Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
www.dawgsbynature.com/2014/2/28/5456802/cleveland-browns-salary-cap-understanding-the-89-cash-spendingHát még mindkét csapatnak elég sok pénzt KELL elköltenie a szabályok betartásához, szerintem az oakland-nek és a cleveland-nek (a két fő kérőnek) nem jönne olyan szarul egy 10,5 milliós játékos. Jelenleg a piacon már nincsenek olyan játékosok, akikkel 15-20-25 millió dollárnyi cap helyet kitöltenének...és akkor nem beszéltünk még paycut-ról, amivel lehetne spórolni 1-2 milliót... (elvileg Schaub ennyibe belemenne, ezt olvastam egy forumon. Ehhez annyit kell neki garantálni, hogy ő lesz a kezdő)...sevarafaEnnyire nem vagyok benne a szabályokba ez mit jelent hogy el kell költeni?swatt99
több mint 10 éve
Hát még mindkét csapatnak elég sok pénzt KELL elköltenie a szabályok betartásához, szerintem az oakland-nek és a cleveland-nek (a két fő kérőnek) nem jönne olyan szarul egy 10,5 milliós játékos. Jelenleg a piacon már nincsenek olyan játékosok, akikkel 15-20-25 millió dollárnyi cap helyet kitöltenének...és akkor nem beszéltünk még paycut-ról, amivel lehetne spórolni 1-2 milliót... (elvileg Schaub ennyibe belemenne, ezt olvastam egy forumon. Ehhez annyit kell neki garantálni, hogy ő lesz a kezdő)...sevarafaEnnyire nem vagyok benne a szabályokba ez mit jelent hogy el kell költeni?
több mint 10 éve
szerintem örülnék neki én is, annyira mint Te 😉 😛Én örülnék neki a legjobban ha ez így lenne😀 Meglátjuk Schaub idén nem volt jó de előtte lévő szezonba jól játszott lehet neki is jót tenne egy váltás.swatt99Hát még mindkét csapatnak elég sok pénzt KELL elköltenie a szabályok betartásához, szerintem az oakland-nek és a cleveland-nek (a két fő kérőnek) nem jönne olyan szarul egy 10,5 milliós játékos. Jelenleg a piacon már nincsenek olyan játékosok, akikkel 15-20-25 millió dollárnyi cap helyet kitöltenének...és akkor nem beszéltünk még paycut-ról, amivel lehetne spórolni 1-2 milliót... (elvileg Schaub ennyibe belemenne, ezt olvastam egy forumon. Ehhez annyit kell neki garantálni, hogy ő lesz a kezdő)...sevarafaGondolom mindenkinek ez az érdeke hogy ha nem kell Schaub eltudják passzolni ,de aki megvenné attól se kell elvárni hogy egyből tradelnének érte. Kifognak várni a végsőkig szerintem hogy cutolja őt a Texans mert ilyen fizetést senki nem fog átvállalni.swatt99Ez mind rendben van. Én arra célzok, hogy most van 7 nap a következő pro napig.Ergó most van idő tárgyalni a FA játékosokkal, valamint Schaub kérőivel is. Minél előbb el kell passzolni Schaub-ot, nehogy mások megoldják a QB hiányokat és már ne legyen kereslet Schaubra.én így értettem... tudok június 1-ről, meg ismerem Schaub szerződését... szerintem addig kell eladni amíg még hot topic ez az egész...sevarafaJó lenne lassan dűlőre jutni Schaub-bal kapcsolatban. Talán most, hogy már 2 top QB-nak megvolt a pro day-e, több ideje lesz a vezetőségnek ezzel a témával foglalkoznia. Az következő pár napban nagyobb aktivítást várok a csapattól... Az első feladat Schaub kipaterolása...sevarafaSchaub-al kapcsolatba június 1-ig kell eldönteni mi legyen mert addig nem kerül többe a kivágása mint most akkor meg már érdemes várni hátha valamelyik csapat a csoda folytán mégis tradelné vagy esetleg egy campet még eltölthet nálunk és eladja magát BOB-nak😊 2 pro day után Bortles napjára mondják hogy többet mutatott de egy dobálásból nem kell nagy következtetéseket levonni...és még akkor hol van Johnny Football (márc 27 pro day)😀swatt99
több mint 10 éve
