Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
pestiek közül valakinek nincs kedve összeugrani meccsnézésre egy kocsmába? sporttv-s meccs, szóval kb akárhova mehetnénk.brkén ma valszeg pont lemaradok a kezdésről egyéb program miatt, de mondjuk legközelebbi sport tévés közvetítéskor benne lennék valami közös kocsmás meccsnézésben. mondjuk olyan helyre kell menni, ahol nem spanyol bajnokit adnak hanem igazi focit 😂
több mint 14 éve
Jó tanács Pondernek : Bushra dobálj.sajnos én sem vagyok pesti (még csak közeli sem😊Lesz ott buli, mindenki Ponderre várt hogy varazsolhasson sajnos ti látjátok kárát 😀 izgi meccset várok remélem Rodgers nem dobál szarrá minket 😊 (hiú remény)Toca
azért remélem eredménykövetőben kicsit nagyobb élet lesz mint előző meccseken...MaG1Xx
Gondolom valami olyasmi védelmi felfogással készülünk, mint Forte ellen, nem igazán tudott futni, a passzjátékot meg levédekeztük. Az a kérdés, Ponder mennyire lesz nyugodt, CM-et ketten kiveszik, szóval lesz ideje nézelődni, Hawk nem sack-el minden meccsen 😊
több mint 14 éve
sajnos én sem vagyok pesti (még csak közeli sem😊Lesz ott buli, mindenki Ponderre várt hogy varazsolhasson sajnos ti látjátok kárát 😀 izgi meccset várok remélem Rodgers nem dobál szarrá minket 😊 (hiú remény)
azért remélem eredménykövetőben kicsit nagyobb élet lesz mint előző meccseken...MaG1Xx
több mint 14 éve
sajnos én sem vagyok pesti (még csak közeli sem😊azért remélem eredménykövetőben kicsit nagyobb élet lesz mint előző meccseken...
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 14 éve
pestiek közül valakinek nincs kedve összeugrani meccsnézésre egy kocsmába? sporttv-s meccs, szóval kb akárhova mehetnénk.brknem vagyok pesti, szívesen is mennék, de sajnos melóban leszek (de pesten) 😕 De legalább nézhetem 😀
több mint 14 éve
pestiek közül valakinek nincs kedve összeugrani meccsnézésre egy kocsmába? sporttv-s meccs, szóval kb akárhova mehetnénk
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jó meccs lesz a mai, de úgy érzem nem ma fog megszűnni a Packs 100%-os mutatója... 😀
több mint 14 éve
Hiába no, a major sportok bomlasztották a rendszert 😀Egyébként én is nemrég találtam magamról fotót 5 éves koromból amin Dolphins sapkában feszítek 😊JayBÉn kb egy éve találtam egy képet, amin kb 10 évesen egy Steelers-ös "mackónadrágban" feszítek. Más focis "ereklyém" nem volt, inkább NHL-es cuccokkal voltam tele 😀kobalu91
több mint 14 éve
Egyébként én is nemrég találtam magamról fotót 5 éves koromból amin Dolphins sapkában feszítek 😊JayBÉn kb egy éve találtam egy képet, amin kb 10 évesen egy Steelers-ös "mackónadrágban" feszítek. Más focis "ereklyém" nem volt, inkább NHL-es cuccokkal voltam tele 😀
több mint 14 éve
Szerintem most simán nyerünk, kellően utáljuk őket ahoz hogy ne lazázzuk el és azért jelenleg elég komoly különbség van a két csapat között aminek ki kell jönnie.Egyébként én is nemrég találtam magamról fotót 5 éves koromból amin Dolphins sapkában feszítek 😊
több mint 14 éve
Jajám. 94 előtti :rolleyes:A sapi megvan vagy 20 éves, 49ers.Baseball sapi? Olyanom nekem is volt. 😀 Az is a 90-es évek elején történt. Jézus, de öregszünk 😕
LN
MaG1Xx
több mint 14 éve
Hát, idén akkor még nem volt hamisítatlan Packers meccs 😀Ha Gyula lenne, tőle már önmagában szívrohamot kapnék 😀kobalu91Én egy hamisítatlan Packer-meccset várok, utolsó pillanatig nyílt, a szurkolók majd szívrohamot kapnak fajtából, mindezt a SportTv-n, Ricsi kommentálásában. gamerkrtökéletesen leírtad, milyen is ez. és ráadásul Márk lesz 😊Szobi22
Szerintem akkor lesz szoros, ha Peterson tud futni, Allen meg odaér Rodgershez sokszor. Kb. 7 pontos győzelmet várok, de sok pont lesz. Shields ugye nincs, Bush lesz gondolom a nickel, szóval....
Ráadásul ha Pickett sem lesz (esélyes), akkor sokat lesz Bush, meg akár Lee is.
