NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 666
47
20:00 BIRMINGHAM BOWL - Georgia Southern vs Appalachian State
Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Csak engem zavar, hogy van pénzünk, de baromira nagy a csend, és akikkel hírbe hoztak, azok sorban írnak alá másokhoz?uatuVasquaz és Levitre elment....
több mint 12 éve
Csak engem zavar, hogy van pénzünk, de baromira nagy a csend, és akikkel hírbe hoztak, azok sorban írnak alá másokhoz?
több mint 12 éve
Elme orvos látta már??? Nem jobb mint V. Davis...Az tuti...Valahogy úgy szólt a hír,hogy no 2 cornerként tekintünk rá-gondolom ilyen szerződést toltunk elé-,ő meg ennél többet akar.Tony AdamsPowers no 1 corner pénzt kért,nem adtuk meg neki.Tony Adamsezek szerint Powers mehet vagy mi? (bocs, kicsit le vagyok maradva)Stev85
több mint 12 éve
Cliff úr, mit gondol róla hogy ön mellett rendre szóba kerül Krűger neve is mint megváltó pass rusher?
több mint 12 éve
Valahogy úgy szólt a hír,hogy no 2 cornerként tekintünk rá-gondolom ilyen szerződést toltunk elé-,ő meg ennél többet akar.Powers no 1 corner pénzt kért,nem adtuk meg neki.Tony Adamsezek szerint Powers mehet vagy mi? (bocs, kicsit le vagyok maradva)Stev85
több mint 12 éve
ennyit nem hiszem, hogy fogunk adni egy sérülékeny játékosnak, és más csapat is érdeklődik irántaPowers no 1 corner pénzt kért,nem adtuk meg neki.Tony Adamsezek szerint Powers mehet vagy mi? (bocs, kicsit le vagyok maradva)Stev85
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Powers no 1 corner pénzt kért,nem adtuk meg neki.Tony Adamsezek szerint Powers mehet vagy mi? (bocs, kicsit le vagyok maradva)
több mint 12 éve
Cliff Avril a Wikipedia szerint a mienk 😀+ érdeklődünk Ricky Jean-Francois iránt
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Long neve is előkerült a sapiból.Levitre kellene még.
több mint 12 éve
Powers no 1 corner pénzt kért,nem adtuk meg neki.
több mint 12 éve
Reedről is egyre többet pletykálnak
több mint 12 éve
The Baltimore Sun's Aaron Wilson is hearing there's a "good chance" the Colts will sign free agent Cliff Avril.Csak ne legyen alapja. 😀
több mint 12 éve
Egyre többször írják, hogy a Browns és a Colts között nagy licitháború várható Krugerért, de mindkét csapatot kifejezetten érdekli Avril is, aki 3-4-be akar menni OLB-nek.Kruger 8-9 millát akarna egy évben, de annyit szerintem nagyon nem ér. Avril meg egy M. Williamshez hasonló szerződést akar, de szerintem évi 10 milla alatt nem fog sehova sem aláírni.
Igazából drágán egyiknek sem örülnék, Avrilt amúgy sem szeretem. Csak aztán nehogy elmenjen közben a Levitre-Vasquez duó az orrunk előtt, annak nagyon nem örülnék.
Valamelyiket mindenképpen meg kellene szereznünk.Stez
Szóval drágán jönnénk, ha jönnének.
több mint 12 éve
Egyre többször írják, hogy a Browns és a Colts között nagy licitháború várható Krugerért, de mindkét csapatot kifejezetten érdekli Avril is, aki 3-4-be akar menni OLB-nek.Igazából drágán egyiknek sem örülnék, Avrilt amúgy sem szeretem. Csak aztán nehogy elmenjen közben a Levitre-Vasquez duó az orrunk előtt, annak nagyon nem örülnék.
Valamelyiket mindenképpen meg kellene szereznünk.
több mint 12 éve
ha nem a pénz érdekelné, akkor belement volna a fizetés csökkentésbe
több mint 12 éve
max egy évre íratnék vele alá. kár lenne ilyen korban megdobni egy jobb szerződéssel, amikor már öregszik és sérül.viszont kis pénzért meg nem hiszem, hogy jönne
több mint 12 éve
Én meg örülnék neki, ha nem nálunk kötne ki.
több mint 12 éve
Harrison mennyiért írna alá 2-3 évre? Ok, nem fiatal viszont öreg 😀 de szerintem sokkal jobb lenne a sorainkban, mint Kruger. Személyes vélemény, de Kruger kurvára overrated. Harrison évek óta megbízható 3-4es OLB, ráadásul nem bánnám ha nem kéne tartani tőle, hogy kinyírja a QB-nkat
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheetIn random RFA moves: #Colts RFA tendered CB Cassius Vaughn at a right-of-first-refusal level. Worth $1.3M. But available for no compensation
több mint 12 éve
gordy basszameg csak ot ne ...MMMSVan annál rosszabb.. Vaughn...
több mint 12 éve
gordy basszameg csak ot ne ...
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
#colts will issue RFA tenders to OL Jeff Linkenbach and CB Cassius Vaughn; EFA tenders to CB Josh Gordy, NT Martin Tevaseu, G Joe Reitz
több mint 12 éve
Vinatieriről lehet tudni valamit? Hosszabbítás lesz, vagy már túl öreg hozzá?bobi0092egyenlőre van szerződése, csak jövőre lesz FA