Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Coordinators are people, too.Sose értettem hogy miért tekinti a szabály azonos szintnek a kettőt...Egyébként a nagy évvégi edzőkeringőből ha jól gondolom mi teljesen kimaradtunk ? (Szerencsére).Pozíciós edzők esetében van valid chance h viszik őket koordinátornak, de ugye azokat az interjúkat blokkolhatja a franchise.
Van bármi esélye, hogy távozik tőlünk valaki edzőfronton ?
bobi0092
empty taxi
Rynald
A KC-t jol szet fogjak kapkodni, aztan azt is elviszik jovore, aki kavezott mar Mahomessel. xd
több mint 7 éve
Sose értettem hogy miért tekinti a szabály azonos szintnek a kettőt...Egyébként a nagy évvégi edzőkeringőből ha jól gondolom mi teljesen kimaradtunk ? (Szerencsére).Pozíciós edzők esetében van valid chance h viszik őket koordinátornak, de ugye azokat az interjúkat blokkolhatja a franchise.
bobi0092
empty taxi
több mint 7 éve
Egyébként a nagy évvégi edzőkeringőből ha jól gondolom mi teljesen kimaradtunk ? (Szerencsére).Pozíciós edzők esetében van valid chance h viszik őket koordinátornak, de ugye azokat az interjúkat blokkolhatja a franchise.
bobi0092

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Egyébként a nagy évvégi edzőkeringőből ha jól gondolom mi teljesen kimaradtunk ? (Szerencsére).Van bármi esélye, hogy távozik tőlünk valaki edzőfronton ?
több mint 7 éve
Ez a hidegeben szenvedés egyébként Manning óta ránk égett, valahogy, emlékeim szerint ő is szenvedett a hidegben, és sajnos Lucknak is ez lehet a kriptonitja, hogy PO-ban a havas helyeken egyszerűen totál homály meccset tol. Sajnos a BYE week-hez legalább 12-4-es szezonokat kellene hozni, az meg azért mindig necces.bobi0092Azért égett ránk, mert Bostonban általában veszítettünk. Viszont pl. Baltimore-ban nem. Manningnak egyébként Denverben, hőban-fagyban jobb volt a mérlege, mint itt Indyben volt. Alapszakaszban és playoffban is. Pedig Denverben is benne volt egy váratlan első körös playoff kiesés az utolsó perces benyelt Flacco hail mary miatt.
A Superdome-ban sem könnyebb nyerni mint Seattle-ben vagy Foxboroughban. Ha a Saints olyan jó, mint a Hawks vagy a Patriots. Chicagoban meg simán lehetett nyerni, amíg a Bears nem volt jó. A dome Colts szakadó esőben, szar időben verte 2006-ban a hideghez, rossz időhöz szokott Chicago-t. Mert jobb csapat volt, mint a Bears, és ez az ami számít.
A Pats topicban említettem pár hete egy tanulmányt, ami a különböző tényezők játékra való hatását elemezte. Rengeteg faktort vizsgáltak, a divízió/konf beosztástól az alapszakasz schedule rendszeréig, a playoff rendszertől a pályaelőny, a bíráskodás, az időzónák, az időjárás (hőmérséklet, páratartalom), a talaj, sőt a "szerencse" (nem bontom ki mit értettek alatta, a másik topicban megtettem), stb. hatását is. Vannak faktorok amik tényleg kimutatható előnyt/hátrányt jelentenek, illetve jelenthetnek adott esetben. Pl. az alapszakasz rendszer. A playoff lebonyolításri rendszerbe be van direkt építve. Aztán pl. az időzóna vagy a bíráskodás. Mindkettő szerepe markánsan kimutathatóan előnyt/hátrányt tud jelenteni. Sőt pl. a turf vs fű is. De ez utóbbit mára tudják a csapatok csökkenteni, minden csapatnak van ilyen meg olyan gyakorló pályája is. A hőmérséklet szerepe a többihez képest nem markáns a tanulmány szerint. (Nem billenti egyik csapat felé sem konzisztensen az előnyt.)
