NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 883 — Whoops, looks like something went wrong.
Kivágtuk Kyle Millert, és Justin Andersont aktiváltuk PUP-ról.
Azt mondják, hogy Miller kivágása bizakodásra adhat okot, mert akkor Fleener talán játszhat már a Bills ellen.

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát, matematikusnak indult informatikusként a rankingom matematikai és logikai alapjaira garanciát merek vállalni, de hogy a számok valóban a valós erősorrendet tükrözik-e, arra azért nem. 😀 😀 😀

(Bár tessék az eheti rankingot egy kicsit komolyabban venni, mert a héten csúcsot döntöttem a tippjátékban, ha jól nézem közel telitalálatom lett. 😊 Kár, hogy csak a harmadik héttől kezdtem játszani, így sajnos összesítésben esélyem sincs, de egy-egy héten még örülhetek magamnak. 😀 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Új cikk a Colts Blogon. Lépjünk tovább...  bit.ly/UbjQULszf61
Ha nem haragszol, idézek három mondatot: "A nap felkelt, mint midig és a világ nem dőlt össze. Igazából nem is kell neki. A vereség ellenére sok minden nem változott."

Nos frissítettem a strength of schedule és az eredményesség (win/loss) alapján számol "power index" alapú kis privát power rankingemet, és a múlt heti 11. helyről a 14. helyre kerültünk hátrébb. Szóval a számok alapján sem változott sok minden, a világ tényleg nem dőlt össze. 😊
peterk2005
Ebből is látszik, hogy milyen megdönthetetlenül szilárd matematikai és logikai alapokon nyugszik az a Power Ranking ugye 😊

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
Új cikk a Colts Blogon. Lépjünk tovább...  bit.ly/UbjQULszf61
Ha nem haragszol, idézek három mondatot: "A nap felkelt, mint midig és a világ nem dőlt össze. Igazából nem is kell neki. A vereség ellenére sok minden nem változott."

Nos frissítettem a strength of schedule és az eredményesség (win/loss) alapján számol "power index" alapú kis privát power rankingemet, és a múlt heti 11. helyről a 14. helyre kerültünk hátrébb. Szóval a számok alapján sem változott sok minden, a világ tényleg nem dőlt össze. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Új cikk a Colts Blogon
Lépjünk tovább...
 bit.ly/UbjQUL

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
Marvin Harrison's rookie season: 64 catches for 836 yards, 8 TDs, 13 yards per catch.
TY Hilton so far: 30 catches, 455 yards, 4 TDs, 15 ypcFarky
azért nem egy kaliber szvsz 😀dugo1993
persze, de azért nem olyan rossz tőle

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
ez a meccs sokkal másképpen is alakulhatott volna. 14-7-es vezetésnél kb pár perc alatt el is buktuk a meccset. A második félidő csak formalitás volt. Amit viszont nem tudok felfogni az az, h mi a fenét csináltunk a szünetben. Mer hogy semmi változást nem láttam az biztos. Kávéztak vagy mi? De az is csak max koffeinmentes lehetett...
több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Marvin Harrison's rookie season: 64 catches for 836 yards, 8 TDs, 13 yards per catch.
TY Hilton so far: 30 catches, 455 yards, 4 TDs, 15 ypcFarky
azért nem egy kaliber szvsz 😀

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
TY Hilton so far: 30 catches, 455 yards, 4 TDs, 15 ypc

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Előre látom annak a fejét akit a Chiefs draftol😀 Mint Warren Sapp, mikor a Buccaneers '95-ben draftolta, majdnem sírt😀FearTomi
Bezzeg a Coltsnál minden faszán nézett ki a draft előtt 😀
Amúgy, ahogy Stez mondja, az a Chiefs közel nem 1/1Wyatt
szerintem sem. tavaly év előtt még mindenki azzal jött, hogy az a csoport simán az övéké. azóta nem sok minden változott. csak Cassel szar

