Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Manziel beats Bridgewater, Bortles on NFL’s Wonderlic test 😀
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Ez oke h van watt. Csak nincs más. A jelenlegi helyzet az, hogy watt-ra 3 embert is rakhatnak, ki vagyunk véve a játékból. A védelem a jobbak közt volt. Ez nézőpont kérdése... Szinte nem it tudtunk labdát elvenni, sokszor meg az offense olyan szar volt, hogy az ellenfélnek yardokat sem kellett menni a pontszerzéshez. Egy olyan qb kell aki nem adja el folyton a labdat, plane nem pick6re... Ehhez viszont nem kell 1/1 qb... Erre jo lehet fitz, jo lehet a 2. Koros iranyito egy kis tanuloidovel... Ket evvel korabban schaub kb eleg volt... Ok h nem, de majdnem... Kicsit jobb qb mint schaub mennyi van? Rengeteg... Fizt azt a dzintet sztem tudja... De majd kiderul. Nagyon mashogy latjuk, kiegyezni nem fogunk 😊)))sevarafaJelen pillanatban nincs még egy game manager szintű irányítótok sem... Anélkül nem lehet mit kezdeni egy NFL-ben...Tavaly látuk Kínommal is kínos lenne nekivágni... Fitz... hagyjuk már...Az idei draftbsn 2. körben nem találsz kezdő QB prospectet... A top 3 qb viszont megüti ezt a szintet, mégha nem is extra klasszis...Megértem azt isha kivuszitek Cliwney-t, de a QB lenne a priority nállam...
több mint 10 éve
Ez oke h van watt. Csak nincs más. A jelenlegi helyzet az, hogy watt-ra 3 embert is rakhatnak, ki vagyunk véve a játékból. A védelem a jobbak közt volt. Ez nézőpont kérdése... Szinte nem it tudtunk labdát elvenni, sokszor meg az offense olyan szar volt, hogy az ellenfélnek yardokat sem kellett menni a pontszerzéshez. Egy olyan qb kell aki nem adja el folyton a labdat, plane nem pick6re... Ehhez viszont nem kell 1/1 qb... Erre jo lehet fitz, jo lehet a 2. Koros iranyito egy kis tanuloidovel... Ket evvel korabban schaub kb eleg volt... Ok h nem, de majdnem... Kicsit jobb qb mint schaub mennyi van? Rengeteg... Fizt azt a dzintet sztem tudja... De majd kiderul. Nagyon mashogy latjuk, kiegyezni nem fogunk 😊)))sevarafakezgyel rohadt sürgősen tavalyi Titans meccseket nézni, melyben bemutattyák hogy hova lehet kezdőnek berakni Fitz-kapitányt, na ennyire is veszik ezt komolyan..
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Ez oke h van watt. Csak nincs más. A jelenlegi helyzet az, hogy watt-ra 3 embert is rakhatnak, ki vagyunk véve a játékból. A védelem a jobbak közt volt. Ez nézőpont kérdése... Szinte nem it tudtunk labdát elvenni, sokszor meg az offense olyan szar volt, hogy az ellenfélnek yardokat sem kellett menni a pontszerzéshez. Egy olyan qb kell aki nem adja el folyton a labdat, plane nem pick6re... Ehhez viszont nem kell 1/1 qb... Erre jo lehet fitz, jo lehet a 2. Koros iranyito egy kis tanuloidovel... Ket evvel korabban schaub kb eleg volt... Ok h nem, de majdnem... Kicsit jobb qb mint schaub mennyi van? Rengeteg... Fizt azt a dzintet sztem tudja... De majd kiderul. Nagyon mashogy latjuk, kiegyezni nem fogunk 😊)))
