Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én első kettő pickre CB és WR-t szeretnék most. Ezekből van szép felhozatal. Esetleg Maurice Hurst, ha egészségügyileg zöld lámpája van nálunk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
A browns nem fog CB-t húzni Ward után, és én a Giantsnél is inkább OL vagy edge húzást érzek, nem cornert. Akkor lenne értelme feljebb menni, ha attól tartunk, hogy valaki beelőz. Pl. pats.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 49 256 — Whoops, looks like something went wrong.
A stampedeblue predictionja alapján pedig lesz hátratrade mert Ballar még több picket akar. Ja, és állítólag Landry nem játszik, mert nem ment át nálunk a physicalon. Meglássuk.
peterk2005
Allitolag azert is csuszott, mert a terdevel es a hataval red flages sok csapatnal. Plusz a futas ellen nem tenyezo. En sem huznam igy be. Szerintem nem lesz hatracsere. Sot, nem lepne meg, ha feljonnenk rogton a masodik kor elejere valami targetert, hogy tobbet pickeljunk a minosegi talentekbol.

több mint 8 éve
A stampedeblue predictionja alapján pedig lesz hátratrade mert Ballar még több picket akar. Ja, és állítólag Landry nem játszik, mert nem ment át nálunk a physicalon. Meglássuk.

több mint 8 éve
Suttonert allitolag vadul kergetozik a Dallas. Nem lepne meg, ha keresnenek minket, mivel tobb pickunk is van a 2.kor elejen, viszont nem latom, hogy annyit kaphatnank, hogy megerje hatratrade-elni, es ezzel bennhagyni egy olyan tehetseget, aki kicsuszott az elso korbol. 3-4.korert szerintem nincs ertelme, azert az akkora pluszt most nem jelent.

több mint 8 éve
És még egy dolog ugrott be, ami már nálam a nagyon WTF kategória, hogy mennyire végig gondolt mód csinálja Ballard a dolgokat, legalábbis lehetséges, hogy volt benne némi tudatosság: idehozták Slausont, egy flexibilis, tapasztalt OL embert, és behúzták Nelsont, ergo nem csak egy kurva jó G-t húzol be, hanem hozol egy mentort is neki, hogy tényleg ki legyen maxolva a csávó.coltman
Szerintem ha van játékos akinek nem kell mentor akkor az éppen Nelson. Ez a srác 1 éven belül olyan leader lesz az öltözőben mint annak a rendje. Már a méretei is elborzasztóak. Egy hegyomlás a gyerek. 😀 Mindenki aki személyesen találkozott vele azt mondta, hogy szabályosan ijesztő hogy mekkora darab. És ehhez nem egy heherésző kölyök, hanem egy komoly értelmes fiatalember, akinek kifogástalan a munkamorálja, totális maximalista és rendkívül motivált, A pályán pedig a testbeszéde, viselkedése olyan mint egy felbőszült yeti. 😊 egy ilyen srác úgy fogja felhúzni a körülötte levőket mint a mágnes. (Remélhetőleg 😊 )

Ahogy múlnak az órák, úgy kezdek ezzel a pickkel megbarátkozni. De még sehol nem vagyunk, a mai napot ki kellene maxolni amennyire csak lehet. Még most is alig hiszem el hogy hány első körösre taksált játékos elérhető még, és OL-n kívül lényegében mind simán jöhetne hozzánk, mindegyiknek lenne helye. 😊

több mint 8 éve
Vegezetul egy kivalo elemzes Nelsonrol, meg februarban keszult, erdemes megnezni.
Stez
De jó, hogy betetted! Brett Kollman az egyik, ha nem a legnagyobb kedvencem. Akit érdekel kövesse a youtube csatornáját, nagyon megéri!

több mint 8 éve
Azt mondjuk nem gondolom, hogy Slauson behuzasanak koze lett volna ehhez, ez veletlen egybeeses. De az mar akkor is egy nagyon okos move volt, tekintve Mewhort es Kelly serulekenyseget.