Én örülnék neki a legjobban ha ez így lenne😀 Meglátjuk Schaub idén nem volt jó de előtte lévő szezonba jól játszott lehet neki is jót tenne egy váltás.Hát még mindkét csapatnak elég sok pénzt KELL elköltenie a szabályok betartásához, szerintem az oakland-nek és a cleveland-nek (a két fő kérőnek) nem jönne olyan szarul egy 10,5 milliós játékos. Jelenleg a piacon már nincsenek olyan játékosok, akikkel 15-20-25 millió dollárnyi cap helyet kitöltenének...és akkor nem beszéltünk még paycut-ról, amivel lehetne spórolni 1-2 milliót... (elvileg Schaub ennyibe belemenne, ezt olvastam egy forumon. Ehhez annyit kell neki garantálni, hogy ő lesz a kezdő)...sevarafaGondolom mindenkinek ez az érdeke hogy ha nem kell Schaub eltudják passzolni ,de aki megvenné attól se kell elvárni hogy egyből tradelnének érte. Kifognak várni a végsőkig szerintem hogy cutolja őt a Texans mert ilyen fizetést senki nem fog átvállalni.swatt99Ez mind rendben van. Én arra célzok, hogy most van 7 nap a következő pro napig.Ergó most van idő tárgyalni a FA játékosokkal, valamint Schaub kérőivel is. Minél előbb el kell passzolni Schaub-ot, nehogy mások megoldják a QB hiányokat és már ne legyen kereslet Schaubra.én így értettem... tudok június 1-ről, meg ismerem Schaub szerződését... szerintem addig kell eladni amíg még hot topic ez az egész...sevarafaJó lenne lassan dűlőre jutni Schaub-bal kapcsolatban. Talán most, hogy már 2 top QB-nak megvolt a pro day-e, több ideje lesz a vezetőségnek ezzel a témával foglalkoznia. Az következő pár napban nagyobb aktivítást várok a csapattól... Az első feladat Schaub kipaterolása...sevarafaSchaub-al kapcsolatba június 1-ig kell eldönteni mi legyen mert addig nem kerül többe a kivágása mint most akkor meg már érdemes várni hátha valamelyik csapat a csoda folytán mégis tradelné vagy esetleg egy campet még eltölthet nálunk és eladja magát BOB-nak😊 2 pro day után Bortles napjára mondják hogy többet mutatott de egy dobálásból nem kell nagy következtetéseket levonni...és még akkor hol van Johnny Football (márc 27 pro day)😀swatt99
több mint 10 éve
Hát még mindkét csapatnak elég sok pénzt KELL elköltenie a szabályok betartásához, szerintem az oakland-nek és a cleveland-nek (a két fő kérőnek) nem jönne olyan szarul egy 10,5 milliós játékos. Jelenleg a piacon már nincsenek olyan játékosok, akikkel 15-20-25 millió dollárnyi cap helyet kitöltenének...és akkor nem beszéltünk még paycut-ról, amivel lehetne spórolni 1-2 milliót... (elvileg Schaub ennyibe belemenne, ezt olvastam egy forumon. Ehhez annyit kell neki garantálni, hogy ő lesz a kezdő)...Gondolom mindenkinek ez az érdeke hogy ha nem kell Schaub eltudják passzolni ,de aki megvenné attól se kell elvárni hogy egyből tradelnének érte. Kifognak várni a végsőkig szerintem hogy cutolja őt a Texans mert ilyen fizetést senki nem fog átvállalni.swatt99Ez mind rendben van. Én arra célzok, hogy most van 7 nap a következő pro napig.Ergó most van idő tárgyalni a FA játékosokkal, valamint Schaub kérőivel is. Minél előbb el kell passzolni Schaub-ot, nehogy mások megoldják a QB hiányokat és már ne legyen kereslet Schaubra.én így értettem... tudok június 1-ről, meg ismerem Schaub szerződését... szerintem addig kell eladni amíg még hot topic ez az egész...sevarafaJó lenne lassan dűlőre jutni Schaub-bal kapcsolatban. Talán most, hogy már 2 top QB-nak megvolt a pro day-e, több ideje lesz a vezetőségnek ezzel a témával foglalkoznia. Az következő pár napban nagyobb aktivítást várok a csapattól... Az első feladat Schaub kipaterolása...sevarafaSchaub-al kapcsolatba június 1-ig kell eldönteni mi legyen mert addig nem kerül többe a kivágása mint most akkor meg már érdemes várni hátha valamelyik csapat a csoda folytán mégis tradelné vagy esetleg egy campet még eltölthet nálunk és eladja magát BOB-nak😊 2 pro day után Bortles napjára mondják hogy többet mutatott de egy dobálásból nem kell nagy következtetéseket levonni...és még akkor hol van Johnny Football (márc 27 pro day)😀swatt99
több mint 10 éve
