Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Akkor meg gyorsan 2-3 ember jelezze, hogy jon. xdSzerintem amugy mar az 5 ember is optimalis..😁
Stez
Nem mintha kerdeses lett volna,de TY es Innman jatszik,az ellenfelnel pedig Coutee is
több mint 7 éve
Akkor meg gyorsan 2-3 ember jelezze, hogy jon. xd
több mint 7 éve
Stez, Bobi, bencéék ketten meg én, az még egy necces 5ös eddig max. ahogy számolok 😊
több mint 7 éve
En mondtam, ha van 6-7 ember legalabb, nekem akkor van ertelme elmennem, az ugy mar csoportos meccsnezes, megfelelo hangulattal esatobbi. De mondjuk alapbol irt ide kb. harom ember, hogy erdekelne, azota semmi.Dontsetek el a meccsnezest, mert en akkor megyek mashova, ha nem vagyunk elegen.Most mar tenyleg jo lenne eldonteni
Stez
Bence94
Mindenki neger?
több mint 7 éve
Dontsetek el a meccsnezest, mert en akkor megyek mashova, ha nem vagyunk elegen.Most mar tenyleg jo lenne eldonteni
Stez
több mint 7 éve
Colts oldali beharangozó a mai meccshez @kronikk tollából: fuzovelkifele.com/2019/01/reszkessetek-visszaterunk-colts/
Szerkesztette: katonadani
több mint 7 éve
Dontsetek el a meccsnezest, mert en akkor megyek mashova, ha nem vagyunk elegen.
több mint 7 éve
Andy Reid minket szeretne ellenfélnek:twitter.com/IndianapolisZoo/status/1081287663762763778
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 7 éve
Akkor mi legyen a holnappal kapcsolatban?
több mint 7 éve
twitter.com/NFLonFOX/status/1080992221250256896

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Nem nezek utana, de szerintem amugy ujonc guard meg all pro nem volt. Mindegy, eleg kemeny azert ez. Es megerdemeltek. Ballard meg elmondhatja, hogy ket all pro jatekost draftolt... egy borzen. Azert kemeny.Zack Martin is volt anno
Stez

több mint 7 éve
Nem nezek utana, de szerintem amugy ujonc guard meg all pro nem volt. Mindegy, eleg kemeny azert ez. Es megerdemeltek. Ballard meg elmondhatja, hogy ket all pro jatekost draftolt... egy borzen. Azert kemeny.
több mint 7 éve
Még akár én is benne lehetek. Nem tuti, de a szombatot csak ki kéne használni.
több mint 7 éve
A Kandalloban csak vasarnap lesz meccsnezes,viszont a Ziccerben mar szombaton is adjak a meccseketIgen, jó hely, csak alapszakasznál kb. lehetetlen volt ülőhelyet találni, nem tudom PO esetén ez csökken-e (gondolom csak nő).Marko kérdezte a Texans topicban, neki is ezt válaszoltam: a dob utcai Kandalló pubot tudom ajánlani, a fűzővel kifelések törzshelyeAkkor a kozos meccsnezes kaszalva?Ha tudsz Budapesten egy kocsmát ahol van hely és tuti adják nekem jó.
Bence94
bobi0092
r.baggio
bobi0092
több mint 7 éve
Igen, jó hely, csak alapszakasznál kb. lehetetlen volt ülőhelyet találni, nem tudom PO esetén ez csökken-e (gondolom csak nő).Marko kérdezte a Texans topicban, neki is ezt válaszoltam: a dob utcai Kandalló pubot tudom ajánlani, a fűzővel kifelések törzshelyeAkkor a kozos meccsnezes kaszalva?Ha tudsz Budapesten egy kocsmát ahol van hely és tuti adják nekem jó.
Bence94
bobi0092
r.baggio
több mint 7 éve
Marko kérdezte a Texans topicban, neki is ezt válaszoltam: a dob utcai Kandalló pubot tudom ajánlani, a fűzővel kifelések törzshelyeAkkor a kozos meccsnezes kaszalva?Ha tudsz Budapesten egy kocsmát ahol van hely és tuti adják nekem jó.
Bence94
bobi0092

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Nagyszeru video. Meg december legvegen keszult, de kivalo.www.youtube.com/watch?v=wZHeDYfjgxs
több mint 7 éve
Ha osszejon 6-7 ember, akkor latom ertelmet menni, amugy nem. De gyorsan dontsetek el akkor.Hát,unokaöcsém és jómagam fixen mennénk,ha jössz Te,meg Bobi is,az mar 4😃😃
Stez
több mint 7 éve
Vagy csak odamentek 3 oraval meccs elott, vesztek Steznek 4-5 felest, aztan majd ugy is kettot lat mindenkibol 😀Ha osszejon 6-7 ember, akkor latom ertelmet menni, amugy nem. De gyorsan dontsetek el akkor.6-7 emberben benne van a 2 pultos + 4 olyan ember aki nem a meccs miatt jön csak kocsmavendég?
Stez
bobi0092
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Ha osszejon 6-7 ember, akkor latom ertelmet menni, amugy nem. De gyorsan dontsetek el akkor.6-7 emberben benne van a 2 pultos + 4 olyan ember aki nem a meccs miatt jön csak kocsmavendég?
Stez
több mint 7 éve
Ha osszejon 6-7 ember, akkor latom ertelmet menni, amugy nem. De gyorsan dontsetek el akkor.