Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 14 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
MM: Mike Neal had a surgical procedure yesterday and will miss significant time 😕gamerkr
csak nehogy Harrell 2 legyenSzobi22
pont ugyanez ugrott be mikor görgettem vissza és megláttam... hozni kell D-linemant, nem vitásGergőbácsi
Ha nem is kerül IR-re Neal, akkor is kell, erre mertem Olshansky-t javasolni, azt hiszem épp FA.
Másrészt meg akkor -1 OLB, abból van 6, más poszton nem nagyon látok "felesleget". Az vagy Jones vagy Lattimore lenne szerintem.

Leszedtem a hivatalos Packers app-ot androidra, kicsit lassú, és nem frissít magától, de azért valamennyire használható.
Abban pl azt látom, hogy szerdán a sérültlista
LP: Clifton, Finley, House, So'oto
FP: Taylor
O: Neal, Zombo
DNP: Williams
több mint 14 éve
MarioAna 1 997
(habár a Saints ellen nem villogott a def.)tüsi91
Pont annyit nyújtott amennyit kell, én nem bánom ha minden meccsen kapunk 30at, csak az O szerezzen 40et 😀 . Meg amikor clutch helyzet van akkor szedjük össze magunkat, mint Saints elleni utolsó mp-ben 😊.

Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 381 — Packers Suicide Squad
MM: Mike Neal had a surgical procedure yesterday and will miss significant time 😕gamerkr
pont ugyanez ugrott be mikor görgettem vissza és megláttam... hozni kell D-linemant, nem vitás

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Azért érdekes lenne,ha Newton meglepne titeket. Benne van a pakliban azért.Amadeus91
Szerintem Newton megtudja a hétvégén mi az az NFL... Az Arizona védelme és a Packers védelme közt ég és föld a különbség (habár a Saints ellen nem villogott a def.)
több mint 14 éve
kobalu91 945 — Scientist
Teddy Thompsonék úgy tűnik 2008-ban Sancheznek is munkát adtak 😀 (mondjuk ezzel azért lehet bőven vitatkozni) 😀
http://www.nfl.com/videos/buffalo-bills/09000d5d8223e162/N-if-L-What-if-Favre-stayed-a-Packer
több mint 14 éve
kobalu91 945 — Scientist
Semmi nagy mellény de én nagyon sima eredményt várok, Newton első meccse volt de szvsz élete meccse is egyben, nem kell tőle félni. Persze ha a srácok is hasonlóan gondolkodnak akkor lehet gond, láttunk már erre példát, mégiscsak NFL-ben vagyunk ugye. A reálitás a minimum 15-20 pont különbség.JayB
Én is egyetértek veled, azért a Cards D-jét (relatíve) könnyebb olvasni, mint a miénket. Capers bácsi úgyis elővarázsol majd olyan váratlan blitzeket a kalapból, hogy Cam nem mindig fog tudni reagálni rá, akármilyen mozgékony.
A Panthers védelmében Beason kiesésével arra is jó esélyt látok, hogy Starksnak nagy meccse lesz majd.
több mint 14 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
Woodson 10000 pénzes büntetést kapott a boxért, remélem ezzel kiengedte a fáradt gőzt és a játékra koncentrál.

Kicsit azért tartok a hétvégi meccstől, nehogy nagymellénnyel menjünk ki a pályára, tényleg láttunk már olyant, hogy papírforma győzelmet balf...oskodtunk el. Továbbra is abban bízom hogy a D odateszi magát, viszont nem várok nagy pontkülönbégű wint.

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Áron lett az NFC-ben a hét támadójátékosa.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 356
Azért érdekes lenne,ha Newton meglepne titeket. Benne van a pakliban azért.
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 798
Semmi nagy mellény de én nagyon sima eredményt várok, Newton első meccse volt de szvsz élete meccse is egyben, nem kell tőle félni. Persze ha a srácok is hasonlóan gondolkodnak akkor lehet gond, láttunk már erre példát, mégiscsak NFL-ben vagyunk ugye. A reálitás a minimum 15-20 pont különbség.
több mint 14 éve
Ha nem tudni meddig nem lesz egészséges, hozzuk ide szerintem Olshanskyt. Tudom, hogy sokszor van fent csak 2 DL, de akkor is, vékonyka lesz így a depth. Neal meg gyógyuljon fel teljesen, ne járjon úgy mint Beason a hétvégén.

Ha már Panthers.. Megnéztem a meccset, Newton, ha van ideje, akkor elég jól hajigál, megtalálja a célpontjait, bár néha meglepheti egy-egy keresztező CB. Nagyon erős a TE játék (mondjuk Olsen-Shockey párossal nem meglepő), mellé még 2 WR is van a tarsolyban. Kemény lesz.
Rendes passrush kell (nem two-minute drill féle...😀 ) és akkor meglesz.

Ellenben a védelem Beason hiánya miatt sebezhetőbb, lehet futkorászni, majd néhány jó passz és TD 😊
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
csak nehogy Harrell 2 legyen

több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 697 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
MM: Mike Neal had a surgical procedure yesterday and will miss significant time 😕

több mint 14 éve
kobalu91 945 — Scientist
Cobb gyorsan belekerült a Sports Science-be 😀
http://www.youtube.com/watch?v=Xr-3lludjq8
több mint 14 éve
kobalu91 945 — Scientist
Rodgers az NFC POTW. Ezt nem vártam 😊
több mint 14 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 381 — Packers Suicide Squad
A Forbes magazin legfrissebb számából.

How The Green Bay Packers Became Football's Most Improbable Financial Juggernaut
http://www.forbes.com/sites/jeffbercovici/2011/09/07/the-power-of-the-packers/Szabler
Szabler, köszönet ezért a jó kis cikk-linkért.

