Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 5 éve
gabor25
5 144
www.instagram.com/p/Bqupgj2ga4v/De kar hogy nem T.J. Watt. Bar lehet hogy elirtak. :-P Haha.
LanceVance
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
The Houston Texans signed the following player to the active roster from the practice squad: Roderick Johnson, TThe Houston Texans placed the following player on the Reserve/Injured list: Brennan Scarlett, OLB
www.houstontexans.com/news/transactions-texans-sign-t-roderick-johnson
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
Hát igen az a nyavalyás Oline 😀 De a rájátszásban mát bármi megtörténhet, lehet hogy olyan jó lesz a védelem, hogy simán behúznak győzelmeket, vagy lehet, hogy mindját az első meccsen csúnya vereséget szenvednek. Akárhogy is alakul, 0-3ról idáig eljutni nem volt könnyű feladat, jó kis csapat ez! 😊
több mint 5 éve
LanceVance
1 387
Le a kalappal a csapat előtt. A D elképesztő volt, az előnyt pedig nem szórakoztuk el, szépen le lett managelve az egész meccs, Watson pedig nem csinált semmi őrültséget, szép volt! Következő meccsen bebiztosíthatjuk a csoportgyőzelmet, ezt se gondoltam volna 3 hét után 😀 , a srácok rendesen ránk cáfoltak.
Szerkesztette: LanceVance
több mint 5 éve
Nagyon szép teljesítmény volt a mai. Ráadásul szorult helyzetben most a Texans oldalán állt a szerencse. Teljesen komplett volt a csapat. Mind a támadósor, mind a védelem és ST nagyon jól működött. Watson okosan vigyázott a labdára, most nem hajigálta el ha jött a nyomás. Mayfield két eladott labdája sima rookie hiba. A tökös gyereket megeszi a védelem, gyorsan helyre akarja hozni. Ez lett belőle. 9-3. a csoport győzelem egyre közelebb.
Ami Clowney szerződését illeti: Mi, akik vasárnaponként leülünk megnézni a meccset, néha látjuk, hogy Clowney jó formában van, jönnek a hitek, máskor el-eltűnik. Amit viszont így nem láthatunk, csak sok-sok playenkénti visszanézés után derülne ki, hogy mekkora hatása is van egy adott meccsre. Pl nem az ő irányába megy a futás, sokszor kettőzik, visszaáll zónázni, így nagyon sok playből kieshet. De ezekkel mind hatással van a játékra. Vagy nyomást gyakorol ami miatt hamarabb dobja el az irányító a labdát, amiből pick lesz, stb.
Száraz statok nyelvén:
Clowney a Browns elleni meccs előtt 592 snapet volt a pályán. Ebből 199szer futást hívtak, 385ször passzt, 8szor visszalépett zónázni. 33 nyomást gyakorolt, amiből 22 tackle, 19 siettetés, 7 sack, 7 QB hit és 5ször nem sikerült szerelnie.
Ezek alapján a PFF 30. edge rushernek sorolja, ezen belül futás ellen 4., passz ellen 34. Ez nem olyan rossz.
Spotrac egy 6 éves és 100milliós szerződést jósol neki 16milliós évenkénti bérrel, ami az OLB-k között az 5. legjobb fizetés lenne. Ha a posztot nézzük, nem nagyon érdemel más ennél jobb szerződést. Nyilván Clowney érdeke hogy minél többet keressen, így 100milliónál kevesebbért sehová nem fog aláírni.
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
Ha már szembe jött velem ez a cikk, beszélhetünk róla megint egy kicsit.www.nfl.com/news/story/0ap3000000993569/article/eight-expiring-rookie-deals-pay-jadeveon-clowney-dee-ford?campaign=fb-nf-sf203223057-sf203223057&sf203223057=1&fbclid=IwAR0-NgkJE3NZCq1BNn0_K5I1E5loy6njO98ESSiiZPSLf4Z-kBJoGEd-iqA
Clowney-nak új szerződés kell, szerintetek milyen mértékű fizetést érdemelne meg? Valamint a Texans milyen szerződést fog neki ajánlani? Top fizetést akar mint Donald vagy Mack, Cox vagy Watt, vagy megelégszik alacsonyabbal is? Esetleg melyik csapat adná meg neki azt a pénzt mint pl. Macknek?
