NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Breaking: Gene Smithnek holnap annyi és nagy valószinűség szerint vagy Jason Licht vagy Tom Gamble lesz az új GM! Mularkey sorsa az új GM döntésétől függ majd(Schefter).

The Jacksonville Jaguars will fire general manager Gene Smith, but the fate of coach Mike Mularkey could turn out to be in the hands of Cardinals director of player personnel Jason Licht or 49ers director of player personnel Tom Gamble who are the primary candidates for the team's general manager's job, according to sources.

m.espn.go.com/nfl/story?storyId=8793051&wjb

Íme a 2 ember rezüméje:
Notes on the two apparent candidates:

Licht is in his second season with the Cardinals and first as director, player personnel after re-joining the team in May, 2012. He worked as a personnel executive with Arizona in 2008, From 2009-20011 Licht was the director of pro personnel with the New England Patriots. He’s also spent time with the Philadelphia Eagles

Gamble worked as a defensive assistant/quality control coach in 1995 and 1996 the was a scout with the Panthers and Ravens. He went on to play roles in building playoff teams in Indianapolis and Philadelphia. He’s been with the 49ers for seven years, and was promoted from director of pro personnel to director of player personnel in 2011.iktriad
öröm boldogság? 😊
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 672 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Montell Owens ma megsérült- Richard Murphy kezd RBben nálunk. Anyám borogass.

Végül nem Murphy hanem Toston kezd. Így is "Championship".
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 672 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Breaking: Gene Smithnek holnap annyi és nagy valószinűség szerint vagy Jason Licht vagy Tom Gamble lesz az új GM! Mularkey sorsa az új GM döntésétől függ majd(Schefter).

The Jacksonville Jaguars will fire general manager Gene Smith, but the fate of coach Mike Mularkey could turn out to be in the hands of Cardinals director of player personnel Jason Licht or 49ers director of player personnel Tom Gamble who are the primary candidates for the team's general manager's job, according to sources.

m.espn.go.com/nfl/story?storyId=8793051&wjb

Íme a 2 ember rezüméje:
Notes on the two apparent candidates:

Licht is in his second season with the Cardinals and first as director, player personnel after re-joining the team in May, 2012. He worked as a personnel executive with Arizona in 2008, From 2009-20011 Licht was the director of pro personnel with the New England Patriots. He’s also spent time with the Philadelphia Eagles

Gamble worked as a defensive assistant/quality control coach in 1995 and 1996 the was a scout with the Panthers and Ravens. He went on to play roles in building playoff teams in Indianapolis and Philadelphia. He’s been with the 49ers for seven years, and was promoted from director of pro personnel to director of player personnel in 2011.
több mint 13 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 069 — Jaguars fan
A végén kiderül, hogy Weaver a vége felé mégiscsak sóher tulaj volt volt(mondjuk az utolsó évében így is kiperkált 100 milliát)?
 www.bigcatcountry.com/2012/12/29/3814878/did-wayne-weaver-force-gene-smiths-hand
Érdekes...
iktriad
Összességében rengeteget költött, a többi csapattal való összevetésben is. Sok pénzért nem sikerült a rájátszás, hát kevesebből is összejött ugyanez 😀
több mint 13 éve
A végén kiderül, hogy Weaver a vége felé mégiscsak sóher tulaj volt volt(mondjuk az utolsó évében így is kiperkált 100 milliát)?
 www.bigcatcountry.com/2012/12/29/3814878/did-wayne-weaver-force-gene-smiths-hand
Érdekes...

Lehet havas meccsre kell készülni ma? Szombaton a felvételek tanulsága szerint esett a hó Nashvilleben:
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/On-the-Road-Nashville/723d3a26-9e27-431a-afb4-83460470e4e1

És óriási felvétel (nem csak Jaguars faneknek - de Steelers, Jets és a régi futball szerelmeseinek is ajánlott):
Mike Mularkey Jeff Lageman ellen 1990ből! (Jets - Steelers - Jeff a New York DEje, Mularkey a Steelers TEje):
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Film-Room-Mike-Mularkey/c0a2c79b-38e9-4488-853d-a3b4aaac72e9
több mint 13 éve
21:15-kor WVU-Syracuse, az utolsó esély meglesni Geno Smith-t meccshelyzetben. Beneveztek rá?Höri
Én is nézem, de úgy is kiviszi a Chiefs 1/1re. 😕 iktriad
meccs végére eltűnik a szomorú fej.Höri
Az első félidő vége felé aludtam be, háááááát nem volt Geno valami meggyőző addig... De ez legyen a KC baja.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
21:15-kor WVU-Syracuse, az utolsó esély meglesni Geno Smith-t meccshelyzetben. Beneveztek rá?Höri
Én is nézem, de úgy is kiviszi a Chiefs 1/1re. 😕 iktriad
meccs végére eltűnik a szomorú fej.