Mindig kurva jó látni szurkolókat x számmal, és egy laza "OWNER" felirattal látni a meccseken. Mekkora ez már....
Tényleg örömteli ilyen mértékú szurkolóközpontúságot látni, lehet, hogy egy kicsi irigységet is okoz más csapatoknak és azok szurkolóinak, ha máshol nem, hát tudat alatt.
Elgondolkoztam azon, hogy kellene rendelni/csináltatni egy Packers mezt, "PÁRTOLÓ TAG" felirattal.

Cheers to the most passionate fans in the NFL! :cool:

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
A Forbes magazin legfrissebb számából.

How The Green Bay Packers Became Football's Most Improbable Financial Juggernaut
http://www.forbes.com/sites/jeffbercovici/2011/09/07/the-power-of-the-packers/

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
Jamarcu.. öö, Cam Newton barátunknak elég nagy az arca a tegnapi produkciója után, azt hiszem jó lenne ha Raji egy kicsit ráülne az arcára jövő héten... 😀kobalu91
meg lesz oldva 😂 szerintem ez direkt jól jön nekünk, kicsit feltüzeli a D#-t

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 14 éve
Ha lejön, megnézem, este megkapok havertól kb. 8 meccset. TYT elvtársak ügyödtek 😊 Reggelig megnézek egykettőt, a Pantherst biztosan. A másik lehet, hogy a Bears lenne, de még nincs fent.

Newton 77 yardos passza nem volt semmi, az emberke teljesen üresen kapta, volt vagy 3-4 yard előnye. Az látszik szép erős karja van.

Tramon remélem felépül, ha nem, Lee lesz pályán gondolom.
több mint 14 éve
kobalu91 945 — Scientist
Srácok, azt hiszem nem a csapatnál van Super Bowl hangover, hanem nálunk, a fanoknál... A mi topikunkba volt legrégebben írva az összes csapat közül... 😀 túl jó dolgunk van, "we have a pretty good squad..." :cool:

Jamarcu.. öö, Cam Newton barátunknak elég nagy az arca a tegnapi produkciója után, azt hiszem jó lenne ha Raji egy kicsit ráülne az arcára jövő héten... 😀
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 798
Na, megnéztem én is felvételről mert élőben nem tudtam. már mindent leírtatok előttem szóval én is csak 2 dolgot emelnék ki: meg kell csinálni a szereléseket, és pass rush kell.
Egyébként meg végre foci és végre megint Packers! :cool:Hall Of Green
Ez az egy, amit sosem értek..
Most is volt olyan play, hogy egyértelmű passz, 3 és sok, és megy 3 ember siettetni. Esélyük sincs odaérni, Brees megkávézik és jól passzol.
Walden tűrhető volt, CM-re nagyon figyeltek. Kíváncsian várom So'oto-t, szerintem jobb lehet, mint Walden. Na és persze jöjjön vissza Zombooo 😀LN
Two minute drill-nél D oldalon ezt az összes komolyabb irányító ellen eljátszuk és még SOSE jött be 😀
több mint 14 éve
Cobb lesz az eső 1990-es születésű játékos aki pályára lép az NFL-ben.

Csak hogy ne kerüljünk legalulra a topic listában 😛JayB
jézusom, az olyan idős, mint én. paraSzobi22
belegondolni is félelmetes...

Hall Of Green
Nekem mondjátok? Majdnem befejeztem az általánost, mire megszületett....
több mint 14 éve
Na, megnéztem én is felvételről mert élőben nem tudtam. már mindent leírtatok előttem szóval én is csak 2 dolgot emelnék ki: meg kell csinálni a szereléseket, és pass rush kell.
Most is volt olyan play, hogy egyértelmű passz, 3 és sok, és megy 3 ember siettetni. Esélyük sincs odaérni, Brees megkávézik és jól passzol.
Walden tűrhető volt, CM-re nagyon figyeltek. Kíváncsian várom So'oto-t, szerintem jobb lehet, mint Walden. Na és persze jöjjön vissza Zombooo 😀LN
Hát ha Zombo visszatér akkor szerintem nem kérdés hogy ő lesz a kezdő, kivéve ha addig Walden vagy So'oto átmegy sackgyárba 😀 Egyébként DL nem volt olyan rossz. Raji még mindig egy állat és a futásokat szétszedi, Wynn is pozitív volt, Pickett meg a végén lehozta kilóból 😀 Neal mennyit fog kihagyni előreláthatólag? remélem ha visszatér hozzátud majd tenni.Hall Of Green
Hát, ahhoz képest, hogy azt mondták, csak a PS utolsó meccseit hagyja ki, már sokat. Csak legyen rendben a térde, talán a Panthers ellen annyira nagy szükség nem lesz rá. Talán Tramonra sem, szóval csak akkor jöjjön vissza, ha teljesen egészséges.
A DL szerintem futás ellen jobb volt, mint tavaly átlagban, de egyelőre ez még csak az első hét.
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Hát ha Zombo visszatér akkor szerintem nem kérdés hogy ő lesz a kezdő, kivéve ha addig Walden vagy So'oto átmegy sackgyárba 😀 Egyébként DL nem volt olyan rossz. Raji még mindig egy állat és a futásokat szétszedi, Wynn is pozitív volt, Pickett meg a végén lehozta kilóból 😀 Neal mennyit fog kihagyni előreláthatólag? remélem ha visszatér hozzátud majd tenni.

több mint 14 éve
Walden tűrhető volt, CM-re nagyon figyeltek. Kíváncsian várom So'oto-t, szerintem jobb lehet, mint Walden. Na és persze jöjjön vissza Zombooo 😀