Alapvetően mégiscsak jobb csapaok vannak és kevésbé jó csapatok vannak. A playoffban pedig többnyire a jobb csapatok vannak hazai pályán. Ez az igazi előny ill. hátrány. Nem a tetőt kell kinyitni, hanem bye-week-ig kell jutni, és hazai pályán kell játszani a playoffban. Akkor több sikerünk lesz, mint így.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
ha szerinted tegnap azert kaptunk ki, mert nem tudtuk olni a KC futasat, akkor szerintem valassz vmi masik sportagat.Akkor csikós barátom hogy van az hogy a PO-ban mindig ezzel szívtok ki? Ki a szart érdekel hogy mi volt az alapszakaszban?- A PO más kávéház...Majd akkor nyertek PO-t ha a futást megállítjátok vhogy.Egy csapat sem tudott 100yardot futni ellenünk a szezon során, még a te csoda pecced sem, de nagyon köszönjük az építő kritikát továbbítjuk Ballardnak.
ParadSEC
szampi#33
ParadSEC
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Akkor csikós barátom hogy van az hogy a PO-ban mindig ezzel szívtok ki? Ki a szart érdekel hogy mi volt az alapszakaszban?- A PO más kávéház...Majd akkor nyertek PO-t ha a futást megállítjátok vhogy.Egy csapat sem tudott 100yardot futni ellenünk a szezon során, még a te csoda pecced sem, de nagyon köszönjük az építő kritikát továbbítjuk Ballardnak.
ParadSEC
szampi#33
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
Idén szerintem vonzóbbak leszünk egy FA-nak, mert nem csak ígérjük a PO-t, hanem ott is voltunk.😊Szerintem nagyon ritka, hogy egy csapat ennyire fiatal kerettel, ennyi roster lyukkal és ennyi cap space-el is PO ban járt. 😀
több mint 7 éve
A meccs előtt az NFL networkön a felvezetésben vagy háromszor elmondák hogy ez lenne az első, ami nekem is gyanús volt...Azt jobban el tudom képzelni, hogy dome csapatra értették, hogy nem tudtak idegenben 2 meccset is nyerni PO-ba.
peterk2005
Vinatieri-t nagyon sajnálom, szar lenne, ha egy ilyen meccsel fejezné be a pályafutását. Nyilván egy PO meccs kiemelt fontosságú, de szerencsére messze nem ezen ment el a meccs, hiszen ha 24-10-el fordulunk rá a félidőre, akkor is teljesen impotens lett volna az offense végig. Ráadásul mind a 23 yardos rúgás mint az extra pont nem a kor miatt ment mellé... (mellékszál: Stez írta a meccskövetőben mielőtt rámentünk volna FG-re és én is csapkodtam az asztalt, mielőtt beküldtük volna a rúgó egységet, hogy ott és akkor neki kellett volna menni, mentálisan sokkal többet jelentett volna 7 pont mint 3, főleg, hogy tudtuk a KC kezdi a második félidőt, és a Reich mentalitás is az, hogy győzelemre megyünk, a PO-ban ráadásul kiemelten)
Ellenben évközben volt olyan rúgása (~54-ről ment be) ami 60-ról is jó lett volna, továbbá a rosteren rengeteg a fiatal és bárcsak egy rúgóról beszélünk, azért neki már elég nagy neve és tisztelete lehet a csapatnál, tehát morál szempontjából sem lenne rossz benntartani. Végignézve a ligát nagyon nem hiányozna, hogy a rúgónkon menjenek el a szoros meccseink.
Szívem szerint azt mondom, csapjunk neki egy 1 évre szóló szerződést, 90%-os pontosságnál egy jó kis bónusszal és kész.
Ez a hidegeben szenvedés egyébként Manning óta ránk égett, valahogy, emlékeim szerint ő is szenvedett a hidegben, és sajnos Lucknak is ez lehet a kriptonitja, hogy PO-ban a havas helyeken egyszerűen totál homály meccset tol. Sajnos a BYE week-hez legalább 12-4-es szezonokat kellene hozni, az meg azért mindig necces.