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Előre látom annak a fejét akit a Chiefs draftol😀 Mint Warren Sapp, mikor a Buccaneers '95-ben draftolta, majdnem sírt😀FearTomi
Bezzeg a Coltsnál minden faszán nézett ki a draft előtt 😀
Amúgy, ahogy Stez mondja, az a Chiefs közel nem 1/1

több mint 13 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Ja, amikor van egy rohadt jó, fiatal keret KC-ban, csak egy jó HC kell és egy jó QB és középmezőnybe lesz a csapat.
Azért ne beszélj hülyeségeket...
Viszont ez a Jaxra még igaz is lenne, de a KC-ra nem.Stez
szerintem annyira rájuk sem. van egy (főleg futáshozhoz) jó fal, 4-5 jó célpont, ligaelit futó. egy közepes védelem. 3 dolog nincs: GM, HC, QB

nem tudom h a barkley vagy smith megoldja-e a problémát, de az tuti h nálam a jax kerete is jóval jobb mint ahol állnak. egy közepesen szar hennevel is csináltam 37 pontot MJD nélkül houstonban.
például a st.louisnak meg clevelandnek sokkal rosszabb az állománya..

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 13 éve
Ja, amikor van egy rohadt jó, fiatal keret KC-ban, csak egy jó HC kell és egy jó QB és középmezőnybe lesz a csapat.
Azért ne beszélj hülyeségeket...
Viszont ez a Jaxra még igaz is lenne, de a KC-ra nem.

több mint 13 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Előre látom annak a fejét akit a Chiefs draftol😀 Mint Warren Sapp, mikor a Buccaneers '95-ben draftolta, majdnem sírt😀

több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Van egy draftokkal foglalkozó oldal, aminek itt nem mondjuk ki a nevét 😀, az a 20.hely környékére tesz minket.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
 www.draftcountdown.com/sub/Mock-Draft-A.php

csak itt a kis hülyék azt hiszik h 9. helyen fogunk húzni. na már most ennél "sajnos" jobbak vagyunk és a feltrade kizárt, mert nincs mit adni érte. vagy odaadunk minden picket és akkor első nap mehetünk haza, készen vagyunk😀Miska84
nem néztem meg a mockot, de a draftcountdown szerintem nem frissült pár hete, legalábbis amikor még néztem le volt maradva, így nyilván nem is a mostani mérleg szerint írják

több mint 13 éve
 www.draftcountdown.com/sub/Mock-Draft-A.php

csak itt a kis hülyék azt hiszik h 9. helyen fogunk húzni. na már most ennél "sajnos" jobbak vagyunk és a feltrade kizárt, mert nincs mit adni érte. vagy odaadunk minden picket és akkor első nap mehetünk haza, készen vagyunk😀

több mint 13 éve
Mondjuk azért bármennyire is jól állunk ILB poszton, egy Manti Te'o-nak baromira tudnék örülni. 😀Stez
erre szinte 0 az esély. mármint akkor sem őt kéne húznunk ha bent lenne a mi pickünknél. még akkor sem ha tuti megérné. túl sok a need más posztokra.dugo1993
Sansztalan persze, kis is megy top15-ben, de azért bírnám. 😊Stez
szerintem kurva jó választás lenne, akár nekünk, vagy akárki másnak. ha meglesz a PO tuti lecsúszunk róla, de ha benn lesz nem hinném h paganoék kibírnák h ne húzzák!
CB-et meg WR-t találsz bárhol pénzért, safety és LB posztos óriási klasszist ritkán. márpedig ő az lesz bárki megláSSA..
én a drafton simán 10-12 körülre teszem.
suck for Te'o 😀

több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 729 — Colts fan
ami a tegnapot illeti:
szögezzük le, hogy amíg vezettünk, olyan lenyűgöző volt a játékunk (lásd kedvezőtlen előjelek/matchup), hogy még azok a kommentátorok is lelkesen közvetítették a Colts fociját, akik később elaléltak a gyönyörűségtől minden Luck-INT-nél és Pats-pontnál

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Mondjuk azért bármennyire is jól állunk ILB poszton, egy Manti Te'o-nak baromira tudnék örülni. 😀Stez
erre szinte 0 az esély. mármint akkor sem őt kéne húznunk ha bent lenne a mi pickünknél. még akkor sem ha tuti megérné. túl sok a need más posztokra.dugo1993
Sansztalan persze, kis is megy top15-ben, de azért bírnám. 😊

több mint 13 éve
erre szinte 0 az esély. mármint akkor sem őt kéne húznunk ha bent lenne a mi pickünknél. még akkor sem ha tuti megérné. túl sok a need más posztokra.