Gondolom mindenkinek ez az érdeke hogy ha nem kell Schaub eltudják passzolni ,de aki megvenné attól se kell elvárni hogy egyből tradelnének érte. Kifognak várni a végsőkig szerintem hogy cutolja őt a Texans mert ilyen fizetést senki nem fog átvállalni.Ez mind rendben van. Én arra célzok, hogy most van 7 nap a következő pro napig.Ergó most van idő tárgyalni a FA játékosokkal, valamint Schaub kérőivel is. Minél előbb el kell passzolni Schaub-ot, nehogy mások megoldják a QB hiányokat és már ne legyen kereslet Schaubra.én így értettem... tudok június 1-ről, meg ismerem Schaub szerződését... szerintem addig kell eladni amíg még hot topic ez az egész...sevarafaJó lenne lassan dűlőre jutni Schaub-bal kapcsolatban. Talán most, hogy már 2 top QB-nak megvolt a pro day-e, több ideje lesz a vezetőségnek ezzel a témával foglalkoznia. Az következő pár napban nagyobb aktivítást várok a csapattól... Az első feladat Schaub kipaterolása...sevarafaSchaub-al kapcsolatba június 1-ig kell eldönteni mi legyen mert addig nem kerül többe a kivágása mint most akkor meg már érdemes várni hátha valamelyik csapat a csoda folytán mégis tradelné vagy esetleg egy campet még eltölthet nálunk és eladja magát BOB-nak😊 2 pro day után Bortles napjára mondják hogy többet mutatott de egy dobálásból nem kell nagy következtetéseket levonni...és még akkor hol van Johnny Football (márc 27 pro day)😀swatt99
több mint 10 éve
Ez mind rendben van. Én arra célzok, hogy most van 7 nap a következő pro napig.Ergó most van idő tárgyalni a FA játékosokkal, valamint Schaub kérőivel is. Minél előbb el kell passzolni Schaub-ot, nehogy mások megoldják a QB hiányokat és már ne legyen kereslet Schaubra.én így értettem... tudok június 1-ről, meg ismerem Schaub szerződését... szerintem addig kell eladni amíg még hot topic ez az egész...Jó lenne lassan dűlőre jutni Schaub-bal kapcsolatban. Talán most, hogy már 2 top QB-nak megvolt a pro day-e, több ideje lesz a vezetőségnek ezzel a témával foglalkoznia. Az következő pár napban nagyobb aktivítást várok a csapattól... Az első feladat Schaub kipaterolása...sevarafaSchaub-al kapcsolatba június 1-ig kell eldönteni mi legyen mert addig nem kerül többe a kivágása mint most akkor meg már érdemes várni hátha valamelyik csapat a csoda folytán mégis tradelné vagy esetleg egy campet még eltölthet nálunk és eladja magát BOB-nak😊 2 pro day után Bortles napjára mondják hogy többet mutatott de egy dobálásból nem kell nagy következtetéseket levonni...és még akkor hol van Johnny Football (márc 27 pro day)😀swatt99
több mint 10 éve
Jó lenne lassan dűlőre jutni Schaub-bal kapcsolatban. Talán most, hogy már 2 top QB-nak megvolt a pro day-e, több ideje lesz a vezetőségnek ezzel a témával foglalkoznia. Az következő pár napban nagyobb aktivítást várok a csapattól... Az első feladat Schaub kipaterolása...sevarafaSchaub-al kapcsolatba június 1-ig kell eldönteni mi legyen mert addig nem kerül többe a kivágása mint most akkor meg már érdemes várni hátha valamelyik csapat a csoda folytán mégis tradelné vagy esetleg egy campet még eltölthet nálunk és eladja magát BOB-nak😊 2 pro day után Bortles napjára mondják hogy többet mutatott de egy dobálásból nem kell nagy következtetéseket levonni...és még akkor hol van Johnny Football (márc 27 pro day)😀
több mint 10 éve
Jó lenne lassan dűlőre jutni Schaub-bal kapcsolatban. Talán most, hogy már 2 top QB-nak megvolt a pro day-e, több ideje lesz a vezetőségnek ezzel a témával foglalkoznia. Az következő pár napban nagyobb aktivítást várok a csapattól... Az első feladat Schaub kipaterolása...
több mint 10 éve
Valamelyik nap amikor láttam hogy Powe FA még be is akartam írni, hogy nem lennék meglepve ha Crennel idehozná backupnak. Kansaben is az volt nála, így elvileg ismeri a rendszerét, valószínű olcsó is, de több játékidőre nem számíthat ideális esetben mint amennyit tavaly McClain kapott. Az ő rosterhelyét örökölheti szerintem.GabrielLassan ideje lenne kitalálni, ki lesz a kezdő NT...A csere már megvan oké, de prioritás szerint inkább az elsőt kellett volna leigazolni. De aztán lehet ő kezd, ki tudja. Le nem írom, mert ahogy olvasgattam tényleg a második körbe várták, a KC ben meg Poe-t elég nehéz kiszorítani, talán ezért játszott keveset, bár ezt nem tudom mert a KC rosterét nem követtem teljes figyelemmel...