A támadófalunk és a QB szitu szerencsére pipa, elkapófronton remélem Ballard tud valami zseniálisat húzni, mind a tudása mind a pénzügyi keret adott hozzá, ráadásul kicsit megint olyan érzésem van mint 2014 környékén, ott volt egy anekdota (nem tudom mennyire igaz, csak a fejemben megmaradt), hogy Gore meg Andre Johnson összetelefonáltak, hogy te szerinted hol tudunk gyűrűt nyerni? Indy-ben. Akkor menjünk oda. Ráadásul most Reich személye is elég csábító lehet az offense terén főleg.
Szóval szerintem (és ebben nagyon reménykedem) megint olyan csapat lettünk, ami azért 2019-re nézve jóval csábítóbb egy FA-nek, mint a Bills, Jets vagy Raiders (nem megbántva ezeknek a csapatoknak a szurkolóit, simán kinézem amúgy bármelyikőjükből hogy PO csapat lesznek jövőre), nekik van jövő évre bőséges cap space-ük (meg a Brownsnak, de szerintem ők legalább olyan csábítóak lesznek mint mi).
Szerkesztette: bobi0092
több mint 7 éve
2010 volt az, de egyébként ja. Többen is megcsinálták. A meccs előtt az NFL networkön a felvezetésben vagy háromszor elmondák hogy ez lenne az első, ami nekem is gyanús volt, de nem néztem utána, gondoltam csak ők emlékeznek jobban. Hát l*f**t. 😊Jets, 2011Inkább valaki bassza el a Lucas Oil tetején a tetőt üzemelő zárszerkezetet mert kicsit unalmas hogy amint havat lát a banda POban 40+ pontot nyalunk és megáll az offense. Lehetne a neve Lukas Oil is. A másik lehetőség hogy behúzzuk az AFCt végig hazai pálya.bobi0092This. Ha ma nyertünk volna, olyant csináltunk volna, amit még senki az NFL történetében. Hatodik kiemelt helyről soha senki nem jutott még konferencia döntőbe (5. helyről már igen, de nagyon kevesen).
peterk2005
Hurka
Na mindegy, a lényeg, hogy a playoffnak komplettebb csapattal és hazai pályán kell nekifutni, hogy jók legyenek az esélyek. Ha megfordítjuk a hazai pálya vs idegenbeli meccsek arányát, és 3-4 playmaker helyett 7-8 lesz a csapatban, akkor játszunk még majd februárban is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
A meccs előtt azt mondtam, hogy ez már jutalomjáték, nem fogok elkeseredni, ha kikapunk. Azonban az, hogy az O ennyire vakon volt egész meccsen, csak elérte, hogy rossz szájízzel keljek fel a tv elől.Lehetett volna ez egy rohadt jó és szoros meccs, de nagyon nem lett. Kár érte.
Azonban a szezon elején nem hittem volna, hogy január közepén még izgulnom kell a csapatért a tv előtt.
Óriási köszönet a srácoknak a szezonért és nagyon bizakodom az elkövetkező éveket tekintve. Rég volt ilyen. 😊

több mint 7 éve
A fontosabb lejáró szerződések:Vina, Hunt, Desir, Inman, Glowinski, - ezekhez 123 milla cap space, azaz akit Ballard meg akar tartani, maradhat.
Viszont 2020ban lejár Castonzo, Sheard, Ebron, Doyle, Brissett- lehet hogy közülük is kap valaki új szerződést.
több mint 7 éve
meg a Packers is legutóbbi SB győzelmükkor.Meg a Giants 2007-ben...Steelers SBt nyert anno 6.kiemeltről.Jets, 2011Inkább valaki bassza el a Lucas Oil tetején a tetőt üzemelő zárszerkezetet mert kicsit unalmas hogy amint havat lát a banda POban 40+ pontot nyalunk és megáll az offense. Lehetne a neve Lukas Oil is. A másik lehetőség hogy behúzzuk az AFCt végig hazai pálya.bobi0092This. Ha ma nyertünk volna, olyant csináltunk volna, amit még senki az NFL történetében. Hatodik kiemelt helyről soha senki nem jutott még konferencia döntőbe (5. helyről már igen, de nagyon kevesen).