több mint 13 éve
m-bryo Jacksonville Jaguars 1 017 — Jaguars fan
Na ha jól látom akkor adja a ESPN America is...akkor megyek és belenézek picit én is....
több mint 13 éve
Én is nézem, de úgy is kiviszi a Chiefs 1/1re. 😕
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
alap. 100+pontot várok 😀
több mint 13 éve
armando83 Cleveland Browns 804
Hol lehet megnézni a meccset?

Am igen,engem érdekelne Geno!!armando83
ugyanott ahol a jaguars meccseit szoktadHöri
Köszi a tippet,meg fogom nézni 😉

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 13 éve

Am igen,engem érdekelne Geno!!armando83
ugyanott ahol a jaguars meccseit szoktad

több mint 13 éve

Am igen,engem érdekelne Geno!!

több mint 13 éve
21:15-kor WVU-Syracuse, az utolsó esély meglesni Geno Smith-t meccshelyzetben. Beneveztek rá?

több mint 13 éve
Henne közepes QB,de mégis fényévekkel jobb mint Gabbert sajnos,szerintem ez ennyi..

Tom Gamble mint GM,szerintetek mennyire esélyes,vagy inkább csak pletyka,bár állítólag érdeklődünk iránta,esetleg ha valaki ismeri a munkásságát,írhatna róla,bár az utóbbi két évben azért a 49ers stabil csapat lett.

több mint 13 éve
Nem tudom írta-e már valaki, de Mojo közben IR-re került. Bámulatos, hogy most jutottak erre a döntésre.npetiii
vasárnap írtam a beharangozóban, hogy szerintem eddig is csak azért tartották a keretben, hogy a reményt fenntartsák a drukkerekben.

nálunk se került tavaly IR-re Manning, mert félő volt, hogy visszaesik akkor a nézőszám 😀Höri
Mondjuk múlt héten sem a Jags fanbasen múlt hogy megdőlt a 4 éves nézőcsúcs.
több mint 13 éve
Nem tudom írta-e már valaki, de Mojo közben IR-re került. Bámulatos, hogy most jutottak erre a döntésre.npetiii
vasárnap írtam a beharangozóban, hogy szerintem eddig is csak azért tartották a keretben, hogy a reményt fenntartsák a drukkerekben.

nálunk se került tavaly IR-re Manning, mert félő volt, hogy visszaesik akkor a nézőszám 😀

több mint 13 éve
MJD előreláthatólag májusra épül fel a mai műtétjéből. Legalább csak a tanulásra fog koncentrálni. Januárban visszamegy a UCLAre, hogy befejezze a tanulmányait, és diplomát kapjon.

Minimum ezt a pass rusht akarom látni vasárnap is. A Titans o-fala közel sem lesz ilyen jó (Roost leszámítva) mint a Patsé volt.
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Film_Room_Friday_Making_Plays/da4591bf-78ca-4694-9faf-cb8967febd41

Chung nem lett anyagilag megbüntetve Shorts IRre rakásért. Goodell is bekaphatja!
több mint 13 éve
Végső injury report:
Out: Nwaneri(Vallos kezd RGben).
Proable: Daryl Smith, Stanford, Alualu, Gerg I Jones, Mathis, Meester, Posluszny, Ross.

Friss hír, úgyhogy még nem.
Ma meg is műtik a lábát.
 jacksonville.com/opinion/blog/544821/ryan-ohalloran/2012-12-28/surgery-jaguars-maurice-jones-drew

Ezzel egy időben leigazoltátok a Chiefs (2012 7. kör) PSból Jerome Longot (DL). Nagyon nyers, egyetemen gyors falember volt, mégis 3-4 NT poszton is bevetették, pedig a súlya elvben nem elég, csak erőben bírta. Ha valaki komolyan edzi, szvsz lehet belőle jó cserejátékos. Addig is STben középen hasznos.ulpianus
Ez még frísebb hír, köszi.

A hírek szerint Vick-ért, valamint Sanchez-ért is versenybe lehet szállni majd. Előbbi azért nem rossz opció. A mi volt QB-nk, VY is szabad még. Az elmúlt két éve ugyan nem sikerült, de ha összeszedné magát, jó irányító lehetne.

