Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Megvolt tegnap Johnny pro day-e is. Hát meg kell mondjam, hogy eléggé rendben volt a dolog. Lábmunkája nagyon profi lett. Látszik, hogy kurva sokat készült mostanában és szerintem a mély labdáira sem lehetett panasz. Ez a gyerek kurvára nem lesz bust szerintem.Megnéztem újra Bridgewater és Bortles pro day-ét is. Teddy-nél semmi különöset nem láttam, tette a dolgát, hozta azt ami várható volt. Bortles...hát a lábmunkája nagyon messze van még a jótól. Igen darabos, leginkább úgy lehetne jellemezni, ellenben viszont szerintem neki voltak a legjobb labdái. Hatalmas erővel tudja eldobni.
Akiről meg igen kevés szó esik..nem is értem miért, főleg ha szóba jön az nfl ready szó...Ez számomra egyértelműen AJ McCarron. Igen, mondjuk az valószínű, hogy game manager szintnél nem lesz több, de annak kiváló lehet.
több mint 10 éve
még egy szezont se tudott végig játszani szegény pedig...Cushingnak sípcsonttörése és szalagszakadása volt ugye?Szurkolói szemmel élvezetes nézni a játékát, egyszer maradhatna egészséges.undisputedly
Ma jelentették hogy 100%-os.
www.battleredblog.com/2014/3/25/5548074/brian-cushing-is-healthy-and-still-totally-jackedsamu09
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Szívemből szóltál.Cushingnak sípcsonttörése és szalagszakadása volt ugye?Szurkolói szemmel élvezetes nézni a játékát, egyszer maradhatna egészséges.undisputedly
www.battleredblog.com/2014/3/25/5548074/brian-cushing-is-healthy-and-still-totally-jackedsamu09
több mint 10 éve
Cushingnak sípcsonttörése és szalagszakadása volt ugye?Szurkolói szemmel élvezetes nézni a játékát, egyszer maradhatna egészséges.
több mint 10 éve
Cushingnak sípcsonttörése és szalagszakadása volt ugye?Ma jelentették hogy 100%-os.
www.battleredblog.com/2014/3/25/5548074/brian-cushing-is-healthy-and-still-totally-jacked
több mint 10 éve
www.battleredblog.com/2014/3/24/5542906/2014-nfl-draft-bill-obrien-eludes-to-drafting-qb-after-first-roundAbszolút ugyanezt érzem, amit a cikk ír. Szerintem NEM QB-t draftolunk az 1/1-el...
több mint 10 éve
Hát kinek mi... én álmomban nagyon örültem neki, mert elhoztuk Clowney-t és Bortles-t is 😀 Többre nem emlékszem 😀az nem érné meg 😀samu09Egyébként ez a 11 pick elgondolkodtató. Egyrészt oké, gyakorlatilag minden csapatrészt mélyíthetünk. DE, NT, OLB, ILB, CB, S a védelembe 6 pick. QB, RB, WR, TE, és 1 O-lineman. Ez lehet OT, vagy OG. Ez függ attól marad-e Wade Smith, és hogy áll Williams és Quessenberry.Hát igazad van. A drafton a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Kíváncsi vagyok mi lesz... Quessenberry-től én sokat vártam, nagyon sajánltam, hogy tavaly kiesett. Tényleg elképzelésem nincs mi lesz itt, de talán még a vezetőségnek sincs 😀 ... Jól kellene bánni ezzel a sok cédulával...Egyik nap azt álmodtam, hogy feltradeltünk az 1/2-re... 😀 adtunk érte egy idei második és negyedik kört, meg egy jövő évi 1. kört... 😀sevarafa
DE lehet 1/1 mondjuk Seva kedvence Clowney, majd feltrade még QB-ért? Érdekes helyzet.Gabriel
több mint 10 éve
az nem érné meg 😀Egyébként ez a 11 pick elgondolkodtató. Egyrészt oké, gyakorlatilag minden csapatrészt mélyíthetünk. DE, NT, OLB, ILB, CB, S a védelembe 6 pick. QB, RB, WR, TE, és 1 O-lineman. Ez lehet OT, vagy OG. Ez függ attól marad-e Wade Smith, és hogy áll Williams és Quessenberry.Hát igazad van. A drafton a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Kíváncsi vagyok mi lesz... Quessenberry-től én sokat vártam, nagyon sajánltam, hogy tavaly kiesett. Tényleg elképzelésem nincs mi lesz itt, de talán még a vezetőségnek sincs 😀 ... Jól kellene bánni ezzel a sok cédulával...Egyik nap azt álmodtam, hogy feltradeltünk az 1/2-re... 😀 adtunk érte egy idei második és negyedik kört, meg egy jövő évi 1. kört... 😀sevarafa