Viszont ha futás ellen lesz 2 emberes DL, akkor lehet, hogy D.J. Smith is felkerül végre, megnézhetjük mit tud.
több mint 14 éve
Ha Gyula lenne, tőle már önmagában szívrohamot kapnék 😀Én egy hamisítatlan Packer-meccset várok, utolsó pillanatig nyílt, a szurkolók majd szívrohamot kapnak fajtából, mindezt a SportTv-n, Ricsi kommentálásában. gamerkrtökéletesen leírtad, milyen is ez. és ráadásul Márk lesz 😊Szobi22
több mint 14 éve
Én egy hamisítatlan Packer-meccset várok, utolsó pillanatig nyílt, a szurkolók majd szívrohamot kapnak fajtából, mindezt a SportTv-n, Ricsi kommentálásában. gamerkrtökéletesen leírtad, milyen is ez. és ráadásul Márk lesz 😊
több mint 14 éve
ON: Néhány hete kérdeztem nincs-e deja-vu érzésetek. Most megint megteszem. 😀 Nagyon kutyául állunk sérülések terén, remélem behuzzuk a holnapi meccset valahogy.MaG1XxÉn egy hamisítatlan Packer-meccset várok, utolsó pillanatig nyílt, a szurkolók majd szívrohamot kapnak fajtából, mindezt a SportTv-n, Ricsi kommentálásában. Legalább a streamekkel nem kell szarakodni.
Végeredményre egy 3 pont különbségűt tippelek, olyanunk még úgy se volt idén, csak 7 és a fölötti W. Valahogy be kell húzni, és lehet pihenni egy hetet, az azutáni menetrend kegyetlen lesz!
több mint 14 éve
A sapi megvan vagy 20 éves, 49ers.Baseball sapi? Olyanom nekem is volt. 😀 Az is a 90-es évek elején történt. Jézus, de öregszünk 😕
LN
ON: Néhány hete kérdeztem nincs-e deja-vu érzésetek. Most megint megteszem. 😀 Nagyon kutyául állunk sérülések terén, remélem behuzzuk a holnapi meccset valahogy.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 14 éve
A minap találtam a padláson egy sapit, ennek alkalmából elgondolkoztam, milyen "jeleivel" találkoztam az amerikai focinak, korai éveim alatt. 😊A sapi megvan vagy 20 éves, 49ers.
Réges régen volt egy Notre Dame pólóm, nagyjából 14 éves korom körül (nem tegnap volt), valamint a Bengals-os pólóm is, valamivel később (az sem tegnap volt).
Na és persze akkoriban fogalmam sem volt mik is azok, csak jól néztek ki, a kor cuccaihoz képest 😊
több mint 14 éve
Azt hiszem most igencsak jókor jön majd a byeweek. Picit kezd lekettyenni a társaság, még Sitton is sérüléssel bajlódik, ez rá nem volt jellemző. Valahogy hozni kell a Vikes elleni meccset, aztán pihi, lehet nyalogatni a sebeket.Most csak én érzek úgy, hogy ebből kib###ott nagy meltdown lehet következő pár meccsen?kobalu91nem tudom, emlékszel-e a tavalyi szezonra 😀
amúgy Newhouse-al mi van? mert elvileg non injury relatedSzobi22
több mint 14 éve
personal matter...Most csak én érzek úgy, hogy ebből kib###ott nagy meltdown lehet következő pár meccsen?kobalu91nem tudom, emlékszel-e a tavalyi szezonra 😀
amúgy Newhouse-al mi van? mert elvileg non injury relatedSzobi22
több mint 14 éve
Most csak én érzek úgy, hogy ebből kib###ott nagy meltdown lehet következő pár meccsen?kobalu91nem tudom, emlékszel-e a tavalyi szezonra 😀
amúgy Newhouse-al mi van? mert elvileg non injury related
több mint 14 éve
Most csak én érzek úgy, hogy ebből kib###ott nagy meltdown lehet következő pár meccsen?
több mint 14 éve
A kórházteamBurnett, Morgan S Hand LP LP LP probable
Clifton, Chad T Knee / Hamstring Out Out Out Out
Dominguez, Ray G/T Not Inj. Related - - DNP probable
Lattimore, Jamari LB Shoulder DNP DNP DNP Out
Matthews, Clay LB Quadricep DNP LP DNP probable
Neal, Mike DE Knee Out Out Out Out
Newhouse, Marshall T Not Inj. Related - - DNP probable
Pickett, Ryan DE Concussion - - DNP questionable
Quarless, Andrew TE Knee FP FP FP probable
Shields, Sam CB Concussion DNP DNP DNP doubtful
Sitton, Josh G Knee DNP LP DNP probable
Woodson, Charles CB Foot / Knee LP LP LP probable
Zombo, Frank LB Knee Out Out Out Out
több mint 14 éve
Hmm... egy normális depht charton lehet még én is Bush előtt lennék CB-ként 😂pont most olvastam valahol egy cikket, hogy Bush és Lee is House előtt van a depth charton :/Szobi22"Pickett has concussion"gamerkrEz meg pláne nem jó, ha nem megy át a teszten, akkor érdekes lesz a fal...
Wynn - Raji - Wilson - Green, s ha nincs Shields, érdekes lesz. Bush is sokat lesz fent 😕 Akkor már inkább House és D.J. Smith (vagy M.D. Jennings) legyen a nickel-dime páros.LN
Remélem a következő drafton a D kap kiemelt jelentőséget, mondjuk ILB, CB, DL, CB, DL, S sorrendben 😀 Úgyis lesz vagy 10 pick, lehet majd cserélgetni felfelé.
Zombo amilyen sérülékeny, Walden meg amennyire hurka passrush-ban, kellene valami. Nem is értem, hogy Elmore hogy nem maradt a keretben. Csapattársa Reed egészen jól nyomta a hétvégén. Anno reméltem, hogy őt hozzuk második körben (mondjuk Cobb nyerőnek tűnik eddig).