Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Welker ment a Brocosba:SFearTomi
és ez miért olyan rossz? 😀

legalábbis én egyáltalán nem bánom, hogy nem nálunk kötött ki, de igazából nem is nagyon volt róla szó, hogy jöhetne

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Welker ment a Brocosba:S

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.
mikor lesz már Irsay tweet?shady
Most iszik, ne zavard.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
mikor lesz már Irsay tweet?
több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Bradley --> Broncos, nálunk nem felelt meg 😛

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Eddig kiderült garantált fizetések: Cherilus ($10M), Toler ($5M), Walden ($4M). Rögtön más a leányzó fekvése...

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nem is fogunk, van rá egy tippem.Stez
Akkor szerintem WR majd Draftról jön. Manusky meg egyetemi S ket nézeget... Remélem azért Safetyt nem draftról akarunk..Stev85
nekem tetszene egy hátsó körös safety draft, idén nem valami nagy a különbség azon a poszton a 3. és a 6. körös közöttHöri
Florida Egyetem en nézelődött Manusky. Pontosan ott milyenek a S ek azt ti tudjátok.Stev85
csak elamet ne basszameg ... riggo nem a floridabol gyunki a nevesebb s parja is ? vagy osszetevesztem masik sulival ?MMMS
Josh Evans, még ismertető is írtunk róla. 4-7. körben szerintem kimehet akárhol, jó kis lóbaszó fiú.

[Mondjuk a Florida pro day az sokat nem jelent, több kezdőjátékosuk lesz draftolva mint aki nem. Főleg az cudar hogy mind3 LB profi lesz]

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Pollardot vagy Landryt hoznátok inkább? Esetleg mindkettőt? 😀
.shady
Pollard 😊

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Pollardot

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 696 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
.shady
Landry oké lenne, Pollardot én nem. De akárki aki tudja élete legjobbját nyújtani nálunk és az upgrade, Jöhet.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
.
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
ja, hat gondoltam, sidbury pedig kb az o passdownos csereje lenne, de ezigy eleg troger sztem. de ha ezt a toltest megcsinaljuk a kritikus posztokon, akkormar akar ide is huzhatunk. megcsinaltuk mar cbvel, olinenal, olbvel. ugynezki, h s egyebkent is kiesik az elsokoros range-unkbol, tehat megeroltetik magukat fan. meg wr igazolast varnek depthbe, vmi rajabb dl embert. azt lehetne barhova huzni. szep alom 😀

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
a cserilusz szerzodesrol van meg info ? ez a 2013as capszam nem sok jot sejtet .. konyorgom irsaynak ne most szalljon el az agya, h szorhatja a mannat.
elobb nem irtam, de toler egyertelmuen pozitiv. 3/15 egy kezdopotencialu cbert remek. mondjuk en szeretem tolert, de waldenen kivul massal sincs bajom szemelyszerint.
jo ez az irany, h borderline starter arcokat hozunk alaposan feltoltve az 53at, igy nyugodalommal bpazhatunk a drafton.MMMS
Azt akarja Pagano Mathis megy Freeney helyére és az ő heléyre megy Walden.

több mint 12 éve
Akkor szerintem WR majd Draftról jön. Manusky meg egyetemi S ket nézeget... Remélem azért Safetyt nem draftról akarunk..Stev85
nekem tetszene egy hátsó körös safety draft, idén nem valami nagy a különbség azon a poszton a 3. és a 6. körös közöttHöri
Florida Egyetem en nézelődött Manusky. Pontosan ott milyenek a S ek azt ti tudjátok.Stev85
csak elamet ne basszameg ... riggo nem a floridabol gyunki a nevesebb s parja is ? vagy osszetevesztem masik sulival ?

matt elam s egyebkent magasra van ertekelve, klasszik in-the-box s. annyi baja van objektiven nezve h ahhoz kepest h egy ilyen karakteru arcnak azert sokszor jut a te v rb ehhez alulmeretezett szubjektiven megitelve nekem nincs rola nagy velemenyem, persze ettol meg siman lehet a kovetkezo ed reed. aki a dbket meccsnezes kozben legalabb gametape-szinten megtudja itelni az elott megemelem a kalapom.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
a cserilusz szerzodesrol van meg info ? ez a 2013as capszam nem sok jot sejtet .. konyorgom irsaynak ne most szalljon el az agya, h szorhatja a mannat.
elobb nem irtam, de toler egyertelmuen pozitiv. 3/15 egy kezdopotencialu cbert remek. mondjuk en szeretem tolert, de waldenen kivul massal sincs bajom szemelyszerint.
jo ez az irany, h borderline starter arcokat hozunk alaposan feltoltve az 53at, igy nyugodalommal bpazhatunk a drafton.

több mint 12 éve
Florida Egyetem en nézelődött Manusky. Pontosan ott milyenek a S ek azt ti tudjátok.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nekem tetszene egy hátsó körös safety draft, idén nem valami nagy a különbség azon a poszton a 3. és a 6. körös között

több mint 12 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
Nagyon be van sózva az öreg.😀
több mint 12 éve
JimIrsay
Landry is literally in building now...but there are many other lines in the water...Grigs n Chuck have many options to add big improvements!Stev85
Fél órája írtam már, hogy Landry már ott van nálunk és tárgyalnak...
De egyelőre nagy a csend, Landry éppen most magyarázza Grigsonnak, hogy több zsozsó kell, mert naponta elhasznál egy vödör kokszotStez
Ezt hallottad már?

Gosder Cherilus gets $15.5 in cash this year, counts $7.5 against the 2013 cap

több mint 12 éve
JimIrsay
Landry is literally in building now...but there are many other lines in the water...Grigs n Chuck have many options to add big improvements!Stev85
Fél órája írtam már, hogy Landry már ott van nálunk és tárgyalnak...
De egyelőre nagy a csend, Landry éppen most magyarázza Grigsonnak, hogy több zsozsó kell, mert naponta elhasznál egy vödör kokszot

több mint 12 éve
JimIrsay
Landry is literally in building now...but there are many other lines in the water...Grigs n Chuck have many options to add big improvements!

több mint 12 éve
Remélem ilyen Walden szintű FA-kkal tárgyalunk 😀Stez
Közben Welker kapott egy low ajánlatott a Patstől... nem valószínű ottmarad.

több mint 12 éve
Remélem ilyen Walden szintű FA-kkal tárgyalunk 😀

több mint 12 éve
@JimIrsay
We are not done,several key face to face meetings going on at our Farm Bureau Football Center..Head Coach/GM interviewing some key F agents!

több mint 12 éve
Akkor szerintem WR majd Draftról jön. Manusky meg egyetemi S ket nézeget... Remélem azért Safetyt nem draftról akarunk..