Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
mert a többi csapat tudja hogy kimegy az első 4 választásnálVajon Clowney mivel készül a pro day-ére? Szerintem képes rá hogy ólommellényt vegyen fel csak azért hogy lekörözze Manzielt 😀 de mindenképpen valami nagyot kell felmutatnia hogy újra 1/1 esélyes legyen.samu09Legyen annyi elég az érdeklődésetekről, hogy csak a Jags és a Texans volt jelen a GMmel és a vezetőedzővel Clowney Pro Dayén.iktriad
több mint 10 éve
Vajon Clowney mivel készül a pro day-ére? Szerintem képes rá hogy ólommellényt vegyen fel csak azért hogy lekörözze Manzielt 😀 de mindenképpen valami nagyot kell felmutatnia hogy újra 1/1 esélyes legyen.samu09Legyen annyi elég az érdeklődésetekről, hogy csak a Jags és a Texans volt jelen a GMmel és a vezetőedzővel Clowney Pro Dayén.
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
www.nfl.com/videos/nfl-draft/0ap2000000338921/Clowney-jumps-seven-bags-snags-tennis-balls?campaign=Facebook_videos_clowney BEAST!!!
több mint 10 éve
Vajon Clowney mivel készül a pro day-ére? Szerintem képes rá hogy ólommellényt vegyen fel csak azért hogy lekörözze Manzielt 😀 de mindenképpen valami nagyot kell felmutatnia hogy újra 1/1 esélyes legyen.
több mint 10 éve
Volt-volt! 😀 annyira jó a gyerek, hogy még derek newtont sem tudta kiszorítani 😀Holnap lesz Jadeveon Clowney pro day-e. kíváncsi vagyok mit fog produkálni, és mit szólnak majd hozzá a scout-ok meg a szakértők. Közben Andrew Gardner-t elvitte a kisTexans (Philly)... nekem nem fog hiányozni ő sem...sevarafaVolt ilyen játékosunk? 😀😀😀LanceVance
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Holnap lesz Jadeveon Clowney pro day-e. kíváncsi vagyok mit fog produkálni, és mit szólnak majd hozzá a scout-ok meg a szakértők. Közben Andrew Gardner-t elvitte a kisTexans (Philly)... nekem nem fog hiányozni ő sem...sevarafaVolt ilyen játékosunk? 😀😀😀
több mint 10 éve
Holnap lesz Jadeveon Clowney pro day-e. kíváncsi vagyok mit fog produkálni, és mit szólnak majd hozzá a scout-ok meg a szakértők. Közben Andrew Gardner-t elvitte a kisTexans (Philly)... nekem nem fog hiányozni ő sem...
több mint 10 éve
2 safety-t is igazoltak, várható volt hogy az öreg megy. Ez üzenet lehet JoJo felé is, hogy ha nem kezd magával valamit, vannak fiatalabb és olcsóbb megoldások nála.
több mint 10 éve
Ajj, de ráéreztem a dologra. Nincsen itt semmiféle paycut.BondiIgen jól érezted, bár szerintem ez szinte borítékolható volt. Vagy elfogadod a paycutot, vagy cut... Nincs egyezkedes... Jogos is. Vártam ezt a cut-ot, nekem nagyon nem is fog hiányozni danieal... Kíváncsi vagyok, JJ-nek mikor adunk új szerződést? Nem lennék meglepve ha a 13 millios cap hely egy nagyobb része az ő szerződésére menne el a közeljövőben...
több mint 10 éve
Ajj, de ráéreztem a dologra. Nincsen itt semmiféle paycut.
több mint 10 éve
Elküldték Danieal Manning-et. 4.5 millió szabadul fel a capbe.
több mint 10 éve
Gabriel
525
Most ott van Manning. Alaphelyzetben kezdő szintű játékos. Ott a tavalyi kezdő párosunk Swearinger és Keo. Valamint Lewis aki KC-ben volt kezdő és Clemons aki Miamiban. Plusz a tavalyi backup Pleasant aki specteam player is.
több mint 10 éve
Gabriel
525
Safety poszton gyakorlatilag megvagyunk. Chris Clemons a Dolphins volt játékosa aláírt 2 évre. Daniel Manning szerződését pedig módosítani akarják. Ha ez sikerül és marad elég mély lesz a csapat ezen a poszton.
több mint 10 éve
Érkezett 2 éves deal-lel Chris Clemons SS Miami-ból. Jó vételnek tűnik. Manningnak vajon cut lesz?
több mint 10 éve
Ha egy QB needes csapat aki 1/1es letraden gondolkodik akkor ott olcsó az 1/1...lasd KCJanekhát ez azért több mindentől is függ, de majd meglátjuk... nyilván szar áron nem adják oda az 1/1-et. bízom BOB-ban..
több mint 10 éve
Ha egy QB needes csapat aki 1/1es letraden gondolkodik akkor ott olcsó az 1/1...lasd KC
több mint 10 éve
csak idén nincs RG3Janeknézőpont kérdése... az egész trade nézőpont kérdése...