A hétvégére sok sikert, győzzön a jobbik. 😊Nandito
Sanchezhez ki nyúlna e szezon után? Vick meg az utódja lesz New Yorkban.
Amúgy köszi.
több mint 13 éve
Nandito Tennessee Titans 3 279 — Titans fan
Az FTU cikke a Jaguars Qb helyzetéről jövőre.
 jacksonville.com/sports/football/jaguars/2012-12-27/story/who-jaguars-qb-future
(Érdekesség: a jelenlegi 32 kezdő QBból 25 1. körös pick volt!)

Lehetőségek 2013ra:
In-house: Chad Henne (one more year) and Blaine Gabbert (two more years) are under contract. Current backup Jordan Palmer is a free agent.
Trade (all have two years left on contract): Matt Flynn, Seattle; Ryan Mallett, New England; Alex Smith, San Francisco. (Kövezzenek meg, de se Alex Smith, se Matt Flynn nem tűnik olyan hatalmas nagy upgradenek - kb ott lennénk velünk mint Garrarddal-átlagos QB, de semmi több-, Flynn pedig teljesen lutri).
Free agency: Jason Campbell, Chicago; Rex Grossman, Washington; Brady Quinn, Kansas City; Matt Moore, Miami. (Nem kössz)
Tebow: Tim Tebow, Jets. (Persona non grata)
Draft: The top projected quarterbacks are North Carolina State’s Mike Glennon, Arkansas’ Tyler Wilson, West Virginia’s Geno Smith and Tennessee’s Tyler Bray. (Geno kimegy 1/1re, Wilsont valaki kiviszi az 1 kör első felében, Glennon, vagy Bray jöhet 2. kör elején vagy max egy kis feltraddel az 1 körbe - érdekes, hogy Barkley meg sincs említve a legjobb QB prospectek között itt...)iktriad
A hírek szerint Vick-ért, valamint Sanchez-ért is versenybe lehet szállni majd. Előbbi azért nem rossz opció. A mi volt QB-nk, VY is szabad még. Az elmúlt két éve ugyan nem sikerült, de ha összeszedné magát, jó irányító lehetne.

A hétvégére sok sikert, győzzön a jobbik. 😊

Music City Miracle
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ezzel egy időben leigazoltátok a Chiefs (2012 7. kör) PSból Jerome Longot (DL). Nagyon nyers, egyetemen gyors falember volt, mégis 3-4 NT poszton is bevetették, pedig a súlya elvben nem elég, csak erőben bírta. Ha valaki komolyan edzi, szvsz lehet belőle jó cserejátékos. Addig is STben középen hasznos.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 373 — Jaguars fan
Nem tudom írta-e már valaki, de Mojo közben IR-re került. Bámulatos, hogy most jutottak erre a döntésre.

több mint 13 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan

Így fog kinézni akkor a kezdő O-falunk a Titans ellen:
Whimper - Vallos - Meester - Pasztor - Monroe.
Na ezt nevezem én igazi patchworknek.iktriad
Ez egy elit egység a Titanséhez képest.Höri
Így igen, hogy a cserék cseréi játszanak, vagy lassan az edzők, annyi a sérült a támadófalban.pakesz
Hiszed vagy sem, én se a 6. heti kerettel hasonlítottam össze retrospektív, hanem az aktuálissal.Höri
Elhiszem, nem is azért írtam. Sajnos ezek a sérülések benne vannak a játékban. Tavaly viszonylag elkerülte a csapatot. Kicsit rosszabb ha egy csapatrészt bont meg a sérülések, jelen esetben a támadófalat. Ez van.

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 13 éve

Így fog kinézni akkor a kezdő O-falunk a Titans ellen:
Whimper - Vallos - Meester - Pasztor - Monroe.
Na ezt nevezem én igazi patchworknek.iktriad
Ez egy elit egység a Titanséhez képest.Höri
Így igen, hogy a cserék cseréi játszanak, vagy lassan az edzők, annyi a sérült a támadófalban.pakesz
Hiszed vagy sem, én se a 6. heti kerettel hasonlítottam össze retrospektív, hanem az aktuálissal.

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát egy dolog majdnem biztos: Ha nem cseréltétek volna le a Szöszit Henne-re, akkor Blackmon valószínűleg most fényévnyi távolságra lenne attól, hogy a rookie-k között nyerje a receiving yard versenyt. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)