Tenyleg kell egy eros masodik nap, egy egeszseges Luck, aztan akkor az lesz, hogy nem ugy ulunk le Colts-meccset nezni, hogy megint mit szenvedunk ossze, hanem szophatunk is, de legalabb erdekes lesz figyelni, hogy fejlodnek hetrol hetre a remenysegek, hogy all ossze lepesrol lepesre a csapat.

több mint 8 éve
deleted account 1 758
Ne aggódj Stez megoldja, hogy tudj élni a jutalmaddal. 😀

A Stez által idézett bekezdés egyébként az első nap utáni interjúból egy részlet. Itt megnézhető a teljes interjú is. Érdemes megnézni, mesélnek részleteket a pick körülményeiről is (volt telefonhívásuk trade ajánlattal) és Nelson scoutolásával kapcsolatban is. De ami számomra a legüdítőbb az volt, hogy láthatóan milyen összhangban van Reich és Ballard. Nyugodtak, elégedettek, látszik, hogy bár Ballard irányít, de team munka van és egy felé tolják a szekeret. Óriási a kontrasz a Grigson+Pagano féle press conference-ekkel összevetve.
peterk2005
Nem mindegy? Jovore mar JMD-vel lesz ekkora az osszhang a locker roomban.

Ami a masodik kort illeti, en nem varom egyebkent Suttont. Most totalis defense turbozast varok, egy cornert es egy rushert/LB-t.

A Stez által idézett bekezdés egyébként az első nap utáni interjúból egy részlet. Itt megnézhető a teljes interjú is. Érdemes megnézni, mesélnek részleteket a pick körülményeiről is (volt telefonhívásuk trade ajánlattal) és Nelson scoutolásával kapcsolatban is. De ami számomra a legüdítőbb az volt, hogy láthatóan milyen összhangban van Reich és Ballard. Nyugodtak, elégedettek, látszik, hogy bár Ballard irányít, de team munka van és egy felé tolják a szekeret. Óriási a kontrasz a Grigson+Pagano féle press conference-ekkel összevetve.
peterk2005
Ó igen, a good old'ye klasszikus, amikor OL-ről bement a kérdés, és félúton átmarkolta Grigson a választ, látván, hogy Pagano nem épp azt mondja, hogy mennyire faszák vagyunk azon a fronton 😀

Nekem még ami "új infó" volt, az hogy kikhez hasonlította Nelsont : AP, Dez Bryant.
coltman
Mondjuk az alapbol erdekes volt, ami azert nem sokaknak tunt fel, hogy Ballard szemelyesen egyetlen jatekost nezett meg: Nelsont. Ezt en irtam meg a Notre Dame pro dayje utan, persze akkor meg nem szamitott annyit, hisz volt meg hatra nehany egyetemi felmero.

Amugy az AP-s beszolasra Reich meg is jegyezte, hogy amikor o Nelsont figyelte, akkor az jutott eszebe, hogy ilyen guard prospecttal elmondani sem tudja, mikor talalkozott utoljara.

Nelsonrol pedig mindannyian nagyban hangsulyoztak, amit irtam nehany oraja, hogy a csavoban igazi vezert latnak, felelmetes mentalitasa van a csavonak, erezheto, hogy ez a hozzaallas egybol megnyerte a stabot.
Stez
És még egy dolog ugrott be, ami már nálam a nagyon WTF kategória, hogy mennyire végig gondolt mód csinálja Ballard a dolgokat, legalábbis lehetséges, hogy volt benne némi tudatosság: idehozták Slausont, egy flexibilis, tapasztalt OL embert, és behúzták Nelsont, ergo nem csak egy kurva jó G-t húzol be, hanem hozol egy mentort is neki, hogy tényleg ki legyen maxolva a csávó.

Komolyan az elmúlt egy évben azon gondolkodom, mintha nem is ugyanannak a csapatnak szurkolnék, mint előtte jó pár évig 😀
több mint 8 éve
Vegezetul egy kivalo elemzes Nelsonrol, meg februarban keszult, erdemes megnezni.

www.youtube.com/watch?v=tI5RXX3i9i4

több mint 8 éve

több mint 8 éve

peterk2005
Nem mindegy? Jovore mar JMD-vel lesz ekkora az osszhang a locker roomban.