peterk2005
Hurka
bobi0092
ThundersNFL
több mint 7 éve
Mai napig ha meglátok egy bejátszást arról a meccsről...Azt hittem nem figyelsz!😉Meg a Giants 2007-ben...Steelers SBt nyert anno 6.kiemeltről.Jets, 2011Inkább valaki bassza el a Lucas Oil tetején a tetőt üzemelő zárszerkezetet mert kicsit unalmas hogy amint havat lát a banda POban 40+ pontot nyalunk és megáll az offense. Lehetne a neve Lukas Oil is. A másik lehetőség hogy behúzzuk az AFCt végig hazai pálya.bobi0092This. Ha ma nyertünk volna, olyant csináltunk volna, amit még senki az NFL történetében. Hatodik kiemelt helyről soha senki nem jutott még konferencia döntőbe (5. helyről már igen, de nagyon kevesen).
peterk2005
Hurka
bobi0092
ThundersNFL
nagir
Nightmare....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Azt hittem nem figyelsz!😉Meg a Giants 2007-ben...Steelers SBt nyert anno 6.kiemeltről.Jets, 2011Inkább valaki bassza el a Lucas Oil tetején a tetőt üzemelő zárszerkezetet mert kicsit unalmas hogy amint havat lát a banda POban 40+ pontot nyalunk és megáll az offense. Lehetne a neve Lukas Oil is. A másik lehetőség hogy behúzzuk az AFCt végig hazai pálya.bobi0092This. Ha ma nyertünk volna, olyant csináltunk volna, amit még senki az NFL történetében. Hatodik kiemelt helyről soha senki nem jutott még konferencia döntőbe (5. helyről már igen, de nagyon kevesen).
peterk2005
Hurka
bobi0092
ThundersNFL

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Meg a Giants 2007-ben...Steelers SBt nyert anno 6.kiemeltről.Jets, 2011Inkább valaki bassza el a Lucas Oil tetején a tetőt üzemelő zárszerkezetet mert kicsit unalmas hogy amint havat lát a banda POban 40+ pontot nyalunk és megáll az offense. Lehetne a neve Lukas Oil is. A másik lehetőség hogy behúzzuk az AFCt végig hazai pálya.bobi0092This. Ha ma nyertünk volna, olyant csináltunk volna, amit még senki az NFL történetében. Hatodik kiemelt helyről soha senki nem jutott még konferencia döntőbe (5. helyről már igen, de nagyon kevesen).
peterk2005
Hurka
bobi0092
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Nem csak futó nem? Mondjuk nálunk 98 jött Michelnek, 5.4-es átlaggal. Ennek ellenére tényleg lényegesen jobb volt a futás elleni védekezés, mint vártam. Az előszezon alapján kinézett vagy meccsenként 200+nak, annyira nem volt a védelemnek köze a játékhoz, ahhoz képest egészen szép lett a végéig. A vége nem, de összességében elég pluszos idény lettMajd akkor nyertek PO-t ha a futást megállítjátok vhogy.Egy csapat sem tudott 100yardot futni ellenünk a szezon során, még a te csoda pecced sem, de nagyon köszönjük az építő kritikát továbbítjuk Ballardnak.
ParadSEC
szampi#33

több mint 7 éve
Majd akkor nyertek PO-t ha a futást megállítjátok vhogy.Egy csapat sem tudott 100yardot futni ellenünk a szezon során, még a te csoda pecced sem, de nagyon köszönjük az építő kritikát továbbítjuk Ballardnak.
ParadSEC
több mint 7 éve
Majd akkor nyertek PO-t ha a futást megállítjátok vhogy.Egész évben nem volt vele gondunk.
ParadSEC
több mint 7 éve
Majd akkor nyertek PO-t ha a futást megállítjátok vhogy.Szerintem meg akkor, ha tobb pontot szerzunk minden egyes meccsen, mint az aktualis ellenfel.