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Értem én, hogy korszakos zseni védő meg minden. De itt van JJ, aki ugyancsam az 2x az év védője volt stb...A Texans védelme a jobbak közt volt még a gyatra szezon ellenére is. A baj az, hogy lehet neked bármilyen jó védelmed, ha a qb minden második passzt odadob az ellenfélnek vidd vissza td -re pls. A csapat elengedte Shaubot, FA-ról senki nem jött...A többi asszem 1 értelmű..mBiztos, hogy nem fogjuk Clowneyt passzolni egy offensive tackleért sem, sőt, ahogy nézek róla egyre több videót, egyre inkább úgy gondolom ő lesz a pick. Statisztikailag nem volt olyan jó éve tavaly, de JJ-nek se nálunk. Ettől bármelyikük rosszabb játékos lett? Persze, hogy nem.Clowney for president!!! Pár napja itt fórumon már majdnem meggyőztek, hogy QB-t akarjak ddraftolni én is... De NEM! Akkor sem lehet bennthagyni ezt a gyereket. Nem és nem!!.. az elmúlt egy évben 2 szer is voltam USA-ban, és ott van egy SC szurkoló ismerős. Mindent végigmutatott, ki ez a gyerek, honnan jött, mi merre hány méter. Bárhol, bármilyen korosztályban volt, ez az ember "vadászott" az ellenfélre. Én a college meccseket nem nagyon szoktam nézni, majd idén elkezdem rendesen...de sosem felejtem el, hogy amikor kint voltam USA-ban, akkor volt szerencsém találkozni egy videóelemző mukival. Nem tudom a nevét, nem tudok róla semmit, akkor még JD-ről sem tudtam semmit...de kb ezt mondta: Voltak vannak és lesznek minden szinten kiemelkedő játékosok, de ezen a szinten egyedülálló, hogy most már minden csapatnak van egy playbookja csak Clowney ellen. Ilyet, ennyire érezhetően még soha nem tapasztaltam, pedig nem egy legendát láttam már játszani..."
Ha a tavalyi videókat megnézük Clowneyról, látható, hogy majdnem minden playen sikerül a backfieldre kerülnie, csak sokszor felálltak előtte sorban, mint a libák. A kedvenc playem tőle egyébként a UNC ellen van, amikoris úgy tör át a két közel 300 fontos falemberen, mintha valami erőtér lenne körülette, döbbenetes. Ilyet utoljára a Jets elleni 2009-es szezonnyitonkón láttam, amikor Kris Jenkins-t egyszerűen nem tudta tartani az offensive falunk, csak épp ő 320 fontos volt (7-24 lett a vége).
Az se állja meg a helyét, hogy ne húzzuk be, mert, akkor mennyi pénzbe kerülne. Pont az ellenkezője az igaz. Az új CBA miatt, mienk lehetne 4/5 (taggel) évig az nfl legbrutkobb puss rush párosa, elég olcsón, és ez rengeteg idő az nfl-ben, annyi minden történhet addig, pl: ha összejönne az SB, akkor már megérte 😊DC
Hangsúlyozom ez nem az én véleményem, mert én nem néztem college meccseket, csak Clowney meccseit néztem meg,mert nem vagyok College guru... Sutianap hatalmas forma, a dumája a legjobb a fórumon, de akkor sem tudom elengedni "klónit" 😊
Csak arra támaszkodom, hogy BOB azt mondta: nincs kiemelkedő irányító a drafton... lehet, hogy kettő qb-t is húzunk. Ez nekem azt jelenti, hogy egy olyan ember sincs, akire azt mondaná: nabaaaazmeg, ez a gyerek kell nekem.. inkább azt mondja:"draftoljuk clowney, aztán marad aki marad, úgysem rosszabb lényegesen mint a többi"....(és persze tradelni is lehet...letrade-ről már beszéltünk, mi van ha mi tradelünk fel?)
Gondolom megvannak a qb rangsorok már, vagy minimum kezdenek kirajzolódni, de amikor itt vagyunk 1 hónappal a draftelőtt, és nincsen olyan QB aki kiemelkedő lenne, de van clowney, akkor pokolba a need-del...
Vagy trade, vagy Clowney kell ide... plusz úgyis a védelem nyeri a bajnokságot (persze csak akkor ha nincsen minden meccsen pick6 😀 )...
Hiába próbáltam (tényleg próbáltam) elfogadni, hogy Bortles jó lesz 1/1-nek...nem jó...Clowney...na ő jó 😀
Ezt meg is írom BOB-nak, mert szerintem ő tuti ad az én véleményemre 😀sevarafa
több mint 10 éve
TÁDÁMM!29/10 QB-ban.... 9/3 DE-ben 😛... különbség szinte nincs is 😊
FIRST PICK DE!