Ami a masodik kort illeti, en nem varom egyebkent Suttont. Most totalis defense turbozast varok, egy cornert es egy rushert/LB-t.

peterk2005
Ó igen, a good old'ye klasszikus, amikor OL-ről bement a kérdés, és félúton átmarkolta Grigson a választ, látván, hogy Pagano nem épp azt mondja, hogy mennyire faszák vagyunk azon a fronton 😀

Nekem még ami "új infó" volt, az hogy kikhez hasonlította Nelsont : AP, Dez Bryant.
coltman
Mondjuk az alapbol erdekes volt, ami azert nem sokaknak tunt fel, hogy Ballard szemelyesen egyetlen jatekost nezett meg: Nelsont. Ezt en irtam meg a Notre Dame pro dayje utan, persze akkor meg nem szamitott annyit, hisz volt meg hatra nehany egyetemi felmero.

Amugy az AP-s beszolasra Reich meg is jegyezte, hogy amikor o Nelsont figyelte, akkor az jutott eszebe, hogy ilyen guard prospecttal elmondani sem tudja, mikor talalkozott utoljara.

Nelsonrol pedig mindannyian nagyban hangsulyoztak, amit irtam nehany oraja, hogy a csavoban igazi vezert latnak, felelmetes mentalitasa van a csavonak, erezheto, hogy ez a hozzaallas egybol megnyerte a stabot.

több mint 8 éve
deleted account 1 758

peterk2005

több mint 8 éve

több mint 8 éve
szg2 Indianapolis Colts 95
Gratulálok Farky 😊

Mi akkor beszólhatunk steznek... ajjaj. Épp egyetértek vele. Ilyenkor mi van?

Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 8 éve
“I think we see now the importance of the entire O-line, not just tackles," Ballard said. “You can see it in the way they’re being paid. The last few years, they’re making upwards of tackle money. We saw a couple of guards here this year, one in the $13 million range and the other in the $11.5 million range. So I think people are realizing… offensive linemen in general are hard to find. Big men are hard to find, so we are seeing more of a premium put on them. Protecting the quarterback is important."

Egyebkent igaza van. A guardok penze kezd veszesen kozeledni az LT-k penzehez, egyre tobb csapatnal tunik ki, hogy egy brutalis OG mekkora pluszt adhat.

több mint 8 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Gratulálok @szg2-nek és magamnak

mára pedig egy Guice & Landry duót kérek a 2. körben + egy BPA-t

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Shaquem Griffinnel befoltozzuk az LB-sort.

több mint 8 éve
Tetszett a lepes Ballardtol, es nem feltetlenul azert, mert Nelson kimagasloan a kedvencem (Roquan SMith mellett) ebbol a classbol, hanem azert, mert Ballard most megmutatta, hogy igenis van toke, ot hidegen hagyja, hogy itt a kurva okos Mayockok szerint a guard ratyi pick, reach es hasonlok az 1/5-on, o kovette azt, amit megtanult az evek soran. Elhozta azt a tehetseget, aki Barkley mellett kimagaslott a mezonybol.Stez
Azért valljuk be egyelőre nincs is olyan nehéz dolga, mert szinte bárhová húzhat. 😊

Én először is annak nagyon örülök, hogy nem Barkley lett. Köszönjük meg Gettleman-nek. 😊 Magáért a Nelson pickért annyira nem vagyok oda hogy plafonig ugrálja. Szó nincs arról, hogy elégedetlen lennék, de nekem ez akárhogy is erőltetem egy kis reach. Igazából majd az dönti el, hogy mit gondolok ha látom az egész draftot. Nelson kihúzása a további draftunknak is pályát szabott, mert nem kell OL-t draftolni 2. (3.) körben. Így másra mehet a pick, mintha pl. Chubb lecsúszott volna, vagy LB-t húztunk volna. Ennek is megvan az előnye. Ordas sok OL jelölt van még bent és szerintem továbbra is viszik majd őket rendesen, mert szinte minden falat foltozni kell. Ergó más posztok csúszhatnak, ami nekünk jó. De megfordítva is igaz. Ha 1/6-ra mondjuk Roquan jött volna, most még mindig válogathatnánk a nagyon jó OG jelöltekből és mellette még mindig elvihetnénk az egyik top cornert is.