Jövőre Kareem Jackson és Tyrann Mathieu is FA lesz, egyiket meg kellene tartani, és az Olineba kell hozni vkit/vkiket a FA piacról, csak kicsit jobb neveket mint az idei piacról. Drafton legalább 2-3 csapat fog a Texans előtt Olineba draftolni, de min. 2-3 picket rá kellene szánni a falra + még egy CB sem lenne rossz.
Az én véleményem, hogy Clowney egyelőre nem érdemelne TOP 10es fizetést, majd ha közelebb kerül a DPOY-hez akkor talán...
több mint 6 éve
LanceVance
1 387
Elírás, jó lesz az 2. kiemelésnek a Chiefs mögött. Amúgy a Pats vereség mellett inkább arra kéne rámenni hogy mind az 5 maradék meccsünket hozzuk!A csoportgyőzelem szerintem már megvan, az első kiemelésért kell menni, és bízni abban hogy a Pats legalább egyszer kikap 😊😮
samu09
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
A csoportgyőzelem szerintem már megvan, az első kiemelésért kell menni, és bízni abban hogy a Pats legalább egyszer kikap 😊😮
samu09
több mint 6 éve
LanceVance
1 387
Ha mi megverjük a Coltsot ti pedig hozzátok a következő meccseitek akkor az utolsó forduló Titans-Colts még akár dönthet a WC-ról, soha nem lehet tudni. Amúgy szerintem sem a fumble-ön múlt, mégha rossz is volt az ítélet, a mi futásunk és főleg a D nagyon működött ma. Innentől nekünk a lehető legjobb kiemelés a cél, 5 nyerhető meccsel, nektek pedig még szerintem nem ment el ez a hajó, fel a fejjel, inkább ti mint a Colts 😛Sikerült felkelni hajnalban, és végig fent maradni 😊 Szép munka volt a fiúktól. A vége felé szerintem tiszta fumble volt Watsonnál, nem tudom mit szívtak a szagértők a visszanézésnél.Gratula a győzelemhez! A fumblit korrekten írod, respekt! Szerintem is a mienk lett volna, de nem azon múlt. Ha visszakapjuk a labdát, akkor is csak halvány esélyünk lett volna felzárkózni. Nincs mese, teljesen megérdemelten nyertetek.
A secondary nem volt valami patent. Fura módon Mariotának csak a garbage timeban volt egy rossz passza. Mindegy a győzelmet nem kell magyarázni.
A csoportgyőzelem szerintem már megvan, az első kiemelésért kell menni, és bízni abban hogy a Pats legalább egyszer kikap 😊
samu09
A döntő momentum szerintem az volt, hogy az EZ előtt nem tudtuk bevinni a labdát, majd jött a 97 yardos futott TD. Az egy KO-val ért fel nekünk. Alapból nem bánom, hogy Vrabel tökös, de már a második eset, hogy jobb lett volna a biztosra menni, itt az FG-ra. Ez van, utólag hiába okos az ember... A csoportgyőzelmet majd a Colts-cal lemeccselitek, nekünk már csak a tisztes helytállás maradt hátra a szezonból. 😕
Nandito
több mint 6 éve
Sikerült felkelni hajnalban, és végig fent maradni 😊 Szép munka volt a fiúktól. A vége felé szerintem tiszta fumble volt Watsonnál, nem tudom mit szívtak a szagértők a visszanézésnél.Gratula a győzelemhez! A fumblit korrekten írod, respekt! Szerintem is a mienk lett volna, de nem azon múlt. Ha visszakapjuk a labdát, akkor is csak halvány esélyünk lett volna felzárkózni. Nincs mese, teljesen megérdemelten nyertetek.
A secondary nem volt valami patent. Fura módon Mariotának csak a garbage timeban volt egy rossz passza. Mindegy a győzelmet nem kell magyarázni.