több mint 10 éve
Simán elfogadnám azt az árat... Szerintem mindenki elfogadná...Ha abból indulunk ki hogy a redskins 3 1. kort es egy masodikat adott az 1/2-ert, akkor nem hiszem hogy rosszul jottok ki majd ebbolWesterKöszi, már megtaláltam én is. Hát kíváncsi leszek mi lesz ebből. Jó áron bármi eladó, az 1/1 is...sevarafanfl.com, elvileg a tulajdonos talalkozon arultatokWesterReport: @houstontexans 'trying hard' to trade No. 1 pickWesterEz honnan? Érdekelne, hogy kb mit kaphatnánk érte... nekem is volt eszemben, amióta BOB mondta, hogy nincs kiemelkedő QB a drafton, és nagyon együtt van a mezőny. Abból arra gondoltam hogy Clowney lesz az 1/1 texans-ba... de később eszembejutott, mivan ha nem akarják Clowney-t, és figyelembe véve a QB dolgot, lehet nem nagy gáz ha trade lesz, és sokat kapunk érte. Én bízom BOB-ban, Szóval amit csinál az nekem tökéletes...sevarafa
több mint 10 éve
Ha abból indulunk ki hogy a redskins 3 1. kort es egy masodikat adott az 1/2-ert, akkor nem hiszem hogy rosszul jottok ki majd ebbolKöszi, már megtaláltam én is. Hát kíváncsi leszek mi lesz ebből. Jó áron bármi eladó, az 1/1 is...sevarafanfl.com, elvileg a tulajdonos talalkozon arultatokWesterReport: @houstontexans 'trying hard' to trade No. 1 pickWesterEz honnan? Érdekelne, hogy kb mit kaphatnánk érte... nekem is volt eszemben, amióta BOB mondta, hogy nincs kiemelkedő QB a drafton, és nagyon együtt van a mezőny. Abból arra gondoltam hogy Clowney lesz az 1/1 texans-ba... de később eszembejutott, mivan ha nem akarják Clowney-t, és figyelembe véve a QB dolgot, lehet nem nagy gáz ha trade lesz, és sokat kapunk érte. Én bízom BOB-ban, Szóval amit csinál az nekem tökéletes...sevarafa
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Köszi, már megtaláltam én is. Hát kíváncsi leszek mi lesz ebből. Jó áron bármi eladó, az 1/1 is...nfl.com, elvileg a tulajdonos talalkozon arultatokWesterReport: @houstontexans 'trying hard' to trade No. 1 pickWesterEz honnan? Érdekelne, hogy kb mit kaphatnánk érte... nekem is volt eszemben, amióta BOB mondta, hogy nincs kiemelkedő QB a drafton, és nagyon együtt van a mezőny. Abból arra gondoltam hogy Clowney lesz az 1/1 texans-ba... de később eszembejutott, mivan ha nem akarják Clowney-t, és figyelembe véve a QB dolgot, lehet nem nagy gáz ha trade lesz, és sokat kapunk érte. Én bízom BOB-ban, Szóval amit csinál az nekem tökéletes...sevarafa
több mint 10 éve
nfl.com, elvileg a tulajdonos talalkozon arultatokReport: @houstontexans 'trying hard' to trade No. 1 pickWesterEz honnan? Érdekelne, hogy kb mit kaphatnánk érte... nekem is volt eszemben, amióta BOB mondta, hogy nincs kiemelkedő QB a drafton, és nagyon együtt van a mezőny. Abból arra gondoltam hogy Clowney lesz az 1/1 texans-ba... de később eszembejutott, mivan ha nem akarják Clowney-t, és figyelembe véve a QB dolgot, lehet nem nagy gáz ha trade lesz, és sokat kapunk érte. Én bízom BOB-ban, Szóval amit csinál az nekem tökéletes...sevarafa
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Report: @houstontexans 'trying hard' to trade No. 1 pickWesterEz honnan? Érdekelne, hogy kb mit kaphatnánk érte... nekem is volt eszemben, amióta BOB mondta, hogy nincs kiemelkedő QB a drafton, és nagyon együtt van a mezőny. Abból arra gondoltam hogy Clowney lesz az 1/1 texans-ba... de később eszembejutott, mivan ha nem akarják Clowney-t, és figyelembe véve a QB dolgot, lehet nem nagy gáz ha trade lesz, és sokat kapunk érte. Én bízom BOB-ban, Szóval amit csinál az nekem tökéletes...
több mint 10 éve
Report: @houstontexans 'trying hard' to trade No. 1 pick
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
McCarront behúzza a Saints és Brees nyugdíjazásáig kifejlődik. Engem is meglepett Manziel teljesítménye, gondolom mindenáron válaszolni akart azoknak akik méretes bustnak jósolják. Hát Clowney remeghet hogy kit is húznak elsőre májusban 😀Amúgy ott volt a pro day-en Houstonból BoB, Rick Smith, a QB coach, McNair fia és Bush apja aki ugye McNair nagy haverja...