NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 13 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Driver meg visszavonul, remélem! Mondom ezt úgy, hogy nagyon kedvelem! Nem szívesen nézném végig, ahogy lecsúszik a depth charton és csak minimális szerepet kap. Nem hiszem, hogy lesz ennél jobb alkalom neki és (félve jegyzem meg) Woodsonnak, a visszavonulásra.Sanco
Pedig igazad van.
Szerintem megállapítható, hogy Tramon és Shields lehet a kezdő CB páros, melléjük kell hozni valakit/valakiket nickel-nek, vagy a mostaniak tanulják meg jobban.

Őszintén szólva, amikor Woodson mellett Shields sem tudott bejönni egy ideig, akkor azt éreztem, hogy nem lesz meg, Lee és Bush inkább csak lyuk a secondaryn, ha nem nickel poszton vannak fent.LN
Azért ma Shields is sokszor lemaradt Wardról is és Wallaceról is, nem tudom a sérülése mennyire hátráltatta.
Sajnos Bush azzal az INT-el elintézte hogy innen fog visszavonulni, Ward TDnél szegény nem tudta mit is kéne figyelniKGB
Shields a szezon második felében nem volt ennyire lassú illetve nem helyezkedett ennyire rosszul, szerintem hátráltatta.
Ettől függetlenül még mindig fejlődik, egyre jobb lesz.

Bush meg... hát Bush az Bush..
több mint 13 éve
Sanco
Yee-Haw 😊

Na most mondok furát 😊 Jövőre, ha elkerülnek minket a sérülések (.. 😀 ) akkor akár védése esélyes a csapat 😊
több mint 13 éve
Sanco Green Bay Packers 2 737 — Rest of the World fan

több mint 13 éve
KGB 79
Mégiscsak tudnak valamit ezek a szakértők 😊

Nelson ezzel sztem elő is lépett 2. számú elkapóváKGB
Driver meg visszavonul, remélem! Mondom ezt úgy, hogy nagyon kedvelem! Nem szívesen nézném végig, ahogy lecsúszik a depth charton és csak minimális szerepet kap. Nem hiszem, hogy lesz ennél jobb alkalom neki és (félve jegyzem meg) Woodsonnak, a visszavonulásra.Sanco
Pedig igazad van.
Szerintem megállapítható, hogy Tramon és Shields lehet a kezdő CB páros, melléjük kell hozni valakit/valakiket nickel-nek, vagy a mostaniak tanulják meg jobban.

Őszintén szólva, amikor Woodson mellett Shields sem tudott bejönni egy ideig, akkor azt éreztem, hogy nem lesz meg, Lee és Bush inkább csak lyuk a secondaryn, ha nem nickel poszton vannak fent.LN
Azért ma Shields is sokszor lemaradt Wardról is és Wallaceról is, nem tudom a sérülése mennyire hátráltatta.
Sajnos Bush azzal az INT-el elintézte hogy innen fog visszavonulni, Ward TDnél szegény nem tudta mit is kéne figyelni
több mint 13 éve

Pedig igazad van.

Őszintén szólva, amikor Woodson mellett Shields sem tudott bejönni egy ideig, akkor azt éreztem, hogy nem lesz meg, Lee és Bush inkább csak lyuk a secondaryn, ha nem nickel poszton vannak fent.
több mint 13 éve
FranzFerdinand Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 83
Azért érdekes ez a foci. Milyen egy béna SB volt ez, hiszen nálatok csak az nem sérült le közben, aki már addig is sérült volt, mi szinte csak akkor nem hibáztunk és adtuk el a labdát, ha szünet volt és a BEP játszott, de összességében mégis egy milyen izgalmas, élvezhető meccs volt. Pláne a semlegeseknek, mert itt is, ott is idegronccsá alakító meccs volt ez azért a fentiek miatt. 😀
több mint 13 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 362
Pedig 21-3 után akkora gödörbe kerültünk, hogy azt hittem nem mászunk ki belőle. A fumble a negyedik negyed elején volt a fordulópont, ha ott TD-t kapunk, szerintem nem lett volna visszaút.