DE lehet 1/1 mondjuk Seva kedvence Clowney, majd feltrade még QB-ért? Érdekes helyzet.Gabriel
több mint 10 éve
Egyébként ez a 11 pick elgondolkodtató. Egyrészt oké, gyakorlatilag minden csapatrészt mélyíthetünk. DE, NT, OLB, ILB, CB, S a védelembe 6 pick. QB, RB, WR, TE, és 1 O-lineman. Ez lehet OT, vagy OG. Ez függ attól marad-e Wade Smith, és hogy áll Williams és Quessenberry.Hát igazad van. A drafton a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Kíváncsi vagyok mi lesz... Quessenberry-től én sokat vártam, nagyon sajánltam, hogy tavaly kiesett. Tényleg elképzelésem nincs mi lesz itt, de talán még a vezetőségnek sincs 😀 ... Jól kellene bánni ezzel a sok cédulával...Egyik nap azt álmodtam, hogy feltradeltünk az 1/2-re... 😀 adtunk érte egy idei második és negyedik kört, meg egy jövő évi 1. kört... 😀
több mint 10 éve
Gabriel
525
Egyébként ez a 11 pick elgondolkodtató. Egyrészt oké, gyakorlatilag minden csapatrészt mélyíthetünk. DE, NT, OLB, ILB, CB, S a védelembe 6 pick. QB, RB, WR, TE, és 1 O-lineman. Ez lehet OT, vagy OG. Ez függ attól marad-e Wade Smith, és hogy áll Williams és Quessenberry. DE lehet 1/1 mondjuk Seva kedvence Clowney, majd feltrade még QB-ért? Érdekes helyzet.
több mint 10 éve
Ezt aláírom, de én nem vagyok a head coach 😊 ha ő ennyire nem bízik benne, akkor ne ő rúgjon. Olyan legyen a kicker akiben bízik az edző...de jogos a felvetésed 😀 én sem mertem nézni 😀Nem akarom védeni Kubiakot, de tedd a kezed a szívedre! Te merted nézni Bullock rúgásait? Mert ha igen akkorÉn nem voltam még Texans szurkoló a Capers időszakban, de azért lehetnek szurkolók akiknek elég meghatározó volt az a pár év vergődés a franchise elején 😀Kubiak volt az első meghatározó edző illetve Schaub az első nagy irányító a csapatnál ezért számoltam tőlük 😀samu09valószínüleg számításba veszik őt is. a kintiek szerint előrébb jár mint McArron vagy Mattenberger, de elég rossz ómen lenne "ugyanazzal" kezdeni a második érát mint akivel az elsőt 😀samu09Ez még csak a 2. éra lesz, nem a 3.? Azt hittem a 2. volt Kubiaké. 😀😀iktriad
Most szebb idők jönnek talán. Nagyon örülök BOB-nak, végre egy karizmatikus erős személyiságű edző (nem egy olyan, aki fontos FG-nál nem meri nézni a rúgást...bocs Kubiak)...
Nagyon sokat várok BOB-tól, csak jót tudok mondani az ő munkásságáról. Az elműlt pár hétben többször is arra szenteltem órákat, hogy leelemezzem magamban BOB-ot...
GO TEXANS!!! (without Carr and Manziel) 😀sevarafa
a; Te nem meséken, hanem horrorfilmeken szocializálódtál
b; Nem ismerek nálad perverzebb mazochistátxDGabriel
több mint 10 éve
Gabriel
525
Nem akarom védeni Kubiakot, de tedd a kezed a szívedre! Te merted nézni Bullock rúgásait? Mert ha igen akkorÉn nem voltam még Texans szurkoló a Capers időszakban, de azért lehetnek szurkolók akiknek elég meghatározó volt az a pár év vergődés a franchise elején 😀Kubiak volt az első meghatározó edző illetve Schaub az első nagy irányító a csapatnál ezért számoltam tőlük 😀samu09valószínüleg számításba veszik őt is. a kintiek szerint előrébb jár mint McArron vagy Mattenberger, de elég rossz ómen lenne "ugyanazzal" kezdeni a második érát mint akivel az elsőt 😀samu09Ez még csak a 2. éra lesz, nem a 3.? Azt hittem a 2. volt Kubiaké. 😀😀iktriad
Most szebb idők jönnek talán. Nagyon örülök BOB-nak, végre egy karizmatikus erős személyiságű edző (nem egy olyan, aki fontos FG-nál nem meri nézni a rúgást...bocs Kubiak)...