1967 Bubba Smith* DE Michigan State Baltimore Colts Pro Bowl (1970, 1971)
Super Bowl champion (V)
1972 Walt Patulski DE Notre Dame Buffalo Bills —
1973 John Matuszak DE Tampa Houston Oilers Super Bowl champion (XI, XV)
1974 Ed Jones* DE Tennessee State Dallas Cowboys Pro Bowl (1981, 1982, 1983)
Super Bowl champion (XII)
1976 Lee Roy Selmon‡ DE Oklahoma Tampa Bay Buccaneers Pro Bowl (1979, 1980, 1981, 1982, 1983,1984)Pro Football Hall of Fame (1995)
1982 Kenneth Sims DE Texas New England Patriots —
1985 Bruce Smith‡ DE Virginia Tech Buffalo Bills Pro Bowl (1987, 1988, 1989, 1990, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998) Pro Football Hall of Fame (2009)
2000 Courtney Brown DE Penn State Cleveland Browns —
2006 Mario Williams* DE North Carolina State Houston Texans Pro Bowl (2008, 2009)
a Hjusztonnak meg van a hajlamosító tényezője 😛
de firstpickQB 29/10-et dob SB-re 😀 😀
én is hajlamos lennék ha nem lenne ez a vízvezetékszerelőSuperMariodevan, ez teszi be a kaput
mer mis vót??
esse tudták összehozni, akkor mosmeg minek?sutianap
több mint 10 éve
TÁDÁMM!FIRST PICK DE!
1967 Bubba Smith* DE Michigan State Baltimore Colts Pro Bowl (1970, 1971)
Super Bowl champion (V)
1972 Walt Patulski DE Notre Dame Buffalo Bills —
1973 John Matuszak DE Tampa Houston Oilers Super Bowl champion (XI, XV)
1974 Ed Jones* DE Tennessee State Dallas Cowboys Pro Bowl (1981, 1982, 1983)
Super Bowl champion (XII)
1976 Lee Roy Selmon‡ DE Oklahoma Tampa Bay Buccaneers Pro Bowl (1979, 1980, 1981, 1982, 1983,1984)Pro Football Hall of Fame (1995)
1982 Kenneth Sims DE Texas New England Patriots —
1985 Bruce Smith‡ DE Virginia Tech Buffalo Bills Pro Bowl (1987, 1988, 1989, 1990, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998) Pro Football Hall of Fame (2009)
2000 Courtney Brown DE Penn State Cleveland Browns —
2006 Mario Williams* DE North Carolina State Houston Texans Pro Bowl (2008, 2009)
a Hjusztonnak meg van a hajlamosító tényezője 😛
de firstpickQB 29/10-et dob SB-re 😀 😀
én is hajlamos lennék ha nem lenne ez a vízvezetékszerelő
mer mis vót??
esse tudták összehozni, akkor mosmeg minek?
több mint 10 éve
A szivarfüsttől a war-roomban nem látni 😛 , tud Klóni passzolni? NEM.Honnan a faszbóól jön ez a duma? 😀 😀 zseniális!! 😀 Értem amit mondasz, és meg is értelek...két különböző nézőpont 😊 remélem én gondolom rosszul és BOB majd jól dönt. inkább én tévedjek, mint ők 😉
Ez egy instant védelem, egy kis barkács kell hozzá, de NEM azon a poszton.
BoB IRÁNYÍTÓ EDZŐ!
Fitz kapitány kiafaszagyerek mentalitása valyon nem-e kiaJaniFÚTZBÓLra hajaz?
Én csakaszondom nedőljetek a Jax-os bölcsibebe, mer ők is irányítót fognak húzni, sőt szerintem a TOP10-ben kimegy négy QB héccencség, és a falat akarod majd kaparni mikor Minnesota meccset nézel, mer behúztál a szerelembe??? Gondókodni Micimackók, össze lehet könnyen rakni egy PO kontender csapatot, de nem virágozni kell, hanem kurvaokosnak lenni. Inkább BYE, BYE Klóni................sutianap
több mint 10 éve
A szivarfüsttől a war-roomban nem látni 😛 , tud Klóni passzolni? NEM. Ez egy instant védelem, egy kis barkács kell hozzá, de NEM azon a poszton.
BoB IRÁNYÍTÓ EDZŐ!
Fitz kapitány kiafaszagyerek mentalitása valyon nem-e kiaJaniFÚTZBÓLra hajaz?
