Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Én már itt vagyok.
több mint 7 éve
Dehogy jo Hilton bokaja. Nyilvan szoveg, hogy fossanak. Reich szo szerint megmondta, ha ez nem PO lenne, a palya kozelebe sem engedne ket hetig.Szerintem az elmúlt hetekhez képest azért mindenképpen jobb lesz a pass rush, azért az, hogy ez már a playoff szerintem feltüzeli őket, meg amúgy ki ellen javulna fel, nem a leggyengébb O-line ellen.
De Joseph megerdemelne h szetszopassak. A tamadofalnak meg most muszaj bizonyitania. Oriasi feladat lesz Wattek megfogasa. Mondjuk en jobban felek a mi pass rushunktol, hogy sok ideje lesz Watsonnak.
Stez
Hilton meg valószínű tényleg nem lesz 100%-os, jó lenne, ha menne a futás és nem kéne folyamatosan tömni labdával.
több mint 7 éve
Dehogy jo Hilton bokaja. Nyilvan szoveg, hogy fossanak. Reich szo szerint megmondta, ha ez nem PO lenne, a palya kozelebe sem engedne ket hetig.De Joseph megerdemelne h szetszopassak. A tamadofalnak meg most muszaj bizonyitania. Oriasi feladat lesz Wattek megfogasa. Mondjuk en jobban felek a mi pass rushunktol, hogy sok ideje lesz Watsonnak.
több mint 7 éve
Joseph meg fogja emlegetni a mai estét 😀Joseph is jókor kötekszik. Remélem kibulizta, hogy ő legyen TY őrzője.
twitter.com/zkeefer/status/1081622670314065921
Bence94
De nagyon fsok ettől a Texans D Linetól, remélem az Ofalunk tényleg 100%os
több mint 7 éve
Joseph meg fogja emlegetni a mai estét 😀twitter.com/zkeefer/status/1081622670314065921
több mint 7 éve
-Mikor van egy nőnek orgazmusa?A nok ketszer isHamarosan meg lesztek baszva.Milyen nevre van foglalas?Stez Mindenkit Idegileg Felkúr néven 😀😀😀
Stez
ThundersNFL
Stez
Bence94
-Kit érdekel!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
A nok ketszer isHamarosan meg lesztek baszva.Milyen nevre van foglalas?Stez Mindenkit Idegileg Felkúr néven 😀😀😀
Stez
ThundersNFL
Stez
több mint 7 éve
Hamarosan meg lesztek baszva.Milyen nevre van foglalas?Stez Mindenkit Idegileg Felkúr néven 😀😀😀
Stez
ThundersNFL
több mint 7 éve
Milyen nevre van foglalas?Stez Mindenkit Idegileg Felkúr néven 😀😀😀
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Milyen nevre van foglalas?TB,vagyis Tom Brady..akarom mondani Tálos Bence
Stez
több mint 7 éve
Oke,lefoglaltam 6 főre. Azt mondtam a csajnak,hogy 22:15-22:30 korul erkezunk
több mint 7 éve
Csak jojjon Emily vagy Regi is. Xd De amugy ja. Pont akartam kerdezni a foglalast.
több mint 7 éve
Ezek szerint hely lefoglalva és mindenki ott 22:30-ra?Meg nem telefonaltam nekik,mert vartam a visszajelzeseket,akkor jo lesz mindenkinek?
kristóf17
több mint 7 éve
Ezek szerint hely lefoglalva és mindenki ott 22:30-ra?
több mint 7 éve
Nem emlitettem homokost. 8DVagy harom Colts-szurkolo, egy Emily Ratajkowski meg egy Dukai Regina.akkor megyek én is 😊
Stez
gordon
több mint 7 éve
Vagy harom Colts-szurkolo, egy Emily Ratajkowski meg egy Dukai Regina.akkor megyek én is 😊
Stez
több mint 7 éve
Fúú de hiányzott a Playoff meccspara, de újra ittvaaan. 😊
több mint 7 éve
Jól megközelíthető. Eddig hatan vagyunk. Az már korrekt? 😊
több mint 7 éve
Nekem oké.Ha van eleg ember, akkor kell meg kell egy hely. En most sajnos nem tudok intezkedni ezzel kapcsolatban.Score Sport Bar? Dob utca 65.
Stez
Bence94
több mint 7 éve
Ha van eleg ember, akkor kell meg kell egy hely. En most sajnos nem tudok intezkedni ezzel kapcsolatban.Score Sport Bar? Dob utca 65.
Stez
több mint 7 éve
Ha van eleg ember, akkor kell meg kell egy hely. En most sajnos nem tudok intezkedni ezzel kapcsolatban.
több mint 7 éve
Megyek én is.
több mint 7 éve
Velem lehet alkudozni, akkor legyen 4 NFL-fan+egy Emily Ratajkowski.Sima liba
Vagy harom Colts-szurkolo, egy Emily Ratajkowski meg egy Dukai Regina.
Vagy ti maradjatok otthon, de kuldjetek el nekem Emilyt.
Stez
több mint 7 éve
Velem lehet alkudozni, akkor legyen 4 NFL-fan+egy Emily Ratajkowski.Vagy harom Colts-szurkolo, egy Emily Ratajkowski meg egy Dukai Regina.
Vagy ti maradjatok otthon, de kuldjetek el nekem Emilyt.