NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
Saturday Colts játékosként vonul vissza, nem meglepő 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.
Tageltük McAfee-t.Stez
A Bills tageli (nem meglepő) Byrdöt. Levitre tagelése kizárt, és ő kiváló játékos.ulpianus
Már sokszor volt róla szó, hogy Levitre szinte biztosan tesztelni fogja a piacot. Én neki nagyon örülnék, de szerintem nem fogunk rámenni. Vasquez fog szerintem jönni. Mondjuk a kettő nem ütné egymást, mert Vasquez RG, de nem hinném, hogy a két legjobb OG ügynököt elhozzuk, az már nagyon drága lenne. Grigson szerintem nem szán ennyit a poszt erősítésére.

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Tageltük McAfee-t.Stez
A Bills tageli (nem meglepő) Byrdöt. Levitre tagelése kizárt, és ő kiváló játékos.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
vasquezen kivul nincs vmi pletyka ? dofinek igerkezik a fa ot class, elkene vkit hozni, mert love van es a varhatoan elso kor vegen elerheto tackle prospectektol annyira nem vagyok elajulva. mondjuk remelem vollmer messze elkeruli a lukacs olajat, orbitalis faszsag lenne egy rokihoz hozzatoszni a hosszutavut.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Tageltük McAfee-t.

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
meg amúgy ki a faszt érdekel ez itt ugyebár 😊

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
azokat a meccseket messze a Denver védelme nyerte meg.

több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
az tény, hogy Gabbert istentelen szar 😀

de az benne a poén, hogy még így is Gabbert>Tebow 😀dugo1993
Lehet TT-t szidni, de ő legalább egy dolgot tud, győzni (+ persze motiválni)Borbinho
Bevallom, kicsit félve kérdezem, mert nehezen jön át fórumon a szarkazmus, de ez vicc akart lenni, ugye?Escalade
félek, hogy nem

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want

Lehet TT-t szidni, de ő legalább egy dolgot tud, győzni (+ persze motiválni)Borbinho
Bevallom, kicsit félve kérdezem, mert nehezen jön át fórumon a szarkazmus, de ez vicc akart lenni, ugye?

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Lehet TT-t szidni, de ő legalább egy dolgot tud, győzni (+ persze motiválni)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve

de az benne a poén, hogy még így is Gabbert>Tebow 😀

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 696 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
A.Smith tradje KC be megtorpedózhatja Tebow karrierjét Jaxnél?? Ha behúzzák drafton Geno Smoth-tStev85
1. Tebow nem valószínű h a Jax-be megy. Ott Gabbert az Isten
2. Kit érdekel, nálunk van Luck 😀Farky
2, ponttal nem ellenkeznék 😀
Viszont Gabbert meg az istenség.. Akkor Luck mi? Főisten? 😀

több mint 12 éve
A.Smith tradje KC be megtorpedózhatja Tebow karrierjét Jaxnél?? Ha behúzzák drafton Geno Smoth-tStev85
1. Tebow nem valószínű h a Jax-be megy. Ott Gabbert az Isten
2. Kit érdekel, nálunk van Luck 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Tudtommal a Jax egyáltalán nem akarja Tebowt alapból.

több mint 12 éve
A.Smith tradje KC be megtorpedózhatja Tebow karrierjét Jaxnél?? Ha behúzzák drafton Geno Smoth-t

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Pro days:  www.nfl.com/draft/story/0ap1000000136391/article/2013-pro-days-schedule
Lehet már tudni, hogy hova megyünk nézelődni? Vannak az "alap" egyetemek persze, de a kisebbekben is lehet találni egy-két jó játékost.Vagy ez még a balladai homályba vész?aztec
twitteren chris steuber ki szokta írni mindegyhez, hogy kik vannak ott.

nem mintha akkora jelentősége lenne.

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Pro days:
https://res.cloudinary.com/nflleague/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/gwirkfria0p2o9lecjdh
2013 pro days schedule and analysis
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Lehet már tudni, hogy hova megyünk nézelődni? Vannak az "alap" egyetemek persze, de a kisebbekben is lehet találni egy-két jó játékost.Vagy ez még a balladai homályba vész?

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Nálam is jobb, de sérülékenyebb is, és vicc, hogy minden héten azon kell imádkozni, hogy épp aktív legyen meccsnapon.

több mint 12 éve
Nálam Powers még mindig jobb, mint Butler

több mint 12 éve
Butlert azért tartanám meg inkább, mert ő jobban bírja a strapát. Powers állandóan lesérül. nagy különbség meg szvsz nincs köztük

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Szerintem Butler-t BB (a módszereivel) zúzta szét. 2. körösnek lehet, hogy nem felel meg, de türelemmel fel lehet építeni egy stabil CB-nek. (Mondjuk, én kedveltem, elfogult vagyok.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Egy a lényeg, Vaughn ne kerüljön pályára jövőre.
Butler maradhat nickelbacknek max.Stez
Én is Vaughnt adnám ha nem lenne Rfa...

több mint 12 éve
Egy a lényeg, Vaughn ne kerüljön pályára jövőre.
Butler maradhat nickelbacknek max.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
san diego-i források szerint Louis Vasquezt mi támadjuk legjobban a szeretetünkkel.Höri
Nagyon helyes hozzáállás, a Chargers lopja az FO-nk, mi lopjuk cserébe a jobb szabadügynökeiket.

Vicces egyébként, a Chargers meg a hírek szerint épp Powerssel szemezget nagyon. 😀
Őt vihetik. 😀Stez
Inkább vigyék Butlert, de Powers maradhatna...Stev85
ellenzem

több mint 12 éve
san diego-i források szerint Louis Vasquezt mi támadjuk legjobban a szeretetünkkel.Höri
Nagyon helyes hozzáállás, a Chargers lopja az FO-nk, mi lopjuk cserébe a jobb szabadügynökeiket.

Vicces egyébként, a Chargers meg a hírek szerint épp Powerssel szemezget nagyon. 😀
Őt vihetik. 😀Stez
Inkább vigyék Butlert, de Powers maradhatna...