Nagyon sokat várok BOB-tól, csak jót tudok mondani az ő munkásságáról. Az elműlt pár hétben többször is arra szenteltem órákat, hogy leelemezzem magamban BOB-ot...
GO TEXANS!!! (without Carr and Manziel) 😀sevarafa
a; Te nem meséken, hanem horrorfilmeken szocializálódtál
b; Nem ismerek nálad perverzebb mazochistátxD
több mint 10 éve
Kaptunk 3 kompenzációs pick-et!4th (135th), 6th (211th) and 7th (256th)
a 4. körös különösen tetszik a szívemnek 😊 a 6. körben idén 3 szor húzunk
több mint 10 éve
Én nem voltam még Texans szurkoló a Capers időszakban, de azért lehetnek szurkolók akiknek elég meghatározó volt az a pár év vergődés a franchise elején 😀Kubiak volt az első meghatározó edző illetve Schaub az első nagy irányító a csapatnál ezért számoltam tőlük 😀samu09valószínüleg számításba veszik őt is. a kintiek szerint előrébb jár mint McArron vagy Mattenberger, de elég rossz ómen lenne "ugyanazzal" kezdeni a második érát mint akivel az elsőt 😀samu09Ez még csak a 2. éra lesz, nem a 3.? Azt hittem a 2. volt Kubiaké. 😀😀iktriad
GO TEXANS!!! (without Carr and Manziel) 😀
több mint 10 éve
Kubiak volt az első meghatározó edző illetve Schaub az első nagy irányító a csapatnál ezért számoltam tőlük 😀valószínüleg számításba veszik őt is. a kintiek szerint előrébb jár mint McArron vagy Mattenberger, de elég rossz ómen lenne "ugyanazzal" kezdeni a második érát mint akivel az elsőt 😀samu09Ez még csak a 2. éra lesz, nem a 3.? Azt hittem a 2. volt Kubiaké. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
Szerintem nem kezdenek bele még egy Carr projektbe...pláne, hogy elméletileg a fiatal mindenben kikéri bátyja véleményét, és ő segíti mindenben. Nem kell Carr #2 😊 szerintemvalószínüleg számításba veszik őt is. a kintiek szerint előrébb jár mint McArron vagy Mattenberger, de elég rossz ómen lenne "ugyanazzal" kezdeni a második érát mint akivel az elsőt 😀samu09Ez még csak a 2. éra lesz, nem a 3.? Azt hittem a 2. volt Kubiaké. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
valószínüleg számításba veszik őt is. a kintiek szerint előrébb jár mint McArron vagy Mattenberger, de elég rossz ómen lenne "ugyanazzal" kezdeni a második érát mint akivel az elsőt 😀samu09Ez még csak a 2. éra lesz, nem a 3.? Azt hittem a 2. volt Kubiaké. 😀😀
több mint 10 éve
valószínüleg számításba veszik őt is. a kintiek szerint előrébb jár mint McArron vagy Mattenberger, de elég rossz ómen lenne "ugyanazzal" kezdeni a második érát mint akivel az elsőt 😀Vagy megint beruháztok egy Carr-ra. Kíváncsi vagyok, hogy a front officeotoknál komolyan számításba veszik-e David öccsét.iktriadlehet berántják Garoppolot 😀 vagy szólt Teddy-nek hogy direkt rontsa el a pro day-ét hogy lecsússzon a 2. körig 😀samu09Ja megtaláltam 😊 fogunk draftolni QB-t, de nem mondta mikor. És nem lát nagy különbséget a QB-k között... nem csak 3 irányítót emel ki, hanem mondja h több jó is van.nfl.comon van egy interjú BoB-al. Azt mondta, teljesen nyílvánvaló, hogy irányítót kell draftolniuk, szóval szerintem nem az öreg Fitziben látják a megoldást. De nem mondta melyik körben húznák, úgyhogy lehet bereknak a kezdőbe egy 2. körös irányítót is.samu09Ezt be tudod linkelni? megköszönném 😊 nem találom valamiértsevarafa