Én csakaszondom nedőljetek a Jax-os bölcsibebe, mer ők is irányítót fognak húzni, sőt szerintem a TOP10-ben kimegy négy QB héccencség, és a falat akarod majd kaparni mikor Minnesota meccset nézel, mer behúztál a szerelembe??? Gondókodni Micimackók, össze lehet könnyen rakni egy PO kontender csapatot, de nem virágozni kell, hanem kurvaokosnak lenni. Inkább BYE, BYE Klóni................
több mint 10 éve
Miért írok ennyit? 😀 valaki lőjjön már le 😀 😀 szófosásom van, bocsánat 😀
több mint 10 éve
Biztos, hogy nem fogjuk Clowneyt passzolni egy offensive tackleért sem, sőt, ahogy nézek róla egyre több videót, egyre inkább úgy gondolom ő lesz a pick. Statisztikailag nem volt olyan jó éve tavaly, de JJ-nek se nálunk. Ettől bármelyikük rosszabb játékos lett? Persze, hogy nem.Clowney for president!!! Pár napja itt fórumon már majdnem meggyőztek, hogy QB-t akarjak ddraftolni én is... De NEM! Akkor sem lehet bennthagyni ezt a gyereket. Nem és nem!!.. az elmúlt egy évben 2 szer is voltam USA-ban, és ott van egy SC szurkoló ismerős. Mindent végigmutatott, ki ez a gyerek, honnan jött, mi merre hány méter. Bárhol, bármilyen korosztályban volt, ez az ember "vadászott" az ellenfélre. Én a college meccseket nem nagyon szoktam nézni, majd idén elkezdem rendesen...de sosem felejtem el, hogy amikor kint voltam USA-ban, akkor volt szerencsém találkozni egy videóelemző mukival. Nem tudom a nevét, nem tudok róla semmit, akkor még JD-ről sem tudtam semmit...de kb ezt mondta: Voltak vannak és lesznek minden szinten kiemelkedő játékosok, de ezen a szinten egyedülálló, hogy most már minden csapatnak van egy playbookja csak Clowney ellen. Ilyet, ennyire érezhetően még soha nem tapasztaltam, pedig nem egy legendát láttam már játszani..."
Ha a tavalyi videókat megnézük Clowneyról, látható, hogy majdnem minden playen sikerül a backfieldre kerülnie, csak sokszor felálltak előtte sorban, mint a libák. A kedvenc playem tőle egyébként a UNC ellen van, amikoris úgy tör át a két közel 300 fontos falemberen, mintha valami erőtér lenne körülette, döbbenetes. Ilyet utoljára a Jets elleni 2009-es szezonnyitonkón láttam, amikor Kris Jenkins-t egyszerűen nem tudta tartani az offensive falunk, csak épp ő 320 fontos volt (7-24 lett a vége).
Az se állja meg a helyét, hogy ne húzzuk be, mert, akkor mennyi pénzbe kerülne. Pont az ellenkezője az igaz. Az új CBA miatt, mienk lehetne 4/5 (taggel) évig az nfl legbrutkobb puss rush párosa, elég olcsón, és ez rengeteg idő az nfl-ben, annyi minden történhet addig, pl: ha összejönne az SB, akkor már megérte 😊DC
Hangsúlyozom ez nem az én véleményem, mert én nem néztem college meccseket, csak Clowney meccseit néztem meg,mert nem vagyok College guru... Sutianap hatalmas forma, a dumája a legjobb a fórumon, de akkor sem tudom elengedni "klónit" 😊
Csak arra támaszkodom, hogy BOB azt mondta: nincs kiemelkedő irányító a drafton... lehet, hogy kettő qb-t is húzunk. Ez nekem azt jelenti, hogy egy olyan ember sincs, akire azt mondaná: nabaaaazmeg, ez a gyerek kell nekem.. inkább azt mondja:"draftoljuk clowney, aztán marad aki marad, úgysem rosszabb lényegesen mint a többi"....(és persze tradelni is lehet...letrade-ről már beszéltünk, mi van ha mi tradelünk fel?)
Gondolom megvannak a qb rangsorok már, vagy minimum kezdenek kirajzolódni, de amikor itt vagyunk 1 hónappal a draftelőtt, és nincsen olyan QB aki kiemelkedő lenne, de van clowney, akkor pokolba a need-del...
