😀SancoAdtunk egy 6. és 2 7.köröst az 5.körért. Megérte nekünk.SancoTulajdonképp a 2/62-ért adtatok egy 3. egy 6. és két 7. kört. Bizony, megérte. Nektek.tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Már látom, hogy az a tegnapi trade sokáig tüske marad a szemetekben. 😀Tulajdonképp a 2/62-ért adtatok egy 3. egy 6. és két 7. kört. Bizony, megérte. Nektek.tomi-tomimi volt ez a trade???zoltenAdtunk egy 6. és 2 7.köröst az 5.körért. Megérte nekünk.Sanco
több mint 13 éve
Tulajdonképp a 2/62-ért adtatok egy 3. egy 6. és két 7. kört. Bizony, megérte. Nektek.mi volt ez a trade???zoltenAdtunk egy 6. és 2 7.köröst az 5.körért. Megérte nekünk.Sanco
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
mi volt ez a trade???zoltenAdtunk egy 6. és 2 7.köröst az 5.körért. Megérte nekünk.
több mint 13 éve
Terrell Manning, nagyon jó pickmi volt ezen need?
ez BPA és need pick is volt egyszerre, így kell ezt csinálni 😊
a 4. kört felejtsük el..Hurka
több mint 13 éve
mi volt ez a trade???
több mint 13 éve
Terrell Manning, nagyon jó pickez BPA és need pick is volt egyszerre, így kell ezt csinálni 😊
a 4. kört felejtsük el..
több mint 13 éve
132. Daniels, mint még egy új ember a D-Lineba133. McMillian, ? róla ki tud, mit?