Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Le a kalappal a sracok elott,a picket leszamitva hibatlanul jatszottuk. Szerintem siman bennunk lehet egy SB runBenne. Jó QB , egyik legjobb fal, lábon is tudtok yardokat szerezni. A védelmet meg láttuk tegnap mire képes.
Bence94
UI:Nelson egy állat.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Viszont gondolom Eberflusra keresztet vethetünk a szezon végeztével. Kár lenne érte.

több mint 7 éve
Le a kalappal a sracok elott,a picket leszamitva hibatlanul jatszottuk. Szerintem siman bennunk lehet egy SB run
több mint 7 éve
Ez meg no comment <3twitter.com/geoffschwartz/status/1081703193866850309
twitter.com/fanaticsview/status/1081689563259699201
Szerkesztette: Stez
több mint 7 éve
A meccs margojara egyebkent annyit, hogy Desir baszottul jol jatszott ismet, azert amit lehetett, megcsinalt Hopkinson. Az egyeduli sajnalatos megmozdulasa a pick volt, amit elejtett, de Hopkins elso elkapasa se volt jo rajta, csak hat van egy olyan allatfaj, hogy zebra.Egyre inkabb varom, hogy Ballard hosszabbit vele, a csavo a semmibol kuzdotte be magat a kezdobe, de mar toronymagasan #1 cornerunk es abszolut korrekten vegzi a munkajat, raadasul futasoknal nagyon jol besegit, megbizhatoan szerel. Kierdemelte.
több mint 7 éve
Én meg írtam választOff: Te kis te, neked irtam PM-et.Limonádét 😂😂😂Semmi panik, mar iszom egy ideje!Stez sofor volt,csak limonadet ivott.Na mi van Stez, nem figyelünk oda, aztán megindul a PO run?Ő most éppen duplán baszik. Befelé. 😊
Amadeus
peterk2005
Bence94
Stez
ThundersNFL
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Off: Te kis te, neked irtam PM-et.Limonádét 😂😂😂Semmi panik, mar iszom egy ideje!Stez sofor volt,csak limonadet ivott.Na mi van Stez, nem figyelünk oda, aztán megindul a PO run?Ő most éppen duplán baszik. Befelé. 😊
Amadeus
peterk2005
Bence94
Stez
ThundersNFL
több mint 7 éve
Hazaertem hajnalban es ugy berugtam, hogy meg most is reszeg vagyok.De már Chiefs fan vagy, szóval semmi pánik!!
Stez
több mint 7 éve
Hazaertem hajnalban es ugy berugtam, hogy meg most is reszeg vagyok.
több mint 7 éve
Limonádét 😂😂😂Semmi panik, mar iszom egy ideje!Stez sofor volt,csak limonadet ivott.Na mi van Stez, nem figyelünk oda, aztán megindul a PO run?Ő most éppen duplán baszik. Befelé. 😊
Amadeus
peterk2005
Bence94
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Na ha a 2. félidőben elég álmosan is játszottunk, csak megvan ez is. Egyre jobban tetszik ez a csapat, azt lehet érezni rajta, hogy nagyon összeálltunk és össze is tartunk. Főleg a D, ahol nincs(enek) sztárok mégis mindenki hozza amit kell. Desir rohadt jó volt tegnap. Ott van Kenny Moore, aki nem egy túl nagy játékos, de meccseként csinál 2 rohadt nagy playt, fontos szitukban. Egyedül önmagához képest Leo tűnt nekem halványabbnak (értsd, nem jött a szokásos extra play tőle), de remélhetőleg ezzel le is tudta a PO stresszt 😀 Kell még egy jó WR, meg talán egy CB aztán lehet a drafton BPA alapon húzni. (Mondjuk Inman is egyre jobb)Ha kiejtik előlünk a NE-t, én még mindig simán el tudom képzelni az SB-t.
több mint 7 éve
Ez a beszed!!!Semmi panik, mar iszom egy ideje!Stez sofor volt,csak limonadet ivott.Na mi van Stez, nem figyelünk oda, aztán megindul a PO run?Ő most éppen duplán baszik. Befelé. 😊
Amadeus
peterk2005
Bence94
Stez
több mint 7 éve
Semmi panik, mar iszom egy ideje!Stez sofor volt,csak limonadet ivott.Na mi van Stez, nem figyelünk oda, aztán megindul a PO run?Ő most éppen duplán baszik. Befelé. 😊
Amadeus
peterk2005
Bence94
több mint 7 éve
Phűű ez a csapat.Szerencsére nem is kellett az összes puskaport ellőni, Reid-ék ellen úgyis szükség lesz rá.
De a második félidőben az O nem tudott megújulni. és egy kompetens O cordinátor ezt a D zónát lehet hogy hamarabb szétkapta volna.
De nem érdekel, 1-0 !
Tony Adams
Szerkesztette: bello23
több mint 7 éve
Phűű ez a csapat.De a második félidőben az O nem tudott megújulni. és egy kompetens O cordinátor ezt a D zónát lehet hogy hamarabb szétkapta volna.
De nem érdekel, 1-0 !
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 7 éve
Stez sofor volt,csak limonadet ivott.Na mi van Stez, nem figyelünk oda, aztán megindul a PO run?Ő most éppen duplán baszik. Befelé. 😊
Amadeus
peterk2005
több mint 7 éve
Na mi van Stez, nem figyelünk oda, aztán megindul a PO run?Ő most éppen duplán baszik. Befelé. 😊
Amadeus

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Na mi van Stez, nem figyelünk oda, aztán megindul a PO run?
több mint 7 éve
Imádom ezt a csapatot. Asszem most ez a legszakmaibb elemzés, amire képes vagyok 😀Innentől részemről már tényleg jutalomjáték jön, de ez a győzelem kellett 😊

több mint 7 éve
Azt az eget! Nem hittem volna... se augusztusban, se tegnap. Le a kalappal.
Otthonom MisColts
több mint 7 éve
"nem lesznek ott homokosok", ja... 😊Hamarosan meg lesztek baszva.Milyen nevre van foglalas?Stez Mindenkit Idegileg Felkúr néven 😀😀😀
Stez
ThundersNFL
Stez
több mint 7 éve
Megbaszunk mindenkit, a noket ketszer is!Mé, a kocsmában nincsenek nők?
A kocsmabol.
Stez
több mint 7 éve
Megbaszunk mindenkit, a noket ketszer is! A kocsmabol.