Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 5 éve
Egy baj van vele: eltapsolt egy 4. kört tök fölöslegesen. Hogy ő ennyire sz*r GM vagy itt így mérnek egyes játékosokat azt nem tudom, mert Demaryus Thomasért is adtak egy 4. kört fél idényre (amiből annyi se lett végül), pedig akkor még volt GM.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Nem tudom, szerintem ez egy teljesen jó húzás volt BoB-tól.Ordenare nagy lyuk? Hol? Csak mert ha ordenare nagy lyuk volt a poszton, akkor egesz nyaron az volt, tekintve, hogy Foreman evek ota folyton serul, meg lusta is, marpedig itt az FO semmit sem tett azert, hogy hozzon a piacrol futot mondjuk.
Volt egy ordonáré nagy lyuk a rosteren, és most nem vakargatták magukat évekig, hanem megpróbálják rögtön megoldani. Mi a baj ezzel?
DC
Masreszt nem keletkezhet ordenare nagy lyukad akkor, ha egy Foremant vagsz ki, aki eddig az egvilagon semmit sem csinalt kb. az NFL-ben. Harmadreszt 3-4. kort nem adsz egy 400 yardos futokert, amikor Philadelphiaban 2020-as 6. korokert olyan futo erkezik peldaul, aki valamit mar le is rakott az asztalra. Es meg fiatalabb is, mint Johnson.
Raadasul lehetett volna BOB-nak annyi erzeke az uzlethez, hogy Johnson hetekkel ezelott cseret kert a Brownstol, amely nem is szamolt vele, es a felek mar szabadulni akartak egymastol, ezek utan meg vegkepp nem adsz ennyit valakiert, aki amugy sem kivanatos szemely az elado felnel.
Szerintem ezzel a biznisszel eleg sok baj van.
több mint 5 éve
Nem tudom, szerintem ez egy teljesen jó húzás volt BoB-tól.Volt egy ordonáré nagy lyuk a rosteren, és most nem vakargatták magukat évekig, hanem megpróbálják rögtön megoldani. Mi a baj ezzel?
több mint 5 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000001039682/article/browns-trade-duke-johnson-to-texans-for-2020-pickLol. Ez a csere gyonyoruen ramutat, hogy BOB segghulye a GM-kedeshez.
LanceVance
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
1 2020-as 4. körös pickért jött Duke Johnson
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
A Colts szerződtette Foremant, így legalább 2szer tud bizonyítani ellenünk, ha bent marad a csapatba...
több mint 5 éve
kinéz egy fű alatti Shaddy tréd
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Biztos csakwww.nfl.com/news/story/0ap3000001038941/article/roundup-houston-texans-waive-rb-donta-foremanOlyanokat írnak hogy állandóan késett, nem jelent meg csapatmegbeszéléseken, edzésen nem akart blokkolni, és nem akart az ST-ben játszani, az edzők meg ezt elunták.
Azt írják nem voltak megelégedve vele... Így a RB poszt nagyon gyenge lett. Kíváncsi vagyok van e tervük, hogy kit hoznak helyette, mert ez így karcsú lesz.
Merlin85
LanceVance
Szerkesztette: steelwolf
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Ha így volt, akkor valamennyire érthető, de hamarabb kellett volna gondolkodniuk, mert így ez a vaskos állomány maradt Miller mögött Damarea Crockett, Josh Ferguson, Karan Higdon, Buddy Howell és Taiwan Jones. Hosszú szezon lesz.Megjegyzem BOB még 9 napja odákat zengett Foreman 'explosiveness'-éről.
Szerkesztette: hétszilvafás adam8
több mint 5 éve
LanceVance
1 387
www.nfl.com/news/story/0ap3000001038941/article/roundup-houston-texans-waive-rb-donta-foremanOlyanokat írnak hogy állandóan késett, nem jelent meg csapatmegbeszéléseken, edzésen nem akart blokkolni, és nem akart az ST-ben játszani, az edzők meg ezt elunták.
Azt írják nem voltak megelégedve vele... Így a RB poszt nagyon gyenge lett. Kíváncsi vagyok van e tervük, hogy kit hoznak helyette, mert ez így karcsú lesz.
