Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Azt már eddig is írták, hogy jön vizitre.Az érdekelne, Avrillal mi van?
Őt mondták nagyoon biztosra hozzánk, erre hoztunk két OLB-t, akik a Hughes szintet hozzák, ő meg sehol. 😀
Költjük a zsozsót, csak nem jó helyre.
több mint 12 éve
Landry állítólag hamarosan érkezik látogatóba...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Erik Walden Colts deal : 4 év 16 millióFarky"How can he sign that contract when he's still spinning in circles searching for Colin Kaepernick?"
több mint 12 éve
Walden-t tavaly eltiltották már az első meccsen...Cherilusnak szar a térde...Sidbury helyett meg Grimes nem lett volna jobb?
több mint 12 éve
Erik Walden Colts deal : 4 év 16 millióFarkyLOL
több mint 12 éve
Nekem Talib fura.. hatalmas a csend... Igaz Jennings sem téma, De Wallace nagyon Overratednek tűnik... Évi 13M ért..Tény. Ezek után viszont már jöjjön Landry és Avril...Tolernél nekem az az érzésem, hogy jó a csávó. Nem elit, de jó.De figyelj, annyiért írtak alá ami irreális.. Annál irreálisabb csak Wallace évi 13 M je...Stev85
Asszem mondjuk volt egy szalagszakadása 1-2 éve, ami kicsit visszavetette. De mondjuk Talibot szívesebben látnám itt.
Ami fáj, az a Levitre-Vasquez duó elszórakozása, rögtön a piacnyitáskor.Stez
Jennings körül nagy a kuss, remélem őt is elhozzuk.Stez
több mint 12 éve
Erik Walden Colts deal : 4 év 16 millió
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Tény. Ezek után viszont már jöjjön Landry és Avril...Tolernél nekem az az érzésem, hogy jó a csávó. Nem elit, de jó.De figyelj, annyiért írtak alá ami irreális.. Annál irreálisabb csak Wallace évi 13 M je...Stev85
Asszem mondjuk volt egy szalagszakadása 1-2 éve, ami kicsit visszavetette. De mondjuk Talibot szívesebben látnám itt.
Jennings körül nagy a kuss, remélem őt is elhozzuk.
több mint 12 éve
Levitre 8M ért írt alá, Vasquez asszem 6M ért de erre ne fogadj.. Levitre 100%Ehhez tudni kéne, hogy a hozzánk érkezők mennyiért jönnek, mert erről eddig semmi info.uatuTolernél nekem az az érzésem, hogy jó a csávó. Nem elit, de jó.De figyelj, annyiért írtak alá ami irreális.. Annál irreálisabb csak Wallace évi 13 M je...Stev85
több mint 12 éve
Ehhez tudni kéne, hogy a hozzánk érkezők mennyiért jönnek, mert erről eddig semmi info.Tolernél nekem az az érzésem, hogy jó a csávó. Nem elit, de jó.De figyelj, annyiért írtak alá ami irreális.. Annál irreálisabb csak Wallace évi 13 M je...Stev85
több mint 12 éve
Tolernél nekem az az érzésem, hogy jó a csávó. Nem elit, de jó.De figyelj, annyiért írtak alá ami irreális.. Annál irreálisabb csak Wallace évi 13 M je...
több mint 12 éve
Moise Fokou megy vizitre a Titanshez
több mint 12 éve
Tolernél nekem az az érzésem, hogy jó a csávó. Nem elit, de jó.Asszem mondjuk volt egy szalagszakadása 1-2 éve, ami kicsit visszavetette. De mondjuk Talibot szívesebben látnám itt.
Ami fáj, az a Levitre-Vasquez duó elszórakozása, rögtön a piacnyitáskor.
több mint 12 éve
Tolernek örülök, az eddigi CB-khez képest (Davisen kívül) minőségi javulás
több mint 12 éve
Ja, csak ezeknek mondjuk a fele nálam nem feltétlenül nagy upgrade.Előbb éljék túl a TC-t 😀
még Cherilus sem
Justice 2.0
Walden Hughes szintet lehoz, Thomas jó, neki örülök, Toler elválik, so-so, Sidburyben sem feltétlenül hiszek, hogy ő lenne a megváltóStez
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Ja, csak ezeknek mondjuk a fele nálam nem feltétlenül nagy upgrade.még Cherilus sem
Justice 2.0
Walden Hughes szintet lehoz, Thomas jó, neki örülök, Toler elválik, so-so, Sidburyben sem feltétlenül hiszek, hogy ő lenne a megváltó
több mint 12 éve
Lawrence Sidbury – LB AtlantaFarkyKomolyan nem szaroznak Chuck ék 😀
több mint 12 éve
Lawrence Sidbury – LB Atlanta
több mint 12 éve
Azért belecsaptunk a lecsóba rögtön 😀 Már csak 1-2 igazán nagy hal hiányzik.
több mint 12 éve
OG Donald Thomas a következő
több mint 12 éve
Hoppá!Feltéve, ha LG poszton vetitek be. Ott valóban korrekt kezdő lehet évekig.
Donald Thomas!
Na ez jó lesz!Stez
RG poszton azért voltak problémák.
több mint 12 éve
mert a statok alapján kell nézni egy játékost...FucuBocs hogy nem ismerek minden játékost név szerint minden adatával.. -,-
több mint 12 éve
azért a 14/13 után a 11/2 sokat mondó adat. Nem véletlenül került ki a kezdőből,.
több mint 12 éve
Hoppá!Donald Thomas!
Na ez jó lesz!