😊 hajrá clowney 😊
(nekem ebből az jönle hogy 2/1-es irányító lesz 😊 )sevarafa
több mint 10 éve
Vagy megint beruháztok egy Carr-ra. Kíváncsi vagyok, hogy a front officeotoknál komolyan számításba veszik-e David öccsét.lehet berántják Garoppolot 😀 vagy szólt Teddy-nek hogy direkt rontsa el a pro day-ét hogy lecsússzon a 2. körig 😀samu09Ja megtaláltam 😊 fogunk draftolni QB-t, de nem mondta mikor. És nem lát nagy különbséget a QB-k között... nem csak 3 irányítót emel ki, hanem mondja h több jó is van.nfl.comon van egy interjú BoB-al. Azt mondta, teljesen nyílvánvaló, hogy irányítót kell draftolniuk, szóval szerintem nem az öreg Fitziben látják a megoldást. De nem mondta melyik körben húznák, úgyhogy lehet bereknak a kezdőbe egy 2. körös irányítót is.samu09Ezt be tudod linkelni? megköszönném 😊 nem találom valamiértsevarafa
😊 hajrá clowney 😊
több mint 10 éve
lehet berántják Garoppolot 😀 vagy szólt Teddy-nek hogy direkt rontsa el a pro day-ét hogy lecsússzon a 2. körig 😀Ja megtaláltam 😊 fogunk draftolni QB-t, de nem mondta mikor. És nem lát nagy különbséget a QB-k között... nem csak 3 irányítót emel ki, hanem mondja h több jó is van.nfl.comon van egy interjú BoB-al. Azt mondta, teljesen nyílvánvaló, hogy irányítót kell draftolniuk, szóval szerintem nem az öreg Fitziben látják a megoldást. De nem mondta melyik körben húznák, úgyhogy lehet bereknak a kezdőbe egy 2. körös irányítót is.samu09Ezt be tudod linkelni? megköszönném 😊 nem találom valamiértsevarafa
😊 hajrá clowney 😊
több mint 10 éve
Ja megtaláltam 😊 fogunk draftolni QB-t, de nem mondta mikor. És nem lát nagy különbséget a QB-k között... nem csak 3 irányítót emel ki, hanem mondja h több jó is van.nfl.comon van egy interjú BoB-al. Azt mondta, teljesen nyílvánvaló, hogy irányítót kell draftolniuk, szóval szerintem nem az öreg Fitziben látják a megoldást. De nem mondta melyik körben húznák, úgyhogy lehet bereknak a kezdőbe egy 2. körös irányítót is.samu09Ezt be tudod linkelni? megköszönném 😊 nem találom valamiértsevarafa
😊 hajrá clowney 😊
(nekem ebből az jönle hogy 2/1-es irányító lesz 😊 )
több mint 10 éve
nfl.comon van egy interjú BoB-al. Azt mondta, teljesen nyílvánvaló, hogy irányítót kell draftolniuk, szóval szerintem nem az öreg Fitziben látják a megoldást. De nem mondta melyik körben húznák, úgyhogy lehet bereknak a kezdőbe egy 2. körös irányítót is.samu09Ezt be tudod linkelni? megköszönném 😊 nem találom valamiért
több mint 10 éve
nfl.comon van egy interjú BoB-al. Azt mondta, teljesen nyílvánvaló, hogy irányítót kell draftolniuk, szóval szerintem nem az öreg Fitziben látják a megoldást. De nem mondta melyik körben húznák, úgyhogy lehet bereknak a kezdőbe egy 2. körös irányítót is.
több mint 10 éve
Van a sportac es az over the cap-nel jobb oldal ahol reszletezik a jatekosok fizeteseit, de nem csak evenkent hanem azt is hogy kinek milyen osztonzoje van melyik evre stb? Altalaban mindenhol annyi van h bonus vagy workout bonus stb.. De nincs ott hogy miert kapja pontosan...
több mint 10 éve
Gabriel
525
Komolyan, annyira nyomjátok ezt a Clowney- Bortles vonalat, hogy a végén tuti Manzielt fogjuk húzni.