Vagy trade, vagy Clowney kell ide... plusz úgyis a védelem nyeri a bajnokságot (persze csak akkor ha nincsen minden meccsen pick6 😀 )...
Hiába próbáltam (tényleg próbáltam) elfogadni, hogy Bortles jó lesz 1/1-nek...nem jó...Clowney...na ő jó 😀
Ezt meg is írom BOB-nak, mert szerintem ő tuti ad az én véleményemre 😀
több mint 10 éve
Na mondok egy merészet. Illetve nem én mondom, hanem egy Texans szurkoló ismerősöm.eszondom Seva, a minta az előző év, a Csifz OT-t húzott, majd itt is a legjobb megoldás az OT lesz? Nyilván Keenun mindent tud a túrógombócról 😀
Meglepő, de a draft volt a téma. És olyan dolgot mondott, amin még nem is gondolkodtam.
A dolog a következő: Szerinte az 1/1-nek valamelyik tackle-nek kellene lennie.
A logika: szerinte Keenum ugyanazt meg tudná csinálni, mint a mostani QBk a drafton, ezzel kizárta a QB-t...(vagy későbbi körben huzna ha akarna).
Jadeveon Clowney előbb utóbb nagy fizetést kér majd, két sztár DE-t nem bír el egy csapat sem. Clowney kilőve...
Mivel az offense volt a nagy probléma, ezért oda kell az erősítés. Ha abból indulunk ki, mi BOB egyik mottója (you never can have enough tackles), valamint abból mennyire szükséges egy király RT a jobb oldalra, akkor nem is olyan hülyeség...sőt...
Tudom Quess és williams jönnek vissza, de tőlük ki tudja mit lehet várni...
Gondoltam leírom, kicsit belassult az oldalunk, van idő mindenre 😀 😊 annyira mindenképpen érdemes felvetni az ötletet, hogy gyorsan elvessük 😉 ...sevarafa
megteheti-e a Tex, hogy BPA-zik? Igaz sok a pick, de NEM. tessön..
www.rotoworld.com/articles/nfl/46803/71/nfl-draft-needs-texans
több mint 10 éve
Annak idején Joeckelt és Fishert várták a top3-ba. Azért mert az első pár picket birtokló csapat legnagyobb need-je volt. Ha akkor lett volna egy olyan atléta mint Clowney, más lett volna a helyzet. Idén azért ingáznak irányító és Clowney között, mert egyrészt hülyeség benn hagyni egy ilyen játékost, másrészt az első köröket birtokló csapatok legnagyobb need-je az irányító. Ha úgy tartja meg BoB az első beszédéd Texans edzőként hogy Keenum az irányító, akkor most mindenhol Clowney-t vagy Matthews-t várnák 1/1-be, mert nem a védelemmel van gond Houstonban ezt mindenki tudja.
több mint 10 éve
Joeckel pedig (a Monroe trade után) már az 5. meccsen LTt játszott, más kérdés, hogy a Rams meccsen összeszedett bokatörése miatt ez nem tartott tavaly sokáig.Most mondanám, hogy ROT-t draftolni 1/1re nem szokás. De Chiefs szurkolóként nem lennék ezzel hiteles. 😊Na jó, de Fischer a második évére átvándorol a baloldalra, nem igaz?Bondi
Másrészt Fisher (1/1) után 1/2 Joeckel, 1/4 L. Johnson, 1/11 Fluker (és Pugh is) is ROT lett (első évükben). Még a második elején vitt Watson sem lett épp LOT. Bár utóbbiakat eleve sem annak jósolták.
De azért ez nem szokás ekkora összeget hosszabb távon is ROTnek szánt játékosra költeni. Ennyi erővel (luxus pick) lehetne DE (Klón) is, itt egy kicsit sántít az elmélet.ulpianus
több mint 10 éve
Biztos, hogy nem fogjuk Clowneyt passzolni egy offensive tackleért sem, sőt, ahogy nézek róla egyre több videót, egyre inkább úgy gondolom ő lesz a pick. Statisztikailag nem volt olyan jó éve tavaly, de JJ-nek se nálunk. Ettől bármelyikük rosszabb játékos lett? Persze, hogy nem.Ha a tavalyi videókat megnézük Clowneyról, látható, hogy majdnem minden playen sikerül a backfieldre kerülnie, csak sokszor felálltak előtte sorban, mint a libák. A kedvenc playem tőle egyébként a UNC ellen van, amikoris úgy tör át a két közel 300 fontos falemberen, mintha valami erőtér lenne körülette, döbbenetes. Ilyet utoljára a Jets elleni 2009-es szezonnyitonkón láttam, amikor Kris Jenkins-t egyszerűen nem tudta tartani az offensive falunk, csak épp ő 320 fontos volt (7-24 lett a vége).