A csoportgyőzelem szerintem már megvan, az első kiemelésért kell menni, és bízni abban hogy a Pats legalább egyszer kikap 😊
samu09
A döntő momentum szerintem az volt, hogy az EZ előtt nem tudtuk bevinni a labdát, majd jött a 97 yardos futott TD. Az egy KO-val ért fel nekünk. Alapból nem bánom, hogy Vrabel tökös, de már a második eset, hogy jobb lett volna a biztosra menni, itt az FG-ra. Ez van, utólag hiába okos az ember... A csoportgyőzelmet majd a Colts-cal lemeccselitek, nekünk már csak a tisztes helytállás maradt hátra a szezonból. 😕
Music City Miracle
több mint 6 éve
Merlin85
1 407
Én csak az összefoglalót néztem meg. 10-0ig nem nézett ki jól a meccs, utána felébredtek a srácok. Watson 9 különböző embernek osztott ki passzt, végre használták DT-t is. Jó volt látni, hogy Watson újra fut. Miller TD-je nagyon szép volt. Dline nagy formában játszott 6 sack összesen és Watt FF-t is szerzett, secondary nem volt a helyzet magaslatán sok hosszú passzal megégették őket, Colvint nem nagyon láttam a pályán az utolsó playeken kívül.Kár, hogy Luck úgy játszik ahogy, mert így Watt nem lesz az év visszatérője, de örülök, hogy a sérülés előtti formáját tudja hozni.
Amúgy nem csodálkoznék, ha szezon végén bevallanák, hogy Watson térde kb most jött teljesen rendben, mert hogy eddigi meccseken 1 olyan playt nem lehetett látni, ami az ő futására volt megírva, egy ilyen irányítónál elég fura.
Vasárnap a Browns ellen nehezebb dolgunk lesz 😊
Go Texans
több mint 6 éve
Sikerült felkelni hajnalban, és végig fent maradni 😊 Szép munka volt a fiúktól. A vége felé szerintem tiszta fumble volt Watsonnál, nem tudom mit szívtak a szagértők a visszanézésnél. A secondary nem volt valami patent. Fura módon Mariotának csak a garbage timeban volt egy rossz passza. Mindegy a győzelmet nem kell magyarázni.
több mint 6 éve
Merlin85
1 407
Ma visszavágó a Titans ellen. Remélem megnyerik McNair emlékére. Meg jó lenne visszavágni azután a fake punt TD után amit az első meccsen benéztek.Védelembe elvileg visszatér Colvin és Cunningham is. Az Olineból 2en kérdésesek, hogy játszanak-e.
A Denver elleni meccsen használták DT-t, de a múlt heti meccsen alig vette célba Watson, mondjuk lehet, hogy Keke visszatérése miatt.
Amúgy 1925 óta nem volt olyan csapat aki 3 vereséggel kezdet és utána 8 győzelemmel folytatta zsinórba.
Szóval jó meccsre számítok!
Go Texans!
több mint 6 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
R.I.P.
több mint 6 éve
Meghalt az alapító és tulaj, Bob McNair. twitter.com/HoustonTexans/status/1066114153545416705
több mint 6 éve
Győzelmet nem kell magyarázni. Az offensenek muszáj konzisztensebbnek lenni,mert egyébként az nagyon becsülendő és ha egy dolog amiben O'Briennek igaza van azaz,hogy ez a csapat megtalálja az utat,hogy nyerjen. D az továbbra is baba. O'Briennél konzervatívabb playhívót nem tudok mondani az tuti. Tehát az,hogy 3 és 15-re egy oldalra löbbölt passz vagy középső futás jön vagy az 3 és 8-ra a meccsért nem dobat Watsonnal,hanem középső futás. Oké a mai meccsen ez elég volt. De a múltban nem egy meccs van,ahol ezen megy el a meccs. És nem akarok károgó lenni,ne legyen így. De fog még ezen meccs menni.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 6 éve
ezt a meccset meg gyorsan felejtsük el!Naaaa. Reid 101 yard pick6 Hopkins hatalmas td catch védelem meggyötörte az iranyitokat, összességében nem olyan rossz. Nyilván van hova fejlődni mert ez kevés lesz PO-ban de örülni kell a győzelemnek.
LanceVance
Amugy Joe Thiesman is november 18-án sérült le. Vajon mennyi esely volt erre?
több mint 6 éve
LanceVance
1 387
Na akkor vissza van Titans, Browns, Colts otthon, Jets, Eagles idegenben és Jax otthon a végén. 6-0 kicsit túlzás de 4-2 szerintem simán összehozható, ezt a meccset meg gyorsan felejtsük el!