ParadSEC
De egyebkent ennek a hajnalihoz a futashoz volt a legkevesebb koze. Offense nelkul nehez. Ebben az idenyben ket ilyen betli talalkozonk volt, ahol a teljes offense es a teljes stab vakon maradt, az elson nem szereztunk egy pontot sem. Nem sikerult kiharcolnunk vele az ikszet, pedig idegenben jo lett volna az.
több mint 7 éve
Ahogy a Packers is 2011-ben bajnok lett (Ha mar Jets onnan). Illetve az Eagles meg jatekban van.Steelers SBt nyert anno 6.kiemeltről.Jets, 2011Inkább valaki bassza el a Lucas Oil tetején a tetőt üzemelő zárszerkezetet mert kicsit unalmas hogy amint havat lát a banda POban 40+ pontot nyalunk és megáll az offense. Lehetne a neve Lukas Oil is. A másik lehetőség hogy behúzzuk az AFCt végig hazai pálya.bobi0092This. Ha ma nyertünk volna, olyant csináltunk volna, amit még senki az NFL történetében. Hatodik kiemelt helyről soha senki nem jutott még konferencia döntőbe (5. helyről már igen, de nagyon kevesen).
peterk2005
Hurka
bobi0092
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Steelers SBt nyert anno 6.kiemeltről.Jets, 2011Inkább valaki bassza el a Lucas Oil tetején a tetőt üzemelő zárszerkezetet mert kicsit unalmas hogy amint havat lát a banda POban 40+ pontot nyalunk és megáll az offense. Lehetne a neve Lukas Oil is. A másik lehetőség hogy behúzzuk az AFCt végig hazai pálya.bobi0092This. Ha ma nyertünk volna, olyant csináltunk volna, amit még senki az NFL történetében. Hatodik kiemelt helyről soha senki nem jutott még konferencia döntőbe (5. helyről már igen, de nagyon kevesen).
peterk2005
Hurka
több mint 7 éve
Majd akkor nyertek PO-t ha a futást megállítjátok vhogy.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
Jets, 2011Inkább valaki bassza el a Lucas Oil tetején a tetőt üzemelő zárszerkezetet mert kicsit unalmas hogy amint havat lát a banda POban 40+ pontot nyalunk és megáll az offense. Lehetne a neve Lukas Oil is. A másik lehetőség hogy behúzzuk az AFCt végig hazai pálya.bobi0092This. Ha ma nyertünk volna, olyant csináltunk volna, amit még senki az NFL történetében. Hatodik kiemelt helyről soha senki nem jutott még konferencia döntőbe (5. helyről már igen, de nagyon kevesen).
peterk2005
több mint 7 éve
Inkább valaki bassza el a Lucas Oil tetején a tetőt üzemelő zárszerkezetet mert kicsit unalmas hogy amint havat lát a banda POban 40+ pontot nyalunk és megáll az offense. Lehetne a neve Lukas Oil is. A másik lehetőség hogy behúzzuk az AFCt végig hazai pálya.bobi0092This. Ha ma nyertünk volna, olyant csináltunk volna, amit még senki az NFL történetében. Hatodik kiemelt helyről soha senki nem jutott még konferencia döntőbe (5. helyről már igen, de nagyon kevesen). Egyszerűen hazai pályán kell játszani és leszarhatjuk a havat vagy esőt. 😊
Hogy mennyire így van: Luckkal eddig 2 hazai és 6(!) idegenbeli playoff meccsünk volt. Ebből a hatból 5 nyitott stadionban, téli fagyban játszott meccs volt. A 8 playoff meccsen a néggyel több idegenbeli meccs ellenére is a Luck-os Colts mérleg 4-4. Nyertünk kettőt idegenben is. Abból az egyiket hidegben, fagyban. Bradynek a 19 év alatt összesen 4 idegenbeli nyert meccse van. Lucknak eddig kettő, plusz mindkét hazai.
Szóval:
1) a playoff mérleg mutatja, hogy tudunk playoffban játszani. 1-1 meccset idegenben is.
2) az otthon/vendég meccsszám meg azt mutatja, hogy meg kell tanulnunk otthon tartani a playoff meccsek zömét. Minden győztes így csinálja. Mi is így fogjuk csinálni hamarosan. 😉
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond