Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 13 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
anyám, pedig mekkora játékos volt, illetve lehetett volna...😕
több mint 13 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
kicsi off: mondjuk pont nem aktuális mert ma jó volt Zbiko, de mi lenne ha Sanderst visszahoznánk vmi aprópénzért.. azt hiszem úgy is FA. ha most tovább bírná 2 meccsnél nem lennének safety gondokdugo1993
Szerintem nincs értelme visszahozni. Nem bírná sokáig...

több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
kicsi off: mondjuk pont nem aktuális mert ma jó volt Zbiko, de mi lenne ha Sanderst visszahoznánk vmi aprópénzért.. azt hiszem úgy is FA. ha most tovább bírná 2 meccsnél nem lennének safety gondok

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Win plusz kiengedték Paganot a kórházból, szép nap ez a mai

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 879 — Whoops, looks like something went wrong.
köszönjük meg szépen Gordonnak, hogy elkapta a Braylon kórt 😊

több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 729 — Colts fan
Akkor azt mondom, eszméletlen jó volt az első 10 percben😀FearTomi
a két futott TD semmiképp sem semmi, pláne hogy az kellett a győzelemhez

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
valóban, Zbikowskiról mondta is valamelyik szakértő a közvetítésben, hogy "szereti, mert okos játékos", és mutatták az egyik ravasz szerelését
aktív volt
a másik, akit kiemelnék, Powers, aki csúnyán beszedett passzokat az egyik leggyengébb QB-tól, aztán a végére mégis hős lett, az utolsó percekben nagyokat szerelt, illetve zavart

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Luck eszméletlen jó ma!FearTomi
Hát ez nem volt igaz, és nyögvenyelős is lett, de megvan 3:3, a többit meg majd megbeszéljük. 😊peterk2005
Akkor azt mondom, eszméletlen jó volt az első 10 percben😀

több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Hát ja. Mondjuk sok értelne nem is lett volna elemezni az ellenfelet akkor, amikor egyik héten ki tudunk kapni a Jagstől, a másik héten meg elverjük a Packerst. 😀

Annyit azért említsünk meg, hogy a két rookie QB - Luck és Weeden - utoljára a tavalyi Fiesta Bowl-on találkozott, ahol Weeden csapata, az Oklahoma hosszabbítás után nyert. Azt a meccset Weeden a levegőben is megnyerte, úgyhogy itt az idő a visszavágásra. 😊peterk2005
ja, Luck ott is egy balfasz kickernek köszönhetően kapott ki, na az nálunk is van 😀Stez
Ne is mond, streamen néztem azt meccset... 😕 Még szerencse, hogy nincs egy Blackmon a Brownsnál.aztec
Ha lett volna egy Blackmonja a Brownsnak akkor most lehet fordított eredmény született volna

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 409 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát ez nem volt igaz, és nyögvenyelős is lett, de megvan 3:3, a többit meg majd megbeszéljük. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
a lényeg a W a többi most nem számít

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
még ha nyertünk is most már tiszta ideg vagyok az miatt, hogy csak 1 félidőt tudunk folyamatosan teljesíteni. ez alól talán a jets volt kivétel, mert ott egyet se. folyamatosan van egy nagyon jó félidőnk, aztán meg egy olyan, ahol az offense semmit az ég világon nem mutat...ez ellen a Browns ellen jóval többet fel lehetett vna tenni a táblára, főleg, hogy jók voltak a futások..

azért ami pozitív volt:
-Zbikowski
-Végre volt futójáték

több mint 13 éve
hú, de nyögvenyelősen...

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Erre van külön topic, ott találkozhatsz a többi Kócossal. Használd egészséggel:
 bowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/7_het_-_indianapolis_colts_-_cleveland_browns

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 409 — The only discipline that lasts, is self discipline
A védelmünk méterekre se tudja Weedent megközelíteni, pedig még blitzelünk is időnként...

(szerk.: ezt az eredménykövetőbe szántam...😊)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Annyit azért említsünk meg, hogy a két rookie QB - Luck és Weeden - utoljára a tavalyi Fiesta Bowl-on találkozott, ahol Weeden csapata, az Oklahoma hosszabbítás után nyert. Azt a meccset Weeden a levegőben is megnyerte, úgyhogy itt az idő a visszavágásra. 😊peterk2005
Weeden Oklahoma State QB volt.

Ahogy én emlékszem hosszabbításban nyert az OSU egy FG-al. Addig sem volt a két QB közt nagy különbség.ulpianus
Elnézést a pontatlanságért, a college footballban nem vagyok otthon, az ilyen "apróságok" nem maradnak meg. 😊
(Amúgy Luck tényleg jó volt, a nyerést a statokra értettem.)

több mint 13 éve
Luck eszméletlen jó ma!

több mint 13 éve
Weeden Oklahoma State QB volt.

Ahogy én emlékszem hosszabbításban nyert az OSU egy FG-al. Addig sem volt a két QB közt nagy különbség.

több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Hát ja. Mondjuk sok értelne nem is lett volna elemezni az ellenfelet akkor, amikor egyik héten ki tudunk kapni a Jagstől, a másik héten meg elverjük a Packerst. 😀

ja, Luck ott is egy balfasz kickernek köszönhetően kapott ki, na az nálunk is van 😀Stez
Ne is mond, streamen néztem azt meccset... 😕 Még szerencse, hogy nincs egy Blackmon a Brownsnál.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve

ja, Luck ott is egy balfasz kickernek köszönhetően kapott ki, na az nálunk is van 😀

több mint 13 éve

Annyit azért említsünk meg, hogy a két rookie QB - Luck és Weeden - utoljára a tavalyi Fiesta Bowl-on találkozott, ahol Weeden csapata, az Oklahoma hosszabbítás után nyert. Azt a meccset Weeden a levegőben is megnyerte, úgyhogy itt az idő a visszavágásra. 😊

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nagy bravúr, hogy lement úgy az egész hét, hogy szóba se került a heti ellenfelünk neve 😀 nyerni kell

több mint 13 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
De amint már említettem is néhány napja, olyan táblázatot néznék meg, ki hány hurryt engedett például a falunkból. Szerintem abban Justice vezet.Stez
Annyira nem:
 www.profootballfocus.com/blog/2012/10/17/snapshot-pbe-offensive-tackles/

Jajj, bocs most látom, hogy már Ulpianus belinkelte.

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Stez!

Remélem ez is megfelel. Benne van Castonzo kontra Justice (Első "Top of the tackles" szöveges bekezdés). Illetve Justice a lista élén áll lejjebb.
 www.profootballfocus.com/blog/2012/10/17/snapshot-pbe-offensive-tackles/

Ráadásként még egy kis Justice hype:
 www.profootballfocus.com/blog/2012/10/19/free-agent-dividends/

több mint 13 éve
A napokban beszélgettünk az offseasonban lehetséges upgrade-ekről, és abban nagyjából egyetértettünk, hogy a oline bal oldala rendben van. Nos, ehhez képest érdekes ez a táblázat ami szerint a fal bal oldala az élbolyban van az engedett sackeket tekintve (Castonzo 3.5, Link 3), miközben a jobb oldal nincs is a listán...peterk2005
Link egy fos. Ezt eddig is tudtuk.
Castonzo meg ahhoz képest, hogy idén eddig szinte meccsen elit pass rusher állt vele szemben, megbízható és jól játszik.
De amint már említettem is néhány napja, olyan táblázatot néznék meg, ki hány hurryt engedett például a falunkból. Szerintem abban Justice vezet.