Az se állja meg a helyét, hogy ne húzzuk be, mert, akkor mennyi pénzbe kerülne. Pont az ellenkezője az igaz. Az új CBA miatt, mienk lehetne 4/5 (taggel) évig az nfl legbrutkobb puss rush párosa, elég olcsón, és ez rengeteg idő az nfl-ben, annyi minden történhet addig, pl: ha összejönne az SB, akkor már megérte 😊
több mint 10 éve
Most mondanám, hogy ROT-t draftolni 1/1re nem szokás. De Chiefs szurkolóként nem lennék ezzel hiteles. 😊Na jó, de Fischer a második évére átvándorol a baloldalra, nem igaz?
Másrészt Fisher (1/1) után 1/2 Joeckel, 1/4 L. Johnson, 1/11 Fluker (és Pugh is) is ROT lett (első évükben). Még a második elején vitt Watson sem lett épp LOT. Bár utóbbiakat eleve sem annak jósolták.
De azért ez nem szokás ekkora összeget hosszabb távon is ROTnek szánt játékosra költeni. Ennyi erővel (luxus pick) lehetne DE (Klón) is, itt egy kicsit sántít az elmélet.ulpianus
több mint 10 éve
Most mondanám, hogy ROT-t draftolni 1/1re nem szokás. De Chiefs szurkolóként nem lennék ezzel hiteles. 😊Mondtam, hogy elvetjük gyorsan 😉
több mint 10 éve
Most mondanám, hogy ROT-t draftolni 1/1re nem szokás. De Chiefs szurkolóként nem lennék ezzel hiteles. 😊Másrészt Fisher (1/1) után 1/2 Joeckel, 1/4 L. Johnson, 1/11 Fluker (és Pugh is) is ROT lett (első évükben). Még a második elején vitt Watson sem lett épp LOT. Bár utóbbiakat eleve sem annak jósolták.
De azért ez nem szokás ekkora összeget hosszabb távon is ROTnek szánt játékosra költeni. Ennyi erővel (luxus pick) lehetne DE (Klón) is, itt egy kicsit sántít az elmélet.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Na mondok egy merészet. Illetve nem én mondom, hanem egy Texans szurkoló ismerősöm. Meglepő, de a draft volt a téma. És olyan dolgot mondott, amin még nem is gondolkodtam.
A dolog a következő: Szerinte az 1/1-nek valamelyik tackle-nek kellene lennie.
A logika: szerinte Keenum ugyanazt meg tudná csinálni, mint a mostani QBk a drafton, ezzel kizárta a QB-t...(vagy későbbi körben huzna ha akarna).
Jadeveon Clowney előbb utóbb nagy fizetést kér majd, két sztár DE-t nem bír el egy csapat sem. Clowney kilőve...
Mivel az offense volt a nagy probléma, ezért oda kell az erősítés. Ha abból indulunk ki, mi BOB egyik mottója (you never can have enough tackles), valamint abból mennyire szükséges egy király RT a jobb oldalra, akkor nem is olyan hülyeség...sőt...
Tudom Quess és williams jönnek vissza, de tőlük ki tudja mit lehet várni...
