Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 10 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
6. kört kaptunk...hát nem tudom, én akkor is azt mondom, hogy elég karcsú.

több mint 10 éve
sevarafa Houston Texans 511 — "take what the defense gives you"
már látom ahogy Fitz tanítja a jövő franchiseQb-nemzedékét Houstonban. No.Amadeus91
Nem csak ő tanítja majd, hanem az egész csapat, az edzők. Szerintem egy nfl kész rookie QB-nak csak hasznára válhat egy tapasztalt irányító a háznál. Erre Schaub is jó lett volna, csak nem 10,5 millióért... Fitz is tökéletesen megfelel, plusz nem a rosszabb irányítók közé tartozik szerintem. Nem elit, nem kiváló, de azért Schaub-nál jobb pl...
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
már látom ahogy Fitz tanítja a jövő franchiseQb-nemzedékét Houstonban. No.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
fitz tuti backupnak jött szvsz...peach
Én ebben nem hiszek. Backupnak miért adnánk évenként 3,5 misit... szerintem ő kezdeni fog, ha van qb, ha nincs... én leehet hogy valamit nagyon benézek de szerintem ez a helyzet:
Fitz kezdeni fog, mert Jadeveon Clowney-t hozzuk 1/1-ben...
vagy...
Fitz kezdeni fog, mert QB-t hozunk, de nem az egyetlen NFL kész irányítót Teddy-t, hanem Bortles-t (vagy mást 2/1-el), akinek kell még idő, hogy be lehessen dobni a mélységbe...

Nem hiszem, hogy backup lesz fitz, pláne nem az első évben. Másodikban már sanszos, de akár a szezon vége felé is. De szeptemberben 99%-ig biztos vagyok benne, hogy Fitz fog kezdeni...

3,5 misi évenkénti fizetés meg teljesen jó pénz akkor ha:
a. Ő fog kezdeni
b. be kell tanítani a következő franchise QB-nkat

Ha Jadeveont húzzuk, ez a move arra is jó lépés. A 2/1-es QB-nak is lesz mit tanulnia. Ezzel a lépéssel csak tovább erősödött bennem a Clowney érzés 😛
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
fitz tuti backupnak jött szvsz...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Már nagyon itt van a küszöbön Schaub trade-je!!!!!!!!!!!! Még ma aláírhatják!!! 😛
több mint 10 éve
Ez a QB igazolás előrevetít egy Clowney draftot illetve egy hátsó körös McArron/Carr/Mattenberger projektet.samu09
Igen szerintem is egyre közelebb a Clowney 1/1... Szerencsére 😊 😉 McCarron az akit én bírok a garoppolo, mettenberger, mccarron trióból... oszt majd meglátjuk mi lesz 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 38 s

Oakland Raiders now are expected to trade a 2014 late-round pick to Houston Texans in exchange for QB Matt Schaub, per league source.
több mint 10 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
Ez a QB igazolás előrevetít egy Clowney draftot illetve egy hátsó körös McArron/Carr/Mattenberger projektet.
több mint 10 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
Legalább jobb tényleg Schaubnál, és olcsóbb...

több mint 10 éve
Ryan Fitzpatrick's 2-year deal with Texans is worth $7.5 million, 4 million guaranteed.

több mint 10 éve
Fitzpatrick kitünő húzás. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy Schaub nem sokáig marad a Texans rosteren. GOndolom először megpróbálják elsózni. Ha nem megy akkor jöhet a cut.

több mint 10 éve
Nos.. Fitz nem csak látogatott... Alá is ír velünk, mégpedig 2 évre!sevarafa
érdekes, Keenumot se akarják megtartani?samu09
Szerintem Fitz fog kezdeni mindenképpen. Ha nem Qb az 1/1, akkor azért. Ha meg QB, akkor egy évet tanítják, a szezon vége fele meg átveszi a csapatot. A kérdés az, hogy ha QB-t draftolunk, akkor Keenum vagy Yates lesz-e a 3. számú QB... szerintem
több mint 10 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
Nos.. Fitz nem csak látogatott... Alá is ír velünk, mégpedig 2 évre!sevarafa
érdekes, Keenumot se akarják megtartani?
több mint 10 éve
Nos.. Fitz nem csak látogatott... Alá is ír velünk, mégpedig 2 évre!
több mint 10 éve
Fitzpatrick visited the Taxans on Thursday... király... még egy "zseniális" irányító aki után érdeklődünk...sevarafa
Nem is tudtam, hogy Adó csapat is van 😀 😀 😀ThundersNFL
Thundeeeeeers!!!!!!!! 1 percig kerestem a hibát!!!!!!!! kicsináltál!! 😀 elnézést, Taxans=Texans 😀 😀
több mint 10 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Fitzpatrick visited the Taxans on Thursday... király... még egy "zseniális" irányító aki után érdeklődünk...sevarafa
Nem is tudtam, hogy Adó csapat is van 😀 😀 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Sancheznél jobb legalább 😀adam8
Ugyanezt akartam írni ebben a pillanatban 😀 Legalább száncsónál jobb 😉
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Sancheznél jobb legalább 😀