több mint 10 éve
Gabriel
525
Valamelyik nap amikor láttam hogy Powe FA még be is akartam írni, hogy nem lennék meglepve ha Crennel idehozná backupnak. Kansaben is az volt nála, így elvileg ismeri a rendszerét, valószínű olcsó is, de több játékidőre nem számíthat ideális esetben mint amennyit tavaly McClain kapott. Az ő rosterhelyét örökölheti szerintem.
több mint 10 éve
Ma volt UCF pro dayBill Obrien on Bortles: "it was a good workout. He made all the throws. Shoes good footwork. I was impressed."
több mint 10 éve
Powet drafton második körbe is várták. Aztán hatodikban kelt el (idős és hihetetlen ostoba volt). Ezért emlékezhetnek rá páran.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Szerintem jó választás, collegeban bírtam.adam8vélhetően nem fog kezdeni...vagy?
több mint 10 éve
Ha jól emlékszem, már a 2011-es draftnál is nézegettem, ha NT húznánk. Túl sokra nem emlékszem, de ahogy elnézem nem váltotta meg a világot Kansasban.A KC volt NT-je Jerell Powe az első FA igazolásunksevarafaBe kell vallanom lof@aszt sem tudok róla...sevarafa
több mint 10 éve
A KC volt NT-je Jerell Powe az első FA igazolásunksevarafaBe kell vallanom lof@aszt sem tudok róla...
több mint 10 éve
A KC volt NT-je Jerell Powe az első FA igazolásunk
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
"A Texans megpróbálja elcserélni Schaubot a Browns (34M$ a sapka alatt) - Raiders (51M$) duó valamelyikével. Amennyiben ez sikerül (vagy kivágják), akkor érdeklődnének a Jetsnél Mark Sanchez iránt." ??????????????????????
több mint 10 éve
Ahogy nézem Bridgewaternek a hosszú labdái voltak inkább pontatlanok, és azért így is összehozott egy 85% pontossági szintet. Talán az is bezavart neki, hogy meg volt fázva, nem tudom, de a combineos blama után jó lett volna, ha itt el tudta volna oszlatni a kétségeket. Ez nem jött össze, de azért még nem írnám le, valszeg lesz privát workoutja velünk, ott javíthatDCPersze sok minden bezavarhat, de eddig 2 lehetőségből nem tudott felmutatni jó teljesítményt. Az elsőt meg sem próbálta, amásodikon meg csak elment. Kap még egy lehetőséget egy esetleges privát edzésen, de nem ott kell jónak lenni. A nyomás a combine-on lett volna rajta, a nyomás most volt rajta. Akkor nem lesz akkora nyomás, amikor csak a 1 csapat nézi a teljesítményét, ráadásul fenn sem lesz a neten a teljesítménye... Akkor kell jónak lenni, amikor ezt elvárják tőle. Otthon a sufniban (ahol senki nem látja) lehet hogy Sanchez is INT nélkül dobál, de a meccseken már nem... Lehet bármennyire jó Teddy egy privát edzésen, a volumene, fontossága fel sem érhet egy combine sikerhez, de még csak a pro day-hez sem...
(Amúgy nincs bajom Teddy-vel 😊 még ha pont az ellenkezője is látszik. Egyszerűen csak nem 1/1 kaliber, még akkor sem ha ő a legjobb QB a class-ban)
több mint 10 éve
Ahogy nézem Bridgewaternek a hosszú labdái voltak inkább pontatlanok, és azért így is összehozott egy 85% pontossági szintet. Talán az is bezavart neki, hogy meg volt fázva, nem tudom, de a combineos blama után jó lett volna, ha itt el tudta volna oszlatni a kétségeket. Ez nem jött össze, de azért még nem írnám le, valszeg lesz privát workoutja velünk, ott javíthat
több mint 10 éve
azért Ian Rapoport nem szokott dolgokat kitalálni...Ezt nem akarom elhinni:kamusamu09
www.stateofthetexans.com/blog/2014/03/17/report-texans-to-add-mark-sanchez-to-the-quarterback-interest-list/sevarafa
több mint 10 éve
Ezt nem akarom elhinni:kamu
www.stateofthetexans.com/blog/2014/03/17/report-texans-to-add-mark-sanchez-to-the-quarterback-interest-list/sevarafa