Szóval én megvárom a vasárnapot mielőtt véleményt mondanék. Az biztos, hogy így se leszek elégedetlen, de ezt el is vártam ilyen komoly draft capitalnál.

több mint 8 éve
A Browns kettőt is húz, Wardot vitték, ők nem fognak CB-t húzni. Viszont Landry-t elvihetik, és ha nekik kell, akkor fel sem lehet menni érte, mert nem fogják eladni a picket.

Az egyik pickünk így CB lehet. Én nekm mondok favoritot, mert még mindig nem tudom milyen sémát is akarunk fogunk játszani. Érzésre Jackson passzol jobban, ő a többet zónázó, cover 2 félét játszó csapatba valóbb. Ha tényleg ezt játsszuk majd. Oliver meg az elsősorban emberező cover 3 (pl. Seattle)-ba ideális. De mindkettő szerintem első körös tehetség, Ballard úgyis tudja hogy mit akarunk, majd ő kiválasztja. Viszont. Én lehet, hogy felmennék 1 helyet ha Landry kimegy 2/1-re, nehogy valaki feljöjjön a kiszemeltünkért 2/3-ra és elvigye előlünk. Egy helyet itt hátsób körös swapért meg lehet lépni, ennyit megér hogy az jöjjön akit igazán akarunk.

A másik pickkel jöhet WR, RB, mindegy. Van bőven kiből válogatni. Sutton majdnem TE méretű, neki is megvannak az előnyei de több másik WR is tetszik aki még elérhető. Nekünk nem kell egy #1 "mindenttudó" elkapó, szerepkörre húzhatunk. Majd Reich megmondja milyen típust keres. De én elégedett lennék pl. Maurice Hurst-el is itt, és később jöhetne mondjuk Sam Hubbard, elkapóban Equanimeous St. Brown, stb. Rengeteg a variációs lehetőség. A cornert viszont most be kéne húzni mert itt első körös tehetséget tudunk húzni belőlük.

több mint 8 éve
Álomforgatókönyvem folytatásra:
2/4: Josh Jackson CB
2/5: Harold Landry Edge
2/17: Courtland Sutton WR

3/3: vmeik RB aki marad 😀
Borbinho
Ugyanezt gondoltam, annyi, hogy szerintem 2/5-ön nem lesz már Landry, szóval érte fel kéne menni, egy negyedik/ötödik kört szerintem megérne, hogy 2/1-re felhúzzunk.

Az egyik elozo irasod hibas, mert Slauson nem LG lesz, Nelson leaz az. O jatszik majd Castonzo mellett. Es itt hangsulyozom, hogy Nelson brutalisan feljavithatja a tarsait, Castonzot es Kellyt.
Stez
Igen azt írtam is, hogy fejből nem tudom ki melyik oldalon nyomná, de gyakorlatilag a tavalyi "Kelly mellett senki" scenariohoz képest a Nelson/Slauson kettős embertelen javulás.
coltman
Foleg, hogy Slauson tulajdonkeppen egesz karrierje soran burzalmasan alulertekelt volt, kozben igazabol barmikor barhol jatszott, igazabol ligaszinten is abszolut korrekt volt, de guardban peldaul nem korrekt, talan meg annal jobb szintet is hozott. A fal barmely pontjan szinte bevetheto, ugyhogy o tenyleg fu alatti remek huzas, kar, hogy nem a jovo jatekosa.

Nelson kibanyaszasa igazabol megmutatta, hogy Ballard mit gondol a Mewhort-projektrol, emberunk ugyanis ezzel kb. megkapta az utmutatast: a fal bal oldalan keresnivaloja nincs, Slausonnal kuzdhet meg az RG-posztert, de az sem lepne meg, ha Ballardek a TC-ben megneznek RT-ben, elvegre Mewhort igazabol tackle-kent lett draftolva. Kap egy utolso eselyt, de en mar nem veszem komolyan a palit.

Tetszett a lepes Ballardtol, es nem feltetlenul azert, mert Nelson kimagasloan a kedvencem (Roquan SMith mellett) ebbol a classbol, hanem azert, mert Ballard most megmutatta, hogy igenis van toke, ot hidegen hagyja, hogy itt a kurva okos Mayockok szerint a guard ratyi pick, reach es hasonlok az 1/5-on, o kovette azt, amit megtanult az evek soran. Elhozta azt a tehetseget, aki Barkley mellett kimagaslott a mezonybol. Es nem a pofaja jart (a'la Grigson), hogy akkor meg kell vedeni a csavot, aki a center segget fogdossa, nem „probalkozik” ezzel csupan, hanem olannyira komolyan vette ezt a dolgot, hogy konkretan egy top6-os cetlit raaldozott valakire, aki nem is egy vakoldali tackle.

