Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Sziasztok!van ma valahol meccsnézés?
több mint 7 éve
Nemár srácok még a végén eljinxelitek a KC ellenit. A Colts hatodik helyen jutott rájátszba, mindenki ellen underdog és csoda ha nyernek, punktum 😊. Amúgy komolyan, attól hogy Reidnek eddig nem ment a PO-ban (azért SB-ig csak eljutott) az nem azt jelenti hogy a továbbiakban is chokerkedni fog. Cowernek vagy Dungynak is hány év kellett mire összejött nekik a nagy menetelés és egyik se volt kispályás edző. Nem egyszerű dolog PO meccset nyerni.
több mint 7 éve
Nem zavar 😊az ne zavarjon hogy colts eagles sb lesz idén. 😊Azt mondom, hogy aki megnyeri a Patriots–Chargerst, bajnok lesz 😊Azt mondod, SB-t játszik a Chargers?Ki is kapnak majd egy hétre rá 😕A legveszélyesebb eredmény!17–27 még mindigLófingot
Wyatt
Epic meccs lesz 0:2 😁😁😁
ThundersNFL
empty taxi
Wyatt
😀
Bálesz
Wyatt
Janek
Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. Mondjuk szerintem a Pats nyer, de ha valami csoda folytán mégsem, akkor inkább a Chargers nyerjen, mint bárki másUgyanazt mondjátokAzt mondom, hogy aki megnyeri a Patriots–Chargerst, bajnok lesz 😊Azt mondod, SB-t játszik a Chargers?Ki is kapnak majd egy hétre rá 😕A legveszélyesebb eredmény!17–27 még mindigLófingot
Wyatt
ThundersNFL
empty taxi
Wyatt
😀
Bálesz
Wyatt
dugo93

több mint 7 éve
az ne zavarjon hogy colts eagles sb lesz idén. 😊Azt mondom, hogy aki megnyeri a Patriots–Chargerst, bajnok lesz 😊Azt mondod, SB-t játszik a Chargers?Ki is kapnak majd egy hétre rá 😕A legveszélyesebb eredmény!17–27 még mindigLófingot
Wyatt
ThundersNFL
empty taxi
Wyatt
😀
Bálesz
Wyatt
több mint 7 éve
Most inkább kiegyenlítettebbnek tűnik, mint az elmúlt években.Azt mondom, hogy aki megnyeri a Patriots–Chargerst, bajnok lesz 😊Te nem tudod? Az NFC mindig erosebb.
Wyatt
ulpianus
Veszélyes lehet a Chargers is, a Colts is, meg természetesen a Pats is. NFC-ből bárki jut a döntőbe, az kihívás lesz az AFC bajnokának.
több mint 7 éve
Ugyanazt mondjátokAzt mondom, hogy aki megnyeri a Patriots–Chargerst, bajnok lesz 😊Azt mondod, SB-t játszik a Chargers?Ki is kapnak majd egy hétre rá 😕A legveszélyesebb eredmény!17–27 még mindigLófingot
Wyatt
ThundersNFL
empty taxi
Wyatt
😀
Bálesz
Wyatt
több mint 7 éve
Persze, hogy tudtam | csak nem sejtettem | , ezért fog elfáradni az NFC-s a döntőreAzt mondom, hogy aki megnyeri a Patriots–Chargerst, bajnok lesz 😊Te nem tudod? Az NFC mindig erosebb.
Wyatt
ulpianus

több mint 7 éve
Azt mondom, hogy aki megnyeri a Patriots–Chargerst, bajnok lesz 😊Te nem tudod? Az NFC mindig erosebb.
Wyatt

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Azt mondom, hogy aki megnyeri a Patriots–Chargerst, bajnok lesz 😊Azt mondod, SB-t játszik a Chargers?Ki is kapnak majd egy hétre rá 😕A legveszélyesebb eredmény!17–27 még mindigLófingot
Wyatt
ThundersNFL
empty taxi
Wyatt
😀
Bálesz

több mint 7 éve
Azt mondod, SB-t játszik a Chargers?Ki is kapnak majd egy hétre rá 😕A legveszélyesebb eredmény!17–27 még mindigLófingot
Wyatt
ThundersNFL
empty taxi
Wyatt
😀

több mint 7 éve
Ki is kapnak majd egy hétre rá 😕A legveszélyesebb eredmény!17–27 még mindigLófingot
Wyatt
ThundersNFL
empty taxi

több mint 7 éve
A legveszélyesebb eredmény!17–27 még mindigLófingot
Wyatt
ThundersNFL

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
twitter.com/gmfb/status/1083409948325756928😀 kajak felspanolt
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
17–27 még mindigLófingot
Wyatt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
El fogod jinxelni, te kis homar. Annyira egyertelmu.
több mint 7 éve
😀😀😀Hozok egy átutalási megbízást tőled egy kellően magas számmal, majd annak a végére 😀17–27 még mindigHol kell alairni?
Wyatt
Bence94
Wyatt
több mint 7 éve
Hozok egy átutalási megbízást tőled egy kellően magas számmal, majd annak a végére 😀17–27 még mindigHol kell alairni?
Wyatt
Bence94

több mint 7 éve
Jó kis havas meccsnek néz ki a szombati, készülnek is rá a srácok (Egy jó fagyos-havas -szeles runfirst meccs lehet hogy nem lenne rossz nekünk...)Mondjuk nem tudom, en nem orulok a havas meg a hideg meccseknek. Oke, hogy Mahomes is passzban kiraly, a szar idojarassal a KC-nak is a legnagyobb fegyvere veszik el, de Lucknak is, ami sosem jo. Es az eddigi meccs/5 drop is lesz most tiz.
twitter.com/HolderStephen/status/1083065581706924037
A Geathers-Odum- JJ Wilcox S trió nem valami ligaelit egység, nagyon össze kell szedni magukat.
Na Ebron micsoda hangadó lett a srácok közt 😀 :
twitter.com/Colts/status/1082810902573809664
Tony Adams
A tamadofal is elegge hullamzott a szezonban, mert passzoknal kiraly volt, de a futasoknal hol brutalisan jol blokkolt, hol viszont abszolut nem ment a dolog, Reich nem is eroltette annyira, csak amikor mar a kezunkben volt a meccs.
De kivancsi leszek a Chris Jones–Nelson matchupra, illetve a Braden Smith–Houstonra is, nagy oldokles lesz oda-vissza. Szar KC-vedelem ide vagy oda, most osszeszedettek lesznek szerintem. Mondjuk amondo vagyok, hogy 30-35 pont igy is ugy is kelleni fog a gyozelemhez.
több mint 7 éve
Jó kis havas meccsnek néz ki a szombati, készülnek is rá a srácok (Egy jó fagyos-havas -szeles runfirst meccs lehet hogy nem lenne rossz nekünk...)twitter.com/HolderStephen/status/1083065581706924037
A Geathers-Odum- JJ Wilcox S trió nem valami ligaelit egység, nagyon össze kell szedni magukat.
Na Ebron micsoda hangadó lett a srácok közt 😀 :
twitter.com/Colts/status/1082810902573809664
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 7 éve
Mitchell IR-re kerult