több mint 13 éve
hát én a legnagyobb problémát a secondaryben látom. a tegnapi hármas aki pályára lépett konkrétan ki kell mondani nem nfl szint. ez a butler gyerek annyira kiló hijján van, h nincs egyetlen szóló tackle sem. én is imádnám, ha egy wallace szintű speedsterünk lenn, de inkább hozzunk két fasza CB-t free agentről. ilyen védelemmel nem lehet komoly meccseket nyerni...Miska84
kettőt biztosan nem fogunk hozni. a Davis Powers duóból az egyik biztos kezdő lesz jövőre. Davis valószínűbb, mert érte jövőre szopunk a drafton. Powers is maradhatna, ha nem nyomná a sérüléseket állandóan, meg megtalálná a régi formáját

több mint 13 éve
Ahogy olvasgatom a csapat topicokat, a TE elleni védezekés a legtöbb csapatnál előjön, mint panasz. Egy-két csapat korábban is volt, amelyik erősen épített a TE-re passzokban, de az utóbbi időben komoly NFL tendencia lett belőle. A Pats pedig ennek a játéknak egyelőre a nonplusultráját nyújtja. Úgy néz ki a védelmi stratégák még "dolgoznak az ügyön", nagyon kevés csapat mondhatja el magáról, hogy megoldotta a problémát.

Volt már egy vezetőedzőnk, akiről elhíresült egy védekezési stratégia. Idén úgyis folyton belebotlunk az előző érával való hasonlóságokba (elsősorban persze Lucky boy révén). Hátha Pagano is - ha felgyógyul - folytatja a Dungy által kijelölt utat, és ő lesz az első aki kidolgoz erre valami hatékony megoldást. 😊
peterk2005
Mindenki tudja, hogy erre a Wayne bácsira figyelni kell. Sok éve próbálják megoldani, mégsem nagyon sikerül az ellenfeleknek.
Megatronra is figyel 2-3-4 védő, mégis 1200 elkapott yardnál jár fél lábbal, agyrázkódással.
Ez egy ilyen játék. Van, akit nem fogsz tudni semlegesíteni, ahogy Gronkowskit sem sikerül szinte senkinek sem.
És a Pats sikerességét látva egyre nagyobb teret nyer a TE játék, és egyre többen igyekszenek két jó TE-t beszerezni, hogy nyomathassák is a kezdőben velük.
Vagy akkor hozzunk egy elit ILB-t, aki sebességben felveszi a versenyt Gronkoval, és 1-1-ben is meg tudja őt fogni.
De szerintem ez nem lenne valami egyszerű.
Mondjuk azért bármennyire is jól állunk ILB poszton, egy Manti Te'o-nak baromira tudnék örülni. 😀

több mint 13 éve
Ahogy olvasgatom a csapat topicokat, a TE elleni védezekés a legtöbb csapatnál előjön, mint panasz. Egy-két csapat korábban is volt, amelyik erősen épített a TE-re passzokban, de az utóbbi időben komoly NFL tendencia lett belőle. A Pats pedig ennek a játéknak egyelőre a nonplusultráját nyújtja. Úgy néz ki a védelmi stratégák még "dolgoznak az ügyön", nagyon kevés csapat mondhatja el magáról, hogy megoldotta a problémát.

Volt már egy vezetőedzőnk, akiről elhíresült egy védekezési stratégia. Idén úgyis folyton belebotlunk az előző érával való hasonlóságokba (elsősorban persze Lucky boy révén). Hátha Pagano is - ha felgyógyul - folytatja a Dungy által kijelölt utat, és ő lesz az első aki kidolgoz erre valami hatékony megoldást. 😊

több mint 13 éve
Luckynak 1100 passzolt yard kell, hogy ő passzolja rookieként a legtöbb yardot.
Reméljük erre 6 meccs elég lesz, én személy szerint mondjuk csalódott lennék, ha nem dobálna össze 4500 yardot. 😀
4500 yard 22-24 TD lenne a kívánságom. 😀