Ez a lepes azert mutatja, hogy a Luck korul kialakult mizeria utan Ballard mindent felresoport, nem erdekelte a kiraly corner, a kiraly pass rusher, a nulla LB-sort is hatterbe helyezte, kakalt a secondaryre, mert a leges legfontosabb dolog: meg kell vedeni vegre az iranyitot, egy minosegi tamadofalat kell neki adni, mert az segiteni fogja az egesz tamadojatekot is, a futast is, nem csak az iranyitot.

Kellett tok ahhoz, hogy ennyi lyukkal es egeto needdel kirantson egy guardot.

Azt sem gondolom hu de nagy talanynak, hogy Ballardot Nelson mentalitasa fogta meg, ami miatt nem tudta otthagyni. Mert a csavo guard letere igazabol egy totalis „alfahim”. Ha kell, beledoglik, de a ra kiszabott feladatot barmi aron meg akarja csinalni. Nem csupan blokkol, hanem a foldbe beledongoli az ellenfelet. Olyan dominanciat, magabiztossagot mutat a gyerek, ami azert ritka ebben a korban, Nelson pedig emellett nem csak egy hentes, hanem intelligens, esze van a jatekhoz, jobb es jobb akar lenni, nem elegszik meg azzal, ami van.

Es egyebkent engem is ez fogott meg benne. Ez a faszi egy vadallat, beall a falba, es verre megy. Ki akarja nyirni, barki is jon vele szembe, de az agresszivitasa es felfogasa abszolut hatarokon belul van, nem ut vissza felesleges zaszlokkal es dirty playekkel. Egyszeruen csak minden playben ugy all oda, mint aki vert ivott, es ki kell vegeznie az ellenfelet.

Alapbol van egy elvem, hogy belso falembert es futot sosem huznek top10-ben, talan meg top15-ben sem, de Nelsont meg a GM-jatekban is kivittem 1/5-re Allen, Barkley, Ward, SMith es Edmunds elott, annyira kiemelkedo egyenisegnek velem.

több mint 8 éve
deleted account 1 758
Érdekesség, hogy Ballard a Barkley/Chubb/Nelson hármasról beszélt, hogy tudták a hátsó infókból, hogy valamelyikőjük elérhető lesz 1/6-on. Ergo, ha Barkley csorgott volna, akkor őt is behúztuk volna - aminek azért örülök, hogy nem következett be.
több mint 8 éve
deleted account 1 758
Álomforgatókönyvem folytatásra:
2/4: Josh Jackson CB
2/5: Harold Landry Edge
2/17: Courtland Sutton WR

3/3: vmeik RB aki marad 😀
Borbinho
Ugyanezt gondoltam, annyi, hogy szerintem 2/5-ön nem lesz már Landry, szóval érte fel kéne menni, egy negyedik/ötödik kört szerintem megérne, hogy 2/1-re felhúzzunk.

Az egyik elozo irasod hibas, mert Slauson nem LG lesz, Nelson leaz az. O jatszik majd Castonzo mellett. Es itt hangsulyozom, hogy Nelson brutalisan feljavithatja a tarsait, Castonzot es Kellyt.
Stez
Igen azt írtam is, hogy fejből nem tudom ki melyik oldalon nyomná, de gyakorlatilag a tavalyi "Kelly mellett senki" scenariohoz képest a Nelson/Slauson kettős embertelen javulás.
több mint 8 éve
szg2 Indianapolis Colts 95
 www.cbssports.com/nfl/draft/news/2018-nfl-draft-trade-tracker-ravens-cap-wild-night-of-trades-with-lamar-jackson-at-no-32/
peterk2005
Köszi 😊

Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 8 éve
 www.cbssports.com/nfl/draft/news/2018-nfl-draft-trade-tracker-ravens-cap-wild-night-of-trades-with-lamar-jackson-at-no-32/