Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem is fogunk, van rá egy tippem.
több mint 12 éve
Szerintem két OLB sign után annyira már nincs a kalapban Avril.Engem is meglepne. De Greg Jenningsel sem tárgyaltunk még...
De fene tudja.Stez
több mint 12 éve
Szerintem két OLB sign után annyira már nincs a kalapban Avril.De fene tudja.
több mint 12 éve
Még Avril is a kalapban van nálunk. Azért van a zsozso elköltsük..
több mint 12 éve
Meglátjuk mit hoz ki belőle a vezetőség,részemről ink aktívan FAzzunk,mint hogy rajta üljünk a pénzen.
több mint 12 éve
Bmeg.. Követve
Jim Irsay
@JimIrsay
Great 1st day in FA!Spent 90 million dollars yesterday!Won the Cherilus right OT bidding,which makes him the 2nd Highest paid Right OT n NFL
több mint 12 éve
ő lenyilatkozta, hogy oda megy ahol a legtöbb lóvét kapjadugo1993Irsay azt írta tegnap este hogy nem akarnak orbitálisan sokat költeni sztárokra.. Kérdés mi az orbitálisan sok...
több mint 12 éve
Na Landry nálunk van már, amennyiben nem tudunk megegyezni, megy a 49ershez.StezJó lenne reális áron megszerezni... Kérdés ő akarja e ezt....
több mint 12 éve
Na Landry nálunk van már, amennyiben nem tudunk megegyezni, megy a 49ershez.
több mint 12 éve
OL Donald Thomas signs four-year, $14 million deal with the Colts.
több mint 12 éve
hat nem repesek. latom a logikat az eddigi igazolasok mogott, es nem is feltetlen nem ertek egyet a nagy haditervvel, de. az fa elso napjan mi a joistenert teperunk ilyen arcokra ? walden meg sidbury ... walden 3 eve volt vallalhato, sidbury meg draftolasa elott. probaljuk meg beloluk kicsiszolni a gyemantot, ahelyett h 1 emberre szarnank el a gigalovet. ez rendben. de ennyire nem latja mas, h mekkora kiralyok tudnanak lenni, csak mi ? szkeptikus vagyok.
cherilus. igen upgrade (justicehoz kepest ez hatalmas muveszet), meg tok jo h vallalhato szezont hozott le legutobb, de az istenert, ha ennyi penzt kikohogunk neki, nem lenne jo, ha volna benne akar csak egy picike kis upside ?
thomas meg erosen dafuq. a patsben tavaly jo volt. es azelott ? es slauson pl meg osszevissza csangal az orszagban, ha mar vasquez es levitre felejtos volt ...
nagyon szeretnem latni a szamokat evekre lebontva, mert most vagy nagyon tokonszurtuk magunkat, vagy nagyon okos pecazast hajtunk vegre es ha ezek nem hozzak magukat, rohogve baszhatjuk oket ki a hora es kolthetjuk ujra el ezt a lovet jovore v azutan.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Huff FS/CB kombó inkább, mint SS.somoskovigIgaz, bár játszott mindhárom poszton az elmúlt 3 évben, egész jól megállta a helyét még slotként is.
Hiába volt gyenge tavaly Bethea, van pár S a piacon, akivel egész jó párost alkothatna.

több mint 12 éve
Küldjük vele az üdvözlőlapot is és a köszönetünk
több mint 12 éve
Former Colts WR Donnie Avery signing with KC Chiefs.Tessék Stez 😛
több mint 12 éve
De mi a kukinak nekünk LB?Szar. 😊StezStewart Bradleynél azért biztosan jobb 😊aztec
Azt depthbe hozhatunk, de azt szerintem ráérnénk még tárgyalni.
több mint 12 éve
Én benne lennék egy Raiders importban (DHB, Huff). Kell egy gyors, outside WR, és ha nem is a legmegbízhatóbb, simán használható elkapó. Huff pedig egy sokoldalú SS, és talán mindkettőt meglehetne olcsóbban úszni.

több mint 12 éve
Szar. 😊StezStewart Bradleynél azért biztosan jobb 😊
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Blackburne egész jó kis játékos, de nem nagyon emlegetik a nevét sehol. Mi vele a probléma?A Giants nem engedné?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Cherilusnál 10M $ az aláírási pénz
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Pollardot kibaszta a Ravenshúúú neki nagyon tudnék örülni
Ha most nem szedünk be egy használható SS-t, ideges leszek.
Talán Pagano most érhet valamit.Stez
több mint 12 éve
Pollardot kibaszta a RavensHa most nem szedünk be egy használható SS-t, ideges leszek.
Talán Pagano most érhet valamit.
több mint 12 éve
Mondom nálam Dorsey lenne az ideális 3-4 RDE, a 49ersnél volt már viziten, szóval akkor nincs kizárva, hogy 3-4-be játsszon ismét.Nem lenne drága szerintem egyáltalán. Aztán hogy Mikell vagy Landry jönne SS-be, azt már letojom, mindkettő nagyon bőven upgrade. A Vaughn tender tök fölösleges volt, csak zabálja a pénzt, de Toler ha egészséges tud maradni, szerintem jó lesz. És én azért bízom Paganoban, hogy a sokévi DB edzői tapasztalatával meg tudja mondani, mely játékos illik a secondarybe.