több mint 10 éve
Fitzpatrick visited the Taxans on Thursday... király... még egy "zseniális" irányító aki után érdeklődünk...
több mint 10 éve
2 pro day után Bortles napjára mondják hogy többet mutatott de egy dobálásból nem kell nagy következtetéseket levonni..swatt99
Érdekes dolog ez. Bortlesnek 38 passza volt jó 47-ből, ami százalékosan gyengébb, mint Bridgewateré (80 vs 85%). Ennek ellenére előbbit mindenki dicséri, míg utóbbi teljesítményén meg fanyalognak. Hogy is van ez?
Ráadásul volt olyan Bortles passz, amiért igencsak nyújtoznia kellett az elkapónak, hogy meglegyen...
Szóval nem teljesen értem ezt, de ennek ellenére nem tartom kizártnak, hogy mégiscsak Bortles húzuk be 1/1-re, mert úgy tűnik BoB valóban kedveliDC
Ez sok mindentől függ. Nem mindegy milyen dobásokat csináltak... volt is egy elemzés erről pár évvel ezelőttről. Ahol két QB teljesítményét akarták összehasonlítani... de nem lehetett, mert az egyiknél a Deep dobás az 25 yardos volt, a másiknál meg 40... az egyik inkább magasabban dobott a magas elkapóra,a másik külső vállra stb... ezt mindenkinek a saját workoutján kell eldönteni, mennyire volt jó stb... Egy combine-on kellett volnamindenkinek dobálni, és sokkal jobban össze lehetett volna hasonlítani az egészet
több mint 10 éve
DC Houston Texans 1 248 — Texans fan
2 pro day után Bortles napjára mondják hogy többet mutatott de egy dobálásból nem kell nagy következtetéseket levonni..swatt99
Érdekes dolog ez. Bortlesnek 38 passza volt jó 47-ből, ami százalékosan gyengébb, mint Bridgewateré (80 vs 85%). Ennek ellenére előbbit mindenki dicséri, míg utóbbi teljesítményén meg fanyalognak. Hogy is van ez?
Ráadásul volt olyan Bortles passz, amiért igencsak nyújtoznia kellett az elkapónak, hogy meglegyen...
Szóval nem teljesen értem ezt, de ennek ellenére nem tartom kizártnak, hogy mégiscsak Bortles húzuk be 1/1-re, mert úgy tűnik BoB valóban kedveli
több mint 10 éve
Hát még mindkét csapatnak elég sok pénzt KELL elköltenie a szabályok betartásához, szerintem az oakland-nek és a cleveland-nek (a két fő kérőnek) nem jönne olyan szarul egy 10,5 milliós játékos. Jelenleg a piacon már nincsenek olyan játékosok, akikkel 15-20-25 millió dollárnyi cap helyet kitöltenének...és akkor nem beszéltünk még paycut-ról, amivel lehetne spórolni 1-2 milliót... (elvileg Schaub ennyibe belemenne, ezt olvastam egy forumon. Ehhez annyit kell neki garantálni, hogy ő lesz a kezdő)...sevarafa
Ennyire nem vagyok benne a szabályokba ez mit jelent hogy el kell költeni?swatt99
 www.dawgsbynature.com/2014/2/28/5456802/cleveland-browns-salary-cap-understanding-the-89-cash-spendingsevarafa
Erről nem is tudtam akkor van még mit költeniük...Akkor valahogy meg kell győzni a két csapatot hogy kell nekik Schaub ,nem kis meló lesz...swatt99
Jaja, inkább most költsenek mint máskor. Épp van egy eladó QB-nk... most költsenek ne jövőre vagy utána ;D Akciós Schaub, akár 1 milliós paycuttal egy 2078-as 7. körös pickért eladó 😀sevarafa
Persze ezt a 89-es szabályt meg lehet oldani másik évek kozmetikázásval, de hát minek várjanak ha úgyis kell nekik QB... ha nem igazol pl már senkit a browns, csak draftol, akkor is marad a cap-ben a draft után kb 30 misi...persze sok mindent meglehet oldani sokféleképpen, de a legkézenfekvőbb egy kb 8 misis Schaub lehet nekik. Talán annyit enged Schaub is ha kezdhet valahol... Annyi idő alatt betanítja az esetlegesen draftolt QB-t az aktuális csapatba... Én ezt olvasom sok helyen, hogy ez a jó megoldás, a Browns-nak és az Oakland-nek is... akkor nyomják!!!! 😛
több mint 10 éve
Hát még mindkét csapatnak elég sok pénzt KELL elköltenie a szabályok betartásához, szerintem az oakland-nek és a cleveland-nek (a két fő kérőnek) nem jönne olyan szarul egy 10,5 milliós játékos. Jelenleg a piacon már nincsenek olyan játékosok, akikkel 15-20-25 millió dollárnyi cap helyet kitöltenének...és akkor nem beszéltünk még paycut-ról, amivel lehetne spórolni 1-2 milliót... (elvileg Schaub ennyibe belemenne, ezt olvastam egy forumon. Ehhez annyit kell neki garantálni, hogy ő lesz a kezdő)...sevarafa
Ennyire nem vagyok benne a szabályokba ez mit jelent hogy el kell költeni?swatt99
 www.dawgsbynature.com/2014/2/28/5456802/cleveland-browns-salary-cap-understanding-the-89-cash-spendingsevarafa
Erről nem is tudtam akkor van még mit költeniük...Akkor valahogy meg kell győzni a két csapatot hogy kell nekik Schaub ,nem kis meló lesz...swatt99
Jaja, inkább most költsenek mint máskor. Épp van egy eladó QB-nk... most költsenek ne jövőre vagy utána ;D Akciós Schaub, akár 1 milliós paycuttal egy 2078-as 7. körös pickért eladó 😀
több mint 10 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
Erről nem is tudtam akkor van még mit költeniük...Akkor valahogy meg kell győzni a két csapatot hogy kell nekik Schaub ,nem kis meló lesz...