Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 6 éve
Én elsőre azt hittem orvos lett vagy gyógyszerész vagy bármi ami szorosabban kapcsolódik a gyógyításhoz. Persze WP meg minden, de elég tricky cím 😀
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Komolyan mondom, imádom ezt az embert. Legyen ő az új komisszár/elnök/bármi :d
több mint 6 éve
www.instagram.com/p/BjYjeXMgnXL/?taken-by=jjwattAz igen!
LanceVance
több mint 6 éve
Remélem lesznek páran majd inne fk-n is. Kevés Texan van az országban, jó lenne ha megmaradnának 😀
több mint 6 éve
Már csak az érdekelne, hogy ekkora ember, vagy csak a későbbi politikusi karrierjét kezdte felépíteni. Már csak pár év, és megkapjuk a választ...Teljesen mindegy, egy kedves gesztus.
ozibozi
Nem mindig a háttérindokokra kell vadászni.
több mint 6 éve
Már csak az érdekelne, hogy ekkora ember, vagy csak a későbbi politikusi karrierjét kezdte felépíteni. Már csak pár év, és megkapjuk a választ...Bár csak kis hazánk politikusai is hozzá hasonló módon és eszközökkel alapozták volna meg későbbi hírnevűket!😕
ozibozi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
ozibozi
17 189
Már csak az érdekelne, hogy ekkora ember, vagy csak a későbbi politikusi karrierjét kezdte felépíteni. Már csak pár év, és megkapjuk a választ...
több mint 6 éve
Péntek reggel Santa Fe-ban (Houston vonzáskörzetében) iskolai lövöldözés során elhunyt 10 ember, köztünk több tanár is . JJ Watt jelezte, hogy kifizeti az áldozatok temetését. több mint 6 éve
Állítólag BoB lenyilatkozta, hogy Mathieu safety lesz. Ami miatt anno én vakartam a fejem a Reid draftnál. ( Jah és kiderült ,hogy Igor átvert)Mert Reid még nem annyira elhasznált hogy hibrid legyen.
Sixo
több mint 6 éve
Állítólag BoB lenyilatkozta, hogy Mathieu safety lesz. Ami miatt anno én vakartam a fejem a Reid draftnál. ( Jah és kiderült ,hogy Igor átvert)
több mint 6 éve
Eddigi UDFA lista :DB David Bellamy, RB Davin Coleman, OT Anthony Coyle, DE Mason Gentry, WR Steve Ishmael, OT K.J. Malone, DL Kingsley Opara, WR Vyncint Smith, LS Drew Van Maanen
több mint 6 éve
Reid (S) pick ígéretesnek tűnik, néhányan az első kör végére második elejére várták (bár kicsit furálom, hogy a ball skillt említik erősségnek, ehhez képest combineon majdnem minden labdát elejtett). Battleredblogon Rankin-t (OT/OG) írták a legjobb bent maradt offensive falembernek, biztos harcban lesz egy kezdő pozícióért.
Akinst (TE) a mi edzői stábunk edzette a senior bowlon, és ezek szerint tetszett BoB-nak, amit látott.
Coutee (WR) tavalyai 1500 yard, 10 td statja elég meggyőző, valószínű returnként is kipróbáljuk majd.
Ejiofornak (DE) volt egy elég jó 2016-os éve (10+ sack), és videók alapján elég sok pass rush technikát ismer, talán a 4-3 as felállásunkban juthat neki először szerep.
Többiekről nem sok tudok, de a vége az úgyis nagyon lutri.
Összeségében - az első két kör hiánya miatt - valószínű ennek a draft classnak nem lesz túl nagy impactje, de ha már 1 vagy 2 kezdő és stabil backup kiesik belőle, akkor már sikeresnek lesz mondható
több mint 6 éve
3/4 Justin Reid S Stanford3/16 Martinas Rankin C Mississippi St.
3/34 Jordan Akins TE Central Florida
4/3 Keke Coutee WR Texas Tech
6/3 Duke Ejiofor DE Wake Forest
6/37 Jordan Thomas TE Mississippi St.
6/40 Peter Kalambayi EDGE Stanford
7/4 Jermaine Kelly DB San Jose St.
Limitált forrásból szerintem kifejezzen jó lett. Sokkal inkább BPA húzásokat érzek jó pár helyen, bár need posztokra is jöttek azért. Első 5 pick ami leginkább tetszetős számomra , Reid 3. körben nagy steal, 1. kör környéki prospect volt szerintem.
több mint 6 éve
Nagyon bírom Keke Coutee így a 4. kör elejére, gondolom most már akkor BPA megy, mert WR nem feltétlen kellett , bár ki hogy ítéli meg Braxton Millert meg Bruce Ellingtont.
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
TE jött , 3/34re. Én nagyon bírom , blokkolni meg kell tanulni , de elkapásban nagyon jó lesz.Na neki nagyon örülök, tehetséges srac, ráadásul GM játékban a 7/34-es pickkel húztam, nincs csapat ahol hamarabb kezdo lehet 😀 (annak idején Mercilust is én huztam, úgyhogy ez lehet jó ómen 😊.)
Sixo
több mint 6 éve
TE jött , 3/34re. Én nagyon bírom , blokkolni meg kell tanulni , de elkapásban nagyon jó lesz.
több mint 6 éve
Jött OL-be Martinas Rankin. Mint Reid ő is rendkívül sokoldalú , ami nagyon jól jöhet. Bár minden OL poszton bevethető, sanszos , hogy OT lesz mivel az nincs.
több mint 6 éve
Justin Reid . Gondolom box safety-nek szánják Hal helyére ,de majd meglátjuk. Nagy érték a 3. körben.
több mint 6 éve
Plusz azokon a meccseken ahol nem volt teljesen tehetségtelen a védelem ott INT is jött bőven.de az akkor is csak három meccs...Az gáz ha a legoptimistább kimenetel szerint is csak 9-7et tudok elképzelni?Miért vagy ennyire pesszimista? Ha Watson 100%-osan tér vissza, és ugyanazt nyújtja mint tavaly, eaetleg érettebb játékkal megspékelve, a határ a csillagos ég.
samu09
iktriad
sutianap
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
de az akkor is csak három meccs...Az gáz ha a legoptimistább kimenetel szerint is csak 9-7et tudok elképzelni?Miért vagy ennyire pesszimista? Ha Watson 100%-osan tér vissza, és ugyanazt nyújtja mint tavaly, eaetleg érettebb játékkal megspékelve, a határ a csillagos ég.
samu09
iktriad
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Az gáz ha a legoptimistább kimenetel szerint is csak 9-7et tudok elképzelni?Miért vagy ennyire pesszimista? Ha Watson 100%-osan tér vissza, és ugyanazt nyújtja mint tavaly, eaetleg érettebb játékkal megspékelve, a határ a csillagos ég.
samu09
több mint 6 éve
Az gáz ha a legoptimistább kimenetel szerint is csak 9-7et tudok elképzelni?
több mint 6 éve
Idie menetrend 3 prime time meccsel. Szezonnyitó az anyaegyesülettel. A texasi derbi SNF-es lesz.