Merlin85
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
több mint 5 éve
Foremant két szezon utan kivágták. Hiába az achilles szakadás, egy harmadik köröst ennyi idő után elküldeni kb bizonyítási lehetőség nélkül elég amatőr dolog. BoB gmként sem váltja meg a világot.
több mint 5 éve
Ha a "na bumm"-ot nem teszed oda, még teljesen korrekt is lett volna a kijelentés. Így meg csak félvállról bemondtad a tuti egy teljesen szubjektív témába. 😊Szerintem meg Juliónál nem jobb senki, na bumm 😊Én meg egy riválisról beszélek, és szerintem sem jobb egyikőjük sem 😊Hopkins csak 11 a top 100as listán, amit semmit sem jelent, de azért szerintem simán a top 10ben kellett volna lennie... (én kb. 4-5. helyre vártam)Lehet hogy kicsit haza beszélek de Julio Jones aki 9.ik lett szerintem nem jobb mint Nuke, ahogy AB sem aki a 7.ik.
youtu.be/ZNpzf1V_erk
Watt 12.-ik:
youtu.be/NPDVEjZF_Y0
Merlin85
LanceVance
kristóf17
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Szerintem meg Juliónál nem jobb senki, na bumm 😊Én meg egy riválisról beszélek, és szerintem sem jobb egyikőjük sem 😊Hopkins csak 11 a top 100as listán, amit semmit sem jelent, de azért szerintem simán a top 10ben kellett volna lennie... (én kb. 4-5. helyre vártam)Lehet hogy kicsit haza beszélek de Julio Jones aki 9.ik lett szerintem nem jobb mint Nuke, ahogy AB sem aki a 7.ik.
youtu.be/ZNpzf1V_erk
Watt 12.-ik:
youtu.be/NPDVEjZF_Y0
Merlin85
LanceVance
kristóf17
több mint 5 éve
Én meg egy riválisról beszélek, és szerintem sem jobb egyikőjük sem 😊Hopkins csak 11 a top 100as listán, amit semmit sem jelent, de azért szerintem simán a top 10ben kellett volna lennie... (én kb. 4-5. helyre vártam)Lehet hogy kicsit haza beszélek de Julio Jones aki 9.ik lett szerintem nem jobb mint Nuke, ahogy AB sem aki a 7.ik.
youtu.be/ZNpzf1V_erk
Watt 12.-ik:
youtu.be/NPDVEjZF_Y0
Merlin85
LanceVance
több mint 5 éve
LanceVance
1 387
Hopkins csak 11 a top 100as listán, amit semmit sem jelent, de azért szerintem simán a top 10ben kellett volna lennie... (én kb. 4-5. helyre vártam)Lehet hogy kicsit haza beszélek de Julio Jones aki 9.ik lett szerintem nem jobb mint Nuke, ahogy AB sem aki a 7.ik.
youtu.be/ZNpzf1V_erk
Watt 12.-ik:
youtu.be/NPDVEjZF_Y0
Merlin85
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Hopkins amúgy az egyetlen támado 99-es OVR-lal a Maddenben idén 😀
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
Hopkins csak 11 a top 100as listán, amit semmit sem jelent, de azért szerintem simán a top 10ben kellett volna lennie... (én kb. 4-5. helyre vártam)youtu.be/ZNpzf1V_erk
Watt 12.-ik:
youtu.be/NPDVEjZF_Y0
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
Első játékosunk az idei top 100as listán:youtu.be/KmOaPdpl0_M
Szerkesztette: Merlin85
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
Ma van Andre Johnson születésnapja.🙌 14,185 career receiving yards + 70 career TD
🙌 7x Pro Bowler with the Houston Texans
🙌 Only player in history with 60+ receptions in his first 8 seasons
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
Hopkins mindent el tud kapni 😀másik jó hír BoB mesterről...
fuzovelkifele.com/2019/07/bill-obrien-miatt-nem-kap-hosszu-tavu-szerzodest-jadeveon-clowney/
Szerkesztette: Merlin85