Nagyon sajnálom, hogy Woodson és Driver is gyakorlatilag az oldalvonalról nézte végig a meccset, de a lényeg, hogy sikerült, és nekik is megvan a gyűrű :cool:
több mint 13 éve
Tokione Green Bay Packers 12
Hihetetlen szezon volt!
Az SB teljes tükörképe volt az alapszakasznak: jó kezdés - sérülések - küszködés és hatalmas szív - végűl siker.
Hatalmas gratula a csapatnak. 😀

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ha tudnám, hogy nem alszom, azt hinném álmodom 😊

Egyébiránt Nelson karriercsúcsot csinált elkapások számában, mind a 140 yarddal. Mikor ha nem most 😀LN
Szerintem ő volt a nyerő emberetek, az eredménykövetőben is írtam, hogy nagyon észrevett a stáb valamit a Steelers Def.-ben, amit vele használtatok ki. (Mint a Pats Gronkowskival)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve

Driver meg visszavonul, remélem! Mondom ezt úgy, hogy nagyon kedvelem! Nem szívesen nézném végig, ahogy lecsúszik a depth charton és csak minimális szerepet kap. Nem hiszem, hogy lesz ennél jobb alkalom neki és (félve jegyzem meg) Woodsonnak, a visszavonulásra.
több mint 13 éve
Szeretnék én is gratulálni srácok, megérdemeltétek!
Pelenka azért tele volt a végén remélem 😂The terrible towel
Cseppet 😊
Klimatizált melóhelyen átizzadt a végére a mezem 😀
több mint 13 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
MEGVAAAAAAAN!!!!! Ilyen a mesében nincs, mint ez a szezon volt!

Értelmesebb hozzászólást majd holnap, vagyis ma. 😀 Most jó éjt mindenkinek bár alvás nem lesz szerintem. 😂

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Szeretnék én is gratulálni srácok, megérdemeltétek!
Pelenka azért tele volt a végén remélem 😂
több mint 13 éve
Egyszer én vágtam be, az SB dope sheet-ből az elmúlt 2 év statjait. Lehet arra gondolszLN
Igen, az volt az!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
KGB 79

Nelson ezzel sztem elő is lépett 2. számú elkapóvá
több mint 13 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Remélem a 34-re való átállás Houstonban is hasonlóan sikeres lesz 😊

több mint 13 éve
Azt hiszem, pont Te írtál be egy olyan kétéves összefoglaló táblázatot, amelyik már bizonyította, hogy ez a Def. elit. Ma újra bebizonyították.
Ugye, hogy ott volt az a szép, k.rva híd!! 😊
Gratulálok! Jó érzés volt egy ennyire szimpatikus, jól játszó csapatnak szurkolni.tomi-tomi
Gergőbácsi lehetett az. De azt biztos nem írta, hogy az idén megnyert 14 meccsünkből, hányszor fejezte be meccset a D#.Sanco
Azt nem. De megdöbbentem egyben látva, hogy mennyi mindenben kiemelkedő ez a Def, és már tavaly is azok voltak. Mindegy, nem ennek van most az ideje.
Örüljetek, élvezzétek!tomi-tomi
Egyszer én vágtam be, az SB dope sheet-ből az elmúlt 2 év statjait. Lehet arra gondolsz
több mint 13 éve
Ha tudnám, hogy nem alszom, azt hinném álmodom 😊

Egyébiránt Nelson karriercsúcsot csinált elkapások számában, mind a 140 yarddal. Mikor ha nem most 😀
több mint 13 éve
És a D# is hivatalosan elit! Megint ők fejezték be a meccset! 😊Sanco
Azt hiszem, pont Te írtál be egy olyan kétéves összefoglaló táblázatot, amelyik már bizonyította, hogy ez a Def. elit. Ma újra bebizonyították.
Gratulálok! Jó érzés volt egy ennyire szimpatikus, jól játszó csapatnak szurkolni.tomi-tomi
Gergőbácsi lehetett az. De azt biztos nem írta, hogy az idén megnyert 14 meccsünkből, hányszor fejezte be meccset a D#.Sanco
Azt nem. De megdöbbentem egyben látva, hogy mennyi mindenben kiemelkedő ez a Def, és már tavaly is azok voltak. Mindegy, nem ennek van most az ideje.
Örüljetek, élvezzétek!

több mint 13 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Gratulálok, jó helyre került a trófea. Rodgers hatalmas ahogy játszik, de ez az egész csapatról elmondható 😊

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
áááá nem hiszem el!! MEGCSINÁLTÁK! 😊 😊 😀

több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 486 — Keep pounding
Nagy gratuláció az egész csapatnak, maximálisan megérdemelték!

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Az első és az utolsó is itt van,grat,abszolút megérdemelt és Rodgers hivatalosan is elit irányító.
Fuck Yeah :cool:Newman
És a D# is hivatalosan elit! Megint ők fejezték be a meccset! 😊Sanco
Gergőbácsi lehetett az. De azt biztos nem írta, hogy az idén megnyert 14 meccsünkből, hányszor fejezte be meccset a D#.
több mint 13 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 362
Cardiac Packers :cool:
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Nem létező kalapomat emelem meg előttetek. Hatalmasat játszottatok, kérdés sincs a győzelem jogosságát illetően!