Gondoltam leírom, kicsit belassult az oldalunk, van idő mindenre 😀 😊 annyira mindenképpen érdemes felvetni az ötletet, hogy gyorsan elvessük 😉 ...
több mint 10 éve
Igen nehéz utána ellenőrizni hogy ki kivel milyen kontaktot tart fenn, vagy éppen nem. De a mai világban szerintem egy személyes találkozót igencsak nehéz eltitkolni. szinte mindenkiről mindent lehet tudni, mindig van egy olyan füles, aki "látott, hallott" valamit... 😊 köszönöm a segítségeket!Tegnap is megtudtam egy érdekes dolgot, nekem legalábbis az volt, mert én nem tudtam, és nem is vagyok benne biztos, hogy jól értem-e.30 hivatalos beszélgetést ejthetnek meg. Nyílvám ezt régebben könnyebben tudták ellenőrizni, de ma hogy deríted ki hogy ráírtak facebookon? De ma már olyan komoly elbeszélgetés sem szükséges, ha pl valakit egy héttel a draft előtt bevesznek a houston texans rejtett facebook csoportjába akkor csak rájön hogy nem a rams fogja kiválasztani 😀😀😀samu09
A combine és a draft között elméletileg minden csapat maximálisan 30 prospect-tel találkozhat személyesen? Ha igen, honnan lehet megtudni azt a 30 nevet? Csak gyűjtsem ki a hírekből, vagy van erről valami összegzés? Hogy működik ez a szabályozás? (ha egyáltalán van ilyen, egy fórumon olvastam)...
30 emberrel találkozhatnak személyesen az edzőközpontban, vagy összesen 30-al akárhol? pl találkozhatnak 30-al a reliantba, de relianton kívül (bocsánat NRG 😊 ) bármennyivel? Segítség? 😊
Ha teljesen hülyeség az egész akkor bocsánat, mondom egy USA forumon olvastam tegnap este...sevarafa
több mint 10 éve
ÚÚÚÚ Beki!!! jóóóó vagy!!!! köszönöm 😊Tegnap is megtudtam egy érdekes dolgot, nekem legalábbis az volt, mert én nem tudtam, és nem is vagyok benne biztos, hogy jól értem-e.walterfootball.com/draft2014meetingsteams.phpBeki
A combine és a draft között elméletileg minden csapat maximálisan 30 prospect-tel találkozhat személyesen? Ha igen, honnan lehet megtudni azt a 30 nevet? Csak gyűjtsem ki a hírekből, vagy van erről valami összegzés? Hogy működik ez a szabályozás? (ha egyáltalán van ilyen, egy fórumon olvastam)...
30 emberrel találkozhatnak személyesen az edzőközpontban, vagy összesen 30-al akárhol? pl találkozhatnak 30-al a reliantba, de relianton kívül (bocsánat NRG 😊 ) bármennyivel? Segítség? 😊
Ha teljesen hülyeség az egész akkor bocsánat, mondom egy USA forumon olvastam tegnap este...sevarafa
több mint 10 éve
Tegnap is megtudtam egy érdekes dolgot, nekem legalábbis az volt, mert én nem tudtam, és nem is vagyok benne biztos, hogy jól értem-e.30 hivatalos beszélgetést ejthetnek meg. Nyílvám ezt régebben könnyebben tudták ellenőrizni, de ma hogy deríted ki hogy ráírtak facebookon? De ma már olyan komoly elbeszélgetés sem szükséges, ha pl valakit egy héttel a draft előtt bevesznek a houston texans rejtett facebook csoportjába akkor csak rájön hogy nem a rams fogja kiválasztani 😀😀😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tegnap is megtudtam egy érdekes dolgot, nekem legalábbis az volt, mert én nem tudtam, és nem is vagyok benne biztos, hogy jól értem-e.walterfootball.com/draft2014meetingsteams.php
több mint 10 éve
Tegnap is megtudtam egy érdekes dolgot, nekem legalábbis az volt, mert én nem tudtam, és nem is vagyok benne biztos, hogy jól értem-e. A combine és a draft között elméletileg minden csapat maximálisan 30 prospect-tel találkozhat személyesen? Ha igen, honnan lehet megtudni azt a 30 nevet? Csak gyűjtsem ki a hírekből, vagy van erről valami összegzés? Hogy működik ez a szabályozás? (ha egyáltalán van ilyen, egy fórumon olvastam)...
Ha teljesen hülyeség az egész akkor bocsánat, mondom egy USA forumon olvastam tegnap este...
több mint 10 éve
Preseason meccsek:Hm...nagyon örülök ezeknek az ellenfeleknek!!!! Szinte mindent le lehet gyakorolni és tesztelni ellenük!
Houston Texans
Week 1: at Arizona Cardinals
Week 2: Atlanta Falcons
Week 3: at Denver Broncos
Week 4